İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Mehmet Mercan
Ellerine cebine sağlık.Hepsi çok güzel olmuş yine.İyi günlerde kullan. :good1::f1: :lol2: :):wub::nazar:

Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Yeter ki vakit olsun yapılacak birşey illa bulunuyor.:lol2: Uygulama çok güzel olmuş emeklerinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Teşekkürler.. Aynen hafta sonu pazar sabah 10'da başladım sağını solunu kurcalmaya 2-3 saat nasıl geçti anlamadım.

Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Mehmet Abi, bu karbon anahtarlık kaplamasını aldığın satıcının adresini müsait olduğun bir zaman bana özelden atabilir misin? E-bay ve Paypal hesabım var. Ben de alayım 1 adet.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Mercan Güzel olmuş. :good1:

Teşekkürler Lokma Abi, sende egzoz olayına girince, boyayı önceden almanda fayda var. Hazır egzozcuda kanal varken girer altına direk boyarsın :lol2:

Ellerine sağlık Mehmet abi güzel çalışma olmuş..:lol2:

Teşekkürler, sende yapmadıysan en kısa zamanda yaparsın artık. Hem tamiz bir görüntü oluyor hemde egzozu pasdan kirden koruyor.

Mehmet Abi, bu karbon anahtarlık kaplamasını aldığın satıcının adresini müsait olduğun bir zaman bana özelden atabilir misin? E-bay ve Paypal hesabım var. Ben de alayım 1 adet.

www.stickarts.de adresinden ulaşabilirsin.

Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Karbon anahtarlık kaplaması kargo dahil logosuz olandan 32.97TL tuttu, ilgilenenlere duyurulur :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Bu bahsettigin boyadan bendede var abi. Hic temizlik bile yapmadan alt salincaklara kaliperlere kampanalara pasli gordugum tum metal aksama sıkıyorum. Tertemiz gozukmesini yani sira paslanmayida geciktiriyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
Ben egzoz montajından hemen sonra yaptım abi..:D

Hızına yetişemiyoruz gözden kaçmış :D

Karbon anahtarlık kaplaması kargo dahil logosuz olandan 32.97TL tuttu, ilgilenenlere duyurulur :D

EUR patlatmış ürünün fiyatını :rofl:

Bu bahsettigin boyadan bendede var abi. Hic temizlik bile yapmadan alt salincaklara kaliperlere kampanalara pasli gordugum tum metal aksama sıkıyorum. Tertemiz gozukmesini yani sira paslanmayida geciktiriyor.

Temizlik yapmadan çok uzun süreli olmaz herhalde. Zamanla atma olur. Bir dahakine üşenmede zımpara veya tel fırça ile temizledikten sonra yaparsan daha uzun ömürlü ve görünüm olarakta pütürsüz olur diye düşünüyorum.

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Abi valla akil mantik disi bir hareketti almam ama gozumu kapatip confirme bastim, dusunursem alamazdim ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Yok öyle düşünme. Bütün bu modifiye gazını ben bu anahtarlıktan aldım. İlk aldığım ürün buydu. Anahtarı bu 3M karbonla kaplattıktan sonra herşey değişti. Modifiye canavarına dönüştük ;)

Şuanda olsa yine alırdım..

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Eline sağlık çok güzel olmuş ;)

Powerbox kaç bg verdi ? Dyno'ya çıktı mı araba kutu sonrası ?

Bu arada ESP modifiyeni heyecanla bekliyorum , o ne aşamada ?

Onu da yapda Otosan utansın...

Bütün bu modifiye gazını ben bu anahtarlıktan aldım. İlk aldığım ürün buydu. Anahtarı bu 3M karbonla kaplattıktan sonra herşey değişti. Modifiye canavarına dönüştük :p

Zehir bu diyorsun :p GP içinde varmış, bende mi alsam acaba ? Ama sonra senin gibi gaza gelip çoluk çocuğun rızkını otoya gömmeyelim :p Zaten satıcam 5-6 ay sonra , boşuna modifiye alemine dalmiyim.

684_0.JPG

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ali eğer sipariş verecek olursan benim içinde verirmisin günah neyse çekeriz artık ;)

Bir konu başlığı olsada yurt dışından sipariş geçerken birlikte hareket etsek sanki daha uyguna gelir diye düşünüyorum :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Eline sağlık çok güzel olmuş :p

Powerbox kaç bg verdi ? Dyno'ya çıktı mı araba kutu sonrası ?

Bu arada ESP modifiyeni heyecanla bekliyorum , o ne aşamada ?

Onu da yapda Otosan utansın...

Zehir bu diyorsun :p GP içinde varmış, bende mi alsam acaba ? Ama sonra senin gibi gaza gelip çoluk çocuğun rızkını otoya gömmeyelim :p Zaten satıcam 5-6 ay sonra , boşuna modifiye alemine dalmiyim.

Teşekkürler..

Powerbox takıldıktan sonra, hatta K&N hava filtresinden sonra 2800 devirden 4300 devire arası oldukça canlılaştı. Dyno testi yaptırmadım ama senin tokadından kaçacak kadar hızlı olduğumu düşünüyorum, İşin sonunda dayak yerim ama bir iki tokatta atarım ;) Benim tahminim 120-125 arası değerlere sahibim.

ESP olayı, benim araçta hazırlık mevcut, ancakyanal ivme denilen zımbırtı bende yok. Onlarıda temin etmek ve araca tanıtmak ustasını bulmak zor. Beni pes ettirdiler. Yoksa herşey tamam gibiydi. Yanal ivme olayı işi bitirdi. Tam tesisatta neler gerekiyor bilmiyor kimse. Kablo, modül vs. Askıda kaldı anlican.

Anahtarlık güzel oluyor ben çok seviyorum. Günün en güzel sözü senden geldi, çoğluk çocuğun rızkı, ben hep o konuda çok takılıyorum. yaptığım her modiye sonrası kendime bu soruyu soruyorum gerek varmıydı diye :p Bir açıdan bakınca müsriflik modifiyede diz boyu gerçekten. Heleki bu devirde..

Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim..

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Dyno testi yaptırmadım ama senin tokadından kaçacak kadar hızlı olduğumu düşünüyorum, İşin sonunda dayak yerim ama bir iki tokatta atarım :p Benim tahminim 120-125 arası değerlere sahibim.

Seninle aynı fikirde ve 130 Bg TDCi'ı olan İlteber'in Focusuna ne yaptığımı gösteren videoları izlemedin sanırım :p

Bu artık tokatı da geçti don lastiğinin uzaması hemde rampada olarak, olarak literatürde yaşıyor :p

Remap Focus Naıl Tokatlanır, izle...

İstersen 1000 kere deneyelim, 1000 kere döverim ;)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
ESP olayı, benim araçta hazırlık mevcut, ancakyanal ivme denilen zımbırtı bende yok. Onlarıda temin etmek ve araca tanıtmak ustasını bulmak zor. Beni pes ettirdiler. Yoksa herşey tamam gibiydi. Yanal ivme olayı işi bitirdi. Tam tesisatta neler gerekiyor bilmiyor kimse. Kablo, modül vs. Askıda kaldı anlican.

Bence biraz daha uğraşırsan ve Mertol Kip gibi birinin yardımını alırsan olur bu iş.

Yanal ivme sensörü ve direksiyon açı sensörü ebay de yok mu ? Bu arada ESP'li ABS modulü ile ESP'siz ABS modulü de farklı, ESP'li olanların üstünde kocaman ESP yazıyor, hem ATE hemde Bosch da.

Mondeo için savrulma sensor aşağıda var mesela.

http://shop.mondeospares.co.uk/ecu--icu-11-c.asp

ESP pompası

http://www.abs-pump.eu/product_info.php?la...ucts_id=11&

Esp sensör Focus ama 2000 TDCi için

http://www.ebay.co.uk/itm/08-Ford-Focus-2-...=item33694227a6

Günün en güzel sözü senden geldi, çoğluk çocuğun rızkı, ben hep o konuda çok takılıyorum. yaptığım her modiye sonrası kendime bu soruyu soruyorum gerek varmıydı diye :p Bir açıdan bakınca müsriflik modifiyede diz boyu gerçekten. Heleki bu devirde..

Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim..

Yok be şakasına takılıyorum, çoluk çocuğa en büyük rızık, okutmak koluan altın bileziği takmak.

Bende bayılırım ama artık yampıyorum, sonra kaptırınca senin gibi olur sonum :p Yarım GP parası daha harcarım sonra satarken yaptığımın 3 te 1ini alamam. Hoş sen alırsın senin araba İKONCAN oldu, repütasyonu büyük.

Amin cümlemizin.

Ali abi buarayada sardın... ;)

Napiyim :p ağır tahrik var... Suçsuzum hakim bey kendimi savundum. Focus kiiim GP'yi tokatlamak kim :p

Bu araba görüntü ve yapılan emek ile GP'yi en az 10 kere tokatlar o ayrı tabi. Ben sadece park sensörü taktırdım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
Çok acayip bulaşıcı bir hastalık bu. herşey bir jant alayım, sonra film çekeyim , 3 cm basayım deken uzayıp gidiyor :kihkih:

Zehirli sarmaşık diyoruz biz ona :)

Seninle aynı fikirde ve 130 Bg TDCi'ı olan İlteber'in Focusuna ne yaptığımı gösteren videoları izlemedin sanırım :crazy:

Bu artık tokatı da geçti don lastiğinin uzaması hemde rampada olarak, olarak literatürde yaşıyor :p

İstersen 1000 kere deneyelim, 1000 kere döverim :D

İlteber'de Remap varmıymış, haberim yok :) Dayak yerim onu kbul ediyorum, ama iki üç tokat yersin. Yalova genciyim ben :) Arabanı uzaması değil, nerde nasıl geçtiğinle bütün olay biter :) Alırlar anahtarını elinden ....

Yok be şakasına takılıyorum, çoluk çocuğa en büyük rızık, okutmak koluan altın bileziği takmak.

Bende bayılırım ama artık yampıyorum, sonra kaptırınca senin gibi olur sonum :p Yarım GP parası daha harcarım sonra satarken yaptığımın 3 te 1ini alamam. Hoş sen alırsın senin araba İKONCAN oldu, repütasyonu büyük.

Amin cümlemizin.

Napiyim :p ağır tahrik var... Suçsuzum hakim bey kendimi savundum. Focus kiiim GP'yi tokatlamak kim :)

Bu araba görüntü ve yapılan emek ile GP'yi en az 10 kere tokatlar o ayrı tabi. Ben sadece park sensörü taktırdım.

Parçaları bulmak kolay, ebay'da var. Ama yanal ivme sensörü ayarını yapmak zormuş. Araca tanıtma olayını burda yapacak servis yok gibi birşey. Bende masraf yapmaktan vazgeçtim. Yoksa ESP'li ABS sensör modülünü bulmuştum kargo dahil 150 TL. bu yanal ivme olayı beni soğuttu açıkacası.

Yok ama müsriflik birşey olduğu için söyleminde doğrusun. Çoğluk çocuğun rızkından bazen kaçıyor. Ayarı dengede tutturmak önemli. Bu işin yarını geleceği var. araba dediğin, Allah korusun bir kazaya bakar, yaptıkların yolda kalır. Belediye süpürür götürür.

Biliyorsun ne demiş atalar, "ayılana gazoz, bayılana limon" senin geldiğin gaz bu işte. Kaşınan varsa yerine göre gazo veya limon veriyorsun zaten :) Videolarda ne ısmarladığın belli oluyor :good1:

Benim araba Allah kısmet ederse en az 10 sene kullanmayı planlıyorum. Kaza bela olmadıkça, başka bir araca ihtiycım yok. daha güzeli olacak daha teknolojik olanı olacak ama ben gaza gelmicem inşallah. O yüzden bu arabaya okadar masraf yaptım , başkasını gözüm görmesin diye. Gerçektende bu bana yeterde artar. Az yakıyor, iyi kaçıyor, arada sırada bir ki tokat atıyor daha ne yapsın :)

Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş

Abi tanistigimiza memnun oldum uzun sohbet edemedik gerci, baska zaman insallah, hayirli ugurlu olsun gergi,aracininda masallahi var jantlar degisince 10 olucaktir, st spoileride en kisa zamanda alicam:)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Abi tanistigimiza memnun oldum uzun sohbet edemedik gerci, baska zaman insallah, hayirli ugurlu olsun gergi,aracininda masallahi var jantlar degisince 10 olucaktir, st spoileride en kisa zamanda alicam:)

Teşekkürler Serkan, bende memnun oldum tanışdığımıza :) Faydalı olacak herhalde. Hayırlısı artık.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ali Abi Hergün benim arabaya 1Hp ekliyor. 130 dediğine bakma abi evet Remap var 120-130 arası güç bekliyorum C.tesi DYNO'da kesin sonucu göreceğiz :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Ultra Racing Kule Gergisi

Kule gergisi montajı da tamamlandı çok şükür. Kullanım açısından farklılıkları deneyim ettikçe paylaşıyor olacağım.

Kule Gergisi Öncesi ve Sonrası Simülasyonu

before%20done.gifafter%20done.gif

dscn2945.jpg

dscn2942z.jpg

__i__li-20110812-00118.jpg

Yorum bağlantısı
  • Yeni Oluştur...