Mehmet Mercan 14 Ocak 2011 Yazar Paylaş 14 Ocak 2011 bu forumda en çok takip ettiğim bir konu her girdiğimde foruma mutlaka bakarım.yenilik varmı diye yapılan yorumların hepsini okurum.mehmet abiyide tanır ve arada bir telefonlaşırım.ne kadar iyi niyetli olduğunu ve yardımsever olduğunu çok iyi bilirim.bana görede şu yaptıklarıyla kendi otomobilinden hariç bizlere ışık tutup bilgi veriyor otomobil sevgisi nedir bunu en iyi şekilde belli ediyor.şu yapılan işlerin emin olun ki maddi külfiyetinden çok manevi klülfiyeti vardır.gerçekten sabır isteyen bir iş. abi diyeceğim şu 1 kişinin içgüzarlığına bakıp bizleride bilginden ve yaptıklarından mahrum bırakma Teşekkürler.. Dediğim gibi söz meclis dışı. Benim anlamadığım ilgili arkadaşal ne bir alış-veriş nede benim konumda yazmışlığı var Hani ortak işde yapmıyoruz ayağına basalım.. Çoğumuzu birbirimizi hiç görmedi, tanışmadık ama her türlü konuda yardmlaşıyoruzki boşu boşuna zor kazanlıan paraları kimi zaman zevkimiz uğruna kimi zaman mecburen arıza durumlarında yapılan masrafları minimize etmek için uğraşıyoruz. Yine bir örnek Focus intercooler orjinal hortumu zamanla yırtılan bir parça bunu servisde değiştirmeye kalksak 280 TL. 60 TL işciliği var. Yan sanayi alırsan 50-100 lirayada var. dışarda 25-30 işcilik var. Yan sanayisi kesinlikle tavsiye edilmiyor. kısa sürede patlıyor yine. Aracımıza süs eşyalarını ucuza alırken bunlarıda nasıl ucuza alırız diye hesap yapıyorum. Aynı parçayı Orjinal ford yedek parçası oalrak 175 TL + 30 TL işcilikle çözebiliyoruz mesela. Ama ilgili vatandalş bunada göz dikmiş. Ben aynı parçayı 146 TL kendime olmak kaydıyla alabiliyorum. Ama elindeki tüm stoklarıda bu fiyata verecek hali yok. 175 TL bile çok iyi fiyat. 280 TL yanında. Taktir sizin artık. Yien birçok kişi alış-veriş yaptığım yere benim adımı vererek kendince çıkar sağlamaya çalışıyor. Düşünmüyor arkadaşımla nasıl bir ticari bağlantımız var. Ben referans olacağım kişilere önceden bilgi veriyorum. Falan filan seni arayacak yakın arkadaşımdır veya forumdan arkadaşımızdır die ona göre fiyat düzenlemesi oluyor. Ayırca ilk alış-verişlerinde aracı oluyoumki birbirlerini tanısınlar. sonrasında aracısız alış-veriş'in keyfini sürsünler. Ama malesef herzamnki gibi bunlar çpraz düzen kurmuşlar deyip güvenme yerine vay çakalalra bak derler Forum bana deseki 10 takım ST tampon toplu alalım özel bir fiyat olurmu diye. Bakın kim kazanıyor.. Ben yaptığım alış-verişlerde kesinlikl artık cebimden çıkana bakarım. Kimden aldığımın hiçbir önemi yok. He bu süreçte bana çok yardımcı olan satıcıyıa herzaman referans olurum. Heleki arkadaşımsa. Kimmiş bakiim benim hemşerime yamuk yapan!!! Valla Sefacım ne bizden nede sizden olmadığı belli. Çouk olsa deiyecem çocuk yaşta. Aklı başı yaşı almış birisi birde. Bende seni Ford'a şikayet edicem abi, Şu arabayı beyaza kaplatmıyorsun diye. Şimdi orayada şikayet eder Hatta satıcıyıda şikayet eder.. basit bir şeyden çıkmaz böyle şeyler. kesin bir düşmanlığı vardır diye düşünüyorum. mehmet son derece yardımsever ve iyi düşünceli bir arkadaşımız. çok üzüldüm mehmet başına gelene. bu meseleden güçlenerek çıkarsın sen merak etme. o arkadaşta mümkünse çıksın forumdan. Valla Övgü, hiç alış-veriş yapmadığım birisi kendi kendine düşmanlık beslemişse diyecek birşey yok.. Sebep belli;1- Çekememezlik 2- Küçücük aklıyla olan biteni anlamlandıramayıp, kendine gereksiz yere görev addetmek. Bu şikayet işi de yeni mi peydah oldu bilmiyorum ama forumdaki üyeler arasında ne kadar çocuk kalmış, gelişimini tamamlayamamış insan olduğunu da görüyoruz bu sayede. Ne deyim, Allah akıl fikir versin. Bence hiç gereği yok. Böyle yaparak şikayet eden akl-ı evveli sevindirirsin o kadar. İyilikten maraz doğmaz da iyilik yapmanın ne olduğunu bilmeyenler kıskanırlar. Onlar hayatları boyunca yapmadıkları için, anlayamazlar karşılık beklemeden insanlara yardım etmenin ne olduğunu. Herşeyin altında birşey ararlar, ne gibi bir çıkarı var acaba diye merak ederler. En büyük çıkarın bir hayır duası almak olduğunu bilmezler çünkü. Sen yine aynen devam et ki, o vatandaşlar da çatır çatır çatlasın... Yok öyle deme. Böyle yaparsan benim gibi alışveriş özürlüler ne yapacak. Ben forum mod'larının süzgeçinden geçip de onay almış herşeye güveniyorum. Bu güveni sağlayan birtakım durumlara şahit oldum. Onun dışında başkasının ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. İstersen bu ürünleri tedarik ederken kendin için de bir kar payı koy. Farketmez, çünkü bir emek vermişsin, ben ise oturduğum yerden bir sipariş vermişim ayağıma kadar gelmiş. Bundan iyisi can sağlığı. Ben razıysam, forum yönetimi razıysa, sen razıysan diğerlerine oturup kahvaltısını yapmak düşer. Yeni moda bu herhalde. Bazıları galiba insanların aralarında kurmuş olduğu iyi ilişkilerden rahatsızlık duyuyor. Kendi dünyalarında herşey çıkara dayalı kurulduğu için, neden bu kadar samimiyet olduğunu anlayamıyorlar, çekemiyorlar, bozmak için uğraşıyorlar. Böylelerine çok acıyorum, yazık... Özetlemişsin Ahmet teşekkürler.. herkes kendini bilir, dost olanda dostunu bilir. Ben kimsye zorla gel şunu satayımda demiyorum. Parça kodu bile veriyorumki servisde sorsun diye Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Sebep belli;1- Çekememezlik 2- Küçücük aklıyla olan biteni anlamlandıramayıp, kendine gereksiz yere görev addetmek. Bu şikayet işi de yeni mi peydah oldu bilmiyorum ama forumdaki üyeler arasında ne kadar çocuk kalmış, gelişimini tamamlayamamış insan olduğunu da görüyoruz bu sayede. Ne deyim, Allah akıl fikir versin. Bence hiç gereği yok. Böyle yaparak şikayet eden akl-ı evveli sevindirirsin o kadar. İyilikten maraz doğmaz da iyilik yapmanın ne olduğunu bilmeyenler kıskanırlar. Onlar hayatları boyunca yapmadıkları için, anlayamazlar karşılık beklemeden insanlara yardım etmenin ne olduğunu. Herşeyin altında birşey ararlar, ne gibi bir çıkarı var acaba diye merak ederler. En büyük çıkarın bir hayır duası almak olduğunu bilmezler çünkü. Sen yine aynen devam et ki, o vatandaşlar da çatır çatır çatlasın... Yok öyle deme. Böyle yaparsan benim gibi alışveriş özürlüler ne yapacak. Ben forum mod'larının süzgeçinden geçip de onay almış herşeye güveniyorum. Bu güveni sağlayan birtakım durumlara şahit oldum. Onun dışında başkasının ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. İstersen bu ürünleri tedarik ederken kendin için de bir kar payı koy. Farketmez, çünkü bir emek vermişsin, ben ise oturduğum yerden bir sipariş vermişim ayağıma kadar gelmiş. Bundan iyisi can sağlığı. Ben razıysam, forum yönetimi razıysa, sen razıysan diğerlerine oturup kahvaltısını yapmak düşer. Yeni moda bu herhalde. Bazıları galiba insanların aralarında kurmuş olduğu iyi ilişkilerden rahatsızlık duyuyor. Kendi dünyalarında herşey çıkara dayalı kurulduğu için, neden bu kadar samimiyet olduğunu anlayamıyorlar, çekemiyorlar, bozmak için uğraşıyorlar. Böylelerine çok acıyorum, yazık... +bilmem kaçbin... Ağzına sağlık Ahmet kardeşim... Mehmet abi seni bilen biliyor...Başka birşey söylemeye gerek duymuyorum. Şikayet edende bence bunları okuyunca ne kadar yanlış yaptığını anlamıştır yani umarım anlar!!! Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 14 Ocak 2011 Yazar Paylaş 14 Ocak 2011 (düzenlendi) Teşekkürler.. Musa sağolasın. İnşallah anlar diyecem ama şikayet ettiği yer zaten vermiş cevabını. Elide boş dönmüş Neyse her işte bir hayır vardır. Forumda tekrar yardımlaşmanın ve birlikteliğin ne denli kuvvetli olduğunu anladık. 14 Ocak 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 14 Ocak 2011 Yazar Paylaş 14 Ocak 2011 HELAL OLSUN sana Ahmet kardeşim, eline diline sağlık, hislerime tercüman olmuşsun...Mehmet Mercan, Bence durmak yok, yola devam. Kıskananlar çatlasın Ben, azılı Ford düşmanı bile bayılıyorum bu Focusa, ha bide hastası olanların ağzının suyu akıyorsur kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşrımışlar demek ki.... Bu arada bu şikayeti YAPAN KİŞİ'nin adı açık saçık burada ifşa edilemli diye düşünüyorum, içimizdeki Bizanslılar kimmiş görelim bakalım. Biz onu şikayet etmeyelimde erdemimizi anlasın yeter. Gerekli cevap verilmiş oldu bir gün okursa yada okuyorsa bizden yine selam olsun. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Anahtarlık stikırları için tekrar bir kampanya yapalım mı Mehmet, ne dersin ? Almak isteyipte o zaman alamayanlarda belki katılmak ister... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Biz onu şikayet etmeyelimde erdemimizi anlasın yeter. Gerekli cevap verilmiş oldu bir gün okursa yada okuyorsa bizden yine selam olsun. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Mehmet, ne kadar çok sevenin varmış yahu. Konuyla ilgili birşey demeye gerek yok zaten sen ve arkadaşlar gereğini yapmışlar. Küçük insanlar şikayet eder, zayıflar ve düşkünler dedikodu yapar. Bize göre değil bunlar anlayacağın, yukarıdan bakınca göremezsin bile onları. Kafana takmaya değmez. Selamlar. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Mehmet, ne kadar çok sevenin varmış yahu. Konuyla ilgili birşey demeye gerek yok zaten sen ve arkadaşlar gereğini yapmışlar. Küçük insanlar şikayet eder, zayıflar ve düşkünler dedikodu yapar. Bize göre değil bunlar anlayacağın, yukarıdan bakınca göremezsin bile onları. Kafana takmaya değmez. Selamlar. forum kavramını bilipte seven forumdaşınıda sever. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Bende seni Ford'a şikayet edicem abi, Şu arabayı beyaza kaplatmıyorsun diye. Aracına teyp takmıyor diye ben de seni şikayet edeceğim Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Teşekkürler.. Musa sağolasın. İnşallah anlar diyecem ama şikayet ettiği yer zaten vermiş cevabını. Elide boş dönmüş Neyse her işte bir hayır vardır. Forumda tekrar yardımlaşmanın ve birlikteliğin ne denli kuvvetli olduğunu anladık. Mehmet abi olaya başka bir taraftan bakınca aslında iyi oldu !! Hem kendisi ağzının payını almış oldu. Hemde biz forumdaşlar birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu birkez daha görmüş olduk. Haksızlık ve terbiyesizlik olduğunda kimsenin "suskun" kalmadığı birkez daha gösterilmiş oldu. Sevildiğini bil yeter abi iyiki varsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 14 Ocak 2011 Yazar Paylaş 14 Ocak 2011 (düzenlendi) Arkadaşlar Şöyle bir durum oldu.Arkadaşımız beni şikayet etmemiş ortada yanlış bir anlama oluşmuş. Durumu arkadaşımız beni arayarak çözdük. Helalleştik. İlk etapta benim bu işin ticaretini yaptığımı düşünmüş, alıs-veriş yaptığım yere forumda bir arkadaş var oda bu malzemelri satıyor demiş. Satıcı arkadaşta, Evet tanıyorum zaten benim ürünleri karşılıksız olarak sizlere yönlendirme yaptırıyor demiş. Ozaman ilgili arkadaşta Mehmet Abi'yi tebrik ederim helal olsun demiş. Bu durumu ben yanlış algılamışım biraz evham ettim sanırım. Çünkü kimsenin hakkı kalsın istemem. İnce bir noktam. Arkadaşımızda beni arayarak bu durum karşısında üzüldüğünü söyledi. Kendisine burdan teşekkür ediyorum. Olay tamamen yanlış anlamadan ötürü kaynaklandı işin özeti bu şekilde. Hep birlikte tekrar kaldığımız noktadan devam edelim diyorum.. Teşekkürler.. 14 Ocak 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 (düzenlendi) Bende seni Ford'a şikayet edicem abi, Şu arabayı beyaza kaplatmıyorsun diye. Aracına teyp takmıyor diye ben de seni şikayet edeceğim Bende tenekeleri çıkarması için nereye şikayet etsem Emre'yi diye düşünüyordum 14 Ocak 2011 tarihinde Musa Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Arkadaşlar Şöyle bir durum oldu.Arkadaşımız beni şikayet etmemiş ortada yanlış bir anlama oluşmuş. Durumu arkadaşımız beni arayarak çözdük. Helalleştik. İlk etapta benim bu işin ticaretini yaptığımı düşünmüş, alıs-veriş yaptığım yere forumda bir arkadaş var oda bu malzemelri satıyor demiş. Satıcı arkadaşta, Evet tanıyorum zaten benim ürünleri karşılıksız olarak sizlere yönlendirme yaptırıyor demiş. Ozaman ilgili arkadaşta Mehmet Abi'yi tebrik ederim helal olsun demiş. Bu durumu ben yanlış algılamışım biraz evham ettim sanırım. Çünkü kimsenin hakkı kalsın istemem. İnce bir noktam. Arkadaşımızda beni arayarak bu durum karşısında üzüldüğünü söyledi. Kendisine burdan teşekkür ediyorum. Olay tamamen yanlış anlamadan ötürü kaynaklandı işin özeti bu şekilde. Hep birlikte tekrar kaldığımız noktadan devam edelim diyorum.. Teşekkürler.. işin tatlıya bağlanmasına çok sevindim. aramızdan bir tane bile çürük elma çıkması beni üzmüştü. böyle bir durum olmamasına çok sevindim. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Olay tatlıya bağlanmış işte. Bu konuyu kaldırıp indirmenin bir anlamı yok. Mehmet Abi sen de modifiyelerine tam gaz devam et. Kıskanıyorum, arabanın başına birşey gelirse benden bil İşin şakası tabiki. Abicim güle güle kullan. Sen ve senin gibi abilerimiz olmasa gözümüz - gönlümüz nasıl bayram edecek? Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 14 Ocak 2011 Yazar Paylaş 14 Ocak 2011 Bende tenekeleri çıkarması için nereye şikayet etsem Emre'yi diye düşünüyordum Valla var bir planları ama saman altından yürütüyor :lol2: işin tatlıya bağlanmasına çok sevindim. aramızdan bir tane bile çürük elma çıkması beni üzmüştü. böyle bir durum olmamasına çok sevindim. Çok şükür kimsenin kimseye hakkı geçemden çözüldü. Ahmet ve Musa'nın dediği gibi bir yandan da iyi oldu bana göre de şöyle kendi aramazıda bir tazeleme oldu forumda. Olay tatlıya bağlanmış işte. Bu konuyu kaldırıp indirmenin bir anlamı yok.Mehmet Abi sen de modifiyelerine tam gaz devam et. Kıskanıyorum, arabanın başına birşey gelirse benden bil İşin şakası tabiki. Abicim güle güle kullan. Sen ve senin gibi abilerimiz olmasa gözümüz - gönlümüz nasıl bayram edecek? Teşekkürler. Tatlıya bağlanmasıda güzel oldu. Herkezin gönlü rahatlamış oldu. Gerçekten böyle bir durum olacağına yanlış anlaşılmadan ibaret olması daha iyi. :lol2: O zaman arkadaşın yazılanlardan alınmasını gerektiren bir durum da yok. Üstüne alınmasın hiç. Ama yazılanlardan ders alması gerekenler de vardır mutlaka... Yazılanlardan bende birşeyler aldım. Eğer isim vermiş olsaydım bugünkü konumdan daha çok üzülürdüm. Belkide telafisi zor düzeltmeler olurdu. Çok şükür yanlışlığı çabuk görebildik. Arkadaşaın duyarlı olması bu konuda önemli oldu. Tekrar teşekkür ederim. 45 sayfayı zevkle okudum hatta ezber yaptım ha bitti ha biticek derken 46 sayfada üzücü bir konu gördüm tam dedim moralman çöküntü oluştururken, konunun tatlıya bağlanması tekrar tekrar mutlu etti. MEHMET MERCAN arkadaşımızın çok iyi birisi olduğunu yardım sever birisi olduğunu ve gerçekten bir otomobil tutkunu olduğunu ve paylaşımcı ruhunu gösterdiği icin tebrik ediyorum kendisini.Ben kendisini forumda tanıdım döşemeye uygulanan st logoları icin nasıl nereden temin ederiz diye soru sordum 3 4 gun sonra adresinizi verin gönderiyorum diyerek daha benim kendisine havale veya eft yapmadan (hesap nosu göndermesini beklerken) st nakışlarını göndermesi zaten ne kadar iyi niyetli olduğunu ortaya koyuyor,yanlış anlaşılmalar olur ama konun doğrusunu öğrenip açığa çıkması ve bizimle paylaştıgı icin tekrar tekrar tebrik ediyorum. Mehmet dostum hadi artık şu esp devreye sokucanmı turbo basınç saatinin durumu ne jantlar satılmıdı yenisi nezaman geliyor bizi bilgilendir artık konu eski neşesine geri dönsün Neşe kaldığı yerden devam. Adı bende saklı olduğu için problemde yok aslında Sonuç itibariyle yanlış anlaşılma karşılıklı olarak. Allah kısmet eder borçları biterse, güzel süprizler yaparız yine Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 (düzenlendi) "Yok artık!" demekten kendimi alıkoyamıyorum. Kesin kıskançlık var işin içinde. Arabayı görünce benim de azımın suyu akmıyor değil ama kıskanç değiliz. Böyle şeyler seni yıldırmasın abi tam gaz modifiyeye devam. 14 Ocak 2011 tarihinde S tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 14 Ocak 2011 Yazar Paylaş 14 Ocak 2011 Abi Allah ağzımızın tadını bozmasın, her daim bizimle ol, arada bir olur böyle şeyler, bizi bırakma daha çok sahip çıkalım birbirimize.Arkadaşta özür dilemiş helalleşmişsiniz ya bundan iyi yok yalan dünyada Eyvallah. Güzele tatlıya bağlandı. Ben yine terk etmezdim. İnsan sevdiği şeyi terk edermi "Yok artık!" demekten kendimi alıkoyamıyorum. Kesin kıskançlık var işin içinde. Arabayı görünce benim de azımın suyu akmıyor değil ama kıskanç değiliz. Böyle şeyler seni yıldırmasın abi tam gaz modifiyeye devam. Yılmak yokta. Yanlış anlaşılmakta hoşuma gitmez. Ama iyi oldu bir yandan hep beraber bir dertliştik Arada olur böyle şeyler ne yapalım kimseninde kusuru yok bu arada Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 şimdiden kolaylık.cebinede bolluk diliyorum üstadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 15 Ocak 2011 Yazar Paylaş 15 Ocak 2011 Eyvallah.. Araba çıksın buluruz. En fazla 10-15 EUR olur Ama yaygınlaşmadan bulunması zor olur.. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 Valla var bir planları ama saman altından yürütüyor ah ahh bu araba adama f2 aldırır vallahi her girdiğimde yazabilirim bunu cevap vermenize gerek yok Mehmet ben söyliyim geçen gün maçta satmıyorum arabayı görün "ST" ye çevircem onu diye söyledi Lokman abiyle bize ... Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 şu video'nun 10. saniyesindeki focus yazısından bulsakta topluca alsak be abi en çok senin arabaya yakışır http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/fi...ost_review.html oh be sonunda bir site de MK3 focusun çirkin olduğunu kabul etti. tabi direkt böyle diyemezler ama biraz fiesta ve bolca megane 3'e benzeyen bu arabanın tasarımının hiç çekici olmadığını belirtebildiler sonunda. ayrıca dikkatinizi çekerim ki bu araç kesinlikle bizim fiyatlarda satılmayacak. en azından 2 sene fiyatların bugünkü şartlarla 31-33 değil, 36-38bin lira gibi rakamlardan başlayacağı kesin. daha da yüksek olabilir hatta. bir de adam turbo besleme test yapıyor ama mıy mıy. ulan ne işin var o direksiyonun başında o zaman. getirin de biz test edelim. Yorum bağlantısı
Türkay Beşel 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 Merhaba Mehmet Bey. Otomobilde sadelikten yana biriyimdir;fakat otomobilinize yaptıklarınız gerçekten takdir edilecek cinsten.Zevkinizden dolayı sizi kutluyor,kazasız ,belasız sürüşler diliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Çukur 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Anahtarlık stikırları için tekrar bir kampanya yapalım mı Mehmet, ne dersin ? Almak isteyipte o zaman alamayanlarda belki katılmak ister... Nasıl yani Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 17 Ocak 2011 Yazar Paylaş 17 Ocak 2011 (düzenlendi) Hocam yine harikalar yaratmışsın sen de olmasan tadı tuzu olmuyucak senin için bu foruma da üye oldum valla BU esp olayına serviste ne diyolar, kaç para çektiler ?Yapılabilcek en iyi modifiye bu bence güvenlik açısından tartışmasız .Aracın torkunu arttırdık da lastik ebatlarını genişletmeden tutunması zorlaştı;bu esp olayında servise topluca girsek bir indirim koparsak felan iyi olurdu.Bunun için kalkar 600 km yolu bile gelirim valla Eyvallah eksik olma ESP işne vakit ayırmm lazım, b,razda nakit Çözülmeyecek birşey değil. 2-3 ekipman eksik olabilir oakadar. ah ahh bu araba adama f2 aldırır vallahi her girdiğimde yazabilirim bunu cevap vermenize gerek yok Mehmet ben söyliyim geçen gün maçta satmıyorum arabayı görün "ST" ye çevircem onu diye söyledi Lokman abiyle bize ... ST dönüşüm serbest. Focsu II yi seven binecek olan yavaştan yavaştan yapmalı oh be sonunda bir site de MK3 focusun çirkin olduğunu kabul etti. tabi direkt böyle diyemezler ama biraz fiesta ve bolca megane 3'e benzeyen bu arabanın tasarımının hiç çekici olmadığını belirtebildiler sonunda. ayrıca dikkatinizi çekerim ki bu araç kesinlikle bizim fiyatlarda satılmayacak. en azından 2 sene fiyatların bugünkü şartlarla 31-33 değil, 36-38bin lira gibi rakamlardan başlayacağı kesin. daha da yüksek olabilir hatta. bir de adam turbo besleme test yapıyor ama mıy mıy. ulan ne işin var o direksiyonun başında o zaman. getirin de biz test edelim. Bencede çirkin, ço beğendim dersem yaln olur. Yeni teknolojileir çok güzel. Motorlar sadece 10 numara. küçük am aetkil motorlar uçar hepsi.. Merhaba Mehmet Bey.Otomobilde sadelikten yana biriyimdir;fakat otomobilinize yaptıklarınız gerçekten takdir edilecek cinsten.Zevkinizden dolayı sizi kutluyor,kazasız ,belasız sürüşler diliyorum. Amin. Teşekkür ederim.. Dizel net değil ama benzinli ecoboost gelecek. Daha 2.0 benzinli 240bg olanı var. Yeni motorlar ço fena 17 Ocak 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kerem Bayram 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 Gerçektende sizi tebrik ediyorum mehmet bey dh de vites topuzunu görüp size pm atmıştım ama yaptıklarınız sadece onunla sınırlı değilmiş rabbim kazalardan belalardan korusun çok güzel olmuş aracınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts