Mehmet Mercan 19 Ocak 2011 Yazar Paylaş 19 Ocak 2011 Amin. Cümlemiz kazadan beladan uzak olsu inşallah. Teşekkür ederim. Yaptık kendi çapımızda birşeyler Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 19 Ocak 2011 Yazar Paylaş 19 Ocak 2011 (düzenlendi) Şemsiyenin çapı büyüdü maşallah. Birde ben ucuza temin ediyorum. Onu yapmasak ne olacak acaba 19 Ocak 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 20 Ocak 2011 Yazar Paylaş 20 Ocak 2011 (düzenlendi) ESP tuşunuda temin etmek nasip oldu çok şükür. ESP özelliğini aktif etmek oldukça zor olacak. Yanal ivme sensörleri denen sensörlerinde araçta olup olmadığınıda kontrol ettirmek lazımmış. Okadar vaktim şimdilik yok. Bu tip uzun vadeli projeleri biraz askıya almam gerekiyor. Elimde kalan 3M Folyo ile belki ayna kapaklarını kaplarım. Gerçi iki tanesine yetermi bilmiyorum. 20 Ocak 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 21 Ocak 2011 Yazar Paylaş 21 Ocak 2011 Ver gazı Sefacım, ne olacak canın sağolsun Projelerde oda var, Ama koltuklarda daha hepten yeni hatunla kavga ederiz sonra.. Yorum bağlantısı
Serkan Armahan 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 1000. mesaj da benden olsun Zevki tartışılmaz ama arabayı bu hale getirmek için +bir araba parası harcandı mı acaba merak ediyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 21 Ocak 2011 Yazar Paylaş 21 Ocak 2011 1001'e den gelmişsin Yeni serinin ilk mesajı senden olsun Okadar harcanmadı. Aancak Bir titaniumX alacak kadar harcanmıştır. Aracın üzerindne çıkan parçalarıda sattığım için dönem dönem kendini dengeledi ödemeler. Ancak açık halen devam ediyor Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 1002 de benden! gerçekten harika olmuş; daha başka ne yapılabilir ki dedirtilen bi değişim... tebrikler.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2011 Paylaş 21 Ocak 2011 üstadım.sanırım ayhan üstadımın yeni bir sözü vardı forumdada facedede paylaştı.focus deyince st demeyen sevğili olması gerek gibisinden.yenğemize bunu söyle yumuşar biraz sanırım. kızmasın sana. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 24 Ocak 2011 Yazar Paylaş 24 Ocak 2011 (düzenlendi) Açıktan harcadığım paraları duysa ST filan kalmaz ortada 24 Ocak 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Açıktan harcadığım paraları duysa ST filan kalmaz ortada o zaman bekarlar kullanacak bu cümleyi. Yorum bağlantısı
Emre Özcan 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Gerçekten çok mükemmel bir araç olmuş. Güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. Forumda bu konunun her bir sayfasını merakla inceledim. Gerçekten harikulade bir iş çıkarılmış. Ellerinize sağlık... Yorum bağlantısı
Ali Çukur 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 Sayfaya girmişken "Olağan haftalık nazarlığımı yapıştırayım". Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 mondimin böyle üst ve gerçekten istenilecek mk1 versiyonu yok.v6 modeli var değişik olarak.onda klima tesisatı yarı diğtal olarak var.bu yılki hedefim bunu aracıma monte etmek.daha fazla ne tür fark var araştırıyorum hala.mondimdeki klima tesisatı sökülmüş komple olması gereken bir özellik ama sökmüşler. .ve sağ taraf hava yastığı.var komple gögüs değişimi olacak yani.iyiki istenilecek mk1 olarak üst modeli yokmuş.sana tekrardan kolaylık diliyorum üstadım.sende sona geldin sayılır galiba ama yinede sanırım en az 15 maddelik bir liste var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ekiz 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 (düzenlendi) ben ce istedikten sonra o maddeler bitmez gibi 25 Ocak 2011 tarihinde Mehmet Ekiz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Engin Ateş 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 mehmet abi bahsettiğim jant buydu naçizane görüşüm st lerden daha iyi durduğu eğer jant değiştirmeyi düşünürsen bunlarda aklında olsun http://img703.imageshack.us/g/loder1899fordfocusrs01.jpg/ Yorum bağlantısı
Hayati Aydın 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Her şey güzel olmuş güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 28 Ocak 2011 Yazar Paylaş 28 Ocak 2011 mehmet abi bahsettiğim jant buydu naçizane görüşüm st lerden daha iyi durduğu eğer jant değiştirmeyi düşünürsen bunlarda aklında olsun http://img703.imageshack.us/g/loder1899fordfocusrs01.jpg/ Teşekkürler. Eline sağlık. Jant alacak parayı bir bulalım bakalım. Tasarımı güzelmiş gerçekten. Her şey güzel olmuş güle güle kullanın. Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Arda Merve 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 abi sanırsam geçen gün köprü trafiğinde denk geldik te kestiremedim açıkçası hatta bir yerde bana yol verdin biraz acelem vardı ben arazi oldum Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Şubat 2011 Yazar Paylaş 4 Şubat 2011 Sağdan gelene yol vermem genelde ama Hatun yanımdaydı yol vermiş olduk Yoksa 2binlik makinenin peşinden gelirdim yine Geçemezdim muhtmelen ama timsah yürüyüşü yapardık. Yorum bağlantısı
Arda Merve 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Sağdan gelene yol vermem genelde ama Hatun yanımdaydı yol vermiş olduk Yoksa 2binlik makinenin peşinden gelirdim yine Geçemezdim muhtmelen ama timsah yürüyüşü yapardık. gelirsin abi evvelallah :lol2: bende sağdan gelmem normalde de birinle dalaşıyordum arkada Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 20 Şubat 2011 Yazar Paylaş 20 Şubat 2011 İşler yoğun çok fazla takılamıyorum bu sıralar. Birşey yapacak zamanda kalmadı parada Yorum bağlantısı
Recommended Posts