Oğuzhan Demir 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 Tek kelime şahane. abi yakına facebookta hayran sayfan açılırsa hiç şaşırmam Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Anil aletin icinide gorsek iyi olurdu. Cok guzel olmus yanliz, benzin isigi ile hararet isiklari haala yesil? Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 detayları ancak paylaşabildim kusura bakmayın ... Yapmayı düşünen varsa çok dikkatli olunması gereken ve sabır gerektiren bir iş ... Dremel olursa herşey daha kolay... ben maket bıçağının ters tarafıyla yaptım butun kazıma işlemlerini... öncelikle nasıl açmam gerektiğiyle ilgili iki tane kaynak vardı elimde... Biri Mehmet abinin sitesi ... http://www.ozyurek.org/gosterge_lamp/gosterge_lamp.htm buda benim yaptığım işi yapan bir başka arkadaşın paylaşımı .... http://www.modifiyem.com/forum/f155/goster...-cc-icin-62861/ bu iki siteyi de yapmak isteyen varsa dikkatlice işe başlamadan okusun ... İlk başta dışardaki 3 vida sökülerek trim çıkartılıyor ... Bu trimi çıkartırken başkasının malı gibi çıkartmayın tatlı sert birkaç çekme denemesi yapın çok zor değil çıkartması ama ben alttaki lastik parçayı ayırırken çok zorlandım. Çıktıktan sonraki görüntü bu şekilde oluyor. trimi söktükten sonra burdaki bagaj switch inin fişini üste basarak ayırıyorsunuz ... Ardından panelin 4 adet vidası söküldükten sonra bir sağ bir sol yaparak kendinize çevirin. DIKKAT bu noktadan sonra paneli sakın yüz üstü yatırmayın ... sağ üst arka taraftadaki soketin üzerinde siyah plastik parçayı sağdan sola dogru ittireceksiniz.. İttirdikçe soket yerinden çıkacak. Direksiyonunuzu ayarlamadıysanız en aşağı ve en geri pozisyona getirin. Ve gösterge panelini çıkartın. DIKKAT 2 aynen yazarken şimdi hatırladığım gibi sakın paneli sökmeden motoru çalıştırıp ısıtıp göstergeler normal şekildeyken fotoğraf çekmeyi unutmayın çekmezseniz birşey olmuyor sadece çok uğraştırıyor emin olmak için gidip bir depo benzin falan alıyorsunuz kaçla gittiğiniz doğru mu diye gps den kontrol ediyorsunuz falan filan Pimleri yavaş bir şekilde kendinize doğru çekin ardından 3 tane siyah pimi çıkartın ... ön paneli sökerken önce 3 tane torx vida var onları sökmek gerekiyor ardından yanda 4 tane tırnak var önce alttakileri kurtarmak paneli öne yatırmadan işlem yapmak için daha kolay oluyor... bu tırnaklardan kurtulunca çok kolay çıkıyor panel panelin arkadan görünüşü bu şekilde ... Panelin siyah kısmını sökerken çok dikkatli olun bir kredi kartı yardımıyla hafif hafif kanırtarak çıkartın... söküldükten sonra bir kısım plexi üzerinde kalıyor ... unutmayın ne kadar az kalırsa plexide o kadar iyi ... yaparken aklıma gelmedi heyecandan biraz ısıtıp çıkartmakta fayda var sanırım... Rakamların arkasındaki yeşil boyayı kazırken en önemli şey sadece yeşil kısımları kazıyın ... dışardaki siyah kısımları kazımamaya çalışın kazırsanız oralardan ışık sızıyor sonra tekrar boyamak zorunda kalırsınız. Işık sızması sorunu arabada böyle gözüküyor ... ona göre dikkatli olun ... Kullandığım ledler bunun gibi ama dörtlüsü ... geçici olarak taktım şerit led çekicem içine panelin en homojen aydınlatma o şekilde olacak... ve sonuç ... Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 anıl çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten uykuluğa gelememene sevindim şu görüntüden sonra yaptıklarını detaylı resimlerle birlikte anlatırsan çok daha iyi olur teşekkür ederim abi aslında hem bunu yapıp hem gelicektim de misafir gelince gelemedim ... birdahakine kısmet Tek kelime şahane. abi yakına facebookta hayran sayfan açılırsa hiç şaşırmam yok daha neler teşekkür ederim... Anil aletin icinide gorsek iyi olurdu. Cok guzel olmus yanliz, benzin isigi ile hararet isiklari haala yesil? teşekkür ederim ekledim fotolarıda... onları özellikle bıraktım zaten saatin ışığı beyaz olamıyor bende onlarda o şekilde kalsın dedim Çalışmalarınız gerçekten çok hoş teşekkür ederim... Valla ellerine sağlık Anıl on numara olmuş... çok teşekkür ederim Erkan o değilde kafamda yıllardır bu araba için para kazanınca yapacağım şeylerin listesi vardı... tek tek yapıyorum fakat listenin sonuna geliyorum artık sonra ne olucak bilmiyorum Yorum bağlantısı
Fatih Ada 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Nasıl ya? sen bunun peşindeydin demeekk.. kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş.. Güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 Nasıl ya? sen bunun peşindeydin demeekk.. kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş.. Güle güle kullan.. ben epeydir cesaret edemiyordum buna bu cumartesi bir gazla indim söktüm yaptım taktım teşekkür ederim Fatih cidden çok keyifli oldu sıra geldi orta konsola Yorum bağlantısı
Fatih Ada 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 ben epeydir cesaret edemiyordum buna bu cumartesi bir gazla indim söktüm yaptım taktım teşekkür ederim Fatih cidden çok keyifli oldu sıra geldi orta konsola orta konsolundamı ışıklarını değiştireceksin bende değiştiricem göstergemi yaa.. Mustafa Liman'ın göstergesi gibi yapabileeğime inansam bi saniye durmamda işçiliğim onunki gibi olmaz,çok profesyonel yapmıştı o Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2011 Paylaş 7 Mayıs 2011 (düzenlendi) yeni follow me home devremi taktım Mustafa nin eline sağlık tam istediğim gibi oldu artık... Bu uyğulamaya 10 numara demek kafi gelmez.Harika olmuş Mustafa çok iyi yapmış ellerinize sağlık.Farlarda çok yakışıklı olmuş İlker ustanında ellerine sağlık.Pancur değişimi çok yerinde olmuş.İç aydınlatmada yaptığın işler yeni akım başlatır bence.Çok mantıklı bir iş yapmışsın eline sağlık. Gösterge çok değiştirmiş araç içini çok farklı gösteriyor beyaz göstergeler. Hepsi güzel işler bu focus zaten çok güzeldi şimdi dahada güzel oldu.Tekrardan eline cebine saglık. Şimdi sen bu yahşi focusu kullanırken çok ciddiyim kullanmaktan dahada büyüz zevk alarak kullanırsın. 7 Mayıs 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 11 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2011 bu sonuçlanınca Can kesin boğazıma yapışacak dırın dırın dırın ... bakalım sonucunda ne çıkıcak ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Maşallah Anıl benim eski göstergem bagajda geziyor, bir ara vereyim sanada aynısından yaparsın, değişik değişik kullanırım Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 11 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2011 Maşallah Anıl benim eski göstergem bagajda geziyor, bir ara vereyim sanada aynısından yaparsın, değişik değişik kullanırım tesekkür ederim Lokman abi yapabilceğim birşeyse yaparım ama lehim işlerinde pek becerikli değilim ben ... Paşa paşa binersin kardeşim ... Sıkılırsan F2 Alır ST yaparsın olur biter..Tekrardan ellerine sağlık kardeşim... hehe teşekkür ettim Erkan sıkılırsam birdahaki arabam kısmet olursa ford olmayacak Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 o resimdeki ımmbırtı ne ya? basmalı bişi dicem ama cam açma butonu değil? Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 11 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2011 o resimdeki ımmbırtı ne ya? basmalı bişi dicem ama cam açma butonu değil? göreceğiz zamanla Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 12 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2011 Anıl bu ledlerden alacaksın tamam abi bu siteden alıyorum sen burdan link verdiysen vardır bir bildiğin diyerek :lol2: Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs 2011 Paylaş 12 Mayıs 2011 Mustafa Liman'ın göstergesinede aynı yerden led alındı. Kaliteleri tartışılmaz. Yorum bağlantısı
Fatih Alp 13 Mayıs 2011 Paylaş 13 Mayıs 2011 Eeeee lost dizisi gibi oldu bu beyaz inci. Sabırla bekliyoruz.... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 Maşallah :lol2: farlar çok güzel görünüyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 Servet abi benim arabayı kargoyla göndereyimde biraz uğraş be abi... :lol2: Mıncıkla biraz birşeyler yap ,mesala göstergeler... Erkan nasıl kaçırdım bu iletini özür.. Gönder ancak 2 ay göstergesiz gezerim dersen sorun yok Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 22 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2011 -4cm + slim spoyler = çiçek. :lol2: o da olucak az kaldı Maşallah farlar çok güzel görünüyor Lokman abi çok teşekkür ederim Erkan nasıl kaçırdım bu iletini özür.. Gönder ancak 2 ay göstergesiz gezerim dersen sorun yok Erkanı yaptıklarından biraz da olsa doğru tanıdıysam 2 ayda 9 doğurur Ağa bu işler beni bozar artık arabaya bişey yapmıcam yeter bu kadar vallaha tam oldu artık. bişey yapmıcaksın sen? arabaya? yapmıcaksın ? bırahhhh ya Yorum bağlantısı
Recommended Posts