İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

güle güle kullan mehmet abi çok yakışmış gerçekten o 4.6 yı 120km hızla yokuş yukarı çıkarken bide çeksene abi :good1:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

benim araba 15" lastikle daha fazla harcıyormuş meğersem:)16"in peşinde koşarken aldırcan 17" bana sonunda mehmet abi sen :good1:

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya
Ben arkadaki süngeri tamamen çıkardım. Kaportaya daha iyi yapışmış aldığım çift taraflı band. Ön tampon tamamen plastik olduğu için pk etkili olmadı sanırım. Acele ettim biraz o yüzden iyi olmadı.

Havalar düzelsinde bir öğlen değiştirelim çıtaları :good1:

Hallederiz.Senin stoplardan haber yok mu?

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
benim araba 15" lastikle daha fazla harcıyormuş meğersem:)16"in peşinde koşarken aldırcan 17" bana sonunda mehmet abi sen :nazar:

Alırsan alma demem. Ama Lastik fiyatları biraz normalin üstünde. Gerçi kampanya filan olduğu zamn alırsan fiyatlar normale geliyor. Elini çabuk tut bak buldunmu kaçırma fırsatları :good1: Spoiler satıldı mesela. ST Spoiler işini ne yaptın aradınmı sana verdiğim telefonu. Bu değerleri otobanda aldığım değerler. Dolaysıyla araba hıznı almış, Isınmış ve kıamında giderken. Basabas gidersem 5.5-5.8 litre yakar.

Hallederiz.Senin stoplardan haber yok mu?

Tamamdır. Stoplardan haber var. İstanbul Gümrük İşlem Merkezine dün girişi oldu. Ama gümrüğe takılıp takılmadığı konusunda henüz haber yok. Bu hafta belli olur artık. Hayırlısı diyelim..

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
(düzenlendi)

mehmet abi plakalarda olunca artık,bi durunda arabaya binebiliyim:D serhat abiyle senin yüzünden yakınlarından geçmiyorum:D

şaka bi yana araba gerçekten çok şık oldu kazasız belasız inş iyi günlerde kulanırsınız... :)

tarihinde Samet Karabulut tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Bugün serviste ustanın biri bana demir jantların daha ağır olduğunu söyledi sizce doğrumu arkadaşlar eğer öyleyse 16 inch demir yerine 17 inch çelik jant daha avantajlı gibi.

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

:):p:s

Arkadaşlar aradamaşallahlarımızı unutmıyalım :crazy:

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Mehmet abi araban çok şık oldu, iyi günlerde kullan...

Teşekkürler Gökhan..

mehmet abi plakalarda olunca artık,bi durunda arabaya binebiliyim:D serhat abiyle senin yüzünden yakınlarından geçmiyorum:D

şaka bi yana araba gerçekten çok şık oldu kazasız belasız inş iyi günlerde kulanırsınız... :)

Eyvallah. İstesemde ilerleyemem artık. Modifiye parası kalmadı :) Gönül rahatlığıyla bin kardeşim ;)

Bugün serviste ustanın biri bana demir jantların daha ağır olduğunu söyledi sizce doğrumu arkadaşlar eğer öyleyse 16 inch demir yerine 17 inch çelik jant daha avantajlı gibi.

Tam bilgim yok ama okadar fark edeceğini sanmıyorum.

:p:s:crazy:

Arkadaşlar arada maşallahlarımızı unutmıyalım :lol:

Maşallah maşallah :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Yeni modifiye sticker'larım bugüm elime ulaştı. Bu sefer 3-5 günde geldi. Belli olmuyor bazen şaşılacak kadar kısa sürede posta yurtdışından geliyor :) ST Ayna logolarını taktıktan sonra sticker'in gravür kalitesini gördükten sonra iki tane farklı alana daha uygulma yapmayı düşünmüştüm. Bugüne kısmet oldu. Gösterge paneline uyguladığım logo beklediğimden çok daha güzel oldu. Varmı yokmu belli olmuyor. Belli açılardan ışık yansımasına göre güzel bir görüntü oluşuyor. Beğeninize sunalım bakalım.

- ST logo Stickerlar (Fiesta Logosu var bir arkadaşım için)

dscn0205.jpg

- ST Logosunun Gösterge Paneline Uygulanması.

dscn0199x.jpg

dscn0200i.jpg

- ST Logosunun Saklama Gözü Kapağına Uygulanması

dscn0201n.jpg

- Plakasız Bir Resim Albümde Olsun

dscn0203xd.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Sağolasın Lokman Abi.. Bu iki logo tamamen kendi zevkime oldu :) Muhtmelen benden başka bakıpta zevkine varmaz :nazar:

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut

ikiside çok şık abi çok güzel olmuş:nazar: fiyatları ve nerden temin ettiğini bilmiyorum k.bakma yardımcı olursan sevinirim:)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Samet ebay'dan aldım. çifti 5 lira :nazar: Kargo 4 Lira. Bu sefer 3 takım + 1 fiesta siparişi vermiştim. Tek kargo ücreti ile geldi. 1 tanedealsan 10 tanede alsan kargo ücreti aynı.

- Satıcının tüm ürünleri..

http://shop.ebay.de/iq24at/m.html?_nkw=&am...p;_trksid=p3686

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Lokman Abi sahibinden.com'da orjinal ST logosu vardı bir tane. Birazcık yurtdışına göre pahalı ama orta şeker fiyatı vardı 30 lira gibi :rofl:

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Bugün paylaşmayı unuttuğum bir nazarlığımız oldu. ST Spoiler takılırken vidalama yerlerindeki koruyucu süngerleri boyadan sonra takmayı akıl edemedik. Bu son yağmurlarda vidalardan sızan yağmur suyu arka koltuğu ıslatmış. İlk takıldığı gündede arabayı yıkamıştım. Ozamanda koltuk ıslanmıştı. Ancak çocuklar pet şişenin kapağını açık bırakmışlar sanmıştım.

Bugünde ıslak görünce hemen boyacıya gittim ST Spoilerı söktük ve sızmanın ordan olduğunu gördük. O bölgede uygulanan sünger özel bir sünger, hemen bulamayacağım için, siyah silikonla olayı çözdük. Ama olan koltuğa oldu tabi. Bende iç temizliğe çok önem veririm. Arka koltukta maalesef yağmur suyundan dolayı gölge gibi iz kaldı. Bakalım bir ara servise sorup bu izleri giderici bir formül bulmak lazım. Koltuklar maalesef siyah. Herşeyi uygulamak tehlikeli olabilir.

Hep güzel olacak hali yok ya birazda problemle uğraşalım :D Sağlık olsun ne yapalım ...

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

sağlık olsun atada olur böyle şeyler :D

Mercan o ilanı buldum ama benim istediğimden değil yarın Fatihe bir sorayım bir ara onda 3 tane varmış kimseye vermediyse tabi.

Yorum bağlantısı

Mehmet abi, o kadarı da nazarlık olsun. Ziebart gibi firmaya gitsen belki daha iyi bir çözüm sunabilir. Koruyucu sünger denilen madde plaka takılan sünger gibi bir malzeme midir? Sen böyle bir detayı nasıl atladın hayret, o kadar modifiye yapıp resim koyarsan olacağı bu :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...