Mustafa Tüfekçi 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 1.6 da koymamışlar ön cam rezistan hazırlığını baktım gerekli yerlere da spreylemesi için bile alınabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 (düzenlendi) Ford Focus ST Gösterge Paneli Çok şükür bugün ST Gösterge paneli elime ulaştı. Araç üzerine hemen taşıdım yeni göstergeyi. Gerekli ibre kalibrasyonlarını kendim yaptım. Fonksiyonel olarak herhangi bir uyarı ışığı vs kaybım yok. Kendi eski göstergemin ST logolu ön panelini kulllandım. ST gösterge benzinli araç olduğundan dizellerde olan özel marş ısıtma göstergesi belki yoktur diye düşünüyordum ama mevcutta varmış. Dolaysıyla herhangi bir kaybım olmadı. Airbag ışığı, Hız sabitleyici, uzun farlar vs gibi tüm ibreler yerli yerinde çalışıyor. Araç üzerindeki görüntüsü daha sakin bir zamanda gece görünümü ile daha net çekip paylaşarım nasipse. 6 Ekim 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 (düzenlendi) Hayırlı olsun. Son hızı arttımı şimdi. Aynı gibi duruyor. Ama İlteber iş yoğunluğundan uğrayamadı sanırım. Sipairş uulu artık alınacak. Ben olmadı sorarırım senin arabay olurmu diye Bizim araçta farklıymış, buluşma da inceledik. Açıkçası su atmasını da canlı gördüm pek beğenmedim. Fark yok gibi neredeyse. Isıtması ideal. 4 Ekim 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Belli belli.. Sen buna yakında ST motoruda koyarsın demedi deme... Yorum bağlantısı
Gökhan Meydan 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Bu aracı acıbademde görüyorum ben koşuyolu cadesinde baka kaldım Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Mercan hayırlı olsun, senin eski gösterge bundan değilmiydi, sadece km. 280 olmasımı değişiklik bunu merak ettim. süper olmuş Maşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 (düzenlendi) Hayırlı olsun. Son hızı arttımı şimdi. Bizim araçta farklıymış, buluşma da inceledik. Açıkçası su atmasını da canlı gördüm pek beğenmedim. Fark yok gibi neredeyse. Isıtması ideal. Teşekkürler, sağolasın Hüseyin hocam, Fiskiye konusu göreceli artık. Eski tip fiskiye bende araç yıkamadan sonra hep ayarı bozulurdu. Fazla su harcar, tek bir bölgeye su sıkardı ve bunun çok sıkıntısını çok yaşadım. Özellikle kuş pisliğ, yapışan sinek böcekler tek noktaya su fışkırtması bol su olsa bile silecek devir alana kadar su akıp giderdi. Tam ıslanmayan yere gelen silecek cam dahada beter yapardı yada özellikle kuş pisliği setleştiğinde camı çizecek kadar sert olabiliyor yeri geldiğinde. Ayarsız olduğunda yaya, araç ne varsa bir güzel ıslatırdı. Bu yeni tip fiskiyede ise ne ayar gerekiyor nede çok su harcamak gerekiyor. Isıtması ayrı konu. Eski tiptede ısıtıcılı olan var. Spray tipli fiskiye camdaki bütün objeleri ıslatıyor ve su aşağı akmıyor. silecek ilk seferde temzileyemediğiyerleri ikinci veya üçüncü aşamada tekrar su sıkıldığında eşit temizliyor. Sefa'nın aracında gördünüz sanırım, bilmiyorum ben bir ara video çekeyim paylaşayım. Ben okadar şikayetci değilim memnunum açıkcası. maşallah allah kaza bela vermesin.. Amin.. cümlemize.. Belli belli.. Sen buna yakında ST motoruda koyarsın demedi deme... Yok be kardeşim. Okada rpara olsa vergisi harcı vs. Tolga gibi alırız bir tane kurtuluruz bu işten Neticede bana Dizel gerek neyleyim adam öldüreni.. Bu aracı acıbademde görüyorum ben koşuyolu cadesinde baka kaldım Eyvallah, da okadar bakılacak araba varken Acıbadem'de benimkisimi dikkat çekiyor etme eyleme, bence sen focus'u seviyorsun bu donanımla benim gibi nasıl değiştiğine inanamamışındır Pes Mehmet...Ne diyeceğimi bilmiyorum... Süper... Maşallah demen yeterli sağolasın beğndiğine sevindim.. Mercan hayırlı olsun, senin eski gösterge bundan değilmiydi, sadece km. 280 olmasımı değişiklik bunu merak ettim. süper olmuş Maşallah Teşekkürler, abi aynı ama göstegrenin 280 olması dışında, katranındaki aydınlatma çok çok farklı, yani içindeki gösterge tachosunun tasarımı komple farklı. Turbo Göstergenin içindekilerle uyumlu bir gösterge. Güzel olmuş, güle güle kullan. Teşekkürler, darısı başına, senin kasa ST gösterge yolda getirten var, bilgine ve ilgine 4 Ekim 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Focus göstergesinden daha kalite sanki resimden öyle anlaşılıyor.Şu Ebay olmasa modifiye bu tarz parçalarda hayal olurdu.Cebiene sağlık çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 (düzenlendi) Buda gece görünüme ait bir resim. 4 Ekim 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 (düzenlendi) Focus göstergesinden daha kalite sanki resimden öyle anlaşılıyor.Şu Ebay olmasa modifiye bu tarz parçalarda hayal olurdu.Cebiene sağlık çok güzel olmuş Abi ebay ve cüneyt olmasaydı arabaya logo dışında birşey takılmazdı. Cebinde parası olan Otosana gitse deseki sadece ST direksiyon taktırmak istiyorum, 3400 TL rakam çıkarırlar.. Artık gerisini sen düşün Maşallah abi çok güzel olmuş Teşekkürler.. 4 Ekim 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 (düzenlendi) Ben senin ST göstergenden arayış içindeydim aslında. BiLo ya kendi kasasının ST sini takmam. Olmuşken iyisi olsun Bulabilme imkanı var mı? Ya da daha geniş ekranlısını bulabilme imkanı? Cüneyte mi bakıcaz? Bizim Adem aldı bir tane ama satacak. Benim göstergenin aynısından ebay'da var şuanda 99 Pound. Ama Mil cinsinden göstergesi var. 280 göstergeside var. ikisi bir arada. Özelden mesaj atarım sana. Onun Hız göstergesi görüntüsü şu şekilde sadece, diğer devir, motor ısısı ve yakıt deposu birebir aynı 5 Ekim 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 (düzenlendi) Bu aracı takip etmekte gerçekten zorlanıyorum tek kelime ile mükemmel, elleriniz dert görmesin 4 Ekim 2011 tarihinde Mustafa Kestel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Fiskiye konusu göreceli artık. Eski tip fiskiye bende araç yıkamadan sonra hep ayarı bozulurdu. Fazla su harcar, tek bir bölgeye su sıkardı ve bunun çok sıkıntısını çok yaşadım. Özellikle kuş pisliğ, yapışan sinek böcekler tek noktaya su fışkırtması bol su olsa bile silecek devir alana kadar su akıp giderdi. Tam ıslanmayan yere gelen silecek cam dahada beter yapardı yada özellikle kuş pisliği setleştiğinde camı çizecek kadar sert olabiliyor yeri geldiğinde. Ayarsız olduğunda yaya, araç ne varsa bir güzel ıslatırdı. Bu yeni tip fiskiyede ise ne ayar gerekiyor nede çok su harcamak gerekiyor. Isıtması ayrı konu. Eski tiptede ısıtıcılı olan var. Spray tipli fiskiye camdaki bütün objeleri ıslatıyor ve su aşağı akmıyor. silecek ilk seferde temzileyemediğiyerleri ikinci veya üçüncü aşamada tekrar su sıkıldığında eşit temizliyor. Sefa'nın aracında gördünüz sanırım, bilmiyorum ben bir ara video çekeyim paylaşayım. Ben okadar şikayetci değilim memnunum açıkcası. Mehmet abi, biz olaya spray gibi su atacak gözüyle baktığımız için istediğimizi alamadık yada göremedik sanırım. Sizin yazdığınız rahatsızlıklar orjinal fiskiye ile evet çok yaşanabiliyor. Ve spray tipi fiskiyeler yazdığınız durumların çoğunu ortadan kaldırır. Uzun lafın kısası spray gibi cama suyu dağıtmıyor bence ama orjinalden daha farklı bir şekilde suyu cama dağıtıyor. Evet bir videosunu izlesek güzel olur aslında. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 5 Ekim 2011 Yazar Paylaş 5 Ekim 2011 (düzenlendi) Yeni eklentiler çok güzel olmuş. Ama özellikle kaliperleri çok beğendim. Teşekkürler, Kaliperler güzel oldu gerçekten. Kendim yaptım diye değil ama orjinal bir hava vermesi görsel açıdan güzel oldu. Canlı görenler, bunlar kapak dediğimde şaşırıyor. Mat Siyah çok iyi oldu. Yazılarda alışılmışın dışında olunca, bakıldığında kalite hissi veriyor. Bu aracı takip etmekte gerçekten zorlanıyorum tek kelime ile mükemmel, elleriniz dert görmesin Teşekkürler.. sağolasın.. Mehmet abi, biz olaya spray gibi su atacak gözüyle baktığımız için istediğimizi alamadık yada göremedik sanırım. Sizin yazdığınız rahatsızlıklar orjinal fiskiye ile evet çok yaşanabiliyor. Ve spray tipi fiskiyeler yazdığınız durumların çoğunu ortadan kaldırır. Uzun lafın kısası spray gibi cama suyu dağıtmıyor bence ama orjinalden daha farklı bir şekilde suyu cama dağıtıyor.Evet bir videosunu izlesek güzel olur aslında. Tüm beklentilerimi karşılıyor, bende hayal kırıklığı uyandıran tek nokta, daha basınçlı olmasını bekliyordum az basınçlı çalışıyormuş gibi geliyor bana. Bunuda standart fiskiye olan araçlardaki su pompasının, spray tipli araçlardan daha düşük güce sahip olduğunu düşünüyorum. Bunu test etmenin en güzel yolu, Focus 3 ve yeni CMAX saihibi bir arkadaşın yorum yapması olacak. Ama genel olarak memnunum. bu hafta sonu uzun yola çıkacağım orda yüksek suratta nasıl performans alacağım ona bakmak lazım. Trafikten dolayı şehir içinde deneme şansım olmadı pek. M.Alper (Ekinci) senin arabada vardır diye düşünüyorum, tespitim doğrumu değilmi bir karşılaştırma yapabilirmisin. çok haşin olmuş Sağolasın Mustafa, Senin işide yarın halledeceğim inşallah. 5 Ekim 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 anladım abim, şimdi dikkatimi çekti mil olarakta görüyorsun. Maşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Ekim 2011 Yazar Paylaş 6 Ekim 2011 anladım abim, şimdi dikkatimi çekti mil olarakta görüyorsun.Maşallah Teşekkürler Lokman Abi, benimkisi Mil cinsinden göstermiyor. Ben onlardan almadım. 99 pound'luk olan mil göstergeli Sefa görsün diye paylaştım. Yarın dikkat edeyim.Dikkatimi çekmediğine göre de çok iyi değil herhalde. Yarın alıcı gözle bakayım Mehmet... Mesela güncel kasa Corolla'ların fıskiyesi çok güzel pülverize püskürtüyor. Öyle değil benim arabadaki. Ona eminim. Bir bak bakalım da nasıl birşeymiş merak ettim bende Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Ekim 2011 Yazar Paylaş 6 Ekim 2011 OOO hadi hayırlı olsun inşallah.. Görmüştüm bu ilanı. İngiltere dışına satmıyordu satıcı iyi alabilmişsin. İnatçıydı biraz. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2011 Paylaş 6 Ekim 2011 Yok ben Dingilteredeki ofismize gönderttim oradanda arkadaşım almış.Haftasonu gelecek valla ingiltere e-bay da fiyatlar baya uygun abi.mercekli far buldum.sadece sağ far 80 euro almanya e-bay da fiyatlar çok uçuk buna göre Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2011 Paylaş 6 Ekim 2011 araştırmak lazım benim gözüme çarpan olmadı hiç abi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2011 Paylaş 8 Ekim 2011 mehmet abı fren dısklerını hava sogutmalımı alıcan ? arastırma yaptınmı hıc ben arastırdımda forda gore yok dedıler maslakda benı kafaladılar canımı sıktılar bulursan haberleselım abı Yorum bağlantısı
Recommended Posts