Kerim Bilge 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Mükemmel olmuş abi maaşallah. :lol2: Sorunlar herzaman olur abi. Kimse yağmuru çekmeden gökkuşağını göremez. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 31 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2010 (düzenlendi) Sağolasın Bilgehan, Darısı başına kardeşim.. 31 Ağustos 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Abi çok şık olmuş. Güle güle kullan... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 31 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2010 (düzenlendi) Sağolasın Mert teşekkür ederim 31 Ağustos 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Bu arabayı mıncıklamam lazım biraz. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 31 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2010 (düzenlendi) Gel mıncıkla bak Serhat gitmiş mıncıklamış hemde foto çekmiş sağolsun gönderdi Taze taze Serhat'ın denklanşöründen : 31 Ağustos 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Son noktayı koymuşsun Mehmet Abi... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 (düzenlendi) Böyle fotoğraflar isterük. Abicim hayırlı olsun çok şahane oldu bu araç,ne zaman satacaksın? 31 Ağustos 2010 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 31 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2010 (düzenlendi) Teşekkürler Mustafa, imzanı okdumda artık benim için tırak, burda bırak başladı. Son noktayı koymuşsun Mehmet Abi... Ne sonu daha çok şey yapılacak var dermişim Teşekkürler. İnanın maddi sınırlarımı çok zorladım. Daha bir borç bitmeden ikinciye başladım vs vs. inşallah değmiştir. Allah sonumuzu hayır etsin. Modifiye bir çilgınlık anladım. Bir taş koy ikinci taş hemen arkasından geliyor. Böyle fotoğraflar isterük. Abicim hayırlı olsun çok şahane oldu bu araç,ne zaman satacaksın? Sağolasın Cihan. Satmak yok evelallah. Allah kaza bela vermedikten sonra bunu uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Başka bir arabada alsam yien aynı işlere gireceğim. Sonu yok işte biliyorsun yabancısı değilsin bu işlerin. Keyif alarak binelim. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun daha ne isterim Allah'tan. Bana yeterde artar bile. Yaş olmuş 37 bu saatten sonra ST çılgınlığı başldı. Bu işin yaşı başıda yokmuş anladım iyiden ST Tampona standart titanium sis farının monte edilebilmesi için aşağıdaki Sis Farı Braketinin (sağ-sol ayrı) satın alınması gerekiyor. 31 Ağustos 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Ne sonu daha çok şey yapılacak var dermişim Teşekkürler. İnanın maddi sınırlarımı çok zorladım. Daha bir borç bitmeden ikinciye başladım vs vs. inşallah değmiştir. Allah sonumuzu hayır etsin. Modifiye bir çilgınlık anladım. Bir taş koy ikinci taş hemen arkasından geliyor. Mehmet Abi özel mesaj göndermiştim. O konuda bana yardımcı olabilir misin? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Mehmet abi: Çok güzel olmuş yanlız bu kadar sorun yaşamışsın, özellikle birşey dikkatimi çekti. Eski tampondaki bir parça kısa geldi yerine tam oturmadı demişsin, bunu tam anlamadım yani ST tampon sorunsuz olarak aynı kasaya takılması gerekmiyor mu ? Perçin yapmadan orjinal olarak takabilmek için o kısa gelen parçanın ST Vers. bulmak lazım? Dip not olarak detaylı foto isteriz. Harika olmuş. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 abi şimdi beygir ister o araba ara ver bırakma da ramazan yaramış iftarda çok yiyor galiba yanakları şişmiş GTL mi yediriyorsun abi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 31 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2010 Mehmet Abi özel mesaj göndermiştim. O konuda bana yardımcı olabilir misin? Mesaj yok Mert, tekrar gönderirmisin bir zahmet. Mehmet abi:Çok güzel olmuş yanlız bu kadar sorun yaşamışsın, özellikle birşey dikkatimi çekti. Eski tampondaki bir parça kısa geldi yerine tam oturmadı demişsin, bunu tam anlamadım yani ST tampon sorunsuz olarak aynı kasaya takılması gerekmiyor mu ? Perçin yapmadan orjinal olarak takabilmek için o kısa gelen parçanın ST Vers. bulmak lazım? Dip not olarak detaylı foto isteriz. Harika olmuş. Teşekkürler Burak, problem parça eksikliğindne kaynaklanıyor genelde. Tampon birebir uygun onda sıkıntı yok. ancak Tamponun içine ağırlık olsu nve rüzgardan kırılmasın diye ek bir parça mevcut. Bu parça aynı zamanda tamponun kaportaya bağlanmasında kullanılan ana vidalama tuvasını barındırıyor. Titanium tampondan çıkan ve tampona görülmeyen yerlerden perçimli olan bu braket parça STtampon ayakılınca alt kısı yaklaşık 2-3 cm kısa geldi. OdaST tamponun uç noktalarının daha bombeli olmasınndan kaynaklanıyor.ST tamponunkisi açıkcası daha farklı bir braket. Neyse kaportacı arkadaş ona bir parça yaparak orjinal olacak şekilde monte etti. Bu parça olmadan tamponu kaportaya tutturmak imkansız. O bölgeyi fotoğraf makinesi gelince ayrıca detaylıçekeceğim. Tamponun orjinalliği bozulmadan işlem yapıldı. abi şimdi beygir ister o araba ara ver bırakma da ramazan yaramış iftarda çok yiyor galiba yanakları şişmiş GTL mi yediriyorsun abi Abicim para yediği kesinde arada başka birşey atıştırıyorsa bilemem Chip olayı için elime bir ki gün içinde PowerBox gelecek. Onu deneme şansım olacak. Ama acele etmiyorum o iş için sakin kafa lazım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Allah kaza bela göstermesin. tosuncuk gibi duruyor. Jantı bence sakın st yapma şimdi derler st yap felan Yorum bağlantısı
Ahmet Berksoy Çabuk 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 güle kullanın çok şık olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Mehmet abi: Focus alabilirsem çok başını ağrıtırım haberin olsun. Detaylı fotolar isterik. Harika olmuş bakıp bakıp iç geçiricem şimdi ben, maşallah diyim de nazarım deymesin. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Sağolasın Cihan. Satmak yok evelallah. Allah kaza bela vermedikten sonra bunu uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Başka bir arabada alsam yien aynı işlere gireceğim. Sonu yok işte biliyorsun yabancısı değilsin bu işlerin. Keyif alarak binelim. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun daha ne isterim Allah'tan. Bana yeterde artar bile. Yaş olmuş 37 bu saatten sonra ST çılgınlığı başldı. Bu işin yaşı başıda yokmuş anladım iyiden Abicim güle güle kullan inşallah. Ama eğer 5 yılı geçirirsen sonra kopamıyorsun. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 ve ve ve TÜRKİYENİN ilk ve tek ST görünümlü FOCUS 2.5 HB TDCI ı karşınızda abi detaylı resimleri isteriz.özellikle arka tamponu merak ediyorum :)artık nokta koymanın zamanı geldi.gerçekten türkiyede tek oldun abi Allah nazarlardan saklasın... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Bende başlayacağım bu güzellikleri gördükten sonra... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 1 Eylül 2010 Yazar Paylaş 1 Eylül 2010 Allah kaza bela göstermesin. tosuncuk gibi duruyor. Jantı bence sakın st yapma şimdi derler st yap felan Teşekkürler.. Jant değiştirme olayına girsem kesin RS jantı alırım güle kullanın çok şık olmuş Teşekkürler.. Mehmet abi:Focus alabilirsem çok başını ağrıtırım haberin olsun. Detaylı fotolar isterik. Harika olmuş bakıp bakıp iç geçiricem şimdi ben, maşallah diyim de nazarım deymesin. Sağolasın.. sen alda başımız ağırsın önemli değil Abicim güle güle kullan inşallah. Ama eğer 5 yılı geçirirsen sonra kopamıyorsun. Turbo göstergeyide çalıştırabilirsek ve gümrükte takılmazsa bağlılık yapar ve ve ve TÜRKİYENİN ilk ve tek ST görünümlü FOCUS 2.5 HB TDCI ı karşınızda abi detaylı resimleri isteriz.özellikle arka tamponu merak ediyorum :)artık nokta koymanın zamanı geldi.gerçekten türkiyede tek oldun abi Allah nazarlardan saklasın... Türkiyenin 25.ncisi filandır. Sakaryanın teki olacaktık onuda kaptırdık. Aynı renk hemde titanium X. Ben çok geç kalmışım. Bu arada Serhat'ı atlıyorsun. Oda ST ön tampon aldı. Yakında takılır inşallah Bende başlayacağım bu güzellikleri gördükten sonra... Başla başla evden kovmayacaklarsa başla.. Dün Ford fiesta S gördüm. Çok güzeldi tamponlar ve jantlar.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 1 Eylül 2010 Yazar Paylaş 1 Eylül 2010 (düzenlendi) Dün pasta-cilada'dan sonra oto-yıkamacıda cep telefonu ile arka tampon ve difüzör ikilisinin fotoğrafını çektim. Şimdilik bu kadar.. 1 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Eylül 2010 Paylaş 1 Eylül 2010 Dün pasta-cilada'dan sonra oto-yıkamacıda cep telefonu ile arka tampon ve difüzör ikilisinin fotoğrafını çektim. Şimdilik bu kadar.. abi eksozlar nerede bu difizör eksozsuz olurmu Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 1 Eylül 2010 Yazar Paylaş 1 Eylül 2010 Parayı bulunca takacağız elbet Şimdilik havasını alır anca ... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Eylül 2010 Paylaş 1 Eylül 2010 1. OEM Bi-xenon Mercekli D1S Phillips 4300K Xenon Kitli Ön Far Takımı 2. VOGTLAND 35mm Focus-Dizel Spor Yay Takımı (Ürün Kodu: 953031) (dizel benzinli farklımı) 3. OEM LED'li Titanium X Stoplar 4. 17" OEM CMAX Titanium Jant 5. 17" Continental Sport Contact 3 205x50xZR17 93W XL lastik abi bu yaptıklarının fiyatlarını hatırlıyormusun bunları bende yapmak istiyorum ama tabi hepsini birden değil yavaş yavaş sindire sindire Yorum bağlantısı
Recommended Posts