H.Cenk Bayrakçı 6 Eylül 2010 Paylaş 6 Eylül 2010 Süper, nasıl olacak bakalım, şimdiden merak ettim... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Eylül 2010 Yazar Paylaş 6 Eylül 2010 Sağolasın Cenk, bende merak ediyorum açıkcası. Değişik olacağı kesinde Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 6 Eylül 2010 Paylaş 6 Eylül 2010 Çalışmasa bile duruşu güzel. Aracın geneli de çok şık, elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Eylül 2010 Yazar Paylaş 6 Eylül 2010 (düzenlendi) Teşekkürler Ceyhun, Yapalım senin arabayıda böyle. İyi tecrübe ettim bu sıralar 6 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Eylül 2010 Paylaş 6 Eylül 2010 abi al benim arabayı baştan yarat dicem de keşke senin gibi bende biraz para ayırabilsem araca Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Eylül 2010 Yazar Paylaş 6 Eylül 2010 (düzenlendi) Araç güzelleşti ama bütçeyi oldukça aştım. Yavaş yavaş en güzeli. Allah herkezin gönlüne göre nasip etsin. 7 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2010 Paylaş 6 Eylül 2010 Hiç haberim olmadı.. Neler de almışsın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Eylül 2010 Paylaş 6 Eylül 2010 lpg göstergesine bağlatabilsem bende FI st170 inkini alacaktım hemde 25 dolar mı neydi. Bence bir şekilde çalışır o göstergeler. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Eylül 2010 Yazar Paylaş 6 Eylül 2010 Hiç haberim olmadı.. Neler de almışsın Abi herşey okadar hızlı gitti ki ben bile şaşırdım. ST gücü işte lpg göstergesine bağlatabilsem bende FI st170 inkini alacaktım hemde 25 dolar mı neydi. Bence bir şekilde çalışır o göstergeler. Doğru sensör bulunursa çalıır tabiki. Bendeki gösterge tamamıyla elektronik. Yanı voltaj değişimleri ile gösterge hareket edebiliyor. Pil ölçüm cihazlarındaki gibi Bu cihazın TIS dökümanın bulup beraber çalıştığı ekipmanalrı bulmak lazım. Onlar fikir verecektir. Sonuçta yağ ısısını almak için bir sensör gerekecek bu belli. Ancak ECU bu değerleri test modunda veriyor diye hatırlıyorum. Bu demek oluyorki bu sensörler mevcut olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 7 Eylül 2010 Yazar Paylaş 7 Eylül 2010 (düzenlendi) Benide bugün uyku tutmadı, uzun zamandır listemde olan kapı kolu LED uygulamasını hayata geçirdim Buda araç üstünde takılmış hali 8 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2010 Paylaş 7 Eylül 2010 Turbon yoksa benim arabadan söküp verebilirim, feda olsun... Yavaş gidersek iyi olur, takip edemiyoruz..Sahurda led takmana gerek yok yani... Ben bu arabaya niye hep benzinli diye bakıyorum, turbon varmış...Teklifimi unut gitsin... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 7 Eylül 2010 Yazar Paylaş 7 Eylül 2010 Serkan aşk olsun ST'ya bu dizel aklına gelmemiş olması normal Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 7 Eylül 2010 Yazar Paylaş 7 Eylül 2010 Amin, Teşekkürler Sefa, Kapıyı sen açtın, bizde arkandan geldik işte. Yaptık bşir delilik girdik bu işlere. Şimdi hızmızı kesemiyoruz Beğendiysen ne mutlu bize. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun inşallah.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 8 Eylül 2010 Yazar Paylaş 8 Eylül 2010 (düzenlendi) Bayram arefesi bir proje daha yapmak nasip oldu. Mertol'un eski CMAX'den kalan çocuk aynası tavan trimini bana takmam için vermişti sağolsun. Hazır vakit varken uğraşayım dedim. Biraz riskli bir işti. Ama vakit olunca uğraşmak daha kolay oluyor. Tavan döşemesini kesmek zorundaydım. Onu kolaylıkla hallettim. Ufak bir işlem daha var. Bakalım beğenecekmisiniz. --------------------- ST Arka tamponun takılması için eski tampondan sökülen braketin tampon yapısından uyumlu olmaması sebebiyle yapılan ek işlem vardı. Onun fotoğrafladım. Görüleceği üzerine metal bir levha yardımı ile kısa kalan uç biraz uzatıldı. Bu şekilde standart tampon ile ST tamponun uzunlu farkıda görülüyor. 8 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 8 Eylül 2010 Paylaş 8 Eylül 2010 Yani diyorsun ki Serhat bunlarla uğraşacaksın bu sırada ayna süper olmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 8 Eylül 2010 Yazar Paylaş 8 Eylül 2010 (düzenlendi) Yani diyorsun ki Serhat bunlarla uğraşacaksın :lol: bu sırada ayna süper olmuş Ramazan tecrübe etti artık. Seninkisini daha kolay yapar Allah için o iş için bayağı uğraştı. Çünkü o braket eski tampona perçimliydi. Onu sökmek ayrı dert buna takmak ayrı dert Ayna henüz istediğim gibi oturmadı. Ufak bir işlemi daha var Tırtı bu Bak bir tur istersin vermem sonra Adapazarı Atatürk Lisesi ön bahçesinde bir yakışıklı .. 8 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 8 Eylül 2010 Paylaş 8 Eylül 2010 11,5 numara. Jant ister en bi ST'sinden. Bunlar da kışın kışlıklar için kullanılır. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Eylül 2010 Paylaş 8 Eylül 2010 Ellerine sağlık güzel olmuş Mercan. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 9 Eylül 2010 Yazar Paylaş 9 Eylül 2010 11,5 numara. Jant ister en bi ST'sinden. Bunlar da kışın kışlıklar için kullanılır. Valla jantlar güzel aslında ama offset olarak içerde kalmaya başladı İmkanım olsa değiştirim ama gerçekten zor. Yaptığım masrafları daha kapatamadım Ellerine sağlık güzel olmuş Mercan. Teşekkürler Lokman Abi.. Yeni jantlarını almanı dört gözle bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Eylül 2010 Paylaş 9 Eylül 2010 Ramazan tecrübe etti artık. Seninkisini daha kolay yapar Allah için o iş için bayağı uğraştı. Çünkü o braket eski tampona perçimliydi. Onu sökmek ayrı dert buna takmak ayrı dert Ayna henüz istediğim gibi oturmadı. Ufak bir işlemi daha var Bak bir tur istersin vermem sonra Adapazarı Atatürk Lisesi ön bahçesinde bir yakışıklı .. Mehmet yaptıklarını ve yapacaklarını dört gözle bekliyoruz,her şey mükemmel ( O.Z racing gibi ) jantları beyaza boyatsan çok daha farklı olur sonuçta beğenmezsen geri dönüşü de var.Cihan el atsa senin jantları beyaza boyasa Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Eylül 2010 Paylaş 9 Eylül 2010 Mehmet yaptıklarını ve yapacaklarını dört gözle bekliyoruz,her şey mükemmel ( O.Z racing gibi ) jantları beyaza boyatsan çok daha farklı olur sonuçta beğenmezsen geri dönüşü de var.Cihan el atsa senin jantları beyaza boyasa +1 Koyu renk araçlarda ve kırmızıda, beyaz jant çok hoş duruyor Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Eylül 2010 Paylaş 9 Eylül 2010 Mehmet ayna süper olmuş, Mertol bulur böyle şeyleri. Ayna işi güzelmiş ben de mi alsam ne? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2010 Paylaş 9 Eylül 2010 Mehmet ayna süper olmuş, Mertol bulur böyle şeyleri. Ayna işi güzelmiş ben de mi alsam ne? C-max için almıştı.. Takmıştı da diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 9 Eylül 2010 Yazar Paylaş 9 Eylül 2010 (düzenlendi) Mehmet yaptıklarını ve yapacaklarını dört gözle bekliyoruz,her şey mükemmel ( O.Z racing gibi ) jantları beyaza boyatsan çok daha farklı olur sonuçta beğenmezsen geri dönüşü de var.Cihan el atsa senin jantları beyaza boyasa Teşekkürler Adnan Abi. Ancak beyaz biraz bekar işi geliyor. Hanımda arabayı kullandığı için güzel olacağını düşünsemde bu saatten sonra olmaz herhalde +1 Koyu renk araçlarda ve kırmızıda, beyaz jant çok hoş duruyor Bekar olsam OZ alırdım herhalde hemen Mehmet ayna süper olmuş, Mertol bulur böyle şeyleri. Ayna işi güzelmiş ben de mi alsam ne? Ayna düşündüğümden iyi oldu. Hatta görüş açısı oldukça genişmiş. Nedir bu ayna filan diyordum ama görüş açısı ve netliği görünce şaşırdım. C-max için almıştı.. Takmıştı da diye hatırlıyorum Doğru hatırlıyorsun Abi 9 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts