İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Gökhan Kızılkaya
Yaylar 340 TL, takılması indirim hakkımla beraber 150 lira civarında oldu. Yaylarda marka ve motor ikilisi çok önemli oluyor. Özellikle dizel araçalrın yayları aynı modelin benzinlisine göre farklılık gösteriyor. Alırken ona göre dikkat etmek lazım. Motor ağırlığı daha ağır olduğu için ona göre dengeleme yapılıyor. Eibach kaliteli tabiki. Dizel için olan ürünler daha yeni olduğundan bulması kolay değil. Genel kullanımda Focus Dizel için Vogtland'dan yana tercih sıralaması yapılınca memnuniyet ön planda oluncada bende bu yönde tercih yaptım.

Anladım tamam peki senin arka plaka üstü çıta kromu orjinal mi çünkü ben aracu aralıkta aldığımda gövderengi gelmişti hayal kırıklığı oldu da servis sağlam fiyat çekmeseydi aldığım gün çıta ve stoplar değişiyordu

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya
Teşekkürler Lokman Abi..

Teşekkürler.. Yok 6400 KM oldu araç normal hava filtresini değiştirdim. Spor değil yani.

Aracı çok güzel yapmışsın kazasız belasız bin inşallah kusura bakma ama o kadar şık bir arabada Doğan ın reklamını yapan plakalık çok sırıtıyor Ben benimkini

evel gün çıkardım attım

Yorum bağlantısı

Gerçekten çok güzel olmuş, tam kıvamında düşmüş. Mehmet abi, farlar değişti mi ? Üzerindekiler yenidir sanıyorum ? Güle güle kullan. Bursaya gelmelisin bunu kurcalamam şart ;)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

mehmet abi araba kıvama gelmeye başlamış...gerçekten yay modifikasyonu işe yaramış görsellik bakımından ve anlattığın kullanım özellikleirinden anlaşılacağı üzere güle güle kullan abi nazar değmesin eeee sırada neler bekliyor bizi ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Anladım tamam peki senin arka plaka üstü çıta kromu orjinal mi çünkü ben aracu aralıkta aldığımda gövderengi gelmişti hayal kırıklığı oldu da servis sağlam fiyat çekmeseydi aldığım gün çıta ve stoplar değişiyordu

Hayret bizde Aralık'ta sipariş verip, Ocak 'ta teslim aldık. Kromaj çıtalı geldi bizimkisi. Acele etme bakarsın arka ST tampon alırsam Bendeki kormoajlı olanı sana verir sendeki boyalıyı benim araca takarız. ST'de gövde rengi olduğu için bende boyatmayı düşünüyordum bak iyi oldu :lol2:

mehmet be,yandan bir resim alalıım tamamen duz bır yuzeyde mumkunse

En yakın zamanda çekerim nasipse. Tüm operasyona saat 14:45'de karar verip, 15:10'da aracı servise götürüp, 17:15 ödemeler dahil çıkmak biraz yordu beni. O arada ancak kızımın okul servisini beklerken bir-iki foto çekebildim. Sonrasında kendiside çekilmek istedi. Başka bir daha vakit bulamadım açıkcası :p

Aracı çok güzel yapmışsın kazasız belasız bin inşallah kusura bakma ama o kadar şık bir arabada Doğan ın reklamını yapan plakalık çok sırıtıyor Ben benimkini

evel gün çıkardım attım

Nazarlık Gökhan ;) Önümüzdeki hafta onuda halledeceğim inşallah artık benimde gözüme iyiden batmaya başladı.

Gerçekten çok güzel olmuş, tam kıvamında düşmüş. Mehmet abi, farlar değişti mi ? Üzerindekiler yenidir sanıyorum ? Güle güle kullan. Bursaya gelmelisin bunu kurcalamam şart :p

Sağolasın Burak. Farlar halen eski farlar. Farları aldığım kişin babası hastalandı üstüne de vefat edince işler biraz aksadı maalesef. Haftaya o işide çözmeye çalışacağım kısmetse. Bursaya gelmeyi planlıyorum inşallah. Bol bol incelersin :p Ama benimkine vaktin olmayabilir. Serhat'ın aracı geliyor gümbür gümbür. Onunkisi daha ST görünümlü olacak inşallah.

mehmet abi araba kıvama gelmeye başlamış...gerçekten yay modifikasyonu işe yaramış görsellik bakımından ve anlattığın kullanım özellikleirinden anlaşılacağı üzere güle güle kullan abi nazar değmesin eeee sırada neler bekliyor bizi ?

Sağoalsın İlteber, nazarlığa ihtiyacım var. Kendi nazarım bile değecek diye korkar oldum :good1: Allah kazasız belasız sürüşler versin hepimize ne diyelim.. Sürüş keyfi çok değişti. ÖZelliklede yere basışı ve tutunması çok değişti diyebilirim.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Hayret bizde Aralık'ta sipariş verip, Ocak 'ta teslim aldık. Kromaj çıtalı geldi bizimkisi. Acele etme bakarsın arka ST tampon alırsam Bendeki kormoajlı olanı sana verir sendeki boyalıyı benim araca takarız. ST'de gövde rengi olduğu için bende boyatmayı düşünüyordum bak iyi oldu :lol2:

En yakın zamanda çekerim nasipse. Tüm operasyona saat 14:45'de karar verip, 15:10'da aracı servise götürüp, 17:15 ödemeler dahil çıkmak biraz yordu beni. O arada ancak kızımın okul servisini beklerken bir-iki foto çekebildim. Sonrasında kendiside çekilmek istedi. Başka bir daha vakit bulamadım açıkcası :p

Nazarlık Gökhan ;) Önümüzdeki hafta onuda halledeceğim inşallah artık benimde gözüme iyiden batmaya başladı.

Sağolasın Burak. Farlar halen eski farlar. Farları aldığım kişin babası hastalandı üstüne de vefat edince işler biraz aksadı maalesef. Haftaya o işide çözmeye çalışacağım kısmetse. Bursaya gelmeyi planlıyorum inşallah. Bol bol incelersin :p Ama benimkine vaktin olmayabilir. Serhat'ın aracı geliyor gümbür gümbür. Onunkisi daha ST görünümlü olacak inşallah.

Sağoalsın İlteber, nazarlığa ihtiyacım var. Kendi nazarım bile değecek diye korkar oldum :good1: Allah kazasız belasız sürüşler versin hepimize ne diyelim.. Sürüş keyfi çok değişti. ÖZelliklede yere basışı ve tutunması çok değişti diyebilirim.

abi nazarlıkta kesmez artık seni iyisimi okut arabayı :)abi madem girdin bu işe bitir çık işin içinden st marspiel arka tampon difizörüde çak gitsin :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Oldu İlteber, isterseb RS alayım hızımı alamamışken :good1:

Yok o işe para ayıraman şimdi. Ama kesin yapmak istediğim birşey. Kısmet artık. ST body kit olunca aracın görüntüsü şu şekilde oluyor.

16862921.jpg

16862922.jpg

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Abi bizim boya ustalarının ellerini ve Gözlerini öpmek gerek bu tamponu boyayan adam körmüş galiba :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Evet :good1: ben üsteki fotoda adam siyah uzun yol deri koruyucu koymuş sanmıştım :D Alttaki resme bakınca bariz fark var :)

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
(düzenlendi)

mehmet güle güle kullan çok güzel oluyor. yaylar henüz oturmaz. biraz daha zaman var. oturduktan sonra sanıyorum arabanı her gördüğünde iyi ki yapmışım diyeceksin. konfor olayına katılmıyorum. hele de oturduktan sonra eskisinden sert oluyor bence. özellikle yol yamalarını bile direk belimde hissettiğim için beliyorum. yine de konforda kayıp çok değil bence.

ben en çok ani manevralarda ve frenajda aracın çok daha az salınmasından hoşlanıyorum.

serhatınkini de sabırsızlıkla bekliyorum.

bu arada yoğunum şu aralar fazla yazamıyorum ama takip ediyorum bilginiz olsun.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç

mehmet bey gerçekten çok güzel şeyler yaptın vede çok kısa bir sürede tebrik etmek lazım.ve yaptığın değişikliklerde abartı olan hiçbirşey yok.bundan sonraki değişiklikleride yakından takip etmeye devam edeceğiz.sanada tadını çıkarmak düşüyor. :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
mehmet güle güle kullan çok güzel oluyor. yaylar henüz oturmaz. biraz daha zaman var. oturduktan sonra sanıyorum arabanı her gördüğünde iyi ki yapmışım diyeceksin. konfor olayına katılmıyorum. hele de oturduktan sonra eskisinden sert oluyor bence. özellikle yol yamalarını bile direk belimde hissettiğim için beliyorum. yine de konforda kayıp çok değil bence.

ben en çok ani manevralarda ve frenajda aracın çok daha az salınmasından hoşlanıyorum.

serhatınkini de sabırsızlıkla bekliyorum.

bu arada yoğunum şu aralar fazla yazamıyorum ama takip ediyorum bilginiz olsun.

Teşekkürler Övgü, senin canın sağolsun.Takip etmen yeterli. Taklitlerinden kaçın sadece :p Ben aman aman bir rahatsızlık hissetmedim ama heyecandanda olabilir. Uzun yolda belli olur benim için. Serhat'ta vakit buamıyor. Yakın olsa arbaası lazım olmasaa bırak bana diyecem ama arkadaşın işi arabayla mübarek koşuşturmaca yapıyor :)

mehmet bey gerçekten çok güzel şeyler yaptın vede çok kısa bir sürede tebrik etmek lazım.ve yaptığın değişikliklerde abartı olan hiçbirşey yok.bundan sonraki değişiklikleride yakından takip etmeye devam edeceğiz.sanada tadını çıkarmak düşüyor. :p

Teşekkürler. Kardeşinin düğününden sonra inşallah sendende bekliyoruz bir kaç değişiklik. Sende sadeden yanasın. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

- ST Logo tek takılı hali (Birkaç hafta önce)

dscn9810.jpg

- ST Spoiler ve Logo takıldıktan sonra (Geçen hafta)

dscn9930.jpg

- ST Spoiler + Logo ve Vogtland Yaylar takıldıktan sonra (Bugün)

dscn0031r.jpg

dscn0032r.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Bugün arabayı yıkadıktan sonra yine bugün elime ulaşan aynalara takılan gravür efektli ST logolarını taktım. Küçük birşey ama değişik oldu.

dscn0039x.jpg

dscn0043.jpg

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
(düzenlendi)

Hadi buda hayırlı olsuuun.. :D

tarihinde Serhat S. Yaz?c? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Hayırlısı Allah'tan artık. Ben paylaşmayı seviyorum. Yaptıklarımız fikir veriyor ve örnek teşkil ediyorsa ne ala. Ben gönülden paylaşıyorum kimseye gösteriş amacı gütmüyorum o açıdan içim rahat. Ama yinede bazen nazar değecek diyede korkmuyor değilim :)

Ne yapalım Allah kaza bela vermesin inşallah hiçbirimize diye dua edelim. Elimizden geldiğincede herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dediğin gibi herşeyin başı hayır Serhat. Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Teşekkürler Lokman abi.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Bu ST logolarını aksarayda araştırmam lazım, Fatihin arabadada vardı hoş duruyordu.

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Abi bizim boya ustalarının ellerini ve Gözlerini öpmek gerek bu tamponu boyayan adam körmüş galiba :)

harbiden yaaa ne yapmış bunlar böyle o kadar masaf yap en önemli görsel şeyin rengi tutmasın at çöpe gitsin yaaa :)binmem buna ben böle

Yorum bağlantısı

Mehmet abi St logolarında hayırlı olsun. Bu başlığı ilgi merak ve biraz da heyecan ile takip ediyorum. Kaliteli değişimlerden her zaman keyf almışımdır. Emeğine sağlık :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
harbiden yaaa ne yapmış bunlar böyle o kadar masaf yap en önemli görsel şeyin rengi tutmasın at çöpe gitsin yaaa :)binmem buna ben böle

Sahibi kontrast olsun diye yaptırmıştır :)

Mehmet abi St logolarında hayırlı olsun. Bu başlığı ilgi merak ve biraz da heyecan ile takip ediyorum. Kaliteli değişimlerden her zaman keyf almışımdır. Emeğine sağlık :lol:

Teşekkürler.. Elimizden geldiğince bütçemizi uygun birşeyler yapmaya çalışıyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Chip işine ne zaman giriyoruz Mehmet Abi? :)

İsterim ama kalsın dün gece bir hesap yaptımda limitleri aşmışız biraz. Malum yaz dönemi masraflar artacak. Biraz durulmam lazım. Parası ödenmiş ama halen elim eulaşmayan süpriz bir iki şey var. Onlarda geldimi hayırlısı ile bir süre daha bişey yapmasamda olur :) istesemde yapamam herhalde :(

- ST Ayna logolarının gündüz resimleri

dscn0050n.jpg

dscn0051yb.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...