Cihan Tiftik 9 Eylül 2010 Paylaş 9 Eylül 2010 Bu araca beyaz jant olmaz. En grisinden ve en yeni tasarımından St ister 18". Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 10 Eylül 2010 Yazar Paylaş 10 Eylül 2010 Bu araca beyaz jant olmaz. En grisinden ve en yeni tasarımından St ister 18". Hayirlisi bakalim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 10 Eylül 2010 Yazar Paylaş 10 Eylül 2010 (düzenlendi) mehmet abi gösterge türk lirasıyla kargo ile ne kadara gelebiliyor ? 144 TL. Ancak konsol üstüne problemsiz takmak için ek bir parça almak lazım. Oda biraz tuzlu gibi. Gelince göreceğiz 10 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 11 Eylül 2010 Yazar Paylaş 11 Eylül 2010 (düzenlendi) Fotoğraf makinesi ve vakit olunca biraz güncel fotoğraflar çektim - Power Button Uygulama - Henüz aktif değil - PowerBox Modifiyesi - Bixenon ve Ön Sisler - Led'li Stop ve Arka Sis - Motor 11 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 11 Eylül 2010 Paylaş 11 Eylül 2010 (düzenlendi) 41 kere hem de. 11 Eylül 2010 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 11 Eylül 2010 Paylaş 11 Eylül 2010 MAŞAALLAH Mehmet jantları değiştirirsen haberim olsun, zehirliyorsun insanı. Vallahi düşünmüyor değilim TR'de ST kitli Mondeo'da yok. Bambaşka araba olmuş bu Focus yahu Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 11 Eylül 2010 Paylaş 11 Eylül 2010 Abicim bir şey soracam; Coolpix s5 le nasıl böyle foto çekilir? Ya arabadan ya makineden ya da çekenden kaynaklı ama çözemedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 11 Eylül 2010 Yazar Paylaş 11 Eylül 2010 41 kere hem de. Teşekkürler eksik olma.. MAŞAALLAH Mehmet jantları değiştirirsen haberim olsun, zehirliyorsun insanı. Vallahi düşünmüyor değilim TR'de ST kitli Mondeo'da yok. Bambaşka araba olmuş bu Focus yahu Teşekkürler, aman zehirlenme boşver Olur satarsam haber veririm neden olmasın.. Abicim bir şey soracam; Coolpix s5 le nasıl böyle foto çekilir? Ya arabadan ya makineden ya da çekenden kaynaklı ama çözemedim. Üçü bir arada diyelim Makine haddine göre oldukça iyi çekiyor gerçekten Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 12 Eylül 2010 Paylaş 12 Eylül 2010 Teşekkürler eksik olma..Teşekkürler, aman zehirlenme boşver Olur satarsam haber veririm neden olmasın.. Üçü bir arada diyelim Makine haddine göre oldukça iyi çekiyor gerçekten Mehmet Powerbox ne için? Anahtarsız çalıştırmanın parçasımı yoksa bahsettiğin chip türü bir uygulamamı?Chipse çekişte fark hissettinmi? Benim led stoplardan haber var mı? Anket gibi oldu ha Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 12 Eylül 2010 Paylaş 12 Eylül 2010 Abi tekrar hayırlı olsun aşamaları birlikte yaşamış olsakta burdan görmek yinede çok güzel.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 12 Eylül 2010 Yazar Paylaş 12 Eylül 2010 MehmetPowerbox ne için? Anahtarsız çalıştırmanın parçasımı yoksa bahsettiğin chip türü bir uygulamamı?Chipse çekişte fark hissettinmi? Benim led stoplardan haber var mı? Anket gibi oldu ha Powerbox çekişi kuvvetlendirmek için, bu hafta test amaçlı kullanmak için takıldı. Detaylarını anlatırım. LED stop ebay'da yok bu sıralar. Sıfır var konuşmuştuk zaten. Bu konuda tamponları aldığım yerle konuşacağım. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 12 Eylül 2010 Yazar Paylaş 12 Eylül 2010 (düzenlendi) Abi tekrar hayırlı olsun aşamaları birlikte yaşamış olsakta burdan görmek yinede çok güzel.. Teşekkürler Serhat, ayni modları yaptık beraber, beraber yürüdük bu yollarda 12 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Eylül 2010 Paylaş 12 Eylül 2010 Anahtar nerede? Sürmeden beğenmem. Beğenmeden bakmam bu tırta. :bravo: Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 12 Eylül 2010 Yazar Paylaş 12 Eylül 2010 Antakya'ya gidersem bu sene, görürsün Adana'da Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 12 Eylül 2010 Paylaş 12 Eylül 2010 Antakya'ya gidersem bu sene, görürsün Adana'da Noldu abi hayırdır memleket antakya mı ? Teyzemlerin tayini oraya çıktı bu hafta oradayım inşallah... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 12 Eylül 2010 Yazar Paylaş 12 Eylül 2010 Noldu abi hayırdır memleket antakya mı ?Teyzemlerin tayini oraya çıktı bu hafta oradayım inşallah... Hayırlı olsun.. Baba memleketim Antakya.. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 12 Eylül 2010 Paylaş 12 Eylül 2010 Hayırlı olsun.. Baba memleketim Antakya.. Anne memleketinde akseki. Biraz daha karıştırırsak akraba çıkcaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Eylül 2010 Yazar Paylaş 13 Eylül 2010 Öyle sapına kadar AKDENİZ'liyiz.. ANTAKYA-ANTALYA. Ama kütüğüm YALOVA, ikametgah İSTANBUL, hanım köylülük olarakta manevi SAKARYA Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 13 Eylül 2010 Paylaş 13 Eylül 2010 Öyle sapına kadar AKDENİZ'liyiz.. ANTAKYA-ANTALYA. Ama kütüğüm YALOVA, ikametgah İSTANBUL, hanım köylülük olarakta manevi SAKARYA Mehmet motoru nasıl neyle temizliyorsun allah aşkına.En ufak ayrıntıları bile pırıl pırı.Arabayı ilk aldığım gün geldi aklıma.Abartısız yarım saat motoru seyretmiştim Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Eylül 2010 Yazar Paylaş 13 Eylül 2010 Gökhan ayıp ettin. Seni motoru geldiğinde otoparkta motor soğuduktan sonra 10 dk içinde aynı hale getiririm. Bu birde kirli hali ona rağmen beğendiysen demekki tam temizlediğimde şaşırıcaksın. İstediğin bu olsun dostum olmuş bil.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Eylül 2010 Paylaş 13 Eylül 2010 Nasıl yapıyorsunuz temizliği:D çalabilirmiyim Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Eylül 2010 Yazar Paylaş 13 Eylül 2010 Arexons Motor Temizle ürünü Onu soğuk motora püskürttükten sonra 10dk bekliyorsun. 10 dk sonra bakıyorsun göze çarpan kir varsa o bölgeye biraz daha az yoğunluklu sıkıyorsun ve kuru bezle üzerinden geçersen 10 numara görüntü elde edersin. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Eylül 2010 Paylaş 13 Eylül 2010 Nasıl yapıyorsunuz temizliği:D çalabilirmiyim Mert burayı incele istersen Arexons Motor Temizle ürünü Onu soğuk motora püskürttükten sonra 10dk bekliyorsun. 10 dk sonra bakıyorsun göze çarpan kir varsa o bölgeye biraz daha az yoğunluklu sıkıyorsun ve kuru bezle üzerinden geçersen 10 numara görüntü elde edersin. +1 Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 13 Eylül 2010 Paylaş 13 Eylül 2010 Baba memleketlerimiz aynı Mehmet Bu arada jantlar içeride kaldı demişsin, bunun için jant ile kaliper arasına takılan aparatlar var, onları düşünebilirsin belki. Arabanın iz açıklığı da artmış olur böylece. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 13 Eylül 2010 Paylaş 13 Eylül 2010 Baba memleketlerimiz aynı Mehmet Bu arada jantlar içeride kaldı demişsin, bunun için jant ile kaliper arasına takılan aparatlar var, onları düşünebilirsin belki. Arabanın iz açıklığı da artmış olur böylece. Maşallah bayağı Antakya lı varmış.Ben bayramda memleketteydim vurdum künefeye Yorum bağlantısı
Recommended Posts