İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Mehmet Mercan

İnşallah var aklımda projelerde paraları denk geitremedik :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Teşekkürler. Bu arada bir züürt tesellisi modifiyes daha yaptık :nazar:

dscn2443q.jpg

dscn2445a.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Abi küçük ST logosunu nerden buldun... :nazar:

ebay sağolsun :)

:nazar:

Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Teşekkürler. Evet onlara vakit bulamadım. Bu son sıcakalrda çıktı baloncuklar. Isıtma tabancası ile ısıtıp dediğin gibi öncesinde toplu iğne ile uç açıp tekrar uygulama yapmam lazım. Kışın yapıldı, Yaz sıcağını görünce aradaki boşluklar böyle ortaya çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen

Mehmet Bey,

aracın orjinalinde anahtarsız çalıştırma var mıydı yoksa arada atladığım sayfalar mı oldu böyle bir değişikliği anlattığınız?..

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Yok. sonradan taktım o düğmeyi. Sigara içmediğim için bu butonu taktım. Aklımda olan bir modifiyeydi. Ancak kilit sisteminin değişme zorunluluğu olduğundan vazgeçtim. Maliyetli olacaktı. Düğme aydınlatmasını yapıp bıraktım.

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Maşallah :) benim çok hoşuma gitti Mercan, züğürt işi olarak yaptığın özellikle :)

Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel

OOO Ben bu aracı başka bir siteden daha biliyorum hastasıyım valla abi aracının baya görmeyeli ilerletmişsin işide artık yapcak bişey kalmamış valla fuarlık olmuş bu fuarlık.. diycek laf yok yeni çıkan focusları hiç beyenmedim bunlardan nasip olurda alırsam aynen sen gibi bi proje yapıcam valla (: maşallahh

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Gelecekteki projelere hazırlık olması açısından yine ebay'dan ucuza temin ettiğim koltuk ısıtma tuşlarını Allah'a çok şükür dün takmak nasip oldu. Gece ışık ambiyansı oldukça güzel oldu. Maşallahı var ford detayda güzel çalışmış gerçekten.

Bu sıralar büyük çaplı modifiyeler yapamadığımdan, ilave teselli modifyesi olarakta motor kapağına Metal ST logo uygulamasını yaptım :)

Koltuk Isıtma Tuşları ve Uygulama Sonrası

mg2011062100076.jpg

dscn2495.jpg

dscn2493h.jpg

Motor Kapağına ST logosu

dscn2450.jpg

dscn2451.jpg

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Tü tü tü tü tü tü.... Maşallah Mehmet abi. Gözükmüyorsun ama ufak tefek devam ediyorsun hala. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Sağolasın Emrecim.. Seninde görüşmeyeli bayağı bir action dolu operasyon olmuş :) Maşallahın var seninde kardeşim.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Mehmet Bey tebrik ediyorum sizi harcadığınız paranın dışında gösterdiğiniz emek ve bunları sıkılmadan paylaştığınız için.allah nazardan korusun ailenizi ve aracınızı :p

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Sağolasın Emrecim.. Seninde görüşmeyeli bayağı bir action dolu operasyon olmuş :p Maşallahın var seninde kardeşim.

Rica ederim Abi. Ufak tefek birşeyler oldu işte. :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Rica ederim Abi. Ufak tefek birşeyler oldu işte. :p

Ufalda cebime gir sen :) Gerçi doğru araç ufaldı yere sıfır sürünüyoruz yerde diyorsun :)

Valla Mehmet abi sana yetişmek mümkün değil :)

Tekrardan maşşallah ;)

Yetişirsiniz. Benim yaptıklarım küçük, büyük birşey yapamadık daha :)

:p:):p:D:D

Harkulade işlemler.Ellerine sağlık. :good1:

Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
ısıtma düğmelerinden biri fazla mı yoksa ? :)

Taze bitti Mustafa :) Koltuk başına bir tane düşüyor

yine ufak ama çok güzel bir detay :) eline sağlık :D:yes:

Teşekkürler..

Koltukların içine nasıl bir olay yapılacak? elektrikli battaniye vs ? :p

ebayda zaman zaman orjinal ısıtıcılar oluyor. İlerde deri koltuk dönüşümü yapmayı düşünüyorum kısmetse. Ona hazırlık oldu. Olmadı deri döşemecilerin kullandığı Carbon elyaf (cortex) ısıtıcıları kullanırım. Kontrol tuşu olarakda bunları kullanırım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...