Çağlar Bayur 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 Demiştin, uzatırlar demiştim; yine diyon, yine diyom Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 Benden uyarması.. Sonra, vay demediydin.. Haber vermediydin olmaasın Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 Ben 200 tl. mi kullandım, 3 hava filtersi 2 yağ filtresi, mazot filtresi 5-6 wurth cam suyu vs. aldım çıktım, bu arada artık yeni mazot filtrelerinde su müşürü olmayacakmış, bunları takınca ne olacak dedim; birşey olmazmış sadece su lambası yanarmış önemsizmiş dediler mahkemeye vermek için bir bahane daha buldum şimdi, eski filtreden müşürü söküp kullanıcakmışız, sadece müşür 118 tl. imiş, Allahtan elimde bir eski müşür, bir tane arabanın üstünde ve bir tanede yeni aldığım son müşürlü filtrede olmak üzre 3 tane müşürüm var, artık yeni filtrelere bunları takar dururum. Bu arada Parrot kit taktırayım dedim, 380 tl. lik kite 500 tl dediler, tabii yuh dedim, cyclone dokunmatik double din navigasyonlu teybe de 2000 tl. dediler, 750 tl. lik çin malı alete 2000 tl. ayıp be kardeşim diyip kaçtım, Trgier+V kayışı değişiminide 975 tl. yapacaklarmış, arabayı zor alıp kaçtım vallahi, ben konuşurken arabayı lifte yanaştırmışlardı bile, 91000 km ye gelmiş diyip birde bakım yapacaklarmış üstelik Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 Bilmeden Tam Zamanında Yapmışım Kaskoyu Yarında Gider Poliçemi Alırım Sonra Servise gidip harcarım 200 lirayı Otosan ı arayıp tanımlatmak gerekiyordu sanırım ; onuda unutmayın Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 Bir kupon verilmiş olması lazım sanırım onunla kayıt yapılıyordu; bu konunun içinde de bahsedilmiş olması lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Haziran 2011 Paylaş 29 Haziran 2011 Bilmeden Tam Zamanında Yapmışım Kaskoyu Yarında Gider Poliçemi Alırım Sonra Servise gidip harcarım 200 lirayı Önce 4443673 aranıp 8 tuşlandıktan sonra kaydı yapılacak.. Takip eden ayın 15 inden itibaren kullanabileceksiniz.. Yarın ararsanız, 15 Temmuzdan itibaren kullanabilirsiniz.. Otosan ı arayıp tanımlatmak gerekiyordu sanırım ; onuda unutmayın Evet aynen... Söylediğiniz iyi oldu bilmiyordum o zaman poliçeyi ile ilgili bir şeyler soruyolar mı poliçeyi alıp mı tamamlamak gerekiyor yok sa poliçe elimde değilkende tanımlayabiliyormuyum _? Tanımladıktan sonra hemen kullanıma geçiliyormu yoksa beklemem gereken zaman varmı_? Ama Çok soru sordum TC kimlik no, Plaka, Motor ve Şasi No, Telefon ve Poliçe numarasını bilmek zorundasınız.. Bir kupon verilmiş olması lazım sanırım onunla kayıt yapılıyordu; bu konunun içinde de bahsedilmiş olması lazım Kupon yok.. Aşağı yukarı tüm servislerden görünebilecek şekilde kayıt oluşturuluyor.. Serviste fatura keserken sorgulanıyor ve görülüyor.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Haziran 2011 Paylaş 30 Haziran 2011 Şimdi aradım abi 200 temmuzda bırakıyorum arabayı boya koruma pasta cila için randevu aldım. Aktive için onlar halledecekler Ben tek arabayı götürecem. Bence 200 tl ye yazık ediyorsun, 50-60 tl.ye alacağın malzemeyle daha iyisini kendin yaparsın, boşa koruma vs. diye masallara inanma, bence yedek parça al daha iyi olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Temmuz 2011 Paylaş 5 Temmuz 2011 Tekrar... Ford Otosan'ın Allianz Sigorta FKasko ürününe özel düzenlediği "Kaskonuz FKasko olsun, 200 TL sizin olsun" isimli kampanyası, aynı şartlar ile Temmuz ayında da devam edecektir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2011 Paylaş 27 Temmuz 2011 Son 3 gün diye bir hatırlatma yapayım... Çağlar gelince, "uzatırlar yine" der nasıl olsa... İnşallah uzatırlar... Ayrıca; 2009 yılı Eylül-Aralık aylarında Sıfır ford almış kişiler, 4443673'ten gelen telefonları cevaplayın... Sizlere sürpriz var.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2011 Paylaş 27 Temmuz 2011 2009 temmuzu kurtarmıyor mu ? Acelen neydi, duramadın mı 2 ay daha Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 ötv indirimi bitiyordu Ötv indirimi eylül sonu bitmiş olması lazım çnkü ben eylül 17 de aldım aracı ve bu indirimden faydalanmıştım Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 Son 3 gün diye bir hatırlatma yapayım... Çağlar gelince, "uzatırlar yine" der nasıl olsa... İnşallah uzatırlar... Ayrıca; 2009 yılı Eylül-Aralık aylarında Sıfır ford almış kişiler, 4443673'ten gelen telefonları cevaplayın... Sizlere sürpriz var.. 500 lira indirim mi var? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 Ötv indirimi eylül sonu bitmiş olması lazım çnkü ben eylül 17 de aldım aracı ve bu indirimden faydalanmıştım Bu adama iyi bakın... Çünkü şanslı 8000 kişiden birisi kendisi 500 lira indirim mi var? Sürpriz... Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 kaça almıştınız?kademeli geçiş mi vardı öyle hatırlıyorum. 115 lik benzinli sedan titanium aytozu gri aracımı peşin 36000 TL ye almıştım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 Ne bu sürpriz merak ettim.:emmiyecingarçıkarmayahazıradamsmileysi: Duyurusu yapılsında, açıklarım... Henüz duyuru aşamasında değil.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 Ben bile merak ettim şimdi Arabası bu olaya uyanlar ne yapsın bekleki emmi açıklama yapsın.Maaşa yapılacak zam açıklamasını bekleyen memur gibi olacak millet Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 kulağıma fısılda Seninkinden daha fazla geri dönüşü olan bir poliçe diyeyim kısaca... Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 aynı araba benimkisiyle 35500 tl idi.Ne bu sürpriz merak ettim. :emmiyecingarçıkarmayahazıradamsmileysi: Siz zaten alırken kazanmışsınız:) Be alırken 2010 model için farklı farklı şehirlerdeki bayilerden fiyat almıştım 36250 nin altında veren olmamıştı. Kayseri de tüm vergiler dahil anahtar teslim 36000 e alabilmiştim sıkı bir pazarlıkla:) Bu arada 2009 da satılan arabaya 2010 model ruhsat verilmesi çok saçma geliyor bana Ama geçenlerde okuduğum bir haberde bu olayın kalktığını yazıyordu. Bundan böyle araç ocakta da çıksa aralıkta da çıksa bulunduğu yılın modeli olarak tescillenecek diyordu haberde Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 Son 3 gün diye bir hatırlatma yapayım... Çağlar gelince, "uzatırlar yine" der nasıl olsa... İnşallah uzatırlar... Ayrıca; 2009 yılı Eylül-Aralık aylarında Sıfır ford almış kişiler, 4443673'ten gelen telefonları cevaplayın... Sizlere sürpriz var.. Bugün 4443673 Ford otosandan arandım. 2011 yılı sonuna kadar Fkaskodan poliçe yaptırmam halinde 300 TL indirim çeki hediyemiz varmış. 300 TL iyi bir rakam. Servis harcamalarında kullanılacak. 30.000 bakımı bedavaya gelir böylece. Eylül başında poliçe doluyor. O zaman bakacağım bir. Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 Bugün 4443673 Ford otosandan arandım. 2011 yılı sonuna kadar Fkaskodan poliçe yaptırmam halinde 300 TL indirim çeki hediyemiz varmış. 300 TL iyi bir rakam. Servis harcamalarında kullanılacak. 30.000 bakımı bedavaya gelir böylece. Eylül başında poliçe doluyor. O zaman bakacağım bir. Tabi bir de kasko için çıkartacakları fiyatta önemli. Bir ay öncesinde fiyat teklifleri alınabiliyor. Bekleyip göreceğiz bakalım ne fiyat çıkacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 300 lira veriyoruz diye, fiyat 30 lira bile artırılmıyor, bundan emin olabilirsiniz.. Standart poliçeden farklı bir poliçedir, teminatları daha zengin şartları bence daha iyidir.. Eski Süper oto poliçemiz vardı, ona eşdeğer, hatta daha da iyidir.. Buna karşılık primde % 5 gibi farklıdır. Ancak bu farkın 300 lira ile alakası yoktur... Poliçedeki teminat farklarından gelen bir farktır.. Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 300 lira veriyoruz diye, fiyat 30 lira bile artırılmıyor, bundan emin olabilirsiniz.. Standart poliçeden farklı bir poliçedir, teminatları daha zengin şartları bence daha iyidir.. Eski Süper oto poliçemiz vardı, ona eşdeğer, hatta daha da iyidir.. Buna karşılık primde % 5 gibi farklıdır. Ancak bu farkın 300 lira ile alakası yoktur... Poliçedeki teminat farklarından gelen bir farktır.. Mehmet Bey iyi ki varsınız kafamızda soru işareti oluşmaya başlarken siz hemen fazlasıyla aydınlatıyorsunuz olayı . Benim groupama dan geçen yıl yaptırdığım poliçede de "Süper Oto Kasko Poliçesi " yazıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 Benim groupama dan geçen yıl yaptırdığım poliçede de "Süper Oto Kasko Poliçesi " yazıyor Abi Bizde de aynı isim kullanılıyor, benzer poliçeye plas diyen var. full diyen var.. Ama groupoma ile bizimki yada bir başkası birbirini tutmaz.. Yani genel bir birliktelik yoktur bunda.. Şu an bizdeki en zengin poliçe Süper oto poliçesi.. F-Kasko ile de çok az farklılıkları var... Belirgin farklar.. Süper oto poliçesinde mini onarım için autoking var, f-kaskoda serviste akıllı mini onarım var. Süper oto anlaşmalı camcıdan sınırsız cam verir.. f-kasko bir cam ama servisten orjinal verir. Süper otoda depremde % 5 muafiyet var, f-kaskoda muafiyet yok.. Diğer şartlar süper oto poliçesi ile aynıdır.. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 Şu an bizdeki en zengin poliçe Süper oto poliçesi..F-Kasko ile de çok az farklılıkları var... Mehmet Bey, Benimki de F-Kasko'dur değil mi ? Fiat da F ile başlıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts