Mustafa Karabulut 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 Hayırlı olsun Mehmet Abi, uzun zamandır sormayı düşünüyordum ST göstergelerle ilgili bir çalışman oldu mu ? aydınlatma harici diğer kısımları aktif edebildin mi abi ? Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 hayırlı olsun abi, senin arabaya baktıkça hep iç çekiyorum.... maşallah :nazar: Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Teşekkürler.. Teşekkürler.. Ne arabalar var biizmkine gelene kadar Spontane gelişti olay. Hidrolik yağı değiştirecektim. Fiyat açısından iyi bir teklif geldiğinden hazırda ürün stoktayken aldım işte.. Nasip kısmet olayı. Yoksa ürünler konusunda olumsuz değerlendirme mi mevcut ? Eyvallah kardeşim darısı başına inşallah.. Teşekkürler. Malum yaz tatili uzun yolculukalr oluyor. Araç yüklüyken standart fren çok yetersiz kalıyor. Isınan asfaltlı yollarda iyice freni zayıflatıyor. Direnci daha yüksek ısıya daha duyarlı bir fren diski, balata ve daha yüksek ısıya dayanıklı bir hidrolik yağından beklentim yüksek. Ancak düşündüğüm gibi olmaya bilir. Belkide işin sırrı çok kanallı bir kaliperden geçiyor olabilir. Abi bu EBC lerin farklı versiyonları var. red stuff, green stuff vb... Bayisi ile konuştuktan sonra almaktan vezgeçip disk+kaliper+balata büyüttüm ben onun için demiştim. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 27 Haziran 2012 Yazar Paylaş 27 Haziran 2012 Hayırlı olsun Mehmet Abi, uzun zamandır sormayı düşünüyordum ST göstergelerle ilgili bir çalışman oldu mu ? aydınlatma harici diğer kısımları aktif edebildin mi abi ? Teşekkürler Mustafa, darısı başına ST göstergelerle ilgili henüz birşey yapamadım. Öylece kaldı. Vakit bulamıyorum okadar bu sıralar. Ama kalımda olan bir proje. hayırlı olsun abi, senin arabaya baktıkça hep iç çekiyorum.... maşallah :nazar: Teşekkürler. Allah gönlüne göre versin inşallah.. Abi bu EBC lerin farklı versiyonları var. red stuff, green stuff vb... Bayisi ile konuştuktan sonra almaktan vezgeçip disk+kaliper+balata büyüttüm ben onun için demiştim. Eyvallah. Ben Green Stuff olandan almıştım. Orjinal balata ile çok uyum sağlamadı sanırım. 2000 KM kullandıktan sonra Bu diskleri almak nasip oldu. EBC spor balata kullanılacaksa benim tavsiyem EBC spor disk ile beraber kullanmak. Çünkü balata ve disk uyumu çok önemli. Metaryel olarak kastediyorum tabiki. Orjinal disklerin alışımı ve EBC'nin alışımı çok farklı. Buna dikkat etmek lazım. Ayrıca mutlaka herkese perfromans hidrolik yağı öneriyorum. Frenajda önemli performans artışım oldu gerçekten. Hatta halen rodaj süresinde olmama rağmen. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 Nerelerdesin Mehmet? uzun zanmandır yoktun ortada. Güle güle kullan inşallah istediğin gibi olur. Yorum bağlantısı
Uğur Yurtseven 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 Çok şahane ya 2 saatte bütün sayfaları okudum.. Elinize emeğinize sağlık :nazar: Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 28 Haziran 2012 Yazar Paylaş 28 Haziran 2012 Nerelerdesin Mehmet? uzun zanmandır yoktun ortada. Güle güle kullan inşallah istediğin gibi olur. Teşekkürler.. Evet öyle oldu biraz sorma işler yoğun. Bi test etmek lazım Test'e kurban gitsin kardeşim ne demek Araba senin ... Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Amin cümlemize inşallah. Çok şahane ya 2 saatte bütün sayfaları okudum.. Elinize emeğinize sağlık :nazar: Teşekkürler. 2.5 yılda yapılanı 2 saatte oku oldumu şimdi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 8 Eylül 2012 Yazar Paylaş 8 Eylül 2012 (düzenlendi) Sonbahara girmeden küçük bir modifiye işlemi. Kontak anahtar yuvasına kırmızı LED aydınlatma modülü taktım. Modülü Ebaydan aldım. Uygulaması çok basit. Tavan lambasının aydınlatmasından paralel kablo bağlanmasi ile işlem yaklaşık 15 dk gibi bir sürede tamamlanıyor. Gelen modülde kablo ve kablo soketleri hazır geldiğinden kesme biçme işlemi yapılmıyor. Uygulama sonrası videosunu paylaştım merak edenler için. Çok gerekli bir modifiye mi değil. Ama iç aydınlatma ambiyansi açısından güzel. Aydınlatma şiddeti biraz kuvvetli geldi bana. Işık şiddetini direnç takıp biraz düşürmek gerekiyor. Çoğu araçta standart olarak gelmesine rağmen Ford Focus için ek modifiyeyi yapmak lazım 8 Eylül 2012 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 İyi günlerde kullan.Tavan aydınlatması ile gayet güzel ambians olmuş.Parklara baglamamak iyi olmuş.Işık cidden fazla.Bu şekilde kullandıgın sürece sorun olmaz bence parklara baglı olsa idi kısmak gerekirdi. 1 Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 Söylenebilecek tek şey Harika olmuş. Emeğinize sağlık :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 gene bulmuşsun kendine göre bir modifiye ellerine sağlık mükemmel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 9 Eylül 2012 Yazar Paylaş 9 Eylül 2012 Sana herşey yakışır Abi Alalım sanada yakıştıralım Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Maşallah Mehmet şu teybide değiştir artık. 1 Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Bazi fotograflari bilgisayarim acmadi ya ben ona yanarim:( Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 9 Eylül 2012 Yazar Paylaş 9 Eylül 2012 Maşallah Mehmet şu teybide değiştir artık. Ah ah abi para kalsa bu işlere yapılacak çok şey varda 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Alalım sanada yakıştıralım Yok Abim kendime söz verdim 1tl bile Modifiye'ye para harcamıyacağım, toplamda modifiye 7000tl'ye yakın para harcamışım... Sınırı yok bu işin Abi yap yap bitmez 2 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Ne yapılsa bu araca ayrı bir hava katıyor,maşallah Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Alalım sanada yakıştıralım 1 sene önce bulmuştu İlteber bunları da ben engellemiştim lütfen yeniden gaz vermiyelim Yok Abim kendime söz verdim 1tl bile Modifiye'ye para harcamıyacağım, toplamda modifiye 7000tl'ye yakın para harcamışım... Sınırı yok bu işin Abi yap yap bitmez 7 yetmez 10 de 10 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 1 sene önce bulmuştu İlteber bunları da ben engellemiştim lütfen yeniden gaz vermiyelim 7 yetmez 10 de 10 Birbirimize engel olduğumuz halde sen 10 ben 7 harcadım... Birde engel olmasak ne olacak çok merak ediyorum. Allah sonumuzu hayır etsin ama ben kesin kararlıyım 6 aydır kuruş masraf etmedim 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 12 Eylül 2012 Yazar Paylaş 12 Eylül 2012 1 sene önce bulmuştu İlteber bunları da ben engellemiştim lütfen yeniden gaz vermiyelim 7 yetmez 10 de 10 Birbirimize engel olduğumuz halde sen 10 ben 7 harcadım... Birde engel olmasak ne olacak çok merak ediyorum. Allah sonumuzu hayır etsin ama ben kesin kararlıyım 6 aydır kuruş masraf etmedim Her işin başı sağlık.. Modifiyeyi olsada olur olmasalar. Gaza gelmeden yapmak lazim Ben aracı satmayı düşünmediğinden masraf yaptım. Allah kaza bela vermedikten sonradan uzun süre değiştirmem nasipse inşallah.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts