İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Mehmet Mercan
Abicim güle güle kullanmak nasip olsun. :D

Teşekkürler Emrecim, sağolasın..

güle güle kullan abi ortalığı yakıcaksın bu yaz :D

Teşekkkürler, Stopları yakacağım kesinde ortalığı bilemem artık :)

Güzel olmuş Mehmet abi, güle güle kullan...

Sağolasın Gökhan, teşekkürler

mehmet abi ledli stoplar işçilik hariç ne kadara mal oldu bende almak istiyorum :)

İşcilik hatır işi oldu, stoplarda ebay'dan aldım, kargo dahil 100 EUR gibi bi rakama aldm :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Ben artık duruyorum :rolleyes: Benim yapacakalrım artık küçük şeyler olur. Bagaj aydınlatması, kapı kolu led uygulaması vs. vs. gibi. Para durumuna göre tekrar büyük hareket yaparız :)

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bence marşpiyellerden sonra dur abi. Kırma beni yaa koy şu marşpiyelleride :rolleyes: Sonra yaslan geriye bak keyfine :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Eyvallah İlteber,

İmkanım olsa yaparım, ama ortada malzemede yok parada, Nasıl olacak :rolleyes:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

sen Ebay mebay bulur biyerlerden getirtirsin senden korkulur abi :)paraya gelince ona bişey diemicem abi aynı dertten müzdaribiz sen gene bişeyler yapabiliosun ben adım bile atamıyorum ah şu kredim bi bitse bi bitse çoşacam ama yok işte olmayınca para kımıldıyamıosun ama şuan yaptıklarının yanında marspieller bağırıyor beni unuttun diye :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mercan bir anda yok oldun senin stoplara bakacaktık.

Lokman abi, ben buluşma yerinde uzunca bir süre inceledim. Hatta sinyaleri açtırdım mehmet abiye, farkı gördük. Maşallah bu titanium canlı daha bir güzel gözüküyor. Mehmet abi kırık bölge demişsin, inan sen söylemesen ben fark etmezdim, hatta canlı gördüğümde fark etmedim. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
sen Ebay mebay bulur biyerlerden getirtirsin senden korkulur abi :)paraya gelince ona bişey diemicem abi aynı dertten müzdaribiz sen gene bişeyler yapabiliosun ben adım bile atamıyorum ah şu kredim bi bitse bi bitse çoşacam ama yok işte olmayınca para kımıldıyamıosun ama şuan yaptıklarının yanında marspieller bağırıyor beni unuttun diye :)

Bulmaya buluruzda para bulunmuyor :) Evet marşpiyel olsa en azından kendini daha kaslı gösterecek. Bulunuca değerlendirmek lazım :)

Mercan bir anda yok oldun senin stoplara bakacaktık.

Abi üzülecek bir durum yok İstanbul'dayız herzaman görüşürüz. Ben birşey anlamdımki, Toplu resimden sonra tüm erkekler yavaş yavaş toplanıyorduk ki yağmur olayı hepimizi yollara attı :)

Lokman abi, ben buluşma yerinde uzunca bir süre inceledim. Hatta sinyaleri açtırdım mehmet abiye, farkı gördük. Maşallah bu titanium canlı daha bir güzel gözüküyor. Mehmet abi kırık bölge demişsin, inan sen söylemesen ben fark etmezdim, hatta canlı gördüğümde fark etmedim. :)

Sağolasın Burak, darısı başına :) Stoplarda aldı nazarlığını. Maşallah öyle bir doluya kapıldıkki sığınma bölgesine girene kadar, Arka stoplaın çatlakları elle üzerinden geçiliğinde belli olmuyordu şimdi ise belli olmaya başladı. Dış plastiğe çıktı iç çatlaklar. Neyse dün Bauhaus'dan Pattex Çatlak onarıcı şeffaf jeli aldım. hemen uyguladım ayak üstü ama, sakin kafayla yapmam lazım. İşciliğimi daha iyi yapmak lazım. Ancak tatil haftası olduğu için işler yoğun pek ilgilenemem herhalde. Takmadan önce yapacaktım ama vakti takmakla harcadım :)

Ford ford olalı ilk defa böyle değişik güzel bir tasarımı olmuş. Bu farlar yarın öbür gün tamamen çatlasa bozulsa gözüm kapalı sıfır alamk için kendimi zorlarım okadar beğendim. Stopların bi-xenonu bu olsa gerek :)

Her zamanki gibi sağlık olsun başka birşeye gerek yok zaten.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Burak Mercanın emeğinin karşılığını aldığını düşünüyorum gerçekten çok güzel oldu :)

Tamam Mercan ilk fırsatta yakından mıncıklama :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Burak Mercanın emeğinin karşılığını aldığını düşünüyorum gerçekten çok güzel oldu :)

Tamam Mercan ilk fırsatta yakından mıncıklama :)

Eyvallah abi istediğin zaman gel adrsi öğrendin. Yada İstanbul kahve molası toplantısı yaparız bir ara :)

abicim yeniden hayırlı olsun süpeeeer.... :)

Sağolasın Bilgehancım, teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

çok güzel olmuş bence. sinyallerin yanarken o bölgedeki ledlerin sarı yanması da hoş bir ayrıntı. valla eline koluna sağlık süper :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
çok güzel olmuş bence. sinyallerin yanarken o bölgedeki ledlerin sarı yanması da hoş bir ayrıntı. valla eline koluna sağlık süper :D

Teşekkürler Övgü, ford ford olalı değişik bir tasarım yapmış. Gece gerçekten çok güzel duruyor. Bu stoplar bir şekilde bozulursa filan korkuyorum yani ne yapar eder sıfır almak isterim sonra :)

Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan
(düzenlendi)

Çoook güzel olmuş 20 sayfanın hepsine baktım merakla yeni fotoğraflarını beklediğim bir araç emeğinize sağlık.

tarihinde Ufuk K?l?n tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Çoook güzel olmuş 20 sayfanın hepsine baktım merakla yeni fotoğraflarını beklediğim bir araç emeğinize sağlık.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Ferdi Tunalı

Sizin aracı referans alarak değişiklikler yapmamızda bir sakınca yoktur herhalde.

Tabi aracımız gelince :)

Maaşallah arabanız çok güzel olmuş... ;):)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Yok ya ne sakıncası, hatta yapabileceğim birşey olursa yardımcı olurum ;) Benim öyle sıkıntılarım yoktur çok şükür. Bende olan herşeyin başkasında da olmasını herzaman temenni ederim..

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

LED'li stopların gece yanarken gerçeğe yakın bir renk tonunu yakaladım. Gece bu şekilde canlı duruyor. Gerçekten neden TitaniumX almamışız diye halen içimde bir ukte var :wub: Fordu bir defa daha kutluyorum. Gerçekten güzel bir stop lambası tasarlamışlar. Ben çok beğendim.

dscn0406a.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Teşekürler Lokman Abi.. Darısı başına.. İsteriz CMAX Led'li stoplardan haberin olsun :wub:

Yorum bağlantısı
Yusuf Çavuş

Maşallah aracınız çok güzel olmuş. 21 sayfayı bi solukta okudum :D

tebrik ederim emeğinize sağlık. :)

Kazasız, belasız vede cezasız keyifli sürüşler olsun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Teşekkürler. Allah hepimizi kazadan beladan korusun inşallah.

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...