Gökhan Güdük 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Gerçekten tebrik ediyorum. Çok güzel çalışmalar yapılmış. Detayları çok severim ve çok ince dokunuşlar var. Hayran kaldım. Tütütütü maşallah. Hep güzel günlerde kullanmanız dileğimle... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Mehmet abi: Esp olayı ne oldu? Bir ara sensörler vs. uğraşıyordun? Bir de turbo göstergesi, tam olarak faal mi ? Bu tit. çok daha güzel oldu maşallah. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Mehmet Bey bende sizden OEM Bİ-XENON konusunda yardım isteyebilirmiyim. Gerçekten harika duruyor. Allah nazarlardan saklasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 Mehmet Bey elinize sağlık, herşey çok güzel olmuş, hiç abartıya kaçılmadan bir araba bukadar güzelleşebilirdi, tebrik ederim. Acaba bende kalkışsammı yeni gelecek arabaya onu düşünüyorum Sanırım ben sadece St Spoiler , Arka tampon altı fiber kaplama yapacağım. Gelecek araba , Vizyon mavi , nasıl durur bilemiyorum artık. İlerki zamanlarda artık St logolarını tedarik etmek için sizden yardım talebinde bulunabilirim. Spoiler takmadan onları takmak olmaz diye düşünüyorum. Allah nazardan korusun, kazasız belasız binmek nasip etsin.Saygılar.. Amin.. Teşekkürler.. Fiber tavsiye etmiyorum. Arka tampon eki lazımsa yardımcı olurum orjinal ford sport modelleri için özel üretilmiş bu tampon ekleri stokta mevcut İlgilenirsen fiyat alırım. Mehmet abi her sayfayı tek tek okudum. Bu zamana kadar okuduğum kitaplarda bile bu kadar hevesli sayfa çevirmemiştim gerçekten çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık Allah nazarlardan kazadan beladan uzak tutsun :) Amin. Teşekkür ederim. Beğeniyorsanız bende mutlu olurum. Gerçekten tebrik ediyorum. Çok güzel çalışmalar yapılmış. Detayları çok severim ve çok ince dokunuşlar var. Hayran kaldım. Tütütütü maşallah. Hep güzel günlerde kullanmanız dileğimle... Bende bu işin detayda saklı olduğuna inanıyorum Adanalı ve Antakyalılar araba olayını biraz fazla severler abi teşekkür ederim sağol... Rica ederim.. Mehmet Bey bende sizden OEM Bİ-XENON konusunda yardım isteyebilirmiyim. Gerçekten harika duruyor. Allah nazarlardan saklasın. Ay ortasında benim farları aldığım yere geecekti. Bir gelsin paket fiyat alacağım foruma özel. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 Mehmet abi:Esp olayı ne oldu? Bir ara sensörler vs. uğraşıyordun? Bir de turbo göstergesi, tam olarak faal mi ? Bu tit. çok daha güzel oldu maşallah. ESP olayı ile ilgili ilginç gelişme oldu. Bugün ebaydan ön cam rezistans tuşu sipariş etmiştim. bir sonraki mesajımda resimlerde görebilirsin. Onu bugün ön orta konsol tuşlarına ilave ettim. Arkada bahsettiğim kablolal vardı direkt bu tuşa takınca ışıkları yandı. Buda Component Ready denen ön hazırlığın olduğunu gösteriyor. Muhtmelen ESP tuşuda alırsam oda hemen ışıklarını yakacak. Tek kontrol ettiremedğim ABS modülünün ESP'li olup olmadığı kaldı. Onuda halledersem %70 yol almış olurum. ESP'li ABS modülüde buldum gerçi ama araçta olup olmadığına baktıracağım ilk önce. Sonrası Allah kerim.. Kocaman bir Maşallah ve Sanada maşallah Abi bu saatte halen uyumamışın Teşekkürler Lokman abi Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Amin.. Teşekkürler.. Fiber tavsiye etmiyorum. Arka tampon eki lazımsa yardımcı olurum orjinal ford sport modelleri için özel üretilmiş bu tampon ekleri stokta mevcut İlgilenirsen fiyat alırım. Sevinirim, birde St logo ile ilgili konunda 4 adet St logo isteğim olmuştu, gözden kaçar diye burayada yazayım Mehmet Bey Tampon eki dediğiniz şu an sizin arka tampon altındaki Gri ek oluyor sanırım. Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 mehmet abi sana söylenecek söz bulamıyorum. tek kelime ile helal olsun... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 Sevinirim, birde St logo ile ilgili konunda 4 adet St logo isteğim olmuştu, gözden kaçar diye burayada yazayım Mehmet Bey Tampon eki dediğiniz şu an sizin arka tampon altındaki Gri ek oluyor sanırım. Adresini gönder bana özelden. Göndereyim. Yok senin bahsettiğin fiber tampon eklerinin orjinal ford olanı var ben ondan bahsettim. Benimkisi ST difiüzör olarak geçiyor ve tamponuda ayrı. Benim araçtakiarka tampon orjinal titanium tamponundan oldukça farklı. Görüntüde aynı olmasına rağmen daha geniş ve aşağı doğru daha uzun. mehmet abi sana söylenecek söz bulamıyorum. tek kelime ile helal olsun... Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 mehmet maşallah orta konsol bence harika durmuş. kaplama fotojenik değil demişsin ama gayet güzel. şu kaputtaki kaplama için gündüz dış foto görsek daha güzel olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 mehmet maşallah orta konsol bence harika durmuş. kaplama fotojenik değil demişsin ama gayet güzel. şu kaputtaki kaplama için gündüz dış foto görsek daha güzel olur. Teşekkürler Övgü, havalar düzelsin bakalım daha net fotolar çekerim. Maşallah yağmurda dinmedi bir türlü.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 (düzenlendi) Bugün ebaydan daha önceden almış olduğum, ST araçtan çıkma siyah renkli Dörtlü Flaşör düğmesi ile Ön Cam Rezistans tuşunu, karbon kaplı konsola ilave ettim. Bu gidişle ESP tuşunuda almak şart oldu. Konsolun daha önceden paylaştığım resimlerde sökülmüş haline baktığınızda iki tane farklı sokete sahip kablo uçu göreceksiniz. Bunlardan biri ESP diğeri Ön Cam Rezistans tuşalarının kablolarına ait. Kısacası ön hazırlık mevcut. Tuş takılınca ışık yanmaya başladı Yarın kısmetse siyah klima kontrol ünitesi elime geçecek. Bundan sonra gri tuş takımlarının karartılması operasyonu var. Bu işlem ile birlikte ön konsoldaki çalışma tamamlanmış olacak. Bu iş için iki yöntem mevcut, ya özel dekoratif cam filmi folyosu ile kaplanacak yada orjinal siyah kumanda paneli temin edilecek. Ona karar vermedim henüz. Böyle gri oluncada kötü olmadı. Fotojenik görünmesede rahatsız edici değil açıkcası. - Nihai hedefim bu konsol 4 Ocak 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Yav Mehmet maşaallah, çok güzel olmuş.Klima çerçeveyi de değişeceksin bu gidişle anlaşılan. Sen arabayı talkford.com'a da koy ingilizlerin dibi düşsün. Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 (düzenlendi) yakıcam arabayı bu gece kaplama işine de girdiysen abi ne diyim ki ısıtmadan nasıl başardın cidden hayret... geçen arkadaşa diyordum bi abi var forumda araba st' den daha st ama diyorum işte benimkinde karbon var onda yok filan... olay bitmiş yine hayırlı olsun tekrar bu arada ford serviste motor ustası olan çok yakın bi abim geçenlerde servise gittiğimizde senden bahsediyorudum esp bile yaptı filan ama bu araçlarda standart olduğunu soyledi ki on çamurluğun altından gosterdi de ama dedim opsiyon olarak sunulmuyor abi? dediki esp yi devreden çıkartamıyosun yanlızca tuşa bağlı esp oluyo guvenlik paketindekiler filan bende şaşırdım kaldım gerçi pekte inanmadım ama , çok zorlama rağmen bu gune kadar hiç donmedi araba çok şükür umarım sorunsuz halledersin sürüş izlenimlerini merak ediyorum şimdiden tekrar iyi tunikler bu arada ben amerikan siyal yaptım ya sen? (ben öndeyim yine ) 5 Ocak 2011 tarihinde Samet Karabulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Vay maşallah, mehmet abi görmeyeli ne kadar yol almışsın. Eğer Esp işini de çözersen şimdiden helal olsun diyorum o zaman ne deriz bilmem. Konsol olayını bu kadar değiştirdin, orjinal navigasyon ve klima butonları ile değiştirsek gerçekten hem farklı hemde çok klass durur. Gerçi şimdi bile bana göre mükemmel ama, onları da yaparsan tadından yenmez. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 (düzenlendi) Nihai hedefin güzel de ESP işini nasıl çözeceksin? Fake düğme mi koyacaksın? ESP altyapı biizm araçlarda muhtemelen var. ESP kablosu almıştım. Servisde taktıracaktım, baktık aynı kblo zaten takılı. Konsolda ESP tuşunu takılacak kablosuda mevcut. Geriye tek ESP yazılımın aktif etmek kaldı ve ESP'li ABS modülüm varmı on bakılacak. Yoksa süs kalacak şimdilik yakıcam arabayı bu gece kaplama işine de girdiysen abi ne diyim ki ısıtmadan nasıl başardın cidden hayret... geçen arkadaşa diyordum bi abi var forumda araba st' den daha st ama diyorum işte benimkinde karbon var onda yok filan... olay bitmiş yine hayırlı olsun tekrar bu arada ford serviste motor ustası olan çok yakın bi abim geçenlerde servise gittiğimizde senden bahsediyorudum esp bile yaptı filan ama bu araçlarda standart olduğunu soyledi ki on çamurluğun altından gosterdi de ama dedim opsiyon olarak sunulmuyor abi? dediki esp yi devreden çıkartamıyosun yanlızca tuşa bağlı esp oluyo guvenlik paketindekiler filan bende şaşırdım kaldım gerçi pekte inanmadım ama , çok zorlama rağmen bu gune kadar hiç donmedi araba çok şükür umarım sorunsuz halledersin sürüş izlenimlerini merak ediyorum şimdiden tekrar iyi tunikler bu arada ben amerikan siyal yaptım ya sen? (ben öndeyim yine ) Canım sağolsun geçilme geçilmeme gibi problem yok bende. Farkındaysan bende olan ekstraları herkezde osun diye alış-veriş yaptığım her yerle pazarlık yapıyorum. Bende ısı tabancası mecvut. Her türlü ısıtırım Vay maşallah, mehmet abi görmeyeli ne kadar yol almışsın. Eğer Esp işini de çözersen şimdiden helal olsun diyorum o zaman ne deriz bilmem. Konsol olayını bu kadar değiştirdin, orjinal navigasyon ve klima butonları ile değiştirsek gerçekten hem farklı hemde çok klass durur. Gerçi şimdi bile bana göre mükemmel ama, onları da yaparsan tadından yenmez. ESP şimdilik çözülüyor gibi göünüyor ama bakalım kısmet birazda zaman ayırmak lazım o işe. O işte yok maalesef. Zaman olsa neler yapılırda işte Zaman olur para olmaz, para olur zaman olmaz. 5 Ocak 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 ESP altyapı biizm araçlarda muhtemelen var. ESP kablosu almıştım. Servisde taktıracaktım, baktık aynı kblo zaten takılı. Konsolda ESP tuşunu takılacak kablosuda mevcut. Geriye tek ESP yazılımın aktif etmek kaldı ve ESP'li ABS modülüm varmı on bakılacak. Yoksa süs kalacak şimdilik Canım sağolsun geçilme geçilmeme gibi problem yok bende. Farkındaysan bende olan ekstraları herkezde osun diye alış-veriş yaptığım her yerle pazarlık yapıyorum. Bende ısı tabancası mecvut. Her türlü ısıtırım ESP şimdilik çözülüyor gibi göünüyor ama bakalım kısmet birazda zaman ayırmak lazım o işe. O işte yok maalesef. Zaman olsa neler yapılırda işte Zaman olur para olmaz, para olur zaman olmaz. Mehmet ön cam rezistansımı taktın yoksa sadece süs düğmemi o ? Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Anlaşılan Macera devam ediyor... Evet.Hatta şu an klima kontrol panelinin siyah mat olanını aldı taktırıyor.Öğle arası bana uğradı da ) Akşama düşer resimler. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 (düzenlendi) Çok şükür klima kontrol ünitesi işinide çözmek nasip oldu. Kendi işimi çözerken bu işe gönül vermiş arkadaşlarada pazarlık yaptım. 5 adet daha klima kontrol ünitesini çok uygun fiyat temin etme şansımız oldu. İlgilenen olursa bana mesaj atabilir. Klima üniteleri bana gelecek. Orjinal ford ürünü, kullanılmamış kutusu yok ama ekranı jelatinli durumda. Neyse resimler aşağıda görüşlerinizi alalım. Dediğim gibi 3M karbon folyo maalesef fotojenik bir obje değil. Canlısı çok daha farklı duruyor. İç donanım olarak ST aksesuar olarak tek eksik vitez topuzu kaldı. Uygun fiyata birşey bulursam ilerleyen zamanda değerlendiririm. Şimdilik artık tek kuruş harcama yapmayı düşünmüyorum. İşlerimin yoğunluğu sebebiyle araba modifiyesine vakit ayırma şansım oldukça azalacak. Hayırlısı Allah'tan artık.. 5 Ocak 2011 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Çok şükür klima kontrol ünitesi işinide çözmek nasip oldu. Kendi işimi çözerken bu işe gönül vermiş arkadaşlarada pazarlık yaptım. 5 adet daha klima kontrol ünitesini çok uygun fiyat temin etme şansımız oldu. İlgilenen olursa bana mesaj atabilir. Klima üniteleri bana gelecek. Orjinal ford ürünü, kullanılmamış kutusu yok ama ekranı jelatinli durumda. Neyse resimler aşağıda görüşlerinizi alalım. Dediğim gibi 3M karbon folyo maalesef fotojenik bir obje değil. Canlısı çok daha farklı duruyor. İç donanım olarak ST aksesuar olarak tek eksik vitez topuzu kaldı. Uygun fiyata birşey bulursam ilerleyen zamanda değerlendiririm. Şimdilik artık tek kuruş harcama yapmayı düşünmüyorum. İşlerimin yoğunluğu sebebiyle araba modifiyesine vakit ayırma şansım oldukça azalacak. Hayırlısı Allah'tan artık.. Güzel olmuş Mehmet, düğmeler kaldı. Onları da ESP sonrası tamamlarsın gibi geliyor. Maşaallah kırkbinkere. Senin kuruşlar da btimiyor vesselam. Şaka bir yana başka yerlere para harcamaktansa doğru tercih. Selamlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 Maşşallah abi tekrardan İnanıyımmı abi para harcamıyacana.. Bende kendimi tanıyamıyorum. Battı balık misali devam Aracın kredisi bitecek benim modifiye borçlarım bitmez Abi klima unitesi super olmus kesinlikle istiyorum Aldım sana ozaman yarın yolda Güzel olmuş Mehmet, düğmeler kaldı. Onları da ESP sonrası tamamlarsın gibi geliyor. Maşaallah kırkbinkere. Senin kuruşlar da btimiyor vesselam. Şaka bir yana başka yerlere para harcamaktansa doğru tercih. Selamlar. Teşekkürler.. Ebay olmasa halimiz harap Bir ara görüşelim yahu. Hesap çıkartırız Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 Bitmezzz Benim yeni yeni bitiyor.Hastalık abi ben son noktayı koydum belki ilerde satmazsam mercekli far düşünüyorum.. Her satırın sonuna nokta koyuyorum. oldu 30 satır Yorum bağlantısı
Recommended Posts