Ayhan Sırtıkara 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 Mehmet güle güle kullan ses nasıl oldu, yeni eksoz düzeni muayenede nasıl değerlendirilecek mutlaka araştrmışsındır. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 umarım fazla sıkıntı çıkarmaz sana resimleri dört gözle bekliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 19 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2013 (düzenlendi) Valla ses olayını anlamadım. Egzozst uçlarında ses yok gibi birşey motordan gelen ses düzeldi ama. Turbonun dolduğu aralıkta tok güzel bir ses oluştu. Ayrıca motorun gidişi rahatladı gibi. Bir değişiklik var ama tam çözemedim. Arabayla başbaşa daha kalamadım henüz. Birde motorun arızalı olmasından dolayı aracı devirli kullanamıyorum şimdi onunda etkisi var açıkcası. Muayenede sorun olmaz son susturucu ford logolu 19 Mayıs 2013 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 maşallah abi Allah kaza bela vermesin aksesuarda sen baş tacısın motor kısmında süha abi acaba ikiniz bi focus toplasanız nası bi durum çıkar ortaya çokk merak ediyorum doğrusu tekrardan hayırlı olsun mehmet abi canlı canlı görmek isteriz bilgine Yorum bağlantısı
Berk Karatan 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 Orjinal parçalarla modifiye yapılınca ortaya da böyle güzel sonuçlar çıkıyor, Allah nazarlardan saklasın abi arabayı maşallah çok güzel bir araç Yeni eklentiler de hayırlı olsun... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 maşallah abi allah kaza bela vermesin aksesuarda sen baş tacısın motor kısmında süha abi acaba ikiniz bi focus toplasanız nası bi durum çıkar ortaya çokk merak ediyorum doğrusu tekrardan hayırlı olsun mehmet abi canlı canlı görmek isteriz bilgine Amin, sağolasın.. Güzel görünümlü gaz kaçıran bir güzel olur Orjinal parçalarla modifiye yapılınca ortaya da böyle güzel sonuçlar çıkıyor, Allah nazarlardan saklasın abi arabayı maşallah çok güzel bir araç Yeni eklentiler de hayırlı olsun... Sağolasın, darısı başına Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 bu arabadan daha iyisini tanimiyorum.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 bu arabadan daha iyisini tanimiyorum.. +1. Bence de... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Mehmet abi hafta sonu etkinliğine gelirmisin ? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244141-fast-and-forius-6-vizyona-giris-tarihi-24-mayis-haydi-sinemaya/page__fromsearch__1 Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 bu arabadan daha iyisini tanimiyorum.. Eyvallah sağolasın. Hepimizin araçları güzel. Forumda olmayıp öyle güzel araçlar yapan varki şaşarsın +1. Bence de... Eyvallah hocam beğeniyorsan sıkıntı yok Mehmet abi hafta sonu etkinliğine gelirmisin ? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244141-fast-and-forius-6-vizyona-giris-tarihi-24-mayis-haydi-sinemaya/page__fromsearch__1 Söz veremem ama gelmek isterim. Evli ve çocuklu olunca bireysel plan çarşıya uymayabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 (düzenlendi) Far yıkama fiskiyeleri elime ulaştı. Yarında kısmetse bağlantı kabloları ve su haznesine takılacak olan ve fiskiyeleri basınçla dışarı çıkmasını sağlayacak daha kuvvetli su pompası elime ulaşacak. Eksik kalan fiskiye kapakları kaldı. Onlarıda bulabildiğimde nasipse montajını yaptırırım. Egzozst son ince ayardan sonraki hali 20 Mayıs 2013 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Ooooo Mehmet nerelerdesin? Buradayım Ersel işte Babam kanser ameliyatı geçirdi acil olarak o işlerle uğraştık. Biliyorsun zaten sende uğraştın biliyorsun. 5-6 aydır o yüzden koptum biraz. Şimdi Allah'a çok şükür babam iyi. Aileli abi zaten. Oda iyiymiş şansımız arttı ama o filme para teklif etsem gitmezler Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Başka Organizasyondan bahsediyorsunuz Halil film'den bahsediyor Erkan, Düzce buluşmasından değil Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 Buradayım Ersel işte Babam kanser ameliyatı geçirdi acil olarak o işlerle uğraştık. Biliyorsun zaten sende uğraştın biliyorsun. 5-6 aydır o yüzden koptum biraz. Şimdi Allah'a çok şükür babam iyi. Çok geçmiş olsun Mehmet haberim yoktu. Acil şifalar dilerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 21 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2013 Yok be. Para versem filme gitmezler diyor bro.. Bekar olanlar anlamaz.. Boşuna uğraşma onun için herşey toz pembe şimdi Çok geçmiş olsun Mehmet haberim yoktu. Acil şifalar dilerim. Eyvallah, olsun canın sağolsun.. Mehmet geçmiş olsun kardeşim. Rabbim acil şifalar versin... Teşekkürler, eksik olma abi. Şimdi babam çok iyi maşallah. Radyoterapi etkisi biraz daha sürüyor ama iyileşme trendi yaşına göre çok çok iyi diyor doktor. Allah'a şükürler olsun atlattık gibi birşey. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 Far yıkama fiskiyeleri elime ulaştı. Yarında kısmetse bağlantı kabloları ve su haznesine takılacak olan ve fiskiyeleri basınçla dışarı çıkmasını sağlayacak daha kuvvetli su pompası elime ulaşacak. Eksik kalan fiskiye kapakları kaldı. Onlarıda bulabildiğimde nasipse montajını yaptırırım. Egzozst son ince ayardan sonraki hali adaş bu eksoz umarım başına sıkıntı çıkarmaz. çok alçak geldi gözüme, tabi canlı görmek lazım ama bence biraz sıkıntı çıkaracak gibi bütün setleri çapraz geçmek zorunda kalıcaksın Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 abi çok yakışmış hayırlı olsun birşey soracağım dizel araçta benzin son susturucu bi sıkıntı çıkarırmı acaba ? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 Kazanı siyaha boyatsan daha iyi olmazmı abi ? Sanki çok sırıtıyor öyle alttan sırıtması daha iyi mehmet bi havası oluyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 21 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2013 (düzenlendi) adaş bu eksoz umarım başına sıkıntı çıkarmaz. çok alçak geldi gözüme, tabi canlı görmek lazım ama bence biraz sıkıntı çıkaracak gibi bütün setleri çapraz geçmek zorunda kalıcaksın Şimdilik sıkıntı yok gibi. Orjinal ST lerdeki gibi oldu. Arka aksdan 1 parmak daha yukarda. abi çok yakışmış hayırlı olsun birşey soracağım dizel araçta benzin son susturucu bi sıkıntı çıkarırmı acaba ? Sağolasın Uğur, Dediğim gibi şimdilik yan etkisini görmedim henüz. Aksine motor arızalı olmasına rağmen o gırgır dizel sesini sanki aldı gibi. Motor daha rahat çalışıyor. Çekişde onu hissediyorum. Kazanı siyaha boyatsan daha iyi olmazmı abi ? Sanki çok sırıtıyor öyle alttan Oldumu adaş şimdi orjinal paslanmaz metal olan son susturucu boyanırsa doğasına aykırı olur. Şimdi araç henüz lifte çıkmadı. Lifte çıksın detaylı fotoğraf çekeceğim. Okadar göze batmıyor aslında. Fotoğraf Çekim açısı öyle algılanmasını sağlıyor. Aşağıda gerçek ST araç üzerinde resimleri paylaştım. Buda benim aracın farklı bir çekim açısından görüntüsü 21 Mayıs 2013 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 abi allah kaza bela vermesin fevkaladenin fevkinde oldu Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2013 Amin, Sağolasın Halil. Senin düldül de güzel maşallah merak etme sen Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Mehmet diğer resimler baya aldatmış bizi demek ki biraz yukarıdan çekilmiş. şimdi bundan daha net görülüyor yukarıda olduğu. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Mehmet abi arabayı cumartesi zaten serkan abinin orada yakından görüp senle sohbet etmiştim Eksozu taktırdığın gün .Yaptıklarını biraz anlatmıştın.İki gündür büyük zevkle okuyarak detaylarınıda öğrenmiş oldum.Böyle mükemmel bi focusu yakından görmek benim için muhteşem bi duygu.Bende diğer arkadaşlar gibi bayıldım. Yakından görebildiğim için çok şanslıyım.Tekrardan Allah kaza bela vermesin güle güle iyi günlerde kullan abi.Tekrar görüşürüz umarım. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 abi biraz da motora mı yuklensen napsan yada sen sat arabayı bana sen daha güçlüsünü al daha iyi olur bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts