İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Uğur Çınar

abi aslında motor değişip ruhsata işleniyor sıkıntısız :D :D ne kadar uğrasısı var bilemiyorum :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

OEM Ford Focus RS Kaput Izgaraları - Ford Focus RS Bonnet Vents

igx1.jpg

1a4d.jpg

vu6q.jpg

4q3c.jpg

0a2x.jpg

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
  • Beğen 10
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Diyecek bişey yok  :wub:  Çok güzel olmuş abi her zamanki gibi mükemmel dokunuşu kondurmuşsun   :bravo:

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Eyvallah Mustafa Sağolasın. Daha tam alışamadım. Hatunda tam serseri işi gibi olmuş dedi. Hevesimi kaçırdı :) Ama alıştıracağız artık yapacak birşey yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Güle güle kullan Mehmet başka bir şey oldu bu araba.

Teşekkürler.. ST orjinal haline sadık kalarak gidiyorumdum. İlk defa ST dışı bir işlem yaptım. Netice bu şekilde bakalım gözler alışacakmı göreceğiz artık. Birşeyler yaptık ama hayırlısı. Beğenmezsek 10 dk geri dönüşüm yapabilirim. Şimdilik biraz hevesimizi alalım bakalım. 3M karbon ile kaplayıp birde öyle görmem lazım.

Güzel Olmuş Abi, ben beğendim..

Eyvallah. Yapalım sanada :)

Mercan harika olmuş. :nazar:

Çok teşekkürler Lokman Abi sağolasın. tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Teşekkürler.. ST orjinal haline sadık kalarak gidiyorumdum. İlk defa ST dışı bir işlem yaptım. Netice bu şekilde bakalım gözler alışacakmı göreceğiz artık. Birşeyler yaptık ama hayırlısı. Beğenmezsek 10 dk geri dönüşüm yapabilirim. Şimdilik biraz hevesimizi alalım bakalım. 3M karbon ile kaplayıp birde öyle görmem lazım.

Eyvallah. Yapalım sanada :)

Abi kaportada sökme işine ben pek sıcak bakmıyorum, yoksa olurdu tabiki, neden olmasın

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Abi kaportada sökme işine ben pek sıcak bakmıyorum, yoksa olurdu tabiki, neden olmasın

Ulen konuşturacaksın beni şimdi. Arabanda elenmedik yer varmı :D

Çook fena çook :)

Yanlız ab karbonlar biraz basitleştirmiyormu sence :/ Piano black olabilir kargon olan yerler(Bence tabi :) )

Eyvallah sağolasın. Deneyip göreceğim ama araç rengi ile uyumlu olduğundan 3M karbon çok göze batmıyor bende. Aynalarda mesela var. Çok dikkatli bakmazsan fark edilmiyor bile.

Bu arada far yıkama kapaklarıda boyandı daha iyi duruyor şimdi. Mesela 3M karbon ile kaplamıştım onları hiç hoşuma gitmemişti.

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Ben öyle düşünmüyorum. 3M araçtan araca fark ediyor. Estetik olarak Apache style işi olmazsa yerine göre güzel duruyor. Abartmamak kaydıyla güzel bir görünüm veriyor. Tercih ve zevk meselesi belli bir noktadan sonra.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Ulen konuşturacaksın beni şimdi. Arabanda elenmedik yer varmı :D

Abi altı üstü Tamponlar söküldü ya, gerisi direkt montaj :D

Yani kaporta aksamından bahsetmiştim, abi sen kesin tavanı kesip, x paket sunroof'lu tavanda koyarsın :D

Ama ben çok begendim kaput süper olmuş, anlayan bir adam için, heyecan verici..

Yanlız şuda aklıma gelmiyor değil, diesel motor sesi malum.. Bu uygulamadan sonra dısarı çıkan ses durumu nedir Abi ?

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Abi altı üstü Tamponlar söküldü ya, gerisi direkt montaj :DYani kaporta aksamından bahsetmiştim, abi sen kesin tavanı kesip, x paket sunroof'lu tavanda koyarsın :DAma ben çok begendim kaput süper olmuş, anlayan bir adam için, heyecan verici..Yanlız şuda aklıma gelmiyor değil, diesel motor sesi malum.. Bu uygulamadan sonra dısarı çıkan ses durumu nedir Abi ?

Eyvallah. Ses sıkıntısı yok aynı değişen birşey olmadı. Gerçi ses yalıtımını daha kesmedim onun etkiside olabilir ;)

Güzel çalışmalar

hayırlı olsun

Teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Mehmet abi şemadaki hangi parça  çekvalf diye geçiyor onu çözemedim ben. Sen T bağlantı demişsin ama şemada onu ayırmamış  hortumla beraber geliyor diye mi?  Yoksa  bu jetlerin  hortumla bağlanan yerine  L  bağlantılar var onlar mı çek valf. bana da zamanında lazımdı bu  çekvalflerden ama bulamamıştım.  bi türlü

http://imageshack.us/a/img42/4638/photoara17124814.jpg

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Veysel İçen

OEM Ford Focus RS Kaput Izgaraları - Ford Focus RS Bonnet Vents

igx1.jpg

1a4d.jpg

vu6q.jpg

4q3c.jpg

0a2x.jpg

Mükemmel abi ya . :nazar: Artık arabamı kullanmak istemiyorum ya  :vandal:

Yorum bağlantısı

Her konuyu açtığımda acaba yapılacak bişey kaldımı diye bakıyorum, maşallah Mehmet abi her seferinde daha da şık bir çalışma ortaya çıkartıyor. Yakışmış maşallah.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...