Cihan Tiftik 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Direksiyon kesinlikle ve kesinlikle gerekli bi değişimdi zaten abicim. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Direksiyon kesinlikle ve kesinlikle gerekli bi değişimdi zaten abicim. +1 Hayırlı olsun Abicim. Yorum bağlantısı
Atila Taşçı 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Mehmet Bey aracınızda yaptığınız değişimler ve bu konudaki çabalrınıza hayranım süper gidiyorsunuz nazar değmesin inşallah kazasız belasız sürüşler dilerim. Yalnız birş eyi merak ettim sizin eski direksiyondaki cruise control düğmeleri yeniye uyacak mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 11 Ekim 2010 Yazar Paylaş 11 Ekim 2010 Direksiyon kesinlikle ve kesinlikle gerekli bi değişimdi zaten abicim. Hayırlı olsun. Bakalım, Airbag uyarsa takarım, Airbag uymazsa rafa kakar proje. Yeni airbag lacak param yok maalesef.. +1 Hayırlı olsun Abicim. Sağolasın kardeşim.. Darısı başına diyeceğim ama yni derilendin sen daha Hayırlı olsun Mehmet abi... Teşekkürler.. Mehmet Bey aracınızda yaptığınız değişimler ve bu konudaki çabalrınıza hayranım süper gidiyorsunuz nazar değmesin inşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.Yalnız birş eyi merak ettim sizin eski direksiyondaki cruise control düğmeleri yeniye uyacak mı ? Teşekkürler.. Halen çoğu harcamada yakalanmadım evdekilere.. Yakalanırsam halim harap olur Cruise Control tuşu direksiyondan bağımsız çalışıyor. Ancak montajı biraz uğraştırcak beni. Benim direksiyondai CC tuşları vida ile bağlantılı. Vidalar sökülünce iki parça oalrak direksiyondan ayrılıyor.Onların direksiyona bağlantı açısı farklı biraz. Oraya pleksiglas ile ilave yapmayı düşünüyorum. Sonrasında deri ile kaplayıp bir şekilde uyduracağız artık. CC için özel bir çalışma lazım. Yeterki bendeki Airbag bu direksiyona uygun olsun Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2010 Paylaş 12 Ekim 2010 (düzenlendi) Direksiyon kesinlikle ve kesinlikle gerekli bi değişimdi zaten abicim. Hayırlı olsun. katılıyorum. iyi günlerde kullanman dilegiyle. :lol: arac için yaptıgın her şey evdekilere gereksiz görünüyor.benim hatun hep diyor sanki makam arabası yapıyon.evet diyorum makamdaki kişi sensin. gerçi ben senin gibi masraf etmedim daha ama ilerde epey masraf olucak gibi. 12 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 12 Ekim 2010 Yazar Paylaş 12 Ekim 2010 katılıyorum.iyi günlerde kullanman dilegiyle. :lol: arac için yaptıgın her şey evdekilere gereksiz görünüyor.benim hatun hep diyor sanki makam arabası yapıyon.evet diyorum makamdaki kişi sensin. gerçi ben senin gibi masraf etmedim daha ama ilerde epey masraf olucak gibi. Teşekürler.. Herşeyi yavaş yavaş yapmak daha iyi alsında. Ben acele ettim biraz.. Herşeyi 9 ay'a sığdırmaya çalıştım. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 12 Ekim 2010 Yazar Paylaş 12 Ekim 2010 (düzenlendi) Kısa spor anten ile standard anten arasında ses kalitesinde %30 gibi artış oldu. 13 Ekim 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ekim 2010 Paylaş 12 Ekim 2010 mehmet abi freni patlamış kamyon gibi gidiyosun valla aştın iyice kendini yakında sen ebayda st motoruda bakmaya başlarsın korkulur senden :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Ekim 2010 Yazar Paylaş 13 Ekim 2010 İyi bak İlteber bunlar göreceğin son şeyler Gerçekten bütçemi ve haddimi aşmış durumdayım. Fırsat fırsat derken açılmışız enginlere.. Artık yeter diyorum. Daha ne yapılır çok proje var ama yeri değil artık.. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 İyi bak İlteber bunlar göreceğin son şeyler Gerçekten bütçemi ve haddimi aşmış durumdayım. Fırsat fırsat derken açılmışız enginlere.. Artık yeter diyorum. Daha ne yapılır çok proje var ama yeri değil artık.. Sonu gelmiyor abicim öyle deme. Bugün dur diyorsun kendine yarın birşey görüyorsun canın çekiyor yapışıyorsun ona hemen. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Ekim 2010 Yazar Paylaş 13 Ekim 2010 başlığa ilave yapmaya yetişemiyoruz Bende ödemelere yetişemiyorum Çağlar abi Sonu gelmiyor abicim öyle deme. Bugün dur diyorsun kendine yarın birşey görüyorsun canın çekiyor yapışıyorsun ona hemen. Sonu yok bu işin tövbe etmek lazım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 Vallahi Mehmet bey ne diyim helal olsun süper, tam cillop olmuş araba, hayırlı olsun güle güle binin, Allah nazardan saklasın... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 (düzenlendi) Bende ödemelere yetişemiyorum Çağlar abi Sonu yok bu işin tövbe etmek lazım alması kartla kolayda ödemesi gerçekten epey zorluyor. aman tövbe etme valla çatlarsın bozarsın tövbeyi.ödemeler için ara ver yeter. 13 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 antenin linki var mı heralde tüm fordlarda aynı Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 Mehmet Abi, Allah sattırmasın da, satarsan ilk sıradayım. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Ekim 2010 Yazar Paylaş 13 Ekim 2010 (düzenlendi) Vallahi Mehmet bey ne diyim helal olsun süper, tam cillop olmuş araba, hayırlı olsun güle güle binin, Allah nazardan saklasın... Teşekkürler.. alması kartla kolayda ödemesi gerçekten epey zorluyor.aman tövbe etme valla çatlarsın bozarsın tövbeyi.ödemeler için ara ver yeter. Allah kolaylık versin ne diyelim Ek modifiye kendimi kapattım. Tek masraf yaparsam oda airbag kapağı olur. antenin linki var mı heralde tüm fordlarda aynı Aynı aynı adamlar zaten ford için üretmiş.Her marka içinde var neredeyse. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=250623001835 Mehmet Abi,Allah sattırmasın da, satarsan ilk sıradayım. Amin.. Sıraya gir diyeceğim ama Allah'ın izniyle şimdiik satma gibi düşüncemiz yok.. 13 Ekim 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 (düzenlendi) Amin.. Sıraya gir diyeceğim ama Allah'ın izniyle şimdiik satma gibi düşüncemiz yok.. Sıradayım işte 1. sırada itirazı olan olmaz sanırım 13 Ekim 2010 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 Bugün ST direksiyonu avuçlarımın arasına aldım ve kendi direksiyonumdan nefret ettim Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 Mehmet abi: Bütçeyi aştık diyosun da maşallah değişiklikler hiç bitmiyor. CC dışında dehşet güzel bir değişiklik, hatta geç bile kalınmıştı diyebilirim. Güle güle kullan. Sırada ne var demeye korkar olduk, sen ebay'dan ST motorda getirtirsin. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Ekim 2010 Yazar Paylaş 13 Ekim 2010 Bugün ST direksiyonu avuçlarımın arasına aldım ve kendi direksiyonumdan nefret ettim Takmaknasip olursa daha çok avuç içine alırsın güzel olmuş mehmet bey ellerınıze sağlık.... teşekkürler... yine maşallah Oldu da bitti maşallah.. Teşekkürler Lokman abi.. Mehmet abi: Bütçeyi aştık diyosun da maşallah değişiklikler hiç bitmiyor. CC dışında dehşet güzel bir değişiklik, hatta geç bile kalınmıştı diyebilirim. Güle güle kullan. Sırada ne var demeye korkar olduk, sen ebay'dan ST motorda getirtirsin. Bu sefer gerçekten aştım. artık yeter Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 13 Ekim 2010 Paylaş 13 Ekim 2010 Maşallah Çok güzel abi.. Okuyorum bayadır, bir kaç öneri.. Egzos uçları baya küçük duruyor ama içine sindiyse sorun yok Bir de jant konusunu herkes gibi ben de söyleyeceğim. Orjinal jantların malum ofset durumu yüzünden agresif görünüm tamamlanamıyor bir türlü. Şunları biraz daha düşük et'li yapsalar tam süper olacak ama yapmıyor adamlar..Hiç kullanmadım, kullananı da duymadım ama acaba spacer denilen parçalar bu noktada geçici bir çözüm olabilir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 14 Ekim 2010 Yazar Paylaş 14 Ekim 2010 Bir deneme... Teşekkürler.. Ön kromaj iptal edeceğim. Ama karar veremdim henüz. Kaplatmakmı boyatmakmı daha güzel olacak diye düşünüyorum halen. Kırmızı şeritler çok iddialı olur. Belki üst panjurda fena durmayabilir.. Maşallah Çok güzel abi.. Okuyorum bayadır, bir kaç öneri.. Egzos uçları baya küçük duruyor ama içine sindiyse sorun yok Bir de jant konusunu herkes gibi ben de söyleyeceğim. Orjinal jantların malum ofset durumu yüzünden agresif görünüm tamamlanamıyor bir türlü. Şunları biraz daha düşük et'li yapsalar tam süper olacak ama yapmıyor adamlar..Hiç kullanmadım, kullananı da duymadım ama acaba spacer denilen parçalar bu noktada geçici bir çözüm olabilir mi? Teşekkürer.. Egzoz uçları ilk defa büyük diyen ldu. Aksine Egzoz uçları düşündüğün kadar büyük değil. Hatta ilk fırsatta büyütmeyi düşünüyorum. Spacer denen ürünler güzelde açıkcası çok güvenemiyorum. Ona yapacağım masrafı var olan jant ve lastiklerimi satıp spacer fiyatı farkı ile yeni jant almayı daha uygun buluyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts