Ahmet Ertugay 6 Haziran 2011 Paylaş 6 Haziran 2011 Durmak yok, ST çalışmalarına devam.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Haziran 2011 Yazar Paylaş 6 Haziran 2011 İnşallah var aklımda projelerde paraları denk geitremedik Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Haziran 2011 Yazar Paylaş 6 Haziran 2011 Teşekkürler. Bu arada bir züürt tesellisi modifiyes daha yaptık Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Haziran 2011 Yazar Paylaş 6 Haziran 2011 Abi küçük ST logosunu nerden buldun... ebay sağolsun Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Haziran 2011 Yazar Paylaş 6 Haziran 2011 Teşekkürler. Evet onlara vakit bulamadım. Bu son sıcakalrda çıktı baloncuklar. Isıtma tabancası ile ısıtıp dediğin gibi öncesinde toplu iğne ile uç açıp tekrar uygulama yapmam lazım. Kışın yapıldı, Yaz sıcağını görünce aradaki boşluklar böyle ortaya çıkıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 7 Haziran 2011 Paylaş 7 Haziran 2011 Mehmet Bey, aracın orjinalinde anahtarsız çalıştırma var mıydı yoksa arada atladığım sayfalar mı oldu böyle bir değişikliği anlattığınız?.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 7 Haziran 2011 Yazar Paylaş 7 Haziran 2011 (düzenlendi) Yok. sonradan taktım o düğmeyi. Sigara içmediğim için bu butonu taktım. Aklımda olan bir modifiyeydi. Ancak kilit sisteminin değişme zorunluluğu olduğundan vazgeçtim. Maliyetli olacaktı. Düğme aydınlatmasını yapıp bıraktım. 7 Haziran 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Haziran 2011 Paylaş 7 Haziran 2011 Maşallah benim çok hoşuma gitti Mercan, züğürt işi olarak yaptığın özellikle Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 15 Haziran 2011 Paylaş 15 Haziran 2011 OOO Ben bu aracı başka bir siteden daha biliyorum hastasıyım valla abi aracının baya görmeyeli ilerletmişsin işide artık yapcak bişey kalmamış valla fuarlık olmuş bu fuarlık.. diycek laf yok yeni çıkan focusları hiç beyenmedim bunlardan nasip olurda alırsam aynen sen gibi bi proje yapıcam valla (: maşallahh Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 15 Haziran 2011 Yazar Paylaş 15 Haziran 2011 Teşekkürler.. Darısı başına.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Haziran 2011 Yazar Paylaş 22 Haziran 2011 (düzenlendi) Gelecekteki projelere hazırlık olması açısından yine ebay'dan ucuza temin ettiğim koltuk ısıtma tuşlarını Allah'a çok şükür dün takmak nasip oldu. Gece ışık ambiyansı oldukça güzel oldu. Maşallahı var ford detayda güzel çalışmış gerçekten. Bu sıralar büyük çaplı modifiyeler yapamadığımdan, ilave teselli modifyesi olarakta motor kapağına Metal ST logo uygulamasını yaptım Koltuk Isıtma Tuşları ve Uygulama Sonrası Motor Kapağına ST logosu 22 Haziran 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 22 Haziran 2011 Paylaş 22 Haziran 2011 Tü tü tü tü tü tü.... Maşallah Mehmet abi. Gözükmüyorsun ama ufak tefek devam ediyorsun hala. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Haziran 2011 Yazar Paylaş 22 Haziran 2011 Sağolasın Emrecim.. Seninde görüşmeyeli bayağı bir action dolu operasyon olmuş Maşallahın var seninde kardeşim. Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Haziran 2011 Paylaş 22 Haziran 2011 Mehmet Bey tebrik ediyorum sizi harcadığınız paranın dışında gösterdiğiniz emek ve bunları sıkılmadan paylaştığınız için.allah nazardan korusun ailenizi ve aracınızı Yorum bağlantısı
Emre Demir2 22 Haziran 2011 Paylaş 22 Haziran 2011 Sağolasın Emrecim.. Seninde görüşmeyeli bayağı bir action dolu operasyon olmuş Maşallahın var seninde kardeşim. Rica ederim Abi. Ufak tefek birşeyler oldu işte. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Haziran 2011 Yazar Paylaş 22 Haziran 2011 Rica ederim Abi. Ufak tefek birşeyler oldu işte. Ufalda cebime gir sen Gerçi doğru araç ufaldı yere sıfır sürünüyoruz yerde diyorsun Valla Mehmet abi sana yetişmek mümkün değil Tekrardan maşşallah Yetişirsiniz. Benim yaptıklarım küçük, büyük birşey yapamadık daha Harkulade işlemler.Ellerine sağlık. Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 22 Haziran 2011 Paylaş 22 Haziran 2011 yine ufak ama çok güzel bir detay eline sağlık Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 22 Haziran 2011 Paylaş 22 Haziran 2011 Koltukların içine nasıl bir olay yapılacak? elektrikli battaniye vs ? Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Haziran 2011 Yazar Paylaş 22 Haziran 2011 ısıtma düğmelerinden biri fazla mı yoksa ? Taze bitti Mustafa Koltuk başına bir tane düşüyor yine ufak ama çok güzel bir detay eline sağlık Teşekkürler.. Koltukların içine nasıl bir olay yapılacak? elektrikli battaniye vs ? ebayda zaman zaman orjinal ısıtıcılar oluyor. İlerde deri koltuk dönüşümü yapmayı düşünüyorum kısmetse. Ona hazırlık oldu. Olmadı deri döşemecilerin kullandığı Carbon elyaf (cortex) ısıtıcıları kullanırım. Kontrol tuşu olarakda bunları kullanırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts