Anil Berke Kavraal 20 Haziran 2011 Yazar Paylaş 20 Haziran 2011 Güzel olmuş AnılMaşallah :lol2: Lokman abi çok teşekkür ederim Maşallah. Bu da senin kırmızıya benim arabadaki yükseklik korkunu biraz olsun yenebilmişmiyim :D :nazar: teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Semih İzgi 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Fotolar Semih için Yay takıldıktan sonraki hali ... Canım kardeşim eline,cebine sağlık. Beyaz inci ışıl ışıl olmuş. Yaylar çok iyi oldu,iyiki aldın;aracın artık daha uzun daha basık ve daha kaslı duracaktır. Yeni halini çok beğendim Çok daha fazla fotoğrafı hakkediyor bu inci Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 21 Haziran 2011 Yazar Paylaş 21 Haziran 2011 Maşallah, cillop gibi olmuş. teşekkür ederim :nazar bir tane kendime birtane sana Canım kardeşim eline,cebine sağlık. Beyaz inci ışıl ışıl olmuş. Yaylar çok iyi oldu,iyiki aldın;aracın artık daha uzun daha basık ve daha kaslı duracaktır. Yeni halini çok beğendim Çok daha fazla fotoğrafı hakkediyor bu inci Semihcim çok teşekkür ederim yardımların ve desteğin için ... Fotoğraf çekicem de durumu anlattım biliyorsun Yorum bağlantısı
Harun Çalışkan 21 Haziran 2011 Paylaş 21 Haziran 2011 Anıl bey maşallah çok güzel... Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 23 Haziran 2011 Yazar Paylaş 23 Haziran 2011 Bu focus başka güzel. senin fiestanda artık bir başka yeni Anıl bey maşallah çok güzel... teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ağustos 2011 Paylaş 2 Ağustos 2011 Anıl sen sökmüşsün sana sorayım. şu klima tuşu-arka cam rezistansı vs oaln tuş takımı var ya en altta. onu nasıl söküyoruz 2 vida mı var sadece. birde o gögüs havalandırma sıcak soğuk vs kısmı sökülmeden kendimize doğru çeksek tormavida girecek kadar mesafe gelir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ağustos 2011 Paylaş 2 Ağustos 2011 Anıl sen sökmüşsün sana sorayım. şu klima tuşu-arka cam rezistansı vs oaln tuş takımı var ya en altta. onu nasıl söküyoruz 2 vida mı var sadece. birde o gögüs havalandırma sıcak soğuk vs kısmı sökülmeden kendimize doğru çeksek tormavida girecek kadar mesafe gelir mi? Kısa saplı tornavida lazım olacak sana... Hani şu 5-6 cm boylu olanlardan... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ağustos 2011 Paylaş 2 Ağustos 2011 hımm o olursa havalandırma zımbırtılarını sökmeye gerek yok yani iyiymiş Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ağustos 2011 Paylaş 2 Ağustos 2011 hazır sökmüşken klima aydınlatmasınıda yenileyeyim hangi tip ampul var o çevirmeli zımbırtıların aydınlatmasında Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2011 (düzenlendi) Anıl sen sökmüşsün sana sorayım. şu klima tuşu-arka cam rezistansı vs oaln tuş takımı var ya en altta. onu nasıl söküyoruz 2 vida mı var sadece. birde o gögüs havalandırma sıcak soğuk vs kısmı sökülmeden kendimize doğru çeksek tormavida girecek kadar mesafe gelir mi? tuş takımında 3 vida vardı diye hatırlıyorum ... çok zor elini o araya sokamazsın komple söküp ne yapıcaksan dışarıda yap bence... ve ayrıca teybi söktükten sonra 4 vida sökeceksin ve ondan sonra başkasının malı gibi kendine çekiceksin işte o sırada bütün tırnaklar çıkınca en alttaki tırnağın altına hemen bir bez koy yoksa fena çiziyor oraları ... hazır sökmüşken klima aydınlatmasınıda yenileyeyim hangi tip ampul var o çevirmeli zımbırtıların aydınlatmasında smd led var onda ... ve devre üzerine lehimli .... devreyi sökmek için de plastik pimler var onları eritip çıkartman gerek fotosu olacaktı onların da ... 2 Ağustos 2011 tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Ağustos 2011 Paylaş 2 Ağustos 2011 Helal olsun çok güzel olmuş Anıl. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ağustos 2011 Paylaş 2 Ağustos 2011 tuş takımında 3 vida vardı diye hatırlıyorum ... çok zor elini o araya sokamazsın komple söküp ne yapıcaksan dışarıda yap bence... havalandırma zımbırtısı söküp takamam felan diye tedirginimde yada kaş yapacaz derken gözü ziyan etmeyelim ve ayrıca teybi söktükten sonra 4 vida sökeceksin ve ondan sonra başkasının malı gibi kendine çekiceksin işte o sırada bütün tırnaklar çıkınca en alttaki tırnağın altına hemen bir bez koy yoksa fena çiziyor oraları ... sağolsun birisi kendi malı değilmiş gibi zaten çizdi orayı eğer konsolu diyorsan smd led var onda ... ve devre üzerine lehimli .... devreyi sökmek için de plastik pimler var onları eritip çıkartman gerek fotosu olacaktı onların da ... benim dediğim ampuller var sanırım resimde bir duyunu gördüm mesela onları diyorum. hani sen beyaz aydınlatmaya çevirememişsin ya ben de onlar biraz soluk yanıyor ampulü karardı galiba diyodum. havalandırmanın aydınlatmasını diyorum ben. ben zaten beyaz lede karşıyım fordun yeşilini severim oldum olası Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2011 Helal olsun çok güzel olmuş Anıl. Teşekkürler Murat abi havalandırma zımbırtısı söküp takamam felan diye tedirginimde yada kaş yapacaz derken gözü ziyan etmeyelimsağolsun birisi kendi malı değilmiş gibi zaten çizdi orayı eğer konsolu diyorsan benim dediğim ampuller var sanırım resimde bir duyunu gördüm mesela onları diyorum. hani sen beyaz aydınlatmaya çevirememişsin ya ben de onlar biraz soluk yanıyor ampulü karardı galiba diyodum. havalandırmanın aydınlatmasını diyorum ben. ben zaten beyaz lede karşıyım fordun yeşilini severim oldum olası Havalandırmanın içine açmakta sıkıntı ama bilesin önce düğmeleri sökceksin ardından vidaları söküp hafif sol yada sağ yapıp boşluğu denk getirip kendine çekiceksin ... tırnakları ayırdın mı içi açılıyor... ampulleri ledlerle değiştirceksen içini açman lazım çünkü ampul yuvaları çok küçük ledler geçmiyor... Bunu anlattım çünkü sen parlak yansın istiyorsun led takarsan en iyi sonucu alırsın ve kolay kolay patlamaz Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ağustos 2011 Paylaş 2 Ağustos 2011 yok müdür ampuller yenilense yeter hatta ellemem bile gibi onu korkuttun beni. benim sadece altaki ac- rezistans tuşunu sökmem lazım kısa yoldan Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 Demin arabanın ağzını burnunu dağıttım. havalandırma zımbırtılarını sökmek zor değişmiş yaa da aydınlatması ne lanet bir ampulden. söktüm ampulü şimdi yenisinden bulacam :lol: bit kadar ampul koymuşlar. acaba göstergedeki ampullerden mi bunlar? kaç watt Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 7. Sıcaklık ve pozisyon kısmını sökmek biraz zor üstteki pimi kurtarıp pencere açar gibi aşağıya doğru eğeceksiniz sonra geriye çekince çıkıyor. altlı üstlü tırnakarlar var önce üst tırnağı esnetince alt taraf daha rahat sökülüyormuş :lol: yazayım dedim Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 3 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2011 Demin arabanın ağzını burnunu dağıttım. havalandırma zımbırtılarını sökmek zor değişmiş yaa da aydınlatması ne lanet bir ampulden. söktüm ampulü şimdi yenisinden bulacam bit kadar ampul koymuşlar. acaba göstergedeki ampullerden mi bunlar? kaç watt kolay gelsin işte o kadar sökmüşken boşuna led koy demedim sana uğraşma kaç watt falan diye Yorum bağlantısı
Tolga Altay 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 arabanız çok güzel olmuş.tertemizde zaten maşallah. bütün sayfaları baştan sona okudum focus 1 sahibi olarak sizi kutluyorum çok güzel çalışmalar olmuş Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 16 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2011 arabanız çok güzel olmuş.tertemizde zaten maşallah. bütün sayfaları baştan sona okudum focus 1 sahibi olarak sizi kutluyorum çok güzel çalışmalar olmuş çok teşekkür ederim sizide aramızda görmek isteriz Yorum bağlantısı
Semih İzgi 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 Anıl nasıl oldu araç? Yaylar rodajı tamamladı mı?. Ben 5kişi+bagaj ile 4 saat araç kullanınca arkadaki hafif yükseklikde kayboldu Şuan tam kıvamında ve çok güzel görünüyor. Güncel fotoğraflar çeksen de baksak.. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 16 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2011 Anıl nasıl oldu araç? Yaylar rodajı tamamladı mı?. Ben 5kişi+bagaj ile 4 saat araç kullanınca arkadaki hafif yükseklikde kayboldu Şuan tam kıvamında ve çok güzel görünüyor. Güncel fotoğraflar çeksen de baksak.. çok bir değişim farketmedim esasında uzun yol olarak çanakkaleye gittim geldim ama bende arka ön yüksekliği normal seviyede ki zaten arkanın biraz daha yukarda olmasını tercih ederim umarım inmez fotoğraf çekerim tabiki seni mi kırıcam en sevdiğim iştir hehe ben yayı 2 sebeple çok sevdim birincisi yol tutuşum ciddi oranda değişti... kalkışlarda burnu yukarıya dikiliyordu sert frende öne yığılıyodu bunlardan kurtuldum. Asıl beklemediğim ikinci sonuç mutlu etti beni (aslında Süha söylemişti bana). Frenler eskiye oranla çok daha iyileşti. Eskiden ağırlık öne bindiğinden ön disklere sanırım daha fazla iş düşüyordu. Şimdi araba öne çok yüklenmediği için 4 disk arasında daha homojen dağılıyor fren gücü ve araba çok daha iyi tepki veriyor frenlemede ... Bu arada Semih yeni kaşıntılar var ama hadi hayırlısı diyorum ... :lol: Yorum bağlantısı
Recommended Posts