İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Emre Demir2
Ufalda cebime gir sen :) Gerçi doğru araç ufaldı yere sıfır sürünüyoruz yerde diyorsun :)

:rolleyes:

Focus kadar büyüklüğü var bununda Abi yine. Gitmiyor zaten bizde sürünelim dedik napalım Mehmet abi. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Yakışır kardeşim.. Sadece yollara dikkat etmen gerekiyor okadar.. Ben 3.5 luk yay ile otopark giriş-çıkışlarında problem yaşıyorum. Şirketin otoparkını kullanamıyorum bu sebeple :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

İşte biraz daha basmış olsan bu sıkıntıları yaşamayacaksın. :D Nasıl olsa girmiyor diye hiç denemeyeceksin girmeyi bile. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Alçalmaya devam diyorsun :lol2: Emrecim bir girşimim var eğer uygun fiyat olursa bilstein ayarlı amortisör düşünüyorum. 3.5 olur 4 ozaman :)

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Yani Abi. "Low&Slow" iyidir. :)

Tamam Abi müsait bir zamanda konuşuruz halletmeye çalışırız. 3.5 olur 7-8cm falan 4 yetmez bence. :)

Yorum bağlantısı
Kutay Sekme

Güle güle kullanın çok güzel olmuş. Arka tamponun fiyatını öğrenebilir miyim? Bende istiyorum arabama.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Teşekkürer. Fiyat göreceli biraz. Son fiyatlatı bilmiyorum. Özelden mesaj attım iletişim bilgilerini ordan sorabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

abi sen flyaudio ya ne kader demiştin bir yerde yazmıştın ama bulamdım. gebze nazerde 1800 e geri görüş kamerası ve montaj dahil 1 yıl navigasyon güncellmeli satıyorlar. 2500 verirsen arkayada 2 kafalık takıyorlar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

İyi para :D Sefan'nın konusunda yazmıştım ama bilgi amaçlı linkler verdim. Fiyat bilgim pek yok.

Yorum bağlantısı
Barış Dülgar

Mehmet arkadaşımıza ilk olarak teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum bizi böyle bi arabayla tanıştırdığı için ve yaptığı modifiyelerle gerçekten gözlerimize zevk aldırdı aldırmayada devam edecek gibi. bu forum sitesine yeni üye oldum haftaya da ALLAH izin verirse bende sizin gibi focuslancam siparişi verdim çarşamba perşembe arabamı almış olurum insallah bakalım Allah hepimize kazasız belasız ve cezasız kullanmak nasip eğler.forumun bu konusu ilgimi çeken çok şey var sizlerede baya sorularım olacak alıntıları yapar konuyu hatırlatırım yine ilginizi ve bilgilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Teşekkürler. Hayırlı olsun şimdiden. Hafta sonu Ford bayinde F2 titanium fiyatı sorduğumda 51bin TL deyince çok şaşırdım. Rakamlar uçmuş iyice. Titanium X 56bin TL. F3 söylemeye bile gerk yok. 60Bin TL seviyeleinde dolaşıyor :)

Yorum bağlantısı

Abi zam geldi. size erken gelmiş. Buradaki otokoç'ta 1 temmuzdan itibaren abi %90 zam gelicek diyordu. F2 tit. 45bin'di. Ne ara 51 yapmışlar insaf, 49Bin gibi bir rakama X paketli focus oluyordu. :nazar: F3 zaten alınmaz. Bilmiyorum 50bin'in üstünde para vereceksem heleki 60lı haneleri telaffuz ettikten sonra Mondi varken başka tercih yazık olur. :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yav daha iki gün önce bir konuda indirim oldu diye mesajlar vardı.Anlamadım gitti valla :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Mercan

Yine ebay sağolsun, bir kahve parasına değişik modifiyeler yapmamızı sağlıyor. Ön cam silecek fiskiyelerinin ısıtıcılı olanlarından aldım. Kışın dağ mevsiminde çok kullanışlı olacağını düşünüyorum. Aracımın rezistanslı ön cam hazırlığı olduğundan ve aynı tesisat üzerinden gerekli besleme sağlandığından, buda olsun dedik ve kolları sıvadık bakalım.

Rezistanslı Ön cam fiskiyeleri

kadikoy2011071800093.jpg

Yorum bağlantısı

Çok iyi bir özellik.İyi günlerde kullan :rolleyes: Benim mondide var.Kışın denemiştim hortumuyla uğraşırken tam sıcak olmasada sıcak olarak fışkırtıyordu.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Çok iyi bir özellik.İyi günlerde kullan :) Benim mondide var.Kışın denemiştim hortumuyla uğraşırken tam sıcak olmasada sıcak olarak fışkırtıyordu.

Teşekkürler, suyu ısıtmasından çok buzlanmış meme uçlarını çözemeye yarıyor. Azda olsa suyu ısıttığından, kışın Kartalkaya'dan inenler bilir yoldan sıçrayan karlı çamuru fiskiye olmadan silmek imkansız gibi, Ama maalesef fiskiyeden atılan cam suyuda camda hemen donuyor. Bu gibi durumlarda çok faydalı olacağını düşünüyorum. Zaten bir çok ayvrupa bölgesinde ön cam ve ısıtmalı fiskiye opsiyon olarak değil, standart olarak veriliyor.

Durmamışsın gene abi..:hahahoho:

ebay adamı zehirler :D toplam kargo dahil 20 TL aldım ikisini :) Alınmazmı şimdi.

Yorum bağlantısı
  • Yeni Oluştur...