Anil Berke Kavraal 22 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2011 Maşşallah kardeşim... :DAynen kardeşim tanımıssın,her akşam işten geldiğimde 10 -15 dakka okşarım aracı... bende kapılarını açıp havalandırıyorum işten dönünce vay bee.. ;) Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 26 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2011 (düzenlendi) Ön göğüsteki teyp, saat, klima kontrol düğmeleri ve fan ayar grubunun ışıklarını değiştirdim Servet abi nin yardımıyla ... Servet abi Anıl bekle 1 ay içinde yapıcaz dediyse de 3 gün bekleyip dayanamayıp söktüm ne varsa Şimdi nasıl yapıldığını anlatıyım size niyetlenen olursa yardımcı olsun ... 0. Gerekli malzemeler çok değil yıldız tornavida ve torx tornavida söküp takma işlemleri için yeterli ... 1. Önce teyp yanlarına çıkartma apartı sokularak çıkartılıyor ve kabloları sökülüyor. (5 adet baglantı vardı bende birde geçmeli bir sigorta tutucu ) 2. Teyp çıktıktan sonra altında 4 adet yıldız tornavida sökülüyor. 3. Ön göğüs başkasının değil kendi malınız gibi sağını solunu yoklayarak sökülüyor fotograflardan dişlerin yerini görebilirsiniz ona göre kuvvet uygulama yerlerini belirleyin. 4. Göğüs yerinden çıkar çıkmaz altına vitesin ön tarafına gelicek olan kısıma hemen bir bez koyun çizmemek için. 5. Sonra sırayla önce saatin bağlantı ardından flaşör ardından çakmağın baglantılarını sökün 6. Fan düğmelerinin hepsini en sol pozisyona getirin ki takarken aynısını yapıp sorun yaşamazsınız. 7. Sıcaklık ve pozisyon kısmını sökmek biraz zor üstteki pimi kurtarıp pencere açar gibi aşağıya doğru eğeceksiniz sonra geriye çekince çıkıyor. 8. Sonra fan ayar kısmının elektrik bağlantısını sökün. 9. Klima kontrol düğmesinin kablosunu sökün ve sökme işlemi kısmen tamam. 10. Fan ayarı göğüsten kurtarmak için 3-4 vida var klima kontrolu içinden aynı onları sökün. 11. Klima kontrol düğmelerinin hepsi klipsli iyice inceleyip sökün ben sökerken bikaç yerini kırdım japonladım sorunsuz çalışıyor ama heyecan yapmayın sökerken düşünerek açın 12. Fan kontrol düğmelerini önden başkasının malı gibi çekin çıkarın arkadaki 3 tane vidasını sökün sola doğru çevirin çıkacaklardır. Siyah kapakla alt kısımda pimlerle bağlı onları açınca işlem tamam. 13. Saatde aynı çekilde önce dışardaki 4 pim sonra içerdeki pimleri kurtardınız mı saat elinizde fakat burada saat ve dakika düğmelerine dikkat edin ben göğüsün içine düşürdüm servet abi vitesin oralarda buldu şans eseri. 14. Gerisi ledleri lehimle çıkartıp yenileme işlemi. 15. Kolay gelsin 3 Haziran 2011 tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Dönmez 26 Mayıs 2011 Paylaş 26 Mayıs 2011 Çok güzel olmuş Anıl Abi güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Mayıs 2011 Paylaş 26 Mayıs 2011 Süper olmuş Servetin eline sağlık, Anıl hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2011 Paylaş 26 Mayıs 2011 Anıl güle güle kullan... Servet, ellerine sağlık kardeşim... Boynuna dikkat et.. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 26 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2011 Süper olmuş Servetin eline sağlık, Anıl hayırlı olsun. Lokman abicim teşekkür ederim özledik görüşemedik uzun zamandır... Anıl güle güle kullan... Servet, ellerine sağlık kardeşim... Boynuna dikkat et.. Çok teşekkür ederim Mehmet abi yaparken kulaklarını çınlattık bol bol Mall boncuk olmuş ağa vallaha güle güle kullan Servet abiminde eline sağlık. çok teşekkür ederim Can çok keyifli oldu Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Mayıs 2011 Paylaş 26 Mayıs 2011 Anıl aynen katılıyorum pazar günü görüşürüz inşallah, tabi gelirsen Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mayıs 2011 Paylaş 26 Mayıs 2011 Anıl hayırlı olsun. Gündüz fotoğrafları ? Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 26 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2011 Çok güzel olmuş, elinize sağlık. teşekkür ederiz... Anıl aynen katılıyorum pazar günü görüşürüz inşallah, tabi gelirsen bakalım abi duruma göre site toplantısı varmış yeni haberim oldu Anıl hayırlı olsun.Gündüz fotoğrafları ? Çok teşekkür ederim Servet abi tekardan çok mutlu ettin beni Abi çekmeyi unutmuşum cruise control içinde fotoları çekiyim onlarla beraber eklerim onuda Yorum bağlantısı
Toprak Ağaoğlu 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 iyi günlerde kullanmanız dilegiyle beyaz ve yeşil kombinizasyonuda güzel olmuş elinize sağlık Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Mayıs 2011 Paylaş 29 Mayıs 2011 Her modifiye severe bi Servet abi şart Fan düğmeleri biraz görüntüyü bozmuş sanki, onları birazdaha beyaz yapma imkanı yokmu?? Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 29 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2011 Anıl harika olmuş valla... Servet abimin ellerine sağlık... teşekkür ederim Erkan iyi günlerde kullanmanız dilegiyle beyaz ve yeşil kombinizasyonuda güzel olmuş elinize sağlık teşekkürler çok güzel olmasada idareten şimdilik güzel oldu diyelim Her modifiye severe bi Servet abi şart Fan düğmeleri biraz görüntüyü bozmuş sanki, onları birazdaha beyaz yapma imkanı yokmu?? Sağolsun ford orayı yeşile boyadığı için başka bir şansım kalmadı bir ara açıp maviye değiştirmeyi denemem lazım ... vakit olduğunda bir deneme yapacağım ... Yorum bağlantısı
Bilgehan Bayar 13 Haziran 2011 Paylaş 13 Haziran 2011 çok güzel olmuş ya helal olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2011 Paylaş 14 Haziran 2011 (düzenlendi) Harika olmuş Servet ustanın ellerine ve Anıl cebine sağlık.Focus'un içi çok daha güzel olmuş ve keyfi daha çok artmıştır eminim. Servet usta yüzük çok güzel Anıl benim fan düğmesi resimlerine bak mavi daha iyi duruyor fakat beyazda kırmızı bölüm için şart. 14 Haziran 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 14 Haziran 2011 Yazar Paylaş 14 Haziran 2011 çok güzel olmuş ya helal olsun.. teşekkür ederim Harika olmuş Servet ustanın ellerine ve Anıl cebine sağlık.Focus'un içi çok daha güzel olmuş ve keyfi daha çok artmıştır eminim. :lol2: Servet usta yüzük çok güzel Anıl benim fan düğmesi resimlerine bak mavi daha iyi duruyor fakat beyazda kırmızı bölüm için şart. evet Servet abi destek vermese böyle bir işe soyunmam zor olacaktı... bakayım abi o benimde içimde kaldı gözüme batıyor hangi başlıktaydı o fotograf? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Haziran 2011 Paylaş 14 Haziran 2011 Servet usta yüzük çok güzel Abi bu kadar detaycı başka insan görmedim. Neleri dikkat ediyorsun pes Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2011 Paylaş 14 Haziran 2011 (düzenlendi) Anıl Link te ileti 110.Direk mavi ledleri daya ama içten kırmızı bölüme beyaz led şart.Nasipse ona uğraşacagım bir ara. :lol2: http://www.otoclubturkiye.com/forum/Arac-ci-Ay...html&st=100 http://www.otoclubturkiye.com/forum/Arac-ci-Ay...html&st=160 Servet ustam detaylar incelik ve ruh saklar.İncelemeyi çok seviyorum. :lol2: 14 Haziran 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 19 Haziran 2011 Yazar Paylaş 19 Haziran 2011 bugun önce polisaj sonra cila attım arabama ... Kullanılan malzemeler: Virtus 473 pasta Poorboys White Diomand Glaze Finish Kare 1000p cila Sonax Jant Temizleyici. Meg sarı pedler Bol miktarda mikrofiber bez Fotolar Semih için Yay takıldıktan sonraki hali ... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Haziran 2011 Paylaş 19 Haziran 2011 güzel olmuş Anıl eline sağlık hangi gün boşsun şu benim ST yede bir güzellik yapalım Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 (düzenlendi) Sen istanbul'a yerleştin focus hala Antalya'lı ne iş. Karlıktaki büyütülmüş kar resmi çok tatlı olmuş iyi fikir. 20 Haziran 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 20 Haziran 2011 Yazar Paylaş 20 Haziran 2011 güzel olmuş Anıl eline sağlık hangi gün boşsun şu benim ST yede bir güzellik yapalım Cok tesekkur ederim bir kisinin yapabilecegi bir is degil ya kolum agriyor belim agriyor bacaklarim aciyor 1 haftada ancak gelirim kendime sen pasta isini caglar abiyle gorus cilasini beraber atalim Tesekkur ederim Maşallah, ne güzel şeyler yapılmış emeği geçenlerin ellerine sağlık. Ahmet abi cok tesekkur ederim evet emegi gecen herkese tesekkurler Sen istanbul'a yerleştin focus hala Antalya'lı ne iş. Karlıktaki büyütülmüş kar resmi çok tatlı olmuş iyi fikir. Focus antalyali kalicak abi mumkun oldugu surece bundan sonrada 07 plakaya binmek isterim hem Antalyayi cok seviyorum hem 7 ugurlu sayim hemde dogum gunum kar tanesin benim icin ozel bir anlami var abi cok severim Yorum bağlantısı
Recommended Posts