İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium Hb Fırtına Gri 2010

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Öztürk Işık
(düzenlendi)

Mehmet abi arabanıza hayranım ALLAH akza bela vermesin çok güzel değişiklikler yapıyorsunuz sizin gibi st tutkunlarının focus hb'leri bu hale getiirdiklerini görünce bir kez daha focus hb aldığım için haklı olduğumu düşünüyorum bende st modifiyeye başldığımda yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
:yes: Allah kaza bela vermesin abi..

Şu ana kadar yaptığın işlemler toplamda ne kadar tuttu ?

bunu yazmıştı galiba.hatta sıramıştı diye hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
:nazar: Allah kaza bela vermesin abi..

Şu ana kadar yaptığın işlemler toplamda ne kadar tuttu ?

Amin, teşekkür ederim. TitaniumX alacak kadar tuttu :)

Mehmet abi arabanıza hayranım ALLAH akza bela vermesin çok güzel değişiklikler yapıyorsunuz sizin gibi st tutkunlarının focus hb'leri bu hale getiirdiklerini görünce bir kez daha focus hb aldığım için haklı olduğumu düşünüyorum bende st modifiyeye başldığımda yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar

Teşekkürler. Elimden gelen yardımı gösteririm tabiki.. Paylaşım amacım bu zaten..

bunu yazmıştı galiba.hatta sıramıştı diye hatırlıyorum.

Oktay hocam bi yerde yazmışsamda silsem iyi olcak :) İçişler bakanı görmemeli duymamalı..

Küçük başka bir uygulama daha :) Orjinal paspaslara ST logosunun uygulanmış hali. Araç üzerinde ayrıca resim çekip paylaşırım yakında inşallah..

dscn2205z.jpg

dscn2207t.jpg

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

fiyat yazmadıysan o zaman sadece listedin galiba.liste gördüm ama. :) aracınıza ne kadar harcadınız diye konu vardı.ordan karıştırdım galiba.

paspasa st :nazar:

ilğinç işler ve güzel işler.ellerine sağlık. merakım gerçekten st focusta bu yaptığın minik tatlı dokunuşlar mevcutmu?

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
Mehmet abi hayran kalıyorum sana aracı kopmle st yaptın helal olsun..Aslında belgesli yapılmalı bu aracın ..

Tekrardan Maşşallah.. :):)

Eyvallah Erkan, Mehmet Abi duymasın bu ayki dergiye yetiştir demişti. Hazırlicam bugün birşeyler inşallah..

fiyat yazmadıysan o zaman sadece listedin galiba.liste gördüm ama. :good1: aracınıza ne kadar harcadınız diye konu vardı.ordan karıştırdım galiba.

paspasa st :)

ilğinç işler ve güzel işler.ellerine sağlık. merakım gerçekten st focusta bu yaptığın minik tatlı dokunuşlar mevcutmu?

Eyvallah Oktay, orjinallerinde mevcut bu paspaslar. Hemde aynısı tek farkı belki direkt paspasın üzerine dikiş yapılmış olabilir ama bunlarda cuk diye oturdu. Evde ütü ile yapıştırdım. sıkıntı olmadı çok şükür. Eşimde beğendi hepten problem yok anlican :)

Paspaslarda harika durmuş abi bende oraya uyguluycam..

Durduğun kabahat. Oh oh 4 adet yolluyoruz ozaman :)

Küçük ama güzel bir detay olmuş. Eline sağlık.

Kendi küçük ama bahtı büyük işte :)

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Arabayı yeniden yaratmışsınız. Çok güzel olmuş. Kazasız ve mutlu günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
mehmet abi st logolarından 4 tane ayırabilirmisin,

ön koltuklar ve paspaslarım için.

ayrıca uygulaması tam olarak nasıl,

yapıştırmalımı, cırt cırtlı mı ?

Tamamdır. Adresini ve cep telini mesaj at. Pazartesi göndereyim. Uygulama çok kolay. Bir tane ilan açıyor olcağım orda detaylı yazacağım herşeyi.

Arabayı yeniden yaratmışsınız. Çok güzel olmuş. Kazasız ve mutlu günlerde kullanın.

Teşekkürler.. Araç değişime uğradı gerçekten.

Güle güle kullanın, kazsız belasız inşallah.. :)

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Mehmet Bey ST logolardan kaldı mı?

Var 8 Adet kaldı.

mus'da başlıklara uygulanmış hali :rolleyes:

Güzel olmuş güle güle kullan kardeşim..

Yorum bağlantısı
Atila Taşçı

Mehmet Bey yeter artık ekleme yapma bu arabaya satarken nasıl kıyacaksın, ömür boyu kullanmayı düşünüyorsan eğer , eklediklerimi sökeyim fiyatı şu olsun desen bile kaç günde sökeceksin. Şaka bir yana helal olsun azmine ve becerine hayranlık duymamak elde değil , kazasız belasız nazarsız nice modifikasyonlara.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Aracı , perşembe yada cuma sabahı ( tam emin değilim ) saat 8,30 civarları acıbadem kemal tepretoğullarının orda geçerken gördüm :nazar:

bu St logo muhabbeti var ,elinizde varsa bende isteyebilirim.

saygılar.

Evet kızımı okula götürdüğüm zaman görmüşsündür. Kaç adet lazım mesaj at bir bakayım kaçtane kaldı hatırlamıyorum.

Sade kafalıklarda fena değil aslında, ama diğer taraflardada kırmızı dikiş ve işlemeler olsaydı harıka durur spor görünüm verirmişti.

Erkan logolar pek fotojenik değil. Canlısı oldukça havalı duruyor :) Koltuklar dedğin gibi kırmızı dikiş olsa 10 numara durur. Nedense iplikler flash patlayınca logoyo olduğundan kalın ve düzensiz gösteriyor. Işık açısını yakalamyınca olmuyor. Gündüzde çektim yine olmuyor. Birtane logonun kalitesini gösterir güzel bir resim çekmiştim. Önceki resimlerde mevcut. özel ışıklandırma yaptmıştım :nazar:

Mehmet Bey yeter artık ekleme yapma bu arabaya satarken nasıl kıyacaksın, ömür boyu kullanmayı düşünüyorsan eğer , eklediklerimi sökeyim fiyatı şu olsun desen bile kaç günde sökeceksin. Şaka bir yana helal olsun azmine ve becerine hayranlık duymamak elde değil , kazasız belasız nazarsız nice modifikasyonlara.

Amin, teşekkürler. Allah sattırmayı nasip etmesin. Bu devirde bundan daha lüks araba almak hayal bana. İnan fazlasında gözüm yok. Bu yeterde artar. O yüzden buna normalinden biraz fazla masraf yaparak keyfime zevkime uygun hale getirmeye çalıştım. Ufak işler daha var. Onarda bitince uzun yıllar binerim nasipse. Allah kaza bela vermedikten sonra kolay kolay satmayı düşünmüyorum. İleride bu araca iyi bir süspansiyon sistemi ve fren ekipmanı ilavesi ile dahada sportif hale getirmeyi düşünüyorum inşallah. Koltuklar iyice ağardıktan sonra deri olayına gireririm.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Hazır bugün işim yokken ve boş vaktimi değerlendirmek için aldığım 3M Siyah Karbon Kaplamayı listemdeki yapılacakları azaltmak adına ön ve orta konsolu, ön-arka kromaj çıtalarını kapladım. 3M folyo pek fotojenik değil, resimden göründüğünden çok daha güzel oldu bana göre :)

dscn2219u.jpg

dscn2222i.jpg

dscn2223j.jpg

dscn2225a.jpg

dscn2229.jpg

dscn2231.jpg

Hafta sonu aracı güzelce temizledikten sonra koltuk ve paspaslara uyguladığım ST logolarını daha net çektim.

dscn2208r.jpg

dscn2214a.jpg

dscn2218up.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ekiz

merabalar ben izmir den mehmet foruma yeni katıldım abi araban gerçekten güzel olmuş

ben de yeni bi focus aldım mürekkep mavi renk perşembe günü teslim alıcam arabayı bu yaptığın

işlemleri inanırmısın sabaha kadar teker teker okudum senden bu konuda bana yardımcı olmanı istiycem

ilerleyen günlerde...bu arada bagajın içine olsun bi nazar boncuğu ister.... :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Teşekkürler.. Elimden gelen desteği gösteririm problem değil..

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
:)

Maaşallah. Yine döktürmüşsün kardeşim!

Sağolasın ne yapalım boş duramadım boş günümde :D

Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan

Mehmet Bey elinize sağlık, herşey çok güzel olmuş, hiç abartıya kaçılmadan bir araba bukadar güzelleşebilirdi, tebrik ederim. Acaba bende kalkışsammı yeni gelecek arabaya onu düşünüyorum :) Sanırım ben sadece St Spoiler , Arka tampon altı fiber kaplama yapacağım. Gelecek araba , Vizyon mavi , nasıl durur bilemiyorum artık. İlerki zamanlarda artık St logolarını tedarik etmek için sizden yardım talebinde bulunabilirim. Spoiler takmadan onları takmak olmaz diye düşünüyorum. Allah nazardan korusun, kazasız belasız binmek nasip etsin.

Saygılar..

Yorum bağlantısı
Emre Özen

Mehmet abi her sayfayı tek tek okudum. Bu zamana kadar okuduğum kitaplarda bile bu kadar hevesli sayfa çevirmemiştim :) gerçekten çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık Allah nazarlardan kazadan beladan uzak tutsun :):hohoho:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...