Mehmet Mercan 12 Mart 2011 Yazar Paylaş 12 Mart 2011 50 bin TL 'ye alınacak bir araba bulursan bu görünümde sıfır olacak tabiki alırız bizde. Bu ayarda aklım agelen tek araba dizel olarak Volvo S40 onun donanımlısıda 50 bin TL'den yüksek. Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 18 Mart 2011 Paylaş 18 Mart 2011 ahh ahhhh...bu hb focuslara bitiyorum acayip hoşuma gidiyor duruşu, konforu, yol tutuşu falan...babam Connect olsun dedi onu kıramadım yoksa Focus'a yapışmıştım.. neyse yaa..size hayırlı uğurlu olsun; iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2011 Paylaş 19 Mart 2011 Yine maşallah,yüzlerce maşallah....okuyan kişi adeti tt arena kapasitesine ulaşmış valla bravooo :good1: Yorum bağlantısı
Oğuz Kes 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 abi bu araba kaç liraaa yaptıgınız masraf kaçlira allasen..ama çook hoş olmuş emeğine sağlık.harbi ne kadar gitti arabanın üstüne? Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 31 Mart 2011 Yazar Paylaş 31 Mart 2011 Titanium X farkı kadar harcanmıştır Yeni modifiye olarak vitesi, ST ve RS deki gibi kısa (short shift gear) görünüm hale getirildi. Normal boyundan 3.5 cm daha kısa olan çubuk ile değiştirildi. Bir ara resim çekerim eski hali ile yeni hali arasındaki farkı daha net görünür şekilde olur. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Mehmet nerdesin özlettin kendini, bari fotoları eklede milletin gözü bayram etsin. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 31 Mart 2011 Yazar Paylaş 31 Mart 2011 Burlardayız Adnan Abi, aktif değilim pek İş değişikliği yaptığım için biraz yoğunum yoksa başka sebep yok yanlış anlaşılmasın Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Hayırlı olsun, fırtına gri bence Ford'un en güzel rengi. Tüm uygulamalar orjinal gibi durmuş ben bu işlere meraklı olduğum halde yolda görsem ST zannederdim.Hepsi çok şık duruyor. En çok da turbo göstergeleri ve anahtar olayına bayıldım. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 31 Mart 2011 Yazar Paylaş 31 Mart 2011 Teşekkürler.. Görsel olarak tek eksik jant işimiz kaldı. Nasipse bir gün oda olur inşallah.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Benim aracımda anahtarsız çalıştırma yok bunu nasıl ve kaça halledebilirim birde istediğim uzaktan çalıştırma özelliği ikisini aynı anda yapmam mümkün mü ve kaça mal olur yardımcı olabılırmısınız Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Yeni işin hayırlı olsun,başarılar.Sebep aradığımdan değil Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Teşekkürler.. Görsel olarak tek eksik jant işimiz kaldı. Nasipse bir gün oda olur inşallah.. 17" rs repliklaarı piyasaya düşmüş : Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 22 Nisan 2011 Paylaş 22 Nisan 2011 Yeni modifiye sticker'larım bugüm elime ulaştı. Bu sefer 3-5 günde geldi. Belli olmuyor bazen şaşılacak kadar kısa sürede posta yurtdışından geliyor ST Ayna logolarını taktıktan sonra sticker'in gravür kalitesini gördükten sonra iki tane farklı alana daha uygulma yapmayı düşünmüştüm. Bugüne kısmet oldu. Gösterge paneline uyguladığım logo beklediğimden çok daha güzel oldu. Varmı yokmu belli olmuyor. Belli açılardan ışık yansımasına göre güzel bir görüntü oluşuyor. Beğeninize sunalım bakalım.- ST logo Stickerlar (Fiesta Logosu var bir arkadaşım için) - ST Logosunun Gösterge Paneline Uygulanması. - ST Logosunun Saklama Gözü Kapağına Uygulanması - Plakasız Bir Resim Albümde Olsun Ebay dan ben de baktım ama bir türlü bulamadım. Lİnk ekleyebilir misiniz acaba? Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 22 Nisan 2011 Paylaş 22 Nisan 2011 Turbo Gösterge Montajı:Dün aracımı 15bin bakıma götürdüm. Otosan'dan torpido üstü Turbo Gösterge paneli triminide aldım. Arabayı teslim almadan önce arkadaşlardan, torpido üstü saklama gözü olan trimin sökülmesini rica ettim. Trim söküldükten sonra akşam misafirler gittikten sonra oturdum operasyonu tamamladım. Elimde Turbo gösterge panelinin arabağlantı kablosu ve bağlantı şeması olmadığından fonksiyonel anlamda bir ilerleme kaydedemedim. Şuan sadece başarılı bir şekilde Turbo göstergeyi torpido üzerine montajını tamamladım. ST Logolu 3M Karbon Folyo Anahtarlık Uygulaması : Birde yine dün elime ulaşan ST logolu 3M Karbon folyolu anahtarlık sticker'ini yedek anahtara uyguladım. Egzoz Modifiyesi : Egzoz modifiyesi içinde egzozcudan egzoz uçlarını beğendim. Orjinal ST uçlarına birebir benzer şekilde buldum. Egzoz uçları eşit şekilde kararacak şekilde bir çalışma yapılacak. Böylece çift egzoz için aynı oranda dağılım elde edilecek ve biri fazla kararmadan ikisi eşit derecede kararma yapacak. Toplam dost işi gerçek kro ST anahtarlık kaplama için link alabilir miyim? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 23 Nisan 2011 Paylaş 23 Nisan 2011 ST çılgınlığının son noktası ve eksik kalan parça stoklara zamansız girince ve üründe 10 numara olunca dayanamdım aldım ama aybaşında ödemesini yapabileceğim ancak Arkadaşımın bu konuda kolaylık sağladı sağolsun. Vitez topuzu abartısız en az 350-500 gr ağırlında. Orjinal ford aksesuar parçası ve alüminyum kromajlı. Gerçek deri kaplı ve kırmızı aydınlatmalı. Resimler herşeyi anlatıyor.Bana göre Ford Aksesuar donanımları arasında, aracın havasını değiştirmek isteyen mutlaka bu parçayla başlamalı. Ben bu ürünü 3-4 yıldır biliyorum görüyordum ebayda filan. Ama bu kadarda kaliteli olacağını düşünmemiştim açıkcası. Montajını henüz yapamadım. Belki yaptırmam lazım. Ama evde 8.5-12 volt arasında çalıştırdım. Bu aralıkta konsolun dimmer ayarı ile kontrol edilebilir nitelikte olduğunu söyleyebilirim. Allah gönlümden geçen tüm modifiyeleri yapmayı nasip etti çok şükür. Allah herkese nasip etsin inşallah. Link alabilir miyim Mehmet hocam. Aslın da alınan tüm parçalar için link verseniz çok süper olacak. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Ta?k?n 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 selamlar volkan bey. aracına yapmadığın değişiklik kalmamış, bari evde bir oda da aracına ayırt birşey olmasın. vites topuzuna yapılan işlem nedir. çok güzel duruyor. acaba bu uygulama hız sabitleciyici tuşlarına yada diğer tuşlara olurmu. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 3 Haziran 2011 Yazar Paylaş 3 Haziran 2011 (düzenlendi) Uzun bir aradan sonra ufak bir değişiklik ile biraz yaz modifiyelerine başladım.. Çok şükür uzun zamandır makyajlı kasa ST Turbo Boost Gösterge'nin takipcisiydim. Ingilteredeki satıcının yabancı düşmanlığını kırana kadar göbeğim çatladı. Neyse sonra bir şekşilde anlaştık. Parayı ürünü teslim almadan gönderdim. Güvenini kazanmış olduk. Bu sefer biraz daha şanslıydım. Gelen göstegrenin üzerinde 12'li soketi takılı durumdaydı. Böylece gösterge fonksiyonları üzerinde daha net çalışma yapabildim. Günün sonunda göstergelerin aydınlatması ve kontakt açılmasında ilk konuma geri dönme özelliğini aktif edebildim. Daha fazlası için biraz daha üzerinde çalışmaya ihtiyacım var. Taze resimler paylaşıyorum. Makyajlı Kasa Turbo Boost Gösterge Makyajlı Kasa Turbo Boost Gösterge 12 Pin'li Soket Uygulama Sonrası Makyajsız Kasa Turbo Göstergesi Takılı Hali 5 Haziran 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Haziran 2011 Paylaş 3 Haziran 2011 Maşallah Mercan kendini çok özlettin Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 3 Haziran 2011 Yazar Paylaş 3 Haziran 2011 (düzenlendi) Maşallah Mercan kendini çok özlettin Abi selam, iş değişikliği mahvetti beni. Zaman vs kalmadı pek. İlk boşlukta ufak değişiklikler yapıyoruz hemen Üzerindeki halini çok merak ediyorum Mehmet abi,Umarım herşey gönlünce olur... Ekledim resimleri Sağolasın seninde gönlünce olsun.. Tek sıkıntı eski göstergeden farklı olarak bu min 10V besleme istiyor. daha önceden aydınlatma için +/- 'yi dörtlü flaşör'den almıştım. Şimdi burdaki akım yetmiyor. İçindeki işlemci farklı sanırım. Çakmaktan alınca sıkıntı yok hemen devreye giriyor. Ama bana kontakt'tan alabileceğim bir 12V sabit gelen bir kablo lazım. Sony Radio'nun muhtemelen 12V park girişinden almam gerekecek. Ama şemayı bilmediğimdem şimdilik aydınlatması devre dışı kaldı. Uğraşamadım birde vakitsizlikten. 3 Haziran 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Karaşahin 5 Haziran 2011 Paylaş 5 Haziran 2011 maşallah abi st son noktayı koymuşsun Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 5 Haziran 2011 Yazar Paylaş 5 Haziran 2011 (düzenlendi) Bu işin sonu yok gibi ST jantı almadan kafamda tamamlanmayacak bu süreç. Nasip artık nezaman bütçe el verirse aklımda olan bir proje, maliyeti yüksek olunca hep erteliyorum. 5 Haziran 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 5 Haziran 2011 Yazar Paylaş 5 Haziran 2011 (düzenlendi) Turbo Gösterge Aydınlatması 5 Haziran 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 5 Haziran 2011 Yazar Paylaş 5 Haziran 2011 Teşekkürler.. Vakit bulabilsem problem değilde işler gerçekten yoğun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts