İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Mehmet Mercan
Hayırlı olsun,bu jantlar tam bu arabalar için bence.

Teşekkürler Fatih, daha agresif bir spor hava kattığı gerçek. Dikkat çekiyor.

Nerde yapacan Cihan hemen hemen diğer ST lerle buluştuk bi Mehmet abi gelmiyor.. :)

Mıncıklayamadık aracını bi....Bursaya gelsin Mehmet abi yoğun istek var...;)

Erkan'cım sizin arabaların hepsi jantlı mantlı gelmiş olsak manzara bozulur :good1: Şimdi resim karesine girebiliriz artık. Önceki jantla görenler araçta bir farklılık var güzel olmuş diyorlardı, ama hep ST jantı eksikliği hissediliyordu. Halbui önceki jant güzel jant. Ama body kiti kaldırmaz olmuştu. Kısmet bugüneymiş. Bursa'da program mı var, katılmak isterim inşallah. Pazar günkü chip unning toplantısa katılacğı kısmetse.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
2 ekim pazar Bursada abi gelde görsel şov yapalım.hatta Engin beyide çağıralım vizyon mavisi olan...fotoğraflarıda o çeker.

Biz neciyiz Erkan Bursa ya geliyoz ya. O güne bişeyler daha ekleriz herhalde. Aşkolsun Çok kırdın kalbimi. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
2 ekim pazar Bursada abi gelde görsel şov yapalım.hatta Engin beyide çağıralım vizyon mavisi olan...fotoğraflarıda o çeker.

Bİzim Cihan'da çok güzel çekiyor ama makina lazım...:)

Eyvallah..

Biz neciyiz Erkan Bursa ya geliyoz ya. O güne bişeyler daha ekleriz herhalde. Aşkolsun Çok kırdın kalbimi. :)

Foto çekmesi açısından söylemiş. Senin arabaya kuma olayı yok yani :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Off of of.. :)

Sanki kaldırımdan gidecekmiş gibi duruyor. :)

Eyvallah Hüseyin..

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Yapalım sanada. Berk KARATAN'ın ilanına bak OEM ST jant var :angry:

Rakamı yüksek abi helalinden 750 TL çalışır.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
O fiyata bırakmaz herhalde..

Umarım istediği gibi olur abi bütçe meselesi :)

Yorum bağlantısı
Umut Özkan

öncelikle hayırlı uğurlu olsun :) işlemleri nerelerde yaptırdınız ve fiyat olarak ne kadar tuttu aşağı yukarı arabama yapmak istediğim şeyleri yapmışsınız :( ben de comfort modeli var jant bekliyorum sonrasında ön ızgara kaplama v.b. şeyler yapmayı düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
öncelikle hayırlı uğurlu olsun :) işlemleri nerelerde yaptırdınız ve fiyat olarak ne kadar tuttu aşağı yukarı arabama yapmak istediğim şeyleri yapmışsınız :) ben de comfort modeli var jant bekliyorum sonrasında ön ızgara kaplama v.b. şeyler yapmayı düşünüyorum

Teşekkürler, fiyatlar göreceli değişiyor. İki şahin parası olmuştur. Aklına takılan bir şey olursa tek tek sorarsın. Şimdi hepsni anlatmak zor. Sanada hayırlı olsun güzel modlar dileğiyle :(

tekrardan hayırlı olsun Mercan, çok yakışmış çok :good1: Maşallah :)

Sağolasın Lokman Abim, ST jant şudur budur dediniz yediniz başımın etini alın size jant işte :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
İşte şimdi olmuş, Mehmet abi çiziksiz balonsuz iyi günlerde kullan. :bravo:

Teşekkürler Burak..

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aziz Koçlar

Allah kaza bela vermesin resmen harika bir göz zevki abicim

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Mehmet Abi son noktayı'da koymuşsun gerçekten muhteşem olmuş, zaten yakışıklı olan araban daha yakışıklı bir hal almış, Çiziksiz kullanmak dileğiyle

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
Allah kaza bela vermesin resmen harika bir göz zevki abicim

Sağoalsın Aziz, birde senin araç gibi TitaniumX olsaydı işte ozaman saha harika oalcaktı ama nasip böyleymiş bunada çok şükür, dielrimki Allah'tan herkes gönlüne öre bu modifyeleri yapabilsin inşallah.

Mehmet Abi son noktayı'da koymuşsun gerçekten muhteşem olmuş, zaten yakışıklı olan araban daha yakışıklı bir hal almış, Çiziksiz kullanmak dileğiyle

Eyvallah, İlteber kendinimi kandırıyorsun benimi ;) bu işlerde nokta konurmu daha n eprojeler varda işte duygusalda takılıyoruz :) Sağolasın kardeşim darısı başına inşallah.

Arada sırada konunun birinci sayfasına bakarsan yol haritam mevcut. Neler yapılmış, neler yapılacak gibi başlıklar mevcut :p

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Mehmet hayırlı olsun

sen şimdi ufak 1-2 şeyle oyalanır sonra fren ve deri döşeme işine girersin, vaziyet ona gidiyor. Selam

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
Mehmet hayırlı olsun

sen şimdi ufak 1-2 şeyle oyalanır sonra fren ve deri döşeme işine girersin, vaziyet ona gidiyor. Selam

Teşekkürler Ayhan,

Yol haritasında var baba işler, ama baba işlere 1 seneden önce birşey yapmam artık haram olur.. Kısa vadede parası ödenmiş elime geçemsini beklediğim ürünlerle beraber aşağıdaki projeler olacak. Sonrasında kış uykusu diyelim artık. Disk'i değiştiremezsem bile balata mecburen alınacak oda atla deve bir rakam farkı yok. Araya sıkıştırılabilir.

- OEM ST Gösterge Paneli (280 KM/hız gösterimli)

- OEM 12V Kapaklı Güç Adaptörü

- Scirocco Shark Fin Anten

- Cruise Control Modülünün devreye alınması

- Kaliper Mountune Stcikerları

Bu ilk yaptığım deneme olduğundan çok hoşuma gitmedi. SMAX'in orjinal 12V Kapaklı güç soketinden aldım. Bu takılı olan kapak çıkartıldığında tamamen çıkıyor. Birde Focus 3 ve Mondeo'lar için kullanılan bir kapak. Kapak tipi bulunduğu konuma biraz uymadı gibi. Titanium'larda kolçak içinde bu tip bir soket var. Ama şarj kablosunu taktığınızda telefon dışardayken kolçak tam kapanmıyor. Kablonun üzerinde kalıyor rahatsız ediyor açıkcası. Bende iptal ettiğim çakmaklığın boş kalan 12V kablosunu buraya taşıyarak 12V güç soketi olarak kullanmayı tercih ettim.

DSCN2970.JPG

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
DSCN3065.JPG

ST'den farkı kalmadı Mehmet abi :p Çok hırçın bir bakışı var.Allah ağız tadıyla binmeyi nasıp etsin. :lol2: :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Amin kardeşim sağolasın.. Senin gördüğün hırçın bakışlı RS gibi değil ama resim tamamlandı gibi birşey. Dış görsel artık oturdu diyebiliriz. Şimdilerde artık daha fonksiyonel projelere hazırlık yapmam lazım. Görsellik bitti gibi birşey.

- Far Yıkama ve Otomatik far yükseklik ayarı

- Frenlerin kuvventlendirilmesi

- Turbo göstergesinin fonksiyonel çalıştırılabilmesi

- Katlanır ayna gibi

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Start stop oranın sağ üstünde görünüyor? Yani fotonun sol üst tarafına doğru.

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Bu arada senin 3D karbon filde pirtlamis sagdan soldan benimkilerde oyle oldu. COk dikkatli bakinca gozukuyor, kimse anlamiyor ama ben hergun goruyorum gozum surekli oralara takiliyor. Sokup bastan yapsam bile zamanla yine kalkacak gibiler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Bendekiler iyi durumda. El freni bölgesinin orda uç kısımda bir küçük kalkma oluştu. oda benim hatam oldu. Elfreni kabzasını değiştirirken oldu. Adapazarı'na gittiğimde hep ısı tabancasını unutuyorum o yüzden düzeltemedim. :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...