İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu
Teşekürler Lokman Abi.. Darısı başına.. İsteriz CMAX Led'li stoplardan haberin olsun :p

Şuan beklemedeyim :)

Yorum bağlantısı

Mehmet abi,

Son foto çok güzel çıkmış. Abi bu güzelliği canlı görmek daha bir keyfliydi, maşallah. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Şuan beklemedeyim :p

Tamamdır. CMAX'in LED'li stoplarıda güzel uzaktan çok hoş bir görüntüüs oluyor otobanda giderken bir başka yani :)

Mehmet abi,

Son foto çok güzel çıkmış. Abi bu güzelliği canlı görmek daha bir keyfliydi, maşallah. ;)

Teşekkürler. Beğendiysen ne mutlu bana :)

:):good1::kutlama:

İsteriz Serhat sıra sende :)

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Abi şu tamponu hallediyimde ondan sonra bunlara dalıcam :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya
LED'li stopların gece yanarken gerçeğe yakın bir renk tonunu yakaladım. Gece bu şekilde canlı duruyor. Gerçekten neden TitaniumX almamışız diye halen içimde bir ukte var ;) Fordu bir defa daha kutluyorum. Gerçekten güzel bir stop lambası tasarlamışlar. Ben çok beğendim.

dscn0406a.jpg

Banada banada ... :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Necat Ertan
Biliyorsunuz LED'leri çalıştıran devrelerin Fren ve Sinyal lambasından beslendiğini ve bunun mantığını anlayamadığımı ifade etmiştim. Bu soruma servisde cevap bulduk. Sinyal lambası yandığı zaman Kırmızı olan LED'ler Sarı ışığıa dönüyor, Sarı ışık sönünce tekrar kırmızı ışık olarak yanıyor. Mantığı buymuş. Fren lambası yanıncada alt kısımdaki kırmızı LED'ler dahada kuvetleniyor. Daha yüksek voltajlı akım gönderiyor. Kısaca devre mantığı çözüldü.

Sanırım bu bilgi hatalı. Şöyle ki; aracımda frene basınca ledli stop lambasının sol tarafı yanmaz oldu. Servis kontrol etti, led ampulleri haricinde içerisinde fren lambası görevi yapan kırmızı bir ampul var. O patlamış, değiştirmek istedik ancak ne malum ampulü bulamadık :keyifli:

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk
Sanırım bu bilgi hatalı. Şöyle ki; aracımda frene basınca ledli stop lambasının sol tarafı yanmaz oldu. Servis kontrol etti, led ampulleri haricinde içerisinde fren lambası görevi yapan kırmızı bir ampul var. O patlamış, değiştirmek istedik ancak ne malum ampulü bulamadık :keyifli:

Ledler sadece stoplar için. Sinyal ve fren lambaları normal ampul. Yalnız bizdeki klasik stoplardaki gibi çift kademe değil, tek kademe ampul. Şu olabilir, sinyal yapınca üst gruptaki ledler sinyalin verildiği tarafta sönüyor olabilir, sarı ışığın görünürlüğünü engellememek için.

Yorum bağlantısı
Gökhan Taşkın
(düzenlendi)
Mercan benim aradığım logo resimdekinden Fatihte vardı.

b69h8p.jpg

hepsiburada.com da oto aksesuarları bölümünde sticker bölümünde vardı bundan oyle hatırlıyorum cok fazla sticker oldugundan tek tek dolaşmak zor geldi ama bakmaya calısırım.. hepsine baktım yanlış hatırlıyomuşum :nazar: yokmuş. yada satıstan kalkmıs

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Gökhan teşekkür ederim abim biz sorunu çözdük :D Sefada fazla varmış Bursadaki toplantıda aldık taktık.

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Sayfalara tek tek baktım. Araba gitgide dahada güzelleşiyor. Güle güle kullanın. :D

Yorum bağlantısı
Gökhan Taşkın
Gökhan teşekkür ederim abim biz sorunu çözdük :) Sefada fazla varmış Bursadaki toplantıda aldık taktık.

biraz daha erken katılmıs olsam o toplantıda bende olurdum :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Sayfalara tek tek baktım. Araba gitgide dahada güzelleşiyor. Güle güle kullanın. :bi:

Teşekkürler.. ST Body kit istiyor araba :rtfm:

Yorum bağlantısı
Teşekkürler.. ST Body kit istiyor araba :)

Mehmet abi,

Body Kit'de 3000Lira istiyor :)

Şaka bi yana maliyeti belli mi? 2.5 St yapmaya çalışsak sadece tamponlar ve maşpiyeller boya montaj ne kadar tutuyor ?

Bir bilgin varmı ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ST ıı ıhh RS diyeroum ben :) 2 çamurluk değişmeden olsa süper olacak :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

ST Body kiti ön-arka tampon ve marşpiyeller olarak düşünürsek boya taktırma dahil 2500-3000 arası değişir.

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

LED'li stopların görünüme ilave bir bir resim çektim :) Bu sıralar durulduk. Masraflar çoğaldı. Listedeki modifiyeler bahara kaldı :)

dscn0901.jpg

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
LED'li stopların görünüme ilave bir bir resim çektim :dil: Bu sıralar durulduk. Masraflar çoğaldı. Listedeki modifiyeler bahara kaldı :)

dscn0902j.jpg

Led işte budur :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Eyvallah. sağolasın.. Zamane içinde 1500-2000 lira gibi bir masraf daha yaparsam ST body kitimizde olur. Ama bu işleri zamana yaymak parça bulma işini zorlaştırıyor. Bu işlerde genelde uygun bulduğunda niyette varsa bir şekilde yapmak alıp takmak lazım. Yoksa para oluncada bulmak zor oluyor. İllaki bir zorluğu oluyor işte :D

Değiyormu değiyor nereseinden bakarsan artık. Kimine göre 40 liralık bir arabaya 3-4 milyar masraf yapmak boşuna olur. Kimine göre değişilmez-vazgeçilmez bir zevke dönüşür :)

Bende ST body kit olsun, allah kaza bela vermedikten sonra uzun yıllar kullanırım sıkılmadan. Daha iyisi herzaman çıkacak. Sonu yok çünkü.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Mercan

Mustafa tampon güzelde. İşlemi tam öğrenmek lazım.Bu tamponu gösteren yanlarındaki şişkinlik. Fiyat gayet mantıklı bir fiyat. Ama anladığım kadaıyla uygulama aşamasında yan şişkinlikleri traşlayarak yapıyorlar. Nasıl görünür bilmem ;)

Benim bi-xenonları aldığım yer. Malzme orjinal konuşmuştum en son.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Mercan

Mustafa senin mesajı atlamışım. Haftaya benim bağlantıda olduğum arkadaş yurtdışından gelecek. Ozaman sorarım bu detayları. Ama genel bir konuşmamızda problemsiz tamponu uydurduklarını söyledi. Kendileri değil ama sanayi içinde kaportacı bir işlem yapıyormuş birebir uyduruyormuş. Ama görmek lazım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Evet en sonunda çok niyet ettiğim ST Body kit almak nasip oldu. Yarın ST body kit elimde olacak nasipse. Boyama işlemi tamamlandıktan sonra . Bir aksilik olmazsa Pazartesi filan takılmış olur inşallah :f1:

Daha artık 1 sene maddi açıdan modifiyeye ayıracak param kalmadı :rolleyes: Yapacağım modifikasyonlar ancak kapı koluna LED uygulama gibi ev yapımı şeyler olur :)

ST Body Kit Ekipmanları :

Ön Tampon + Alt ızgara + Sis farı havalandırma plastikleri (Üst ızgara olmadığından sipariş verildi)

Arka Tampon + Difüzör

Yan marşpiyerler

- Temsili Resim..(İki tampon arasındaki fark çok net görünüyor bu şekilde. Aslında aynı hatlara sahipler)

titaniumstdiff.png

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Hayırlı olsun Mehmet, tedarik nereden? Bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyoruz. Selamlar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...