İçeriğe Yönlendir

C-max Arka Ayak Aydınlatması, Bagaj Havuzu Ve Perdeler

Ferhat Genç

Recommended Posts

Ferhat Genç
Bugün bende bu işi becerdim sanırım :lol2: yalnız ben şerit led uyguladım bagaj dahil.

yakında fordclubtr ye üye olduktan sonra neler yaptığımı modifye bölümüne açacağım konuylada gündeme geleceğim :p

ilkönce bagaj uygulaması şimdi bagaj ışıl ışıl oldu :good1: aslında eski aydılatmanın karşısına alacaktım ama kablo çekmeye üşendim.

rica ederim ne demek. ben de ampullerin yerlerinin fotolarını çektim gerek varsa isteyen olursa koyarım buraya.. led ayrı bir hava katıyo :good1:

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç
Ferhat eklemende fayda var. yapacak arkadaşlara fikir olur.

tamam ekliyorum :lol2:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Gayet güzel ellerine kollarına sağlık. ben şerit led kullandım arkası yapıştırmalılardan bu yüzden kolay oldu.

düzeltme nedeni harf hatası.

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ferhat Genç
Gayet güzel ellerine kollarına sağlık. ben şerit led kullandım arkası yapıştırmalılardan bu yüzden kolay oladu.

benim pek kolay olmadı uğraştım ben baya bi. ön ayak aydınlatmasından kabloyu döşemenin altından geçirdim. koltuğun vidalarını falan gevşetip kaldırdım kablo hiç gözükmesin takılma olmasın diye... sonuç 10 numara :lol2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Lokman abi.. Amaan olsunda nasıl olursa olsun der gibi mi olmuş ne :nazar:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Lokman abi.. Amaan olsunda nasıl olursa olsun der gibi mi olmuş ne :D

biraz onun gibi oldu :p ama çok sağlam ve aydınlatma süper :fiuw:

işimizi görsün yeter hesabı :nazar:

ledin arkasındaki yapıştırıcısı hoşuma gitmedi yarın bant alacam, o zaman sorunsuz ve kullanışlı olacak inşallah :D

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç
biraz onun gibi oldu :D ama çok sağlam ve aydınlatma süper :p

ledin arkasındaki yapıştırıcısı hoşuma gitmedi yarın bant alacam, o zaman sorunsuz ve kullanışlı olacak inşallah :nazar:

haftasonu da orta kolçağın altındaki büyük göze aydınlatma yapacağım. kafamda o var şimdi. geceleyin içi gözükmüyo bi aydınlatma şart ona :D

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç
Ferhat kafamızı karıştırma artık :p

abi bi düşünsene ama güzel olmaz mı? gerekmiyo mu şimdi oraya aydınlatma? bence şart :nazar::fiuw: nasılki torpitoda var orda da olması lazım. yani olacak... :D:) hem de kolçağı kaldırdığım zaman yanacak.. haftasonu eklerim buraya resimlerini yine :D

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç
Ferhat sen şu adresini versene abim :D

süper olur tabiki.

vereyim abi :nazar: ferhat_genc950@hotmail.com

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç
tamam abim ekledim hangi ilçedesin.

heryerdeyim abi :nazar: avr yakası - levent

Yorum bağlantısı
Arda Akbay

ben de girişicem bigün arabaya ama ondan sonra toparlıyamıcam diye korkuyom :nazar:

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç
ben de girişicem bigün arabaya ama ondan sonra toparlıyamıcam diye korkuyom :nazar:

hiç bi şey olmadı girişin rahatlıkla :good1:

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç
hiç sorun olmaz olursa sadece sigortasını attırırsnız :good1:

aynen öyle attırdım da zaten. iç aydınlatmalar birden sondü. gerçi atmamış sigorta korumaya almış. :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Berksoy Çabuk

resimleri görünce fena halde gaza geldim :s bende girecem artık led işine :):blink:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...