İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Serkan Dalgıç

mehmet arabanın hakkını verdin valla...on numara oldu aracın. ;):) :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
mehmet arabanın hakkını verdin valla...on numara oldu aracın. ;):) :)

Teşekkürler Serkan, Darısı başına..

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Jantlar gece daha farklı çıkmış yay jantlarıda ortaya çıkardı.Bu arada bagaj çıtan hayırlı olsun abi.

Bagaj çıtası orjinalinde var Mehmet abide ama biz onu nasıl sökeriz onun planını düşünüyoruz :D

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya
Teşekkürler Serkan, Darısı başına..

Mehmet Bey;

Arka stoplarda haber varmı ?

Yorum bağlantısı
Ahmet Berksoy Çabuk

mehmet bey bütün mod.larınız çok yakışmış hayırlı olsun :D allah kaza bela vermesin

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Jantlar gece daha farklı çıkmış yay jantlarıda ortaya çıkardı.Bu arada bagaj çıtan hayırlı olsun abi.

Teşekkürler..

Bagaj çıtası orjinalinde var Mehmet abide ama biz onu nasıl sökeriz onun planını düşünüyoruz :rofl:

Sökeceğiz hatta Gökhan kromajlı düşünüyorsa halen değişim yaparız. Detaylı konuşmadık daha :D

Mehmet Bey;

Arka stoplarda haber varmı ?

Arka stoplar kargoya verildi. Ama bana bilgi gelmedi henüz. Hatta şimdi bir bakayım kargom nerede diye :p Gümrüğe takılmazsa inşallah güzel olacak. Bir far için kabloalrıda göndermiş. Ektra yaptım demişti :punish:

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya
Teşekkürler..

Sökeceğiz hatta Gökhan kromajlı düşünüyorsa halen değişim yaparız. Detaylı konuşmadık daha :p

Arka stoplar kargoya verildi. Ama bana bilgi gelmedi henüz. Hatta şimdi bir bakayım kargom nerede diye :punish: Gümrüğe takılmazsa inşallah güzel olacak. Bir far için kabloalrıda göndermiş. Ektra yaptım demişti :rofl:

Neden normalde kablosuz mu geliyor ? Ben bana linkini attığın bir taneyi alsam diğerini bulamazsam trajikomik olur.Bekliyorum bakalım seninkiler de gümrük sorunu çıkmazsa banada ayarlayalım bir çift.bagaj çıtasını change ederiz ama ben sökemem.Sökersemde büyük ihtimal kırarım :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
Neden normalde kablosuz mu geliyor ? Ben bana linkini attığın bir taneyi alsam diğerini bulamazsam trajikomik olur.Bekliyorum bakalım seninkiler de gümrük sorunu çıkmazsa banada ayarlayalım bir çift.bagaj çıtasını change ederiz ama ben sökemem.Sökersemde büyük ihtimal kırarım :D

Bizim Titanium ile X lerin arka top bağlantıları biraz farklı. Ara kablo lazım. Öyle büyütülecek birşey değil tabi. Ama o kablo olsa güzel olur. Daha rahat değişim yapılır. Benim stoplar gelsin emin olalım problemsiz geliyor diye. Sana da bir takım ayarlarız. Aynı satıcıdan rica ederim bulabilecek bir yapıya sahip anladığım kadarıyla :p

Bagaj çıtasını değiştirmeye karar verdiğimzide servisde hallederiz. Problem olmaz. Muhtmelen kolay değişien birşedir. Servise gittiğimde olmasa sorarım Alt üstü bir kaç vida tutuyordur. Ozaman 5 dk. değiştiririm elim yatkın :punish: Bagaj çıtası için sakın para harcama yani. Bana boyalı lazım sana kromajlı bizi kader buluşturdu :rofl:

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya
Bizim Titanium ile X lerin arka top bağlantıları biraz farklı. Ara kablo lazım. Öyle büyütülecek birşey değil tabi. Ama o kablo olsa güzel olur. Daha rahat değişim yapılır. Benim stoplar gelsin emin olalım problemsiz geliyor diye. Sana da bir takım ayarlarız. Aynı satıcıdan rica ederim bulabilecek bir yapıya sahip anladığım kadarıyla :D

Bagaj çıtasını değiştirmeye karar verdiğimzide servisde hallederiz. Problem olmaz. Muhtmelen kolay değişien birşedir. Servise gittiğimde olmasa sorarım Alt üstü bir kaç vida tutuyordur. Ozaman 5 dk. değiştiririm elim yatkın :p Bagaj çıtası için sakın para harcama yani. Bana boyalı lazım sana kromajlı bizi kader buluşturdu :punish:

:rofl:

Mehmet;

Bu arada benim iletişim detaylarım

gokhankizilkaya@yahoo.com

kizilkaya.g@hotmail.com

cep 5333072719

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Teşekkürler kaydettim. Bende bugün senin bagaj çıtana baktım. Güzelmiş :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Daha fazla baskılara dayanamadım ve kendi gözümede plakalıklar iyice gözüme batmaya başlamıştı, kısmetse yarın aracım yağ değişimi için servisde olacağı için fırsatmı fırsat APP Plakalarını da aradan çıkaralım dedim. Yarından sonra bir terslik olmaz ve mühürde problem çıkmazsa çevreye verdiğimiz görüntü kirliliğinede son vermiş olacağız :rolleyes:

Cebimden para verip yapacağım son mod bu olur artık. Limitleri oldukça zorlamışım. Parası verilmiş ama elime ulaşmayan bir iki mod daha olacak kısmetse. Onun dışında artık ilave yapacak masraf gücüm tükenecek. Önümüz yaz ve ramazan bayram derken masraflar iyice artacak. Modifikasyona birşey arttıramam herhalde :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Çok şükür APP plakaları yaptırdım ve bugün takmak nasip oldu. Siyah kenar çerçeveleri İstanbul'a döndüğümde beyazlatacağım artık. Ayrıca bir önceki ST bagaj logosu orjinal değilmiş. Bir gariplik olduğunu hep düşündüm. Boyut olarak orjinalden daha büyük olduğunu anladıktan sonra . OEM ST bagaj logosu alarak orjinal yerine uyguladım . ilk gece baskısı resimlerini paylaşalım :D

dscn0150copy.jpg

dscn0152copy.jpg

dscn0156copy.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Bugün Adapazarından dönerken yakıt tüketimi ile ilgili bir bilgi olsun diye gösterge tablosundan bir anlık görüntü aldım. Fordun TDCi motorları sağlamlık kalite olarak tartışılması açık bir konu ama yakıt tüketimi bakımından oldukça cimri hakkını yiyemem. Çeyrek depo 225 kilometre, 120 KM/hız sabit hızla ortalama 4.6 yakıt tüketimi daha ne olsunki. Yol oldukça sağınak yağmurluydu, 17 inch lastik ve jantlarım artı yaylardan sonraki gösterge bu durumda :D Ben memnunum bu durumdan açıkcası. Daha fazla beklentim olması nankörlük olur. Hakkını veriyor.

dscn0163g.jpg

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Mercan hayırlı olsun abim :D evet gayet güzel olmuş. yakıt gerçekten mükkemel.

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Abi hayırlı olsun şimdi güzel olmuş işte..

Yorum bağlantısı

Maşallah mehmet abi, yakmamış koklamış resmen. Plakalar da hayırlı olsun, gördüğüm kadarıyla mühür yok sanırım. İleri vade de sana sorun yaratmasın. Elin deymişken mühür işine de koştursaydın daha iyi olurdu.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Abi hayırlı olsun şimdi güzel olmuş işte..

Teşekkürler..

Maşallah mehmet abi, yakmamış koklamış resmen. Plakalar da hayırlı olsun, gördüğüm kadarıyla mühür yok sanırım. İleri vade de sana sorun yaratmasın. Elin deymişken mühür işine de koştursaydın daha iyi olurdu.

Teşekkürler Burak.. Plakalarda mühür var. Hemde çift mühür ;) Ama bu sefer akıllılık yapmışlar Mavi alanın üzerine vurmuşlar mühürleri.. Mühürsüz APP plaka problem her yerde o yüzden bekledim bugüne kadar. APP mühür işleri çok sıkı bu sıralar. Yapacak adamı bulmak zor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Bugün eşim arabayla Adapazarı'na gitmek zorunda kaldı. Şiddetli yağmurun etkisimidir artık yada yerli malı çift taraflı band ile yapıştırma işlemim sonucu ön APP plakamız Adapazarı'n da düşmüş. Kayınbiraderimin araçtan önceden inmiş olması vesilesi ile yolda plakayı bulup alması kısmetimiz olmuş. Artık siyah silikonla yapıştırırım önleri. Arka bagajdaki plaka çok sıkı yapışmış durumda. Demekki kullandığım çift taraflı band plastik üzerinde okadar etkili değilmiş. Otobanda düşmemiş olması artık kısmet meselesi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Bak arka plaka düşerse senden bilirim diyecektim ama maşallah demişsin senden günah gitti :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya
Bugün eşim arabayla Adapazarı'na gitmek zorunda kaldı. Şiddetli yağmurun etkisimidir artık yada yerli malı çift taraflı band ile yapıştırma işlemim sonucu ön APP plakamız Adapazarı'n da düşmüş. Kayınbiraderimin araçtan önceden inmiş olması vesilesi ile yolda plakayı bulup alması kısmetimiz olmuş. Artık siyah silikonla yapıştırırım önleri. Arka bagajdaki plaka çok sıkı yapışmış durumda. Demekki kullandığım çift taraflı band plastik üzerinde okadar etkili değilmiş. Otobanda düşmemiş olması artık kısmet meselesi :)

Benimde ön plaka düşmek üzereyken yıkamacıda farkettim siyah silikon la yapıştırdık sorun yok.Ama arkada o ince sünger gibi şeyin üzerine yapıştığından henüz sağlam duruyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Benimde ön plaka düşmek üzereyken yıkamacıda farkettim siyah silikon la yapıştırdık sorun yok.Ama arkada o ince sünger gibi şeyin üzerine yapıştığından henüz sağlam duruyor

Ben arkadaki süngeri tamamen çıkardım. Kaportaya daha iyi yapışmış aldığım çift taraflı band. Ön tampon tamamen plastik olduğu için pk etkili olmadı sanırım. Acele ettim biraz o yüzden iyi olmadı.

Havalar düzelsinde bir öğlen değiştirelim çıtaları :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...