İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Çok güzel olmuş. Kazasız belasız kullanmanı dilerim. :nazar:

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Forumsa standart Focus kalmayacak galiba, hepsi rs yada st yolunda adım adım ilerliyor :lol2:

Jantlar yakışmış çiziksik kullanman dilegiyle...

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Güle güle kullanın. :lol2: Çok güzel olmuş. :lol2: :lol2:

Yorum bağlantısı
Ahmet Görücü

hayırlı olsun mehmet abi jantlar harika olmuşş işallah ilerde bizimde jantlarımız böle olurr

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
çok güzel olmuş abi :D

jantlar 18 mi abi

Teşekkürler, Evet 18" inch ve 8J

Hayırlı olsun çok çok çok yakışmış,Güle güle kullan toprağım :D

Eyvallah toprağım. İsterdim benim CMAX jantlar sana gitsin ama geç uyandık.

Jant :):p

iyi günlerde kullan.Muhteşem oldu yine. :p:p:D:D:):blink:

Teşekkürler. Çok sağolasın..

Maşallah,abi güle güle kullan yakışmış :good1:

Amin. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Hayırlı olsun Mercan. ilk göze batan jantlardı, büyük eksiklikler bitti şimdi.

Maşallah :D

Teşekkürler Lokman abim, Diğer janttı duruşuda fena değildi. Ama aracın ruhuna ters kalmaya başladı. Bende bugün biraz daha alıştım bu jantlara. Bu jant Focus'a farklı bir ruh kazandırıyor .Daha agresif bir görünüm veriyor. Farklı güzel jantlarda var ama bu jant bir klasiktir.

hayırlı olsun abi çok güzel olmuşş :D :D

Sağolasın Cüneyt. Adresi öğrendin nasılsa geçersen oralardan canlı görürsün inşallah..

Çok güzel olmuş. Kazasız belasız kullanmanı dilerim. :)

Amin, teşekkürler.

Senin araca şu kuga jantları uydurabilseydik çok güzel olacaktı. Bu gittiğimde onlara bakmak aklıma gelmedi. Çok karışıktı orası. Mal tasnifi yapılıyordu kendi jantlarımı zor bulduk yani. Birde Maltepe'ye lastikleri taktırmaya yetişmek için fazla vakit geçiremedim orda. Kısmetse 18 Eylül'deki Chip Tunning toplantısında görüşürüz konuşuruz inşallah.

İşte şimdi olmuş :p

:blink:

Teşekkürler Sefacım, beğendiğine sevindim. Nede olsa efsanenin jokeyi sensin :D Görüşlerin değerleri..

Forumsa standart Focus kalmayacak galiba, hepsi rs yada st yolunda adım adım ilerliyor :)

Jantlar yakışmış çiziksik kullanman dilegiyle...

Amin,teşekkürler..

Olması gereken donanım buda ondan :p Focus'lara ayrı bir estetik verdiği tartışılmaz :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
cok guzel olmuş mehmet abi biraz foto isteriz

Sağolasın kardeşim, yarıninşallah yıkadıktan sonra detaylı fotoğraf paylaşacağım nasipse..

Güle güle kullanın. :D Çok güzel olmuş. :D :D

Amin, teşekkürler..

Abicim hayırlı olsun. En başında olması gereken hamleydi bu. :)

Cihancım, biliyorsun başından beri RS jantı düşünüyordum. Kısmet makyajlı ST jantıymış. Geç oldu ama güzel oldu. Gözümde iyiden alışmaya başladı. Bir ikide foto çekimi de senin elinden olsa güzel olacak aslında. Tolga'nın araçs atılmadan onun arabayla şöyle Ankara tayfasının ST'leri ile şöyle katalog çekimi babında bir çekim yapılsa fen aolmaz hani :blink:

hayırlı olsun mehmet abi jantlar harika olmuşş işallah ilerde bizimde jantlarımız böle olurr

Amin, teşekkürler kardeşim. İnşallah olur gönülden isterim..

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın...

Teşekkürler. Adapazarı'nda hiç denk gelmedin sanırım. Yaz döneminde her hafta sonu Adapazarı'nda oluyorum. Kışlarıda 1-2 ayda bir hafta sonları kaçıyoruz.

zevkli adamsın be Mehmet, hayırlı olsun. vesile ile bu makinaya yaptığın her şey çok güzel ve yakıştırıyorsun. Ve de anladığım kadarıyla biz bu forumda sana daha çoook hayırlı olsun mesajları yazarız. kara şimşeği satacağın zaman 16098 leri bana ayır :p:D:)

Teşekkürler.. Bakalım süpriz bir modifiye daha var. Ama elime geçmedi henüz. Nasipolur elime geçerse beğeneceğinizden eminim. Ama şimdilik süpriz olsun. Çünkü kesin değil daha. Senin ST logoları Cüneyt'te bulamdık ama, Furkan'ın aracının üstündekileri çıkaracağız. RS çamurluk logoları aldık ona. Onun aracından çıkanları almak istersen haberleşelim sana telefonunu vereyim bu hafta içi hallederiz. Böylece 16098'lere kavuşturmuş olacağız seni inşallah.

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
(düzenlendi)

Mehmet bey ben Karasu'da oturuyorum,ayda 1-2 kere Adapazarına gidiyorum...

O yüzden karşılaşmamış olabiliriz... :)

Karasu'ya yolunuz düşerse beklerim... :flowers:

edit:imla

tarihinde Fatih Bayram tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

Maşallah çook güzel olmuş :) Güle güle kullan Mehmet abi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
Cok guzel olmus bir okadar da korkunc.

Güzeli anladık korkunç olanı anlayamadık :) Parasını kastediyorsan korkunç orası doğru :)

Mehmet bey ben Karasu'da oturuyorum,ayda 1-2 kere Adapazarına gidiyorum...

O yüzden karşılaşmamış olabiliriz... :rolleyes:

Karasu'ya yolunuz düşerse beklerim... :good1:

edit:imla

Eyvallah.. İnşallah denk gelirse görüşürüz ..

Mehmet Abi,

Çok güzel olmuş allah nazarladan saklasın :rolleyes:

Amin. Teşekkür ederim..

10 numara olmuş. :nazar:

Kazasız belasız çizikisiz yamuksuz :)

Amin, Teşekkürler..

Maşallah çook güzel olmuş :nazar: Güle güle kullan Mehmet abi :)

Sağolasın Oğuzhan, tehlikeli sularda öğreniyorsun bu işleri direkt işin içinde büyüdün gibi birşey. Bilinçaltın kuvvetli olacak. Vey babanın haline :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Buda gündüz resimleri..

DSCN3058.JPG

DSCN3077.JPG

DSCN3061.JPG

DSCN3065.JPG

DSCN3082.JPG

DSCN3076.JPG

DSCN3066.JPG

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Gündüz daha güzel çıkmış arabada jantlarda abi,güle güle kullan jantlarda on numara olmuş .

Teşekkürler..

Harkulade duruyor.Focus ayna gibi. :nazar:

Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
18" jant bir başka duruyor :nazar: Hayırlı olsun

Yapalım sanada. Berk KARATAN'ın ilanına bak OEM ST jant var ;)

Mehmet abi hayırlı olsun. Şimdi "heeeeh olmuş" çektim ben. :)

Maşallah... :nazar:

Eyvallah Emrecim. Teşekkürler.. Coil yapamadık ama düşme oranı çamurluklara bakınca tam orantılı oldu. Eski jantlarda fena değildi, ama bu daha agresif duruyor :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Cihancım, biliyorsun başından beri RS jantı düşünüyordum. Kısmet makyajlı ST jantıymış. Geç oldu ama güzel oldu. Gözümde iyiden alışmaya başladı. Bir ikide foto çekimi de senin elinden olsa güzel olacak aslında. Tolga'nın araçs atılmadan onun arabayla şöyle Ankara tayfasının ST'leri ile şöyle katalog çekimi babında bir çekim yapılsa fen aolmaz hani

Bu jant benim çok hoşuma gidiyor. Rs jantı artık sıradan gelmeye başladı. Oz'un herhangi bi leggerasından çok farklı durmuyor. :D Fırsat olur da bir araya gelirsek tüm ST'lerle güzel çekimler yapılabilir. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
Bu jant benim çok hoşuma gidiyor. Rs jantı artık sıradan gelmeye başladı. Oz'un herhangi bi leggerasından çok farklı durmuyor. :) Fırsat olur da bir araya gelirsek tüm ST'lerle güzel çekimler yapılabilir. :)

İnşallah Cihan kısmet diyelim :)

Bende RS jantı düşünüyordum biliyorsun. 18 olsa alırız hesabı yapıyordum. OEM 18'leri çıktı. Ben Makyajlı kasa ST jantına döndüm sonra ne hikmetse. Kısmet bugüneymiş..

Nefis. :D

Teşekkürler Ahmet..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...