İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Ayhan Sırtıkara

Mehmet güle güle kullan ses nasıl oldu, yeni eksoz düzeni muayenede nasıl değerlendirilecek mutlaka araştrmışsındır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

umarım fazla sıkıntı çıkarmaz sana resimleri dört gözle bekliyorum

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Valla ses olayını anlamadım. Egzozst uçlarında ses yok gibi birşey motordan gelen ses düzeldi ama. Turbonun dolduğu aralıkta tok güzel bir ses oluştu. Ayrıca motorun gidişi rahatladı gibi. Bir değişiklik var ama tam çözemedim. Arabayla başbaşa daha kalamadım henüz. Birde motorun arızalı olmasından dolayı aracı devirli kullanamıyorum şimdi onunda etkisi var açıkcası.

Muayenede sorun olmaz son susturucu ford logolu :)

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

maşallah abi Allah kaza bela vermesin aksesuarda sen baş tacısın motor kısmında süha abi acaba ikiniz bi focus toplasanız nası bi durum çıkar ortaya çokk merak ediyorum doğrusu :D tekrardan hayırlı olsun mehmet abi canlı canlı görmek isteriz bilgine :D

Yorum bağlantısı
Berk Karatan

Orjinal parçalarla modifiye yapılınca ortaya da böyle güzel sonuçlar çıkıyor,

Allah nazarlardan saklasın abi arabayı maşallah çok güzel bir araç

Yeni eklentiler de hayırlı olsun...

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

maşallah abi allah kaza bela vermesin aksesuarda sen baş tacısın motor kısmında süha abi acaba ikiniz bi focus toplasanız nası bi durum çıkar ortaya çokk merak ediyorum doğrusu :D tekrardan hayırlı olsun mehmet abi canlı canlı görmek isteriz bilgine :D

Amin, sağolasın.. Güzel görünümlü gaz kaçıran bir güzel olur :)

Orjinal parçalarla modifiye yapılınca ortaya da böyle güzel sonuçlar çıkıyor,

Allah nazarlardan saklasın abi arabayı maşallah çok güzel bir araç

Yeni eklentiler de hayırlı olsun...

Sağolasın, darısı başına :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
bu arabadan daha iyisini tanimiyorum..

Eyvallah sağolasın. Hepimizin araçları güzel. Forumda olmayıp öyle güzel araçlar yapan varki şaşarsın :)

+1. Bence de...:)

Eyvallah hocam beğeniyorsan sıkıntı yok :)

Söz veremem ama gelmek isterim. Evli ve çocuklu olunca bireysel plan çarşıya uymayabiliyor ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Far yıkama fiskiyeleri elime ulaştı. Yarında kısmetse bağlantı kabloları ve su haznesine takılacak olan ve fiskiyeleri basınçla dışarı çıkmasını sağlayacak daha kuvvetli su pompası elime ulaşacak. Eksik kalan fiskiye kapakları kaldı. Onlarıda bulabildiğimde nasipse montajını yaptırırım.

photomay20232203.jpg

photomay20232322.jpg

Egzozst son ince ayardan sonraki hali

photomay19165626.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Ooooo Mehmet nerelerdesin?

Buradayım Ersel işte :)

Babam kanser ameliyatı geçirdi acil olarak o işlerle uğraştık. Biliyorsun zaten sende uğraştın biliyorsun. 5-6 aydır o yüzden koptum biraz. Şimdi Allah'a çok şükür babam iyi.

Aileli abi zaten.;)

Oda iyiymiş :) şansımız arttı ama o filme para teklif etsem gitmezler :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Başka Organizasyondan bahsediyorsunuz ;)

Halil film'den bahsediyor Erkan, Düzce buluşmasından değil

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Buradayım Ersel işte :)

Babam kanser ameliyatı geçirdi acil olarak o işlerle uğraştık. Biliyorsun zaten sende uğraştın biliyorsun. 5-6 aydır o yüzden koptum biraz. Şimdi Allah'a çok şükür babam iyi.

Çok geçmiş olsun Mehmet haberim yoktu.

Acil şifalar dilerim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Yok be. :D

Para versem filme gitmezler diyor bro.. ;)

Bekar olanlar anlamaz.. Boşuna uğraşma onun için herşey toz pembe şimdi :)

Çok geçmiş olsun Mehmet haberim yoktu.

Acil şifalar dilerim.

Eyvallah, olsun canın sağolsun..

Mehmet geçmiş olsun kardeşim. Rabbim acil şifalar versin...

Teşekkürler, eksik olma abi. Şimdi babam çok iyi maşallah. Radyoterapi etkisi biraz daha sürüyor ama iyileşme trendi yaşına göre çok çok iyi diyor doktor. Allah'a şükürler olsun atlattık gibi birşey.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Far yıkama fiskiyeleri elime ulaştı. Yarında kısmetse bağlantı kabloları ve su haznesine takılacak olan ve fiskiyeleri basınçla dışarı çıkmasını sağlayacak daha kuvvetli su pompası elime ulaşacak. Eksik kalan fiskiye kapakları kaldı. Onlarıda bulabildiğimde nasipse montajını yaptırırım.

Egzozst son ince ayardan sonraki hali

photomay19165626.jpg

adaş bu eksoz umarım başına sıkıntı çıkarmaz. çok alçak geldi gözüme, tabi canlı görmek lazım ama bence biraz sıkıntı çıkaracak gibi bütün setleri çapraz geçmek zorunda kalıcaksın
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

abi çok yakışmış hayırlı olsun birşey soracağım dizel araçta benzin son susturucu bi sıkıntı çıkarırmı acaba ?

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Kazanı siyaha boyatsan daha iyi olmazmı abi ? Sanki çok sırıtıyor öyle alttan

sırıtması daha iyi mehmet :D bi havası oluyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
adaş bu eksoz umarım başına sıkıntı çıkarmaz. çok alçak geldi gözüme, tabi canlı görmek lazım ama bence biraz sıkıntı çıkaracak gibi bütün setleri çapraz geçmek zorunda kalıcaksın

Şimdilik sıkıntı yok gibi. Orjinal ST lerdeki gibi oldu. Arka aksdan 1 parmak daha yukarda.

abi çok yakışmış hayırlı olsun birşey soracağım dizel araçta benzin son susturucu bi sıkıntı çıkarırmı acaba ?

Sağolasın Uğur, Dediğim gibi şimdilik yan etkisini görmedim henüz. Aksine motor arızalı olmasına rağmen o gırgır dizel sesini sanki aldı gibi. Motor daha rahat çalışıyor. Çekişde onu hissediyorum.

Kazanı siyaha boyatsan daha iyi olmazmı abi ? Sanki çok sırıtıyor öyle alttan

Oldumu adaş şimdi orjinal paslanmaz metal olan son susturucu boyanırsa doğasına aykırı olur. Şimdi araç henüz lifte çıkmadı. Lifte çıksın detaylı fotoğraf çekeceğim. Okadar göze batmıyor aslında. Fotoğraf Çekim açısı öyle algılanmasını sağlıyor. Aşağıda gerçek ST araç üzerinde resimleri paylaştım.

photomay21231146.jpg

photomay18045538.jpg

Buda benim aracın farklı bir çekim açısından görüntüsü

photomay18103102.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Amin, Sağolasın Halil. Senin düldül de güzel maşallah merak etme sen :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Mehmet diğer resimler baya aldatmış bizi demek ki biraz yukarıdan çekilmiş. şimdi bundan daha net görülüyor yukarıda olduğu.

Yorum bağlantısı

Mehmet abi arabayı cumartesi zaten serkan abinin orada yakından görüp senle sohbet etmiştim Eksozu taktırdığın gün :) .Yaptıklarını biraz anlatmıştın.İki gündür büyük zevkle okuyarak detaylarınıda öğrenmiş oldum.Böyle mükemmel bi focusu yakından görmek benim için muhteşem bi duygu.Bende diğer arkadaşlar gibi bayıldım. :) Yakından görebildiğim için çok şanslıyım.Tekrardan Allah kaza bela vermesin güle güle iyi günlerde kullan abi.Tekrar görüşürüz umarım.

Yorum bağlantısı

abi biraz da motora mı yuklensen napsan :) yada sen sat arabayı bana sen daha güçlüsünü al daha iyi olur bence :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...