Mehmet Kazancıoğlu 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 adaş gene çok güzel bir uğraş bulmuşsun kendine bak dizelde çok ses yapıyor kafam şişti dersen benzinli araba yarım saat uzağında bilesin Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 (düzenlendi) Mehmet abi şemadaki hangi parça çekvalf diye geçiyor onu çözemedim ben. Sen T bağlantı demişsin ama şemada onu ayırmamış hortumla beraber geliyor diye mi? Yoksa bu jetlerin hortumla bağlanan yerine L bağlantılar var onlar mı çek valf. bana da zamanında lazımdı bu çekvalflerden ama bulamamıştım. bi türlü Şemadaki hortum çok pahalı olduğundan mondeo'nun hortumundan aldım. Ama oda kısa kaldı. Mondeo hortumu üzerinde Y şeklinde tek girişi çift çıkışa sağ-sol jet moturuna gidecek şekilde bir valve var onu tarif ettim. Sol taraf daha az basınçlı çalışıyor nedense. Detaylı bakamadım daha. abi sanat harikalarını konuşturuyorsun yine maşallah allah kaza bela vermesin Eyvallah.. Orjinal parça olunca kendi konuşuyor 41 kere maşallah Amin. Teşekkürler. Çok güzel Maşallah Teşekkürler. Sağolasın.. Çok güzel olmuş abi.. Güle güle kullan.. Teşekkürler. Her konuyu açtığımda acaba yapılacak bişey kaldımı diye bakıyorum, maşallah Mehmet abi her seferinde daha da şık bir çalışma ortaya çıkartıyor. Yakışmış maşallah. Yapacak daha şeyler varda hep parasal işler işte. Motor arızam bir giderilse daha moralim yükselecek ama halen beklemedeyiz. Otosan mühendislik bölümü inceleyecek aracı. 5-10 gün içinde nasipse. bakalım hayırlısı artık. adaş gene çok güzel bir uğraş bulmuşsun kendine bak dizelde çok ses yapıyor kafam şişti dersen benzinli araba yarım saat uzağında bilesin Yemezler adaş Ama ses olayı dersen ufaktan bir çalışmalarım oldum. Daha paylaşmadım. Çünkü kendimde test edemedim daha. K&N Filtremi yeni nesil olanla değiştirdim. K&N 57S-4000 Performans modeli. İsteğe göre yarı açık veya tam kutu içine dönüşebiliyor. K&N sticker'indan da kurtulduk. Hava filtresi kendi özel montaj kapağı ile birlikte geliyor. Güzel ürün ama araç motoru pek düzgün çalışmıyor halen vuruntu devam ediyor. Artısı katkısı olacakmı genel duruma anlayamadım daha K&N 57S-4000 Uygulama sonrası yarı-açık hali Uygulama sonrası ses http://player.vimeo.com/video/67453461 19 Temmuz 2013 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Vay Mehmet Abi, aldın sonunda demek, Yakışır Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Hayırlı olsun, güle güle kullan, ses harikadır. Maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 İyi günlerde kullan. Bu iyi modifiye işte. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 Vay Mehmet Abi, aldın sonunda demek, Yakışır Eyvallah sağolasın. Aldık bakalım iyimi ettik göreceğiz. Şimdilik sıkıntı yok gibi. Hayırlı olsun, güle güle kullan, ses harikadır. Maşallah Sağolasın Lokman abi. Ses fena değil ama neticede dizel araç turbosu olsabile yetersiz kalıyor dizelde bana göre minimum 2.0 motor lazım. İyi günlerde kullan. Bu iyi modifiye işte. Teşekkürler. Değişik bir modifiye oldu. KN kendi logolu üst kapağı hoşuma gitti renk kattı biraz motora 3 Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Abi hayirli olsun cok guzel olmus. yapistirma gibi birsey olsa bende dusunurdum Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 26 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2013 (düzenlendi) 26 Temmuz 2013 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 (düzenlendi) :nazar: :nazar: 28 Temmuz 2013 tarihinde Mustafa Karabulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Mehmet hızına yetişmek mümkün değil. Güle güle kullan. Ford senin aracı efsaneler arasına almalı. Türkiye de tek tanımı tam senin aracı tarif ediyor. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 birde deki artık yapacak bir şey kalmadı Maşallah Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 motorda ki arıza giderilebildi mi? uzun zamandır haber alamıyoruz sizden? Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 böyle bir konuya, dokuz aydır neden mesaj yazılmamış acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 (düzenlendi) Her gördüğümde bu dünyadan olmadığına inandığım mükemmel bir araç.Hem Mehmet abimle sohbet etmek hemde aracı her gördüğümde sanki ilk defa görüyormuş gibi tekrar tekrar inceleyip resmini çekmek büyük keyif doğrusu. Bunlarda benden olsun Eline emeğine zevkine ve cebine sağlık Mehmet abi. 19 Ocak 2015 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Ön tamponun boya zamanı gelmiş sanki Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Ön tamponun boya zamanı gelmiş sanki Yakında büyük bir süpriz gelebilir Mehmet abiden benden söylemesi. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Yakında büyük bir süpriz gelebilir Mehmet abiden benden söylemesi. Turbo büyütür yürütürse süpriz olur artık benim için bu görüntüye o yakışır artık Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Araç İstanbul plaka ama ben hiç göremedim bu aracı Anadolu yakasında acıbadem tarafına yolunuz düşerse total benzinliğin oralarda denk gelebilirsiniz.fordun özel servisi var genelde orada rastlaşıyoruz.reklam olmasın diye isim vermiyorum. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 hakikaten çok özletti kendini.... görürseniz forum olarak sitemimizi iletin Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Neredesin Mehmet abi, unuttun buraları. Duayen ne durumda ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts