Serhat S. Yazıcı 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Abi tekrar hayırlı olsun siyelim bende oldukça güzel olmuş çıkarmaya gerek yok derim yaylarla tamamlayacaklar birbirleriniz.. aaaaa yok yok olmamış abi bunlar aytozgri'ye göre tam sen çıkar çıkar abi kısmet veririz bi garibana Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2010 Abi çok güzel... :wub: Sağolasın. Sen kendi arabanı alacağın zaman kimbilir ne modeller çıkar St tamponu ne zaman alıyoruz, gazz rulez. Maşallah güzel olmuş mehmet abi güle güle kullan. Teşekkürler.. Paramız olunca Kaçarı yok alicaz artık eli mahkum. Tampon alınca egzos'ta ister Abi tekrar hayırlı olsun siyelim bende oldukça güzel olmuş çıkarmaya gerek yok derim yaylarla tamamlayacaklar birbirleriniz.. aaaaa yok yok olmamış abi bunlar aytozgri'ye göre tam sen çıkar çıkar abi kısmet veririz bi garibana Dün akşam arabayı yıkattım bende orda daha hoşuma gitti. Dün ayak üstü taktım birşey anlamdım. Bugünde yağmur yağdı gerçi ama sakin kafayla bakınca daha hoşuma gitti. Gariban sevinemeyecek Bu gidişte onada sipariş vereceğiz Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Napalım abi bizde bekleriz sıramızı.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Abi bence o rakkamlar çok yüksek yani şuan bu rakkamların düşmeme sebebide piyasada bulunmamaları ve çok isteniliyor olmaları makyajsız kasaların orjinallerinin çiftini en yüksek 500e satılırken bunun 1000li rakkamlarda dolaşıyor olması saçma.. bende inat ettim uyguna olursa alacam yoksa almıcam Mehmet abinin siyah zeminleri ile dolaşıcam İlteberde şimdi tansiyon çıkmıştır aman diyim aman hem senin arabana siyah zemin gitmez hiç yakışmaz diyim sana Mehmet Abi modların ST bagaj logosu ve Cam filmi hariç hepsi kaçak. Hemde araba hatunun üzerine kayıtlı. Evden kovduğunda muhtemelen anahtarıda alrı benden Dım dızlak kalırız ortada. Yani Titanium focusların arka kapıda perdeleri var ama anahtar olmadı mı oda işe yaramaz mehmet abi bak güzel bir teklifim var sana eğer yenge seni dışarı atarsa anahtarıda alırsa bir haftalığına arabamda yatırırım seni ama karşılığında biliosun ne isticeğimi siyah renkli bişey ST ön çamurluk logolarını taktım hemen eve gelir gelmez. Ayak üstü bir iki foto çektim. Çok net olmadı ama akşam postasına ancak bunlar yetişti abi güle güle kullan gerçekten çok hoş durmuş tabiri caizse cuk die oturmuş...ama dediğim gibi arka tampona difüzör ve marspiel istiyorum diye araba bas bas bağırıyor yaylanmadan önce şu işleride bitir bence:) Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Biraz daha bekliceksin İlteber nargile iyi gelir beklerken Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Biraz daha bekliceksin İlteber nargile iyi gelir beklerken eh n yapalım beklicez mecburen aslında mehmet abinin suçu bana dedi farları veririm bende tmm dedim.deyiş o deyiş söklecem farlarını görecek Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2010 Biraz daha bekliceksin İlteber nargile iyi gelir beklerken eh n yapalım beklicez mecburen aslında mehmet abinin suçu bana dedi farları veririm bende tmm dedim.deyiş o deyiş söklecem farlarını görecek Beklemeye devam iş biraz uzadı. Farları aldığım yerdeki arkadaşımızın babası vefat ettiğinden süreç biraz uzayacak. Allah'tan rahmet diliyorum bu vesile ile. Henüz konuşamadık ama şimdi okadar acelesi yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2010 (düzenlendi) Bir kaç resim daha çektim. - Yay istiyor gerçekten - Bir kaç hafta önceki görünüm - Bugünkü görünüm 22 Mayıs 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 İstanbulda bitane olacak bu gidişle. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2010 (düzenlendi) Yok Lokman Abi, Teşekkür ederim ama Serhat'ın daha büyük bombaları var Bu arada senin işide bağladık. Sen müsait olursan salı uygun olabilir 22 Mayıs 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Az kaldı az geliyorum çok yakında Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Yok Lokman Abi, Teşekkür ederim ama Serhat'ın daha büyük bombaları var Bu arada senin işide bağladık. Sen müsait olursan salı uygun olabilir teşekkürler abim haberi bekliyorum. Az kaldı az geliyorum çok yakında Serhatıda İlteber takip ediyor ama, Sefayı unutmamak lazım Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Abi biz zaten Sefaya yetişmeye çalışıyoruz ona hele bi yetişelim sonrasında artılarımız olursa güzel olur inşallah Bilo unutulacak bir focus değil Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Emrede geliyor haberiniz olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2010 (düzenlendi) Abi zaten ST kardeşlik zinciri kuracağız. Bütün iş Sefa'nın başının altından çıktı. Neden öyle güzel araba yaparsın ki Bizide zehirledi, Eczacı olarakta bu işin ilacı yok diyor, ST dönüşüm evresi tamamlanmadan bitmiyor diyor Ah ah bu CEFA'nın sonu SEFA oluyor ama işte parçaları bulmak ayrı dert, vakit ayırmak ayrı dert, para ayırmak ayrı dert ama zehir ne yaparsın Ya öleceğiz yada bağışıklık kazanacağız 22 Mayıs 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 (düzenlendi) Lokman abi gelsin gelsin hep birlikte güzel bir albüm hazırlarız 23 Mayıs 2010 tarihinde Serhat S. Yaz?c? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 Abi zaten ST kardeşlik zinciri kuracağız. Bütün iş Sefa'nın başının altından çıktı. Neden öyle güzel araba yaparsın ki Bizide zehirledi, Eczacı olarakta bu işin ilacı yok diyor, ST dönüşüm evresi tamamlanmadan bitmiyor diyor Ah ah bu CEFA'nın sonu SEFA oluyor ama işte parçaları bulmak ayrı dert, vakit ayırmak ayrı dert, para ayırmak ayrı dert ama zehir ne yaparsın Ya öleceğiz yada bağışıklık kazanacağız +1 bu zahir öyle bir zehirki kurutuyor Lokman abi gelsin gelsin hep birlikte güzel bir albüm hazırlarız +1 sonuçları merak ediyorum sanırım Bursada en popiler araba bunlar olacak Emreninde acilen farı değişmesi lazım arkadaşlar arabalarınıza nazar boncuğu takmayı unutmayın. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 Mehmet abi şu plakalıkları çıkart artık.. En sonunda gelip ben çıkartacağım yahu.. Maşallah abicim valla bizimkinin arkasını kestiresim geldi böyle spoileri falan görünce. Lokman Abi, aramaktayım hala. Buldum bi kaç tane ama fiyatta falan anlaşamadık. Ama bakarsın bi anda süpriz yapabilirim tabi. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 23 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2010 +1bu zahir öyle bir zehirki kurutuyor +1 sonuçları merak ediyorum sanırım Bursada en popiler araba bunlar olacak Emreninde acilen farı değişmesi lazım arkadaşlar arabalarınıza nazar boncuğu takmayı unutmayın. Teşekkürler Lokman Abi. Abi biizmkisi daha yapım aşamasında falza ses getirmez Mehmet abi şu plakalıkları çıkart artık.. En sonunda gelip ben çıkartacağım yahu.. Maşallah abicim valla bizimkinin arkasını kestiresim geldi böyle spoileri falan görünce. Lokman Abi, aramaktayım hala. Buldum bi kaç tane ama fiyatta falan anlaşamadık. Ama bakarsın bi anda süpriz yapabilirim tabi. Emre teşekkürler. Yapicam plakayı ama yaptığımız ara modlara hep nakit gidiyor. 130-170 lira en son yapacak işi olarak bırakıyorum. Ama toplantıdan önce olacak inşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 23 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2010 (düzenlendi) Bu sabah aile büyüklerini Kartal Deniz Otobüslerinden almak için beklerken hazır hava ve manzarayı yakalamış ve boş vakit bulmuşken bir iki resim daha albüme koyalım dedim. - Karga bizim arabayı yaysız görünce LEYLEK kardeş diye üstüne kondu 23 Mayıs 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 Bu sabah aile büyüklerini Kartal Deniz Otobüslerinden almak için beklerken hazır hava ve manzarayı yakalamış ve boş vakit bulmuşken bir iki resim daha albüme koyalım dedim. abi kovalasaydın hemen tavanı çizer o leyleğin.kazma gibi tırnakları var onun bi hasar tespiti yap abi sefa abi bu virüsü yaydı sonra sana sıçradı hemen akabinde serhat en arkada ben bekliyorum şuan ah şu arabanın kredisi bir bitse bir bitse neler yapıcam neler kimse tutamıcak beni ozamn Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 23 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2010 Sende yaparsın hayırlısı ile acelen yok Kredi olayı bende de olmasa yarın body kit siparişi vermiştim Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 Abi kondur kargayı çizsin tavanı. Çok güzel abi ... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 namussuz kargaya bak, başka konacak yer bulamamışmı 1. fotoğraf harika olmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts