Mehmet Mercan 23 Eylül 2010 Yazar Paylaş 23 Eylül 2010 (düzenlendi) Turbo Boost göstergesini dün akşam itibariyle foksiyonel çslışması hariç aydınlatma olarak ve orjinal montajı bakımından çok şükür tamamladım. Aracın dimmer iç ışık kontrol ünitesine bağlı olarakta çalışır hale geldi. Şuanda görüntü dışında bir faydası yok. İnşallah yakın zamanda aklımdaki planları yapabilirsem fonksiyonel olacak inşallah.. 23 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 23 Eylül 2010 Yazar Paylaş 23 Eylül 2010 (düzenlendi) Hazır bizimkiler Medrano Sirk'ine gitmişti. Natilius oto parkında bir iki kare çektim. Uzun bir süre başka bir modifiye işine giremeyeceğim için şimdilik göreceğiniz son kareler bunlar. Ne param kaldı, ne vaktim birde çok yoruldum. İş-güç içinde birazda durulmam gerekecek. Okullar açıldı hafta içi artık eskisi gibi rahat olamam. Şimdilik bu kadar yeterde artar. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. 23 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Amin abi cümlemize.. :dil: :lol: Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Amin hepimeze İNŞALLAH Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Amin Mercan şu yapılacak toplantıya sizde katılında (Serhat ) ile araçların son halini canlı görelim Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 23 Eylül 2010 Yazar Paylaş 23 Eylül 2010 (düzenlendi) İnşallah abi.. Katılırız neden katılmayalım buralarda olursak 23 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 24 Eylül 2010 Yazar Paylaş 24 Eylül 2010 (düzenlendi) Bir arkdaşım aracına 3M Karbon kaplama yaptırdı. Açıkcası aklımda olan bir proje. Uygulamasınıda görünce çok beğendim. Komple konsolu 150 TL. kaplatmış. Fiyat çok uygun geldi bana. Belki önümüzdeki ay kısmet olursa bu işlemi düşenebilirim. http://img202.imageshack.us/img202/3497/img3026f.jpg http://img543.imageshack.us/img543/8353/img3031p.jpg 24 Eylül 2010 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 Nerede yaptırmış bu uygulamayı acaba bende düşünyodum bunu. Bana bilgi verirseniz bu konuda çok sevinirim... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 24 Eylül 2010 Yazar Paylaş 24 Eylül 2010 Nerede yaptırmış bu uygulamayı acaba bende düşünyodum bunu. Bana bilgi verirseniz bu konuda çok sevinirim... Bahçelievlerde yaptırmış Alırım telefonlarını iletirim sana.. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 Abi güzel olmuşta sanki karbon kusuyor gibi geldi bana.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 24 Eylül 2010 Yazar Paylaş 24 Eylül 2010 Yildirim Usta'mi Okadarını bilmiyorum Abi güzel olmuşta sanki karbon kusuyor gibi geldi bana.. Bence güzel. ST ve RS'in içi bundan tek farı parlak olmaları Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 Bence güzel. ST ve RS'in içi bundan tek farı parlak olmaları Hocam, seninki de gayet güzel uzun vadeli aracını kullanacaksan yaptırma derim, deforme olması halinde görüntü kötü olur. Vakti zamanında bizde magirus vardı da 2 numarada. . Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 fıyat bıraz çok gıbı... Ben o kadar kaplamaya razıyım o fiyata çünkü işçilikte çok güzelmiş... Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 bende 2 ay kadar oldu yapalı mehmet abi fakat resim atamamıştım,gerçi benimkiler yandan kalkıverdi birazcık,bide ik iyerde baloncuk oldu hava kaldı ama olsun elimde yetesiye karbon folyo var çıkarıp tekrar kaplamam gerekecek.. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 Bahçelievlerde yaptırmış Alırım telefonlarını iletirim sana.. Mehmet konuyla alakası yok ama chiplendim.En efendi olanından yaptırdım.Şimdilik super ilerde ne olur bilmem. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 26 Eylül 2010 Yazar Paylaş 26 Eylül 2010 Mehmet konuyla alakası yok ama chiplendim.En efendi olanından yaptırdım.Şimdilik super ilerde ne olur bilmem. Hadi hayırlısı bakalım. Fark oldumu peki Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 27 Eylül 2010 Paylaş 27 Eylül 2010 Hadi hayırlısı bakalım. Fark oldumu peki Hemde nasıl.Alırım anahtarını... Alt devirler canlandı ve özellikle aracın devirlenmesi çok farketti.Bugün arabayı getirmedim de yarın öğlen falan test edersin.Mazot filtresini de değiştirdikmi tamamdır. Gerçi ben en ortalama olan ve limitleri zorlamayan hafif yollu bir remapping yaptırdım.Adam dediki 1 hafta sonra araca alışır ve daha fazlasını istersin dedi ama pek zannetmiyorum.O zaman kat egr dpf iptali down pipe montajı vesaire bunun sonu yok motoru patlatana kadar devam.Ben şu an memnunum keşke daha önce yaptırsaydım. Özetle benzinli gibi devirleniyo dizel gibi çekiyo. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 27 Eylül 2010 Yazar Paylaş 27 Eylül 2010 Hadi bakalım, istediğin gibi olduysa problem yok. Önemli olan zaten bizim araçlarda alt devirlerin canlı olması. Bende Powerbox'ta o etkiyi aldım. Ancak Remapping daha mantıklı geliyor bana. Sonuçta ana yazılım kandırmadan direk değerleri ile oynayıp sen busun kardeşim diyorsun. Powerbox ise yazılımı kandırıyor neticede. Basınç düşük diyor, pompala Bu sepeble Powerbox hayat kurtarır ama Remapping gi sağlıklı değil. En güzeli merkezden yapılan düzenleme. Cesaret için tebrik ederim Hani kardeştik dostuk, Anahtar zaten benim değilmiydi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 29 Eylül 2010 Yazar Paylaş 29 Eylül 2010 (düzenlendi) Dün ön panjura ST logosunun uyguladığım yeri değiştirmek zorunda kaldım. Alt sağ köşe ST logosunu yapıştırdığım yerde desteksiz olmuştu. Sağlam olmamıştı yani. Aracı yıkatınca basınçtan attı kendini. Bende bu sefer Ford logosu hızasında tam destekli olacak şekilde yapıştırdım. Fena olmadı. Altmı-üstmü derken en iyisi ortaya göre hızalama oldu 29 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 29 Eylül 2010 Yazar Paylaş 29 Eylül 2010 şimd sıra 2.5lt lik duratec motorda. Sağolasın bana 2.0 TDCi motor yeterdi aslında maşallah yine mercan. Sağolasın Lokman abi Evet ne zaman geliyorsun Hatay'a abi Kısmet niyet var ama zaman belli değil, ne yapacaksın logolarımı sökeceksin:) Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 Bir arkdaşım aracına 3M Karbon kaplama yaptırdı. Açıkcası aklımda olan bir proje. Uygulamasınıda görünce çok beğendim. Komple konsolu 150 TL. kaplatmış. Fiyat çok uygun geldi bana. Belki önümüzdeki ay kısmet olursa bu işlemi düşenebilirim.http://img202.imageshack.us/img202/3497/img3026f.jpg http://img543.imageshack.us/img543/8353/img3031p.jpg 100 e kaplayalım abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 11 Ekim 2010 Yazar Paylaş 11 Ekim 2010 (düzenlendi) Boş duralım derken Turbo göstergeyi aldığım satıcının bir mesajı üzerine ister istemez doğan bir fırsatı değerlendirmek zorunda kaldım. İyimi ettim kötümü ettim derken, bugün gümrüğe takılmadan siparişten sonra 4 günde gelen ST direksiyonun temizliği ve iyi durumunu gördükten sonra birazda iyi etmişim diyebildim. Satıcı arkadaş ufak bir çizik var demişti. Resimleri gördükten sonra içimden gülmüştüm. Bizde buna çizik diyene gülerler bir yerleri ile diye aklımdan geçirmedim değil. Hemen alış-verişi tamamldım. Gerçi benimkisi biraz macera işi oldubu sefer. Kendi aracımdaki airbag uyumunun olup olmayacağını bilmeden giriştim böyle bir işe. Ama fırsat bir ürün olduğu içinde çokta düşünmedim. İç aksam airbag'ların uyumlu olacağını gösteriyor ama ford bu belli olmaz işte Neyse maddi imkanlarım bu sıralar çok kısıtlı Aribag uyumlu olursa tek masrafım Aribag kapağı temin etmek olacak. Oda ebay üzerindn en ucuzu 50 EUR civarında bulabildim. Artık hayırlısı Allah'tan.. Birde ebayda spor anten olarak nitelendirilen bir tip anten aldım. Akşam ateni hemen taktım. Orjinal anteni aratırmı aratmazmı derken anteni taktıktan sonra şok oldum. Radyonun bas ve tiz kuvveti oldukça değişti. Gerçi eski anteni tekrar takıp denemedim ama oldukça fark vardı Yarın tekrar deneyeceğim. Aklımda kaldı. Görüntü zaten 10 numara olu. Ama akşam taktığım için foto çekemedim. Yarına kaldı. - ST Direksiyon / ST Steering Wheel : 6M5Y-3600-AEW - ST Direksiyon / ST Steering Wheel (Detaylı iç görünüm böyle bir fotoğraf çok aradım bulamamıştım) - Çizik denen şey aslında bir ezik niteliğinde zamanla düzelecek gibi - Spor Anten.. (Ben uzun olanı kullandım. Tavandan uca kadar toplam 25 cm oldu) 11 Ekim 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts