Serhat S. Yazıcı 1 Eylül 2010 Paylaş 1 Eylül 2010 (düzenlendi) Abicim bikaç süpriz eklemede yapıyım şöyle 1 Eylül 2010 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Foto?raflar? k Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 1 Eylül 2010 Paylaş 1 Eylül 2010 Cihan kardeş doğru açılardan çekebilmişmiyiz biraz Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 1 Eylül 2010 Paylaş 1 Eylül 2010 (düzenlendi) Cihan kardeş doğru açılardan çekebilmişmiyiz biraz 1 Eylül 2010 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 1 Eylül 2010 Yazar Paylaş 1 Eylül 2010 (düzenlendi) 1. OEM Bi-xenon Mercekli D1S Phillips 4300K Xenon Kitli Ön Far Takımı2. VOGTLAND 35mm Focus-Dizel Spor Yay Takımı (Ürün Kodu: 953031) (dizel benzinli farklımı) 3. OEM LED'li Titanium X Stoplar 4. 17" OEM CMAX Titanium Jant 5. 17" Continental Sport Contact 3 205x50xZR17 93W XL lastik abi bu yaptıklarının fiyatlarını hatırlıyormusun bunları bende yapmak istiyorum ama tabi hepsini birden değil yavaş yavaş sindire sindire Özelden attım mesaj size.. Abicim bikaç süpriz eklemede yapıyım şöyle Teşekkürler. Senin çektiklerin olmasa elimde resim olmayacak söyleyecek laf yok maşallah Sağolasın Lokman Abi, sende sesini çıkarma manzaray abakıp keyfini çıkar Satılacak olursa haberimiz olsun Alla kaza bela vermedikten sonra satmam inşallah uzun süre .. Maşallah, Allah kaza bela vermesin. Amin cümlemize Allah kaza bela vermesin.. Cihan kardeş doğru açılardan çekebilmişmiyiz biraz Çekmişsin gayet başarılı Tek kelime SÜPER Teşekkürler.. Cihan ne diyeyim sana ver zehiri habere Eline sağlık kardeşim. Bugün petekli üst ızgara, sis farı braketleri ve alt reflektörüm elime ulaştı. Üst ızgarayı kendim değiştirdim. Sis farlarını braketlere monte ettim. Ancak tampona takacak zamanın olmadı. Alt reflektörde servisde takılacak artık. Eski reflektör nazarlığını aldığı için kırılan parçayla birlikte klipsler uçmuş. O yüzden servisin yolunu tutacağız.O sırada sisleride taktırmayı düşünüyorum. Yeni nazarlığımda sol bi-xenon farımın uzunları yanmıyor. Detaylı inceleme vaktim olmadı. Sakin kafayla bakmak lazım. 1 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 1 Eylül 2010 Paylaş 1 Eylül 2010 (düzenlendi) Cihan ne diyeyim sana ver zehiri habere Eline sağlık kardeşim. 1 Eylül 2010 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 2 Eylül 2010 Yazar Paylaş 2 Eylül 2010 (düzenlendi) Ne Mehmet foto çekimleri için Ankara ' ya mı geliyormuş ? Ne zaman ? Bekliyoruz cidden yok mu Ankara planları ? İnan gelesim var şu Hakan'dan yeni tip takım farı almak için baskın yapmam lazım ona Cihancım harbiden tekniğini geliştirmişsin. Eline sağlık. O kadar uğraştık şimdi bu fotoyu görünce yaptıklarım eksik klamış diyorum. Jant süper olmuş. Birde öndeki kormaj orjinalde gövde renginde. Ona karar veremedim ne yapayım diye. Kalsınmı öyle yoksa bunun kormojsız olanı var. Sipariş verip boyatsammı acaba ? Nasıl durur elinden öper artık Gerçi daha önceden Titanium ve ST ön tampon karşılaştırmalı fotoğraf herlşeyi analtıyor ama işte kafa karıştı artık Not: Cihan sana zahmet egzoz uçlarının alt kısmını difüzörün eğimine orantılı olarak kesik uç ve çapı biraz daha dar yaparmısın birde öyle görelim. Sanki difüzörün eğimi ile uyumlu olursa çok klas duracak. Böyle yandan alt kısmı çıkık duruyor gibi geldi bana. 2 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Eylül 2010 Paylaş 2 Eylül 2010 İnan gelesim var şu Hakan'dan yeni tip takım farı almak için baskın yapmam lazım ona abi bende sana baskın yapsam senin farları alabilirmiyim hani sen öbürlerini alınca Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 2 Eylül 2010 Yazar Paylaş 2 Eylül 2010 abi bende sana baskın yapsam senin farları alabilirmiyim hani sen öbürlerini alınca Olur neden olmasın ama ben problemi var diye değiştirmek istiyorum o yüzden gönlün satmaya el vermez. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Eylül 2010 Paylaş 2 Eylül 2010 Olur neden olmasın ama ben problemi var diye değiştirmek istiyorum o yüzden gönlün satmaya el vermez. teşekkür ederim hayırdır sadece uzun farın biri yanmıyor demiştiniz düzeltilemiyormu Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 2 Eylül 2010 Yazar Paylaş 2 Eylül 2010 Yok o düzeldi sonrada. Ama Sol farım sıfırı gibii, sağ far biraz matlaştı camı. Onu değiştirmem lazım. Birde içindeki ampulu tutuan kelepçe orjinal kelepçe değil. Arada sırada bozuk yolda titreme yapıyor. Kelepçe gelecek aldığım yerden ama elime ulaşmadı henüz. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Eylül 2010 Paylaş 2 Eylül 2010 Cihancım harbiden tekniğini geliştirmişsin. Eline sağlık. O kadar uğraştık şimdi bu fotoyu görünce yaptıklarım eksik klamış diyorum. Jant süper olmuş. Birde öndeki kormaj orjinalde gövde renginde. Ona karar veremedim ne yapayım diye. Kalsınmı öyle yoksa bunun kormojsız olanı var. Sipariş verip boyatsammı acaba ? Nasıl durur elinden öper artık Gerçi daha önceden Titanium ve ST ön tampon karşılaştırmalı fotoğraf herlşeyi analtıyor ama işte kafa karıştı artık Not: Cihan sana zahmet egzoz uçlarının alt kısmını difüzörün eğimine orantılı olarak kesik uç ve çapı biraz daha dar yaparmısın birde öyle görelim. Sanki difüzörün eğimi ile uyumlu olursa çok klas duracak. Böyle yandan alt kısmı çıkık duruyor gibi geldi bana. Abicim ben denedim o parçayı boyamayı ama arabanın önü nedense çok boğuldu. Yine eklerim onu da sen de bi gör. Kromdan nefret eden biri olarak söylüyorum bence durmalı. Egzozları da halledeyim hemen. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 2 Eylül 2010 Yazar Paylaş 2 Eylül 2010 Teşekkürler Cihan. Bende boğulacağını düşünüyorum. Ama karşılaştırmalı resimde fenada durmuyor hani Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 2 Eylül 2010 Yazar Paylaş 2 Eylül 2010 Eline sağlık kardeşim. Güzel oldu ya fena değil bence. Egzoz ucu kesin böyle olmalı. Hatta Cihan sen bu işlerde daha tecrübelisin. Sence var olan standart egzoz ucundan t boru ile çift egoz ucumu çıkmak mantıklı yoksa çıkmacıdan ikinci bir susturucu alarak direk ana borudan Y bağlantı yaparak aracı çift susuturucu ve egzoz ucuylamı donatsak. Çift susturucunun araca bir avantajı varmıdır yoksa dezavantaj mu doğurur.Mantıklımıdr yani :lol: Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Eylül 2010 Paylaş 2 Eylül 2010 Çift susturucu derim abicim. BMW de öyle yapmıştık. Çıkan gaz miktarı farklı olunca kışın çok kötü görünüyor. Gazı dengelemenin en iyi yolu da susturucu. Hem görüntü için hem de sorunsuz kullanım için çıkma bi susturucu en güzeli. Ama Focusun o kısmında susturucunun sığacağı yer var mı onu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 2 Eylül 2010 Yazar Paylaş 2 Eylül 2010 Var altı müsait. Hatta kelepçe takılacak yeri bile var şaşinin üzerinde :lol: Sanırım ingiliz tipi arçlar için ortak kullanılıyor. bize yarayacak Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Eylül 2010 Paylaş 2 Eylül 2010 cihan muhteşem olmuş elıne sağlık cepten çektıgım fotoları attım umarım işine yarar... Tamamdır abicim. :lol: Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 Ben bu focusu gördükçe arabamdan soğuyorum Maşallah :lol: Konu girişine bi nazar boncuğu lazım Satmazsınız biliyorum ama satılacağı zaman inşallah sıra bize gelir Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 3 Eylül 2010 Yazar Paylaş 3 Eylül 2010 (düzenlendi) Ben bu focusu gördükçe arabamdan soğuyorum Maşallah Konu girişine bi nazar boncuğu lazım Satmazsınız biliyorum ama satılacağı zaman inşallah sıra bize gelir Teşekkürler. Öyle düşünme Fiesta'ya ST body kit giydirdinmi 10 numara oluyor Merak etme sen .. 3 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Eylül 2010 Yazar Paylaş 6 Eylül 2010 Evet Allah'a şükürler olsunki gümrüğe takılmadan 6 günde ebay'dan (İngiltere) aldığım Turbo Boost Göstergelerim geldi. Tamamıyla elektronik beslemeli çalışıyor. İngiltere'den alınca mecburen sağdan direksiyonlu araçlar için olan trimle birlikte geldi. Bugün Otosan'dan soldan direksiyonlu araca uygun olan (Parça Kodu : 6M5Y-10K838-AA3ZHE) trim parçasının siparişini geçtim. Artık bayramdan sonra montajını yaptırırım nasipse. Nasıl çalıştırılacak bilmiyorum ama direk ECU'den besleniyor. Muhtemelen benim ECU bu değerleri üretsede ayrı bir kablodan bu veriyi aktarmıyordur. Dolaysıyla çalıştırmak zor olacak. Yurt dışı forumlarında bazı çalışmalar var ama ucu açık kalmış. Biraz daha detaylı araştırmam lazım açıkcası. Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 6 Eylül 2010 Paylaş 6 Eylül 2010 Bizim anlamsız torpido boşluğunun asıl vazifesi buymuş demek.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Eylül 2010 Yazar Paylaş 6 Eylül 2010 (düzenlendi) Aynen o boşluk dolacak bir şekilde. Şarj cihazı dışında birşey sığmıyor zaten oraya. Servisdeki arakdaşalr gözü iptal mi edeceksin dediler. Bende ne koyulabiliyor dedim zaten. Öyle duracağına aşağıdaki resimdeki gibi dursun bakalım. Nasılsa orjinallik bozulmuyor. Birebir uyumlu kesi biçme yok. Tam fonksiyonlu çalıştırabilirmiyiz bilmiyoum ama görüntü 10 numara olacağı kesin. Takılınca bu şekilde görünüyor. Göreceğiz inşallah. 6 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts