Ahmet Ertugay 10 Ocak 2011 Paylaş 10 Ocak 2011 Vites topuzuyla birlikte iç ambiyans gayet güzel olmuş. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 11 Ocak 2011 Paylaş 11 Ocak 2011 Çok güzel aracınız Maşallah nazar değmesin vitez topuzunuz çok güzel olmuş Maliyeti ne kadar oldu acaba elektrigi nerden aldınız. Yorum bağlantısı
Guest G 11 Ocak 2011 Paylaş 11 Ocak 2011 Sanırım bu gidişle çıkan parçalardan bir tane daha F2 oluşacak çok güzel olmuş, ağız açık hayranlıkla izliyorum. teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 11 Ocak 2011 Yazar Paylaş 11 Ocak 2011 (düzenlendi) Vites topuzuyla birlikte iç ambiyans gayet güzel olmuş. Güle güle kullanın. Teşekkürler.. Çok güzel aracınız Maşallah nazar değmesin vitez topuzunuz çok güzel olmuşMaliyeti ne kadar oldu acaba elektrigi nerden aldınız. Amin. Teşekkür ederim. Sanırım bu gidişle çıkan parçalardan bir tane daha F2 oluşacak çok güzel olmuş, ağız açık hayranlıkla izliyorum. teşekkürler Çıkan parçaların çoğunu sattım stokta çok fazla birşey yok. Titanium topuz ve gri renk klima kontrol ünitesi mevcut sadece 12 Ocak 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Ocak 2011 Yazar Paylaş 13 Ocak 2011 Arkadaşlar, Uzun zamandır sizlere bilgim ve emeğimle destek olmaya çalışıyor ve aramızda çok az kişinin yaptığı gibi açık seçik modifiyeleri neredeyse hesap verircesine göz önüne seriyorum. Ancak okadar çok nerden aldın, kaça aldın gibi nerden buluruz nasıl yaparız sorusu geliyorki gün içinde cevaplamaya kalksam işimde çalışamaz olurum. çoğunuzun sorularına da neredeyse anlık cevaplamalar yapıyorum. Tabi mesele bu değil. İşim gereği hep PC başında online oluyorum. Çoğunuzda beni eskiden tanır. Sözüm meclis dışı ama aracıma yaptığım modifiyelerin ucuza temin ediyor olmam veya olmamam beni bağladığı gibi, alış-veriş yaptığım yerlerdeki arkadaşlık ilişkilerimde beni bağlar. Kendime forum adına sosyal bir yardımlaşma görevi üstlenip yurtiçi alış-verişler de edindiğim tecrübeleri ve dostlukları forum arkadaşları da faydalansın diye aracılık ediyordum. Ancak içimizden birileri beni şikayet etmiş ve gözü beni pek tutmuyormuş. Artık sebep nedir bilemiyorum. O sebeple gördüğüm lüzüm üzerine, sosyal yardımlaşma sürecini, askıya alıyorum. Biraz daha kendimize müslaman olmak lazımmış. İyilikten maraz doğar dedikleri bu galiba. Bir vitez topuzunun Otosan fiyatı 425 TL civarındayken foruma özel 200-225 aralığında özel fiyat almak günahmış. Otosan fiyatı 1300 lira olan siyah klimayı 250 TL gibi bir fiyata hemde sıfır klima temin etmek günahmış. Yaklaşık 825 TL tutan ST spoiler tam takım aksesuarları ile birlikte 350 TL gibi fiyata temin etmek günahmış, Yada 3400 TL olan ST direksiyonun nasıl 150 TL araca takılır yöntemini göstermek günahmış, 1500 TL maliteyi olan turbo göstergenin nasıl 150 TL alınır ve aktif hale getirilebilir yöntemini paylaşmak günahmış. 350 TL olan ST marşpiyer takımını 100 TL temin etmek günahmış. Çin malı dikiş kalitesi 4. kalite sınıfta olan ST logosunun tanesi Çin ebay'ında bile 3.5 USD + 2.5 USD kargo maliyeti varken, 1. kalite çiftini 10 TL temin etmek günahmış. Anlayacağınız neredeyse herşeyimiz günahlarla dolu Bende daha çok günah işlemeyeyim. Çok zenginiz herşeyi kendim için yapmam lazımmış. herkes kendi yağı ile kavrulsun ne güzel anlayış değilmi ? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Arkadaşlar,Uzun zamandır sizlere bilgim ve emeğimle destek olmaya çalışıyor ve aramızda çok az kişinin yaptığı gibi açık seçik modifiyeleri neredeyse hesap verircesine göz önüne seriyorum. Ancak okadar çok nerden aldın, kaça aldın gibi nerden buluruz nasıl yaparız sorusu geliyorki gün içinde cevaplamaya kalksam işimde çalışamaz olurum. çoğunuzun sorularına da neredeyse anlık cevaplamalar yapıyorum. Tabi mesele bu değil. İşim gereği hep PC başında online oluyorum. Çoğunuzda beni eskiden tanır. Sözüm meclis dışı ama aracıma yaptığım modifiyelerin ucuza temin ediyor olmam veya olmamam beni bağladığı gibi, alış-veriş yaptığım yerlerdeki arkadaşlık ilişkilerimde beni bağlar. Kendime forum adına sosyal bir yardımlaşma görevi üstlenip yurtiçi alış-verişler de edindiğim tecrübeleri ve dostlukları forum arkadaşları da faydalansın diye aracılık ediyordum. Ancak içimizden birileri beni şikayet etmiş ve gözü beni pek tutmuyormuş. Artık sebep nedir bilemiyorum. O sebeple gördüğüm lüzüm üzerine, sosyal yardımlaşma sürecini, askıya alıyorum. Biraz daha kendimize müslaman olmak lazımmış. İyilikten maraz doğar dedikleri bu galiba. Bir vitez topuzunun Otosan fiyatı 425 TL civarındayken foruma özel 200-225 aralığında özel fiyat almak günahmış. Otosan fiyatı 1300 lira olan siyah klimayı 250 TL gibi bir fiyata hemde sıfır klima temin etmek günahmış. Yaklaşık 825 TL tutan ST spoiler tam takım aksesuarları ile birlikte 350 TL gibi fiyata temin etmek günahmış, Yada 3400 TL olan ST direksiyonun nasıl 150 TL araca takılır yöntemini göstermek günahmış, 1500 TL maliteyi olan turbo göstergenin nasıl 150 TL alınır ve aktif hale getirilebilir yöntemini paylaşmak günahmış. 350 TL olan ST marşpiyer takımını 100 TL temin etmek günahmış. Çin malı dikiş kalitesi 4. kalite sınıfta olan ST logosunun tanesi Çin ebay'ında bile 3.5 USD + 2.5 USD kargo maliyeti varken, 1. kalite çiftini 10 TL temin etmek günahmış. Anlayacağınız neredeyse herşeyimiz günahlarla dolu Bende daha çok günah işlemeyeyim. Çok zenginiz herşeyi kendim için yapmam lazımmış. herkes kendi yağı ile kavrulsun ne güzel anlayış değilmi ? Kimmiş abi bu? !!! Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 (düzenlendi) hiç biri abartı olmamış.harkulade.tebrik ediyorum. mehmet üstadım yazanı bağlasın.bence normal ve çok güzel düşüncelerinize devam edin.bu yazıldı diye kendinize kızıp moral bozmayınız.bunu kim yazdıysa kendi insanlığına baksın önce sonra yazsın.kim olduğuda önemli değil açıkcası ve ciddi manada saçmalamış.forum paylaşım sohbet öğrenme dostluk arkadaşlık yeri. 13 Ocak 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Sevinç 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 abi çok fazla iyi oluncada böyle oluyor demekki kafana takma nekadar iyi yada kötü işler yapsanda beğenmeyen kıskanan çıkacaktır insanoğlu işte çekemeyen anten takar okadar Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Ocak 2011 Yazar Paylaş 13 Ocak 2011 Kanka bunu yeni bir baslikta acsaydin kim sikAyet ettiyse gorseydi bari Konu açmaya bile değmez kanka. Şikayet edenin benim konuma bir girip bir yazısı bile yok Maşallah değilmi Kimmiş abi bu? !!! Kulüp üyesi olmadığı kesinde, adı yine bizde kalsın.. Şikayet ettiği merci vermiş zaten cevabını ona hiç biri abartı olmamış.harkulade.tebrik ediyorum. mehmet üstadım yazanı bağlasın.bence normal ve çok güzel düşüncelerinize devam edin.bu yazıldı diye kendinize kızıp moral bozmayınız.bunu kim yazdıysa kendi insanlığına baksın önce sonra yazsın.kim olduğuda önemli değil açıkcası ve ciddi manada saçmalamış.forum paylaşım sohbet öğrenme dostluk arkadaşlık yeri. Teşekkürler.. Forum paylaşım yeri doğru ama birşey daha öğrendik. Zembille inen bilgi ağır aoluyor herkese. Bu gibi bilgilere Kulüp üyeliği şart.. Özel desteğim sadece kulüp üyelerine olacak. Ne demiş Mevlana Hz. "Bir mum diğer bir mumu yakmakla ateşinden bir şey kaybetmez". Biz böyle şeylerle yetiştirildik.. Onun için bende oaln birşeyi hatta daya iyisini arkadaşıma isterim. Onun için paylaşıyorum. abi çok fazla iyi oluncada böyle oluyor demekki kafana takma nekadar iyi yada kötü işler yapsanda beğenmeyen kıskanan çıkacaktır insanoğlu işte çekemeyen anten takar okadar Valla arabasına bakınca takmış birşeyler ama, hasetinden dolayı sanırım alış-veris yaptığım yere bende olan bazı parçaları bizzat sormak arzusunda bulunmuş, bu malzmeler varmı sizde diye. Birde üstüne şikayet etmiş, gözü tutmamış beni, neden Mehmet MERCAN'ın tekeline verdiniz bu işi diye. Bana sorsaydı adrese teslm bulurdu. Belki öğrenmiştir şimdi. Ne oldu siparişde veremedi sorduğu yere Şikayet eden edene Mahkeme kurulsun abi Mehmet(mercan) abi'ye bunu diyen,bizlere ne diyordur acaba Sizinle alıp vremediğiyok canım, adamın derdi benle.. Derdi neyse artık. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 ben sadece gülüyorum Mercan ya burası otomobil forumu herkes yaptıklarını paylaşıyor arkadaşlara nasıl olduğu hakkında bilgi veriyor, sen yapmak istemiyorsan burda ne işin var Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Orjinal diyorum başka da bir kelime bulamıyorum bu duruma Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Mehmet(mercan) abi'ye bunu diyen,bizlere ne diyordur acaba Direk sövüyor boşa merak etme Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 abi sen bu gibi düşüncede olan kişilerle bizi ne olur bir tutma. abi ben canım her istediğinde sizin konuya girip aracınızın resimlerine bakıp rahatlıyorum sizi hiç tanımıyorum kısmet olmadı henüz tanışıp aracınızı yakından görmek ama en kısa sürede sizin aracı görüp incelemek çok istiyorum. ben şu anda hem aracın kredi borcu hemde malum bebişin yolda olması nedeniyle maddi olarak aracıma bir şeyler ekleme lüksüne sahip değilim ama sizin yaptığınız noktasal vede abartısız gerekli dokunuşarla mükemmel bir araç ortaya çıkardınız emin olun maddi olarak rahatladığım andan itibaren sizin yapmış olduğunuz modifiyeler bazıları düşündüğüm şeyerdi ama araçda nasıl durur düşüncesi ortadan kalkmış olarak önümde en güze örnek sizin aracınız eminim benim gibi bir çok kişi içinde en güzel örnek lütfen gereksiz kişilerin gereksiz düşüncelerine dikkate alıp bizi bu güzellikten ve yapılacak güzelliiklerden mahrum etmeyin. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Şikayet eden kimse bence açıklanmalı ve o kişi hakkında forumun selametini ve aile ortamını bozmaktan ceza verilmeli. Ayıptır yahu. Bu ne çekememezlik Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Mehmet, bence de güzel olmuş kardeşim. Hepsini güle güle kullan. Zevkince yapmışsın, kime ne? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Direk sövüyor boşa merak etme bende okuyunca bu soruya takılmıştım ve meraka girmiştim. artık merak etmeyiz. Yorum bağlantısı
Orhan Türker 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Bu tarz insanların nazarları gerçektenten tutar. Sefa abinin Bilosuda birara nazara denk gelmişti hatırlarsam. Mehmet abi hiç kafana takma Nazar boncuklarınıda aracından ihmal etme. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Ocak 2011 Yazar Paylaş 13 Ocak 2011 ben sadece gülüyorum Mercan ya burası otomobil forumu herkes yaptıklarını paylaşıyor arkadaşlara nasıl olduğu hakkında bilgi veriyor, sen yapmak istemiyorsan burda ne işin var Bende gülüyorum abide. Biraz özel ilgi alakanın dozunu indirgemek lazım demekki. Bazı özel bilgilere sadece kulüp üyeleri bilmeli demekki. Orjinal diyorum başka da bir kelime bulamıyorum bu duruma Tam orjinal Direk sövüyor boşa merak etme Selam söyleyelim ozaman. abi sen bu gibi düşüncede olan kişilerle bizi ne olur bir tutma. abi ben canım her istediğinde sizin konuya girip aracınızın resimlerine bakıp rahatlıyorum sizi hiç tanımıyorum kısmet olmadı henüz tanışıp aracınızı yakından görmek ama en kısa sürede sizin aracı görüp incelemek çok istiyorum. ben şu anda hem aracın kredi borcu hemde malum bebişin yolda olması nedeniyle maddi olarak aracıma bir şeyler ekleme lüksüne sahip değilim ama sizin yaptığınız noktasal vede abartısız gerekli dokunuşarla mükemmel bir araç ortaya çıkardınız emin olun maddi olarak rahatladığım andan itibaren sizin yapmış olduğunuz modifiyeler bazıları düşündüğüm şeyerdi ama araçda nasıl durur düşüncesi ortadan kalkmış olarak önümde en güze örnek sizin aracınız eminim benim gibi bir çok kişi içinde en güzel örnek lütfen gereksiz kişilerin gereksiz düşüncelerine dikkate alıp bizi bu güzellikten ve yapılacak güzelliiklerden mahrum etmeyin. Estağfirullah. Söz meclis dışı. kimin şikayet ettiğini bildiğim için, ve şikayet ettiği mercide gerekeni söylediği için problem yok.. Şikayet eden kimse bence açıklanmalı ve o kişi hakkında forumun selametini ve aile ortamını bozmaktan ceza verilmeli. Ayıptır yahu. Bu ne çekememezlik Ben bilmeseydim merak ederdim. ama öğrendim Adıbende saklı kalsın. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 bu forumda en çok takip ettiğim bir konu her girdiğimde foruma mutlaka bakarım.yenilik varmı diye yapılan yorumların hepsini okurum.mehmet abiyide tanır ve arada bir telefonlaşırım.ne kadar iyi niyetli olduğunu ve yardımsever olduğunu çok iyi bilirim.bana görede şu yaptıklarıyla kendi otomobilinden hariç bizlere ışık tutup bilgi veriyor otomobil sevgisi nedir bunu en iyi şekilde belli ediyor.şu yapılan işlerin emin olun ki maddi külfiyetinden çok manevi klülfiyeti vardır.gerçekten sabır isteyen bir iş. abi diyeceğim şu 1 kişinin içgüzarlığına bakıp bizleride bilginden ve yaptıklarından mahrum bırakma Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Ocak 2011 Yazar Paylaş 13 Ocak 2011 Mehmet, bence de güzel olmuş kardeşim. Hepsini güle güle kullan. Zevkince yapmışsın, kime ne? Teşekkürler.. Vay be kimmiş bu yaaaa.. Forumda böyle insanlarda var demek... Bu ne çememezlik kardeşim,adam zevkine göre yapmış parasıda kendi cebinden çıkmış..daha ne..? Hayır onun derdi herhalde benim aldığım rakamlara kendisi alamıyor. bu dert oldu ona Bu tarz insanların nazarları gerçektenten tutar. Sefa abinin Bilosuda birara nazara denk gelmişti hatırlarsam. Mehmet abi hiç kafana takma Nazar boncuklarınıda aracından ihmal etme. Allah kalblerde olanı bilir. Varsa nazarı ona çevirsin ne diyeyim. Ve hala içimizde mi??? İçimizde olsun canım, bir sakıncası yok. Varsa bir derdi bana söylesin. Alış-veriş yaptığım yere niye söylerki. Acaba sevap işliyorum diye oda bu sevaptan yararlanmak istiyorda benmi engel oluyorum anlamadım. Buyursun seve seve veririm bu hizmet anlayışını. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Bende seni Ford'a şikayet edicem abi, Şu arabayı beyaza kaplatmıyorsun diye. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 basit bir şeyden çıkmaz böyle şeyler. kesin bir düşmanlığı vardır diye düşünüyorum. mehmet son derece yardımsever ve iyi düşünceli bir arkadaşımız. çok üzüldüm mehmet başına gelene. bu meseleden güçlenerek çıkarsın sen merak etme. o arkadaşta mümkünse çıksın forumdan. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Sebep belli;1- Çekememezlik 2- Küçücük aklıyla olan biteni anlamlandıramayıp, kendine gereksiz yere görev addetmek. Bu şikayet işi de yeni mi peydah oldu bilmiyorum ama forumdaki üyeler arasında ne kadar çocuk kalmış, gelişimini tamamlayamamış insan olduğunu da görüyoruz bu sayede. Ne deyim, Allah akıl fikir versin. Bence hiç gereği yok. Böyle yaparak şikayet eden akl-ı evveli sevindirirsin o kadar. İyilikten maraz doğmaz da iyilik yapmanın ne olduğunu bilmeyenler kıskanırlar. Onlar hayatları boyunca yapmadıkları için, anlayamazlar karşılık beklemeden insanlara yardım etmenin ne olduğunu. Herşeyin altında birşey ararlar, ne gibi bir çıkarı var acaba diye merak ederler. En büyük çıkarın bir hayır duası almak olduğunu bilmezler çünkü. Sen yine aynen devam et ki, o vatandaşlar da çatır çatır çatlasın... Yok öyle deme. Böyle yaparsan benim gibi alışveriş özürlüler ne yapacak. Ben forum mod'larının süzgeçinden geçip de onay almış herşeye güveniyorum. Bu güveni sağlayan birtakım durumlara şahit oldum. Onun dışında başkasının ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. İstersen bu ürünleri tedarik ederken kendin için de bir kar payı koy. Farketmez, çünkü bir emek vermişsin, ben ise oturduğum yerden bir sipariş vermişim ayağıma kadar gelmiş. Bundan iyisi can sağlığı. Ben razıysam, forum yönetimi razıysa, sen razıysan diğerlerine oturup kahvaltısını yapmak düşer. Yeni moda bu herhalde. Bazıları galiba insanların aralarında kurmuş olduğu iyi ilişkilerden rahatsızlık duyuyor. Kendi dünyalarında herşey çıkara dayalı kurulduğu için, neden bu kadar samimiyet olduğunu anlayamıyorlar, çekemiyorlar, bozmak için uğraşıyorlar. Böylelerine çok acıyorum, yazık... HELAL OLSUN sana Ahmet kardeşim, eline diline sağlık, hislerime tercüman olmuşsun... Mehmet Mercan, Bence durmak yok, yola devam. Kıskananlar çatlasın Ben, azılı Ford düşmanı bile bayılıyorum bu Focusa, ha bide hastası olanların ağzının suyu akıyorsur kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşrımışlar demek ki.... Bu arada bu şikayeti YAPAN KİŞİ'nin adı açık saçık burada ifşa edilemli diye düşünüyorum, içimizdeki Bizanslılar kimmiş görelim bakalım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts