Ayhan Sırtıkara 9 Kasım 2010 Paylaş 9 Kasım 2010 Mehmet sabah 5'te server'lara bakıyordun herhalde: tutku bu olsa gerek. Pedallar, el freni hayırlı olsun tak da resimleri bir görelim. Selamlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 9 Kasım 2010 Yazar Paylaş 9 Kasım 2010 (düzenlendi) Teşekkürler. Evet sisteme bağlanmıştım, günlük servsilerin çalışıp çlışmadığı ille ilgili inceleme yaparken çaprazdan forumları geziyorum Şimdi baktım kargonun durumuna, gümrükten geçmiş- Kadıköy Merkeze gönderilmiş. Yarın filan ulaşır muhtmelen. Elime geçer geçmez takarım inşallah. 9 Kasım 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 9 Kasım 2010 Yazar Paylaş 9 Kasım 2010 (düzenlendi) Bugün PTT gidip kendim elden teslim aldım. Alır almaz uygulamayı yaptım. Pedalleri takmak 5 dk. sürdu ancak El freni kabzasını takmak yarım saat sürdüğü gibi oldukça zordu. Eski fren kabzasını üsten tam ortadan keserek çıkarabildim. Servisdeki arkadaşlar söylemişti zaten. ST El freni kabzası eskisinden oldukça daha kalın ve Alüminyum olan bölüm dışında kalan alt kısmı ön torpido malzemesi gibi yumuşak ve deri hissi uyandııyor. Fordu gerçekten tebrik ediyorum. ST aksesuarları oldukça kaliteli ve farklı. Birde otosan fiyatları uygun olsa güzel olacak. Çok şükür yine ben ucuza temin edebildim. Allah'a çok şükür gönlümdeki herşeyi öyle-böyle yapabildim. İnşallah gönlünden geçen herkese nasip olur. 10 Kasım 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Kasım 2010 Paylaş 9 Kasım 2010 mehmet abi hayırlı olsun gözüken yerlerin dışında gözükmeyen yerlerinde st izlerini taşıması çok güzel Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2010 Paylaş 10 Kasım 2010 Mehmet abi: Gerçekten çok güzel olmuş, güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 10 Kasım 2010 Yazar Paylaş 10 Kasım 2010 mehmet abi hayırlı olsun gözüken yerlerin dışında gözükmeyen yerlerinde st izlerini taşıması çok güzel Teşekkürler. Bende kendim için o modifiyeleri yapıyorum. Benden başkada görecek olan yok Mehmet abi:Gerçekten çok güzel olmuş, güle güle kullan. Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 10 Kasım 2010 Paylaş 10 Kasım 2010 Abi çok güzel olmuş güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 10 Kasım 2010 Yazar Paylaş 10 Kasım 2010 (düzenlendi) Abi çok güzel olmuş güle güle kullan.. Teşekkürler Serhat. Sıra sende Şu işlerini bir bitir hayırlısı ilede bakalım artık sanada birşeyler 10 Kasım 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 10 Kasım 2010 Paylaş 10 Kasım 2010 Şimdi gaza basınca dahamı hızlı gidiyor Mehmet abi. Hayırlı olsun Abicim. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 10 Kasım 2010 Yazar Paylaş 10 Kasım 2010 Şimdi gaza basınca dahamı hızlı gidiyor Mehmet abi. Hayırlı olsun Abicim. Daha zevkli gidiyor Heleki toplamı 500 lira eden bir malzemeyi 80 liraya takınca dahada zevkli oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Kasım 2010 Paylaş 10 Kasım 2010 Şimdi gaza basınca dahamı hızlı gidiyor Mehmet abi. Hayırlı olsun Abicim. yok frenleme daha iyi oluyormuş Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 10 Kasım 2010 Yazar Paylaş 10 Kasım 2010 yok frenleme daha iyi oluyormuş Hepsi zevkli olduğu kesinde.. Gersini bilmem Nefis Teşekkürler Çağlar Abi.. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 10 Kasım 2010 Paylaş 10 Kasım 2010 E onada o para yakışırdı zaten Abicim, fazlasına gerek yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 10 Kasım 2010 Yazar Paylaş 10 Kasım 2010 (düzenlendi) E onada o para yakışırdı zaten Abicim, fazlasına gerek yok. Teşekkürler Emre.. Fazla söze gerek yok.... Sağolasın Alper, senin pedalları nezaman göreceğiz. Yaz sezonuna mı sakladın 10 Kasım 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2010 Paylaş 10 Kasım 2010 süper olmuş.cebine saglık olsun diyelim bu defa.ellerin alıştı artık. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 10 Kasım 2010 Paylaş 10 Kasım 2010 Teşekkürler Serhat. Sıra sende Şu işlerini bir bitir hayırlısı ilede bakalım artık sanada birşeyler :lol2: Abi halen uğraşıyorum ya şimdide işbankası bankamatikten para yatırırken parayı yuttu şimdi birde dilekçe falan filanla uğraşıyorum ne güzel sony'yi almaya gidiyordum oda kaldı.. Yorum bağlantısı
Ali Çukur 10 Kasım 2010 Paylaş 10 Kasım 2010 Söylenecek, yorum yapılacak hiçbirşey yok! Sadece izliyorum :lol2: :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 10 Kasım 2010 Yazar Paylaş 10 Kasım 2010 (düzenlendi) süper olmuş.cebine saglık olsun diyelim bu defa.ellerin alıştı artık. Teşekkürler.. Abi halen uğraşıyorum ya şimdide işbankası bankamatikten para yatırırken parayı yuttu şimdi birde dilekçe falan filanla uğraşıyorum ne güzel sony'yi almaya gidiyordum oda kaldı.. Olsun canın sağolsun yeterki.. Geç olsun güç olmasın Söylenecek, yorum yapılacak hiçbirşey yok!Sadece izliyorum :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Teşekkürler.. 10 Kasım 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 1 Aralık 2010 Yazar Paylaş 1 Aralık 2010 (düzenlendi) Bayramda güneşin olmadığı bir günde LED'li stopların resmini çektim. Canlı olarak nasıl görünüyorsa bu resimlerde de aynıgörüntüyü elde ettim. Meraklısı içn bulunmaz resimler.. Ben çok aramaıştım bulamamıştım. Kendim çekmeknasip oldu. Birkaç deneme daha vardı ama en gerçekçi görüntü bunlar oldu. - Titanium X LED'li Stoplar 1 Aralık 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 1 Aralık 2010 Yazar Paylaş 1 Aralık 2010 (düzenlendi) Bunlar elime geçen yeni parçalar. Hepsi birbirinden kıymetli oalcak, eğer uygulaması yapılabilirse tabi. Gerçi şimdi ne vaktim nede nakitim var bu işlere.. - ESP Sensörü kablosu - Bi-xenon Otomatik Far yükseklik Ayar sensörü - Siyah Dörtlü Flaşör Düğmesi ( Orta konoslu 3m Karbon ile Kaplatınca gerekecek) 1 Aralık 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 1 Aralık 2010 Yazar Paylaş 1 Aralık 2010 İnşallah düşük maliyetle halledersin abi.. Özellikle ESP işini merak ediyorum bakalım olcak mı İnşallah.. Düşük maliyet olacağı kesinde yapılabilirliği önemli olacak burda.. Hadi hayırlısı.. Eyvallah.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Aralık 2010 Paylaş 1 Aralık 2010 abi gene başlamışınız ara verecektiiz ama kanına giriyolar dimi bırakamıyorsun sizin mecekli farların parça kodunu biliyormusunuz almanyadan araştırmak istiyorum eğer parça kodu olursa daha kolay bakabilirim gibi geliyor burada servis 1200 tl istedi kartal oto sanayide çıkmacıda bulmuştum bir takım 700 tl istemişti bir farın ayağı kırık diye almadım daha sonra gittim adam satmış ikisinide eğer biliyorsanız parça kodu paylaşırsanız çok sevinirim Yorum bağlantısı
Emre Demir2 1 Aralık 2010 Paylaş 1 Aralık 2010 İnşallah istediğin gibi olur Mehmet abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts