Ali Cihangiroğlu 17 Aralık 2010 Paylaş 17 Aralık 2010 Haha, ağzınla yakalandın. Anadol 4 yıldız alır ise, Fiesta'da zaten anca 4 yıldız almış. BU demektir ki güvenlik sağlamlık olarak Fiesta = Anadol........ Bakbak, zevk için yapacakmış Duyanda 64,5 Mustang Convertible topluyor sanacak. İhtiyacın yoksa git amfi teyp tak, jant tak. Daha fazla güvenliğe kimin ihtiyacı olmaz anlamıyorum dediğini ? Kime sorsan ister esp asr 6 havayastığı vs esp malzemelri de kablu bant cırtcırt ve düğme sanki Acaip parçalar lazım şema koydum. TR'de kaç patlak esp'li Fiesta varkı bulup takıcan. he yurt dışında kaç tane var o da muamma. Mehmet'in Focusu bulur yeni güncel kasa araba ve esp bir çok avrupa ülkesinde o arabada standart, tabiki o oranda bulma ihtimali de yüksek. Senin işin yaş, madem esp lazım sen GP al dizel Yaparım diyorsam yaparım kardeşim, bunuda mı biliyorsun yani. Fiesta = anadol biraz daha para bayılırsan 5 yıld gp, fiat baya para harcamıştır 5 yıldız için, elarabası 5 yıldız=grande punto (para ve düdük çalma olayı yani) Ama şuna katılıyorum ESP işi zor ve baya pahalı, çok parça var ve bulması ve satın alması gerçekten çok zor ve pahalıya patlayacak, denk gelirse denerim ama gerçekten zor iş, arkayı disk yapmak çocuk oyuncağı, iş parçaları almakta. Araba değişme işine gelince, aslında içim kaynıyor ama şu ev kredisi bloke etti beni, kredi olmasa direk üst sınıf bir araca geçerdim ama durumu toparlayana dek bu iş bekleyecek artık, sonrasında hanıma veririm artık fiesta yı Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 17 Aralık 2010 Yazar Paylaş 17 Aralık 2010 Bakacaz artık eğer alt yapı tesisatı hazırsa varsa neden olmasın Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Aralık 2010 Paylaş 17 Aralık 2010 Fiat' a o parayı vereceğime bir fakir' i sevindirim daha iyi 5 yıldızmış, parayı bastır analod bile 4 yıldız alır .... valla o sitenin sonu .tr diye bitseydi parayı bastırdın mı 6 yıldız bile alırdın da o işler anca burada böyle. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 17 Aralık 2010 Yazar Paylaş 17 Aralık 2010 Çok güzel olmuş çoookkkk Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 17 Aralık 2010 Paylaş 17 Aralık 2010 Uyyy cillop gibi oldu abi güle güle kullan abicim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 17 Aralık 2010 Yazar Paylaş 17 Aralık 2010 (düzenlendi) Uyyy cillop gibi oldu abi güle güle kullan abicim.. Hadi yat artık sen yarın erkenden gideceksin halen forudma dolaşıyorsun Teşekkürler.. Maşallah Sağolasın Lokman Abi.. 17 Aralık 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest G 17 Aralık 2010 Paylaş 17 Aralık 2010 Güle güle kullanın çöpünü yerde bırakmadınız dimi? Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Aralık 2010 Paylaş 17 Aralık 2010 çakma tenekeler yerine böyle kaliteli ürün çok zor bulunur. güle güle kullan çok şık olmuş. yapıştıracağın yeri sildinmi önce? Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 18 Aralık 2010 Yazar Paylaş 18 Aralık 2010 Teşekkürler.. Güzel oldu özelliklede orjinal şeklinde kestirince güzelliği bozulmadı. Kesilen parçalar ekte. Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 18 Aralık 2010 Paylaş 18 Aralık 2010 mehmet abi yine süper iş çıkartmışsın Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar 18 Aralık 2010 Paylaş 18 Aralık 2010 Fiat' a o parayı vereceğime bir fakir' i sevindirim daha iyi 5 yıldızmış, parayı bastır analod bile 4 yıldız alır ....Ben zevk için yapmak istiyorum kardeşim, ihtiyacım yok ama ilave güvenlik olsun diye üstelik, esp ile beraber arka kampanalarıda Fiesta ST ninkilerle değişirim olur biter, arkayı disk yapmak malzeme olduktan sonra benim için yarım günlük iş, esp ninde malzemeleri olsun onuda takarım, tek zorlanacağım yer, gösterge tablosunu sökmek, zira hassas yapmışlar birde yazılım gerekirse onu yapamam servis lazım. ali bey arkayı disk yapma olayından bahsedebilir misiniz? kampanaları görünce moralim bozuluyor, st ninkiler olmasa da olur, kaça malolur? teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 18 Aralık 2010 Yazar Paylaş 18 Aralık 2010 mehmet abi yine süper iş çıkartmışsın :lol2: Teşekkürler Musa'cım sen çok uzak kaldın ne yaptın sattın mı arabayı yoksa.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Aralık 2010 Yazar Paylaş 22 Aralık 2010 (düzenlendi) Yine uzun zamandır aklımda olan küçük bir modifiye daha yaptım. Birinci kalite kumaş ST logosunun (Çin malı değil kesinlikle) Ön koltuklara uygulaması bana göre çok güzel oldu. Koltuklara spor bir ruh kattı. Resmi aceleden çektim çok net değil. Vakit nulunca daha güzel çekimleri paylaşacağım. Ön camda film olduğundan ve vakit bulamadığım için ön cam tarafından görüntüsünü çekemedim daha. Bu logolardan isteyen olursa çifti foruma özel 10 TL. Sahibinden.com'da ilanda fiyat 12.5 TL olacak. Logonun yanında özel kumaşa yapışmasını sağlayacak özel kesim yapıştırma telası mevcut. Sınırlı sayıda biraz toplu getirttim. Soran çok oluyor nerden aldın kaça aldın diye. İşte bu sefer biraz fazla getirttim. Bakalım beğenilecekmi ? İlan Detayı 24 Aralık 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 Teşekkürler Musa'cım sen çok uzak kaldın ne yaptın sattın mı arabayı yoksa.. evet abi işlerim yoğundu pek fırsatım olmadı, arabayı sattım,şubatta askere gidiyorum abi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Aralık 2010 Yazar Paylaş 22 Aralık 2010 Vaybe Musa,hayırlı oslun inşallah şimdiden. Oda gelir oda geçer ... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 harika dokunuşlar olmuş yine.ellerine sağlık.koltuk st yazısı çok tatlı.orjinal boyutta yazı olmuş.eline sağlık. Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 Vaybe Musa,hayırlı oslun inşallah şimdiden. Oda gelir oda geçer ... sağol abi inşallah..zaten tatile gidiyormuş gibi alıştırdım kendimi hatta ve hatta gelince hangi arabayı alsam diye düşünüyorum şimdiden Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Aralık 2010 Yazar Paylaş 22 Aralık 2010 (düzenlendi) Çok guzzel olmuş mehmet abi, kafalıklara da uygulanabilir birde paspaslarda nasıl olur dersin?? Paspaslar güzel olur aklıma gelmemişti bak Nezaman veriyoruz sana bir çift harika dokunuşlar olmuş yine.ellerine sağlık.koltuk st yazısı çok tatlı.orjinal boyutta yazı olmuş.eline sağlık. Teşekkürler. Orjinal yazını birebir boyutunda. Çok kaliteli gerçekten. sağol abi inşallah..zaten tatile gidiyormuş gibi alıştırdım kendimi hatta ve hatta gelince hangi arabayı alsam diye düşünüyorum şimdiden Güzel tatil gerçekten bedava Ye iç yat.. Sola saa dön keyfine bak... Hayırlısı ile git hayırlısı ile gel kardeşim araba işi kolay nasılsa. 23 Aralık 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 Saat 15.00 den beri bütün sayfaları tektek kontrol ettim focusun en güzeli belgeseli burda...gerçekten bravo... Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 23 Aralık 2010 Paylaş 23 Aralık 2010 Hele şükür tüm sayfaları bitirdim. Mehmet abi eline emeğine sağlık , Allah kaza bela vermesin. Söyleyecek çok şey kalmamış zaten. Cumartesi maç var abi gelsen iyi olurdu. Geçen kartinge geldiniz Serhat abiyle ama araçlarınızı görememiştim. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 23 Aralık 2010 Yazar Paylaş 23 Aralık 2010 Teşekkürler. Cuamrtesi maç nerde ? Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 23 Aralık 2010 Paylaş 23 Aralık 2010 Abi konu linki ; http://www.otoclubturkiye.com/forum/Seatclubwo...27#entry1014227 Yorum bağlantısı
Recommended Posts