Hasan Dönmez 14 Ekim 2010 Paylaş 14 Ekim 2010 (düzenlendi) Teşekkürler.. Ön kromaj iptal edeceğim. Ama karar veremdim henüz. Kaplatmakmı boyatmakmı daha güzel olacak diye düşünüyorum halen. Kırmızı şeritler çok iddialı olur. Belki üst panjurda fena durmayabilir..Teşekkürer.. Egzoz uçları ilk defa büyük diyen ldu. Aksine Egzoz uçları düşündüğün kadar büyük değil. Hatta ilk fırsatta büyütmeyi düşünüyorum. Spacer denen ürünler güzelde açıkcası çok güvenemiyorum. Ona yapacağım masrafı var olan jant ve lastiklerimi satıp spacer fiyatı farkı ile yeni jant almayı daha uygun buluyorum. 14 Ekim 2010 tarihinde Arda M. D tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Batuhan Başar 14 Ekim 2010 Paylaş 14 Ekim 2010 (düzenlendi) Tek kelimeyle harika.. Aşık oldum yok böyle bişi gerçekten abartılmadan modifikasyon bu olsa gerek. Güle güle kullanın,kaza bela vermesin Allah inşallah abim. Darısı benim başıma tek isteğim 17' RS jant Birde son bir şey sorucaktım abim, ST amblemini bulmak mümkünmüdür acaba ? Bendede 2010 Titanium fırtına gri focus hb var da. Teşekkürler. 14 Ekim 2010 tarihinde Batuhan Ba?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 14 Ekim 2010 Yazar Paylaş 14 Ekim 2010 (düzenlendi) Tek kelimeyle harika..Aşık oldum yok böyle bişi gerçekten abartılmadan modifikasyon bu olsa gerek. Güle güle kullanın,kaza bela vermesin Allah inşallah abim. Darısı benim başıma tek isteğim 17' RS jant Birde son bir şey sorucaktım abim, ST amblemini bulmak mümkünmüdür acaba ? Bendede 2010 Titanium fırtına gri focus hb var da. Teşekkürler. Teşekkürler.. Darısı başına. ST logosu sahibinden.com'da 17.5 lraya satan birisi vardı. Ford focus ST diye rat çıakr hemen. 14 Ekim 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Batuhan Başar 14 Ekim 2010 Paylaş 14 Ekim 2010 (düzenlendi) Teşekkürler.. Darısı başına. ST logosu sahibinden.com'da 17.5 lraya satan birisi vardı. Ford focus ST diye rat çıakr hemen. Çok teşekkür ederim abim,hemen bakıyorum. abi buldum fakat ürün adedi diyor kaç tane alıyım sizce 14 Ekim 2010 tarihinde Batuhan Ba?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Ekim 2010 Paylaş 17 Ekim 2010 mehmet çok güzel olmuş. uzun zamandır giremiyordum, hızla okudum sayfaları. eline sağlık demeli. peki tam istediğin gibi oldu mu? :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 17 Ekim 2010 Yazar Paylaş 17 Ekim 2010 Teşekkürler. Uzun zamandır yoksun. İstediğim gibi oldu sayılır. Ufak defek daha aklımda birşeyler var ama parasal gücüm kalmadı Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 17 Ekim 2010 Paylaş 17 Ekim 2010 mehmet bey tebrikler aracınıza çok emek harcamışsınız hayırlı olsun. bende aracımın diresiyonunu değiştirmek istiyorum baya bi yıprandı sadece simit değişecek fiyatları ne civarda bilginiz varmıdır serviste olsun parçacılarda olsun bilgi verirseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 17 Ekim 2010 Yazar Paylaş 17 Ekim 2010 Teşekkürler.. Serv,sde ateş pahası. Çıkmacılarda ise temiz 200-350 arası Cruise Control tuşlu olanlara fiyat veriyorlar. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ekim 2010 Paylaş 17 Ekim 2010 Sıradayım işte 1. sırada itirazı olan olmaz sanırım :lol2: Orada dur biraz, görmüyormusuz arabanın heryerinde benim adım soyadım yazıyor...ST Direksiyon çok güzelmiş, umarım sıkıntı çıkmadan takılabilir... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 (düzenlendi) Üst panjurda güzel durabilir. Ama şimdilik vaktim yok onu sakin kafada deneme amaçlı yapılabilir. Golf GTI'larda güzel duruyor.. 19 Ekim 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Orada dur biraz, görmüyormusuz arabanın heryerinde benim adım soyadım yazıyor...ST Arabanın her yerinde Serkan Toker yazabilir sorun değil, öylede binerim ben :lol2: Hem ayrıca; Eli sopalı bir Adana'lı ( ) gördün mü hiç sayın şefkatli adminim??? :vandal: Üst panjurda güzel durabilir. Ama şimdilik vaktim yok onu sakin kafada deneme amaçlı yapılabilir. Golf GTI'larda güzel duruyor.. Kırmızı olmamış bence Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 20 Ekim 2010 Yazar Paylaş 20 Ekim 2010 (düzenlendi) Bugün ST direksiyon modifikasyonunu tamamlamak nasip oldu çok şükür. Direksiyonu ebay'dan Airbag ve Airbag kapağı olmadan satın almıştım. Airbag nasıl olacak kapak nasıl temin edeceğim diye düşünürken, ST Body kiti aldığım Cüneyt (euro-ford.com)arkadaşımız imdadıma yetişti ve elinde sıfır ST direksiyon için bir takım bulunduğunu söyledi. Kendisine burdan tekrar teşekkür ederim bana bu airbag takımını almamda çok büyük bir kolaylık ve destek sağladı. Çok makbule geçti gerçekten. Airbag elime ulaşır ulaşmaz aracı servise bıraktım. Problemsiz olarak takılma işlemi yapıldı. Airbag ve Direksiyon simidi değişimi için toplam 50 lira işcilik ücreti ödedim. Ayak üstü çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum şimdi, daha detaylı fotoğrafları çekerim zaman buldukça.. Allah kazadan nazardan ve belalardan korusun bizleri.. 20 Ekim 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ekim 2010 Paylaş 20 Ekim 2010 dreksiyon gerçekten süper görünüyor.elinize cebinize saglık. cc control dügmeleri içte kaldı sanırım iptal bu olay. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 20 Ekim 2010 Yazar Paylaş 20 Ekim 2010 Mehmet bey hayırlı olsun..Güle güle kullanın.. Teşekkürler Erkan sağoalsın.. E Cruise control ne oldu?? Cruise control sonraki dönemde özel proje aceleye gelmemesi lazım hevesimi bir alayım sonra bakarım inşalah.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 20 Ekim 2010 Yazar Paylaş 20 Ekim 2010 dreksiyon gerçekten süper görünüyor.elinize cebinize saglık.cc control dügmeleri içte kaldı sanırım iptal bu olay. desene durmak yok yola devam. Teşekkürler.. CC tuşları çıkan direkiyon üzerinde şimdi. Daha sökmedim. Yani şu anda parasal sıkıntım olmasa kafadan yapacağım listede 10 işlem var Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Ekim 2010 Paylaş 21 Ekim 2010 Güzel oluyor arabam Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin Mehmet Abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 21 Ekim 2010 Yazar Paylaş 21 Ekim 2010 Güzel oluyor arabam Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin Mehmet Abi. Amin.. Sağoalsın darısı başına.. Taktırmışsın abii hadi hayırlı olsun güle güle kullançok guzel duruyor. Taktırdık bakalım hayırlısı artık.. Sağolasın.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 21 Ekim 2010 Yazar Paylaş 21 Ekim 2010 Güle güle kullan arkadaşım. Güzel olmuş Sağolasın Sefa, darısı başına.. bir ara konuşalım toprağım.. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 21 Ekim 2010 Paylaş 21 Ekim 2010 St direksiyon var bitane alim mi bende. Hayırlı olsun abicim. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 21 Ekim 2010 Yazar Paylaş 21 Ekim 2010 St direksiyon var bitane alim mi bende. Hayırlı olsun abicim. Al abicim çok sevinirim.. İsterim seninde takmanı darısı başına.. Bu arada senin konuya bir foto ekleyeceğim çok hoşuma gitti sende yapabilirsin belki.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2010 Paylaş 21 Ekim 2010 Harika harika harika..... :nazar: :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 21 Ekim 2010 Yazar Paylaş 21 Ekim 2010 Harika harika harika..... :nazar: :nazar: :nazar: Teşekürler.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 24 Ekim 2010 Yazar Paylaş 24 Ekim 2010 ST Direksiyon - güncel bir kaç foto Yorum bağlantısı
Recommended Posts