İçeriğe Yönlendir

Motor Boyama

Murat Arslan

Recommended Posts

Murat Arslan

Motor paslanmasından dolayı servis tarafındaan garanti kapsamında motor boyaması yapılabileceği söylendi.Acaba motora bir zararı olurmu ve boyama işinde motor yerinden çıkarılır mı yada bu işlem nasıl yaapılıyor.Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Motora zararı olmaz ancak kimse boyanmış bir motor almak istemez sanırım.Ben şahsen boyanmış bir motora şüpheli yaklaşırım.

Yorum bağlantısı
Emre Mut

bencede hiç boyaya flan girmeyin yazık edersiniz onun yerine pas sökücü ile kurtarılabildiği kadar kurtarılabilir, boyanmış motordan iyi olur.Zaten boyandıktan sonrada yine paslanabilir.

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

aracınızın modeli nedir?

coğu connect kullanıcısı bu nasıl motor paslanması diye şaşırıyor olmalı mesajınızı okudukdan sonra..

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Bence de motor boyama gereksiz bir işlem olur,pas sökücü ile uğraşsın söksünler garanti verdikleri motoru.

Motor boyama işleminde motor haznesinden çıkarılmaz bildiğim kadarıyla,güzelce maskeleme yapılır ve önce alttan sonra üstten boyama yapılır.

Yorum bağlantısı
Emre Güneş

Motoru boyalı bir arabaya baksam .Hemen aklıma motora girmişler mi diye gelir.Günümüzde her markanın çok iyi pas sökücüleri,koruyucuları var.Bence öncelikle bu yöntemi deneyin.

Yorum bağlantısı
Kemal Murat İnce
(düzenlendi)

Benim istediğim gibi boyayacaklarsa hemen atlardım olayın üzerine.

5-13-08-BlockisPainted.jpg

tarihinde Kemal Murat ?nce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Motor aksamında, ositlenmiş malzeme zaten döküm malzemedir, fabrikasyon boyasızdır ve bu oksit işlevsel sorun çıkarmaz. Bunların boyanmasını kabul eden servis sorumlusu, bunu sorun-arıza olarak kabul etmiş ise, eğitimleri gözden geçirilmeli. Günlük, o müşteriye özel , kafasında soru işareti kalmaması için cevap vermiş ise, teknik eğitiminde sorun yok ama danışman eğitimini gözden geçirmeli.

Vesile ile: oksit için boyatmaya gerek yok.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...