Aydın Ernez 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 mart-2011de focus collection 1,6 2005 model için f-kasko yaptırdım 1490 TL (200 TL fkasko çeki). yaşım 30 u geçmediği için, araba ve ben ilk defa kasko yaptırdığım için bu fiyat çıktığını söylemişlerdi. fkasko 1490 çıktı ama diğer firmalarda da en düşük 1100 civarında çıkmıştı. şimdi yenilemeyi merak ediyorum ne olacak? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 mart-2011de focus collection 1,6 2005 model için f-kasko yaptırdım 1490 TL (200 TL fkasko çeki). yaşım 30 u geçmediği için, araba ve ben ilk defa kasko yaptırdığım için bu fiyat çıktığını söylemişlerdi. fkasko 1490 çıktı ama diğer firmalarda da en düşük 1100 civarında çıkmıştı. şimdi yenilemeyi merak ediyorum ne olacak? Yaşınız 30'u geçti mi. ? Kasko yaptırdığınızda, aracı alalı ne kadar olmuştu.. Alır almaz, kasko yaptırmış mıydınız ? Her halukarda % 30 hasarsızlık indirimi alacaksınız. Genelde fiyatlar bu yıl biraz daha düşük geliyor. Tabi sizin il ve ilçenizde durum nedir bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 (düzenlendi) Ben de kaskoyu fordtan yaptırmıştım.Ama sol aynayı bir araç kırıp kaçınca kaskoyu bozdurdum.587 tl masrafı kasko ödemişti.Yani kaskoyu deldirdim. Hasarsızlık indirimi alamam ama bu bahsettiğiniz indirimden yararlanabilir miyim ? Benim aracın kasko süresi aralık sonunda doluyor.Şimdi yeniletsem bu indirimi alabilir miyim?Geçen sene 710 tl ye yaptırmıştım.yaş:30 (bu smiley güzelmiş.) 17 Kasım 2011 tarihinde Cihangir Elbasan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 Şimdi yeniletmenize gerek yok.. F-Kasko'nun 200 TL servis indirimi Aralık sonuna kadar devam edecek.. Yorum bağlantısı
Aydın Ernez 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Yaşınız 30'u geçti mi. ? Kasko yaptırdığınızda, aracı alalı ne kadar olmuştu.. Alır almaz, kasko yaptırmış mıydınız ? Her halukarda % 30 hasarsızlık indirimi alacaksınız. Genelde fiyatlar bu yıl biraz daha düşük geliyor. Tabi sizin il ve ilçenizde durum nedir bilmiyorum. yaşım 30'u geçmedi (malesef) aracı aldıktan 15-20 gün sonra yaptırdım. malatyada yaptırmıştım. mart ayında yenileyecem. acaba yeni fiyat ne olur merak ediyorum. 1500 lira gerçekten çok para. birde bu 200 TL'lik indirimi forda kayıt yaptırdıktan sonraki aydan itibaren ve 1 yıl içinde kullanabiliyosunuz. ben martta kasko yaptırdım, sigortacım hemen kendisi kaydı yaptırdı orda ve nisanda araca yüklenmişti. servise gittim bakım ve parça değişimi yaptırdım. 2 kampanya vardı. birinde %10 indirim diğeri 200 TL lik çekim ve sadece birini kullanabilirsin dediler. öyle kullandım iyi oldu yani. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 2 kampanya vardı. birinde %10 indirim diğeri 200 TL lik çekim ve sadece birini kullanabilirsin dediler. öyle kullandım iyi oldu yani. Mart ayı için fiyat öngörmek imkansız.. % 10 indirim veya 200 TL bakım indirimi gibi bir kampanya yoktu. Sizin aracınıza uygun, yapılabilecek 2 çeşit poliçe vardı. Birisi Tüm Oto poliçesi Diğeri sizin aldığınız F-Kasko F-Kasko ile Tüm Oto poliçesi arasında hem teminatlar hem de fiyatı arasında biraz fark vardır. Herhalde bunu anlatmak istemiştir acenteniz. Bu yıl martta bakarsınız, F-Kasko 200 lira bakım indirimi verecek olursa yine F-Kasko alırsınız, 200 lira olmaz ise Tüm oto poliçesi alırsınız biraz daha hesaplı gelir. 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 Bu F kasko neden pahalı geçen hafta servise uğradım aracın satışını üzerime alacağım bir kasko fiyatlarına bakalım dedik 1600 ti dediler f kaskoya satışı alın biraz daha düşer ama fazla düşmez dediler anadolu sigorta 1200 tuttu Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Doğrumu oldu yanlışmı oldu bilmiyorum. Kaskoyu yenilerken F kaskoya geçme niyetim var. Bu sabah babam aradı. Uykulu uykulu telefonu açtım, F kasko Axa'dan 250 TL daha yüksek ve yine axa'ya devam ediyorum dedi. Bende düşünmeden tamam dedim.. ST tamponlar eklentiside dahil kasko 460 TL +160 TL sigorta. Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 dün aracin devrini aldim kasko icin servise gittim kasko bedeli 54500 f kasko aile indirimi ile 1590 anadolu sigorta aile indirimi olmadan 1285 biraz kafam karıstı maddi yönden biraz sıkısıgım o nedenle bende anadoludan yaptırdım Yorum bağlantısı
Mehmet Barış Yiğit 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Arkadaşlar ben de Ocakta servise gireceğimden çok istiyordum F Kaskoyu ancak fiyatı maalesef çok yüksek. %20 öğretmen indirimi dahil 900 tl istediler.Ben öğretmenim,31 yaşındayım,1 yıl hasarsızlık indirimim var durum bu.Sompo Japan ise 650 tl fiyat verdi üstelik ilk kazada (mini onarım değil ciddi kaza) hasarsızlık bozulmayacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Doğrumu oldu yanlışmı oldu bilmiyorum. Kaskoyu yenilerken F kaskoya geçme niyetim var. Bu sabah babam aradı. Uykulu uykulu telefonu açtım, F kasko Axa'dan 250 TL daha yüksek ve yine axa'ya devam ediyorum dedi. Bende düşünmeden tamam dedim.. ST tamponlar eklentiside dahil kasko 460 TL +160 TL sigorta. Axa ile fiyatlandırma politikamız çok değişik. İyi yapmışsın.. Fiesta bizde biraz yüksek çıkıyor.. Bir de F-Kasko, Normal Allianz poliçesine göre az biraz pahalı, iki farklılık bir araya gelince sende ciddi bir fark oluşturmuş.. dün aracin devrini aldim kasko icin servise gittim kasko bedeli 54500 f kasko aile indirimi ile 1590 anadolu sigorta aile indirimi olmadan 1285 biraz kafam karıstı maddi yönden biraz sıkısıgım o nedenle bende anadoludan yaptırdım Anadolunun fiyatları yılbaşına kadar iyi çıkar.. Bu genelde her yıl Aralık ayında böyle olur Axa ve Anadolu her yıl sonu birbirine savaş açar.. Mesela, Allianz poliçeniz bitmiş olsun.. Axa'dan fiyat alın, 1000 lira çıkarsa.. Anadoludan poliçeniz bitmiş olsun.. Axa'dan fiyat alın 900 lira çıkar.. Böyle garip durumlar.. Arkadaşlar ben de Ocakta servise gireceğimden çok istiyordum F Kaskoyu ancak fiyatı maalesef çok yüksek. %20 öğretmen indirimi dahil 900 tl istediler.Ben öğretmenim,31 yaşındayım,1 yıl hasarsızlık indirimim var durum bu.Sompo Japan ise 650 tl fiyat verdi üstelik ilk kazada (mini onarım değil ciddi kaza) hasarsızlık bozulmayacak. Tam Allianz'ın istediği bir profiliniz varmış. Eğer hata yapılmadı ise fiyatınız gerçekten yüksek çıkmış.. Daha önceden Allianz'da hasarınız falan olmuş muydu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Barış Yiğit 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Yok abi bu arabayla hiç kazam olmadı ama önceki arabam perte çıkmıştı karşı taraf %100 kusurluydu.Artık onunla mı ilgisi var bilmiyorum ama servis hayallerim suya düştü. Yorum bağlantısı
Yalçın Yurdakul 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 F Kasko'da 300 tl servis indirimi olduğundan cazip gelmişti ama 42.000 tl değer için 970 lira fiyat verdiler. Sampo ise 610 tl fiyat verdi. Servis parasını peşin peşin vermek gibi geldi bana. Ben de Sampo Japan'dan yaptırdım kaskoyu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 F Kasko'da 300 tl servis indirimi olduğundan cazip gelmişti ama 42.000 tl değer için 970 lira fiyat verdiler. Sampo ise 610 tl fiyat verdi. Servis parasını peşin peşin vermek gibi geldi bana. Ben de Sampo Japan'dan yaptırdım kaskoyu. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 F Kasko'da 300 tl servis indirimi olduğundan cazip gelmişti ama 42.000 tl değer için 970 lira fiyat verdiler. Sampo ise 610 tl fiyat verdi. Servis parasını peşin peşin vermek gibi geldi bana. Ben de Sampo Japan'dan yaptırdım kaskoyu. Hayırlı olsun, benim araba için ödediğim kaskoyu duysanız o halde kalpten gidersiniz Ama içim rahat. Bi şey olursa gecenin 4 ünde bile arayabilirim acentemi. Belli mi olur, bir gece ansızın gidebilirimde... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Hayırlı olsun, benim araba için ödediğim kaskoyu duysanız o halde kalpten gidersiniz Ama içim rahat. Bi şey olursa gecenin 4 ünde bile arayabilirim acentemi. Belli mi olur, bir gece ansızın gidebilirimde... Sompodan niye fiyat almadıysan... : ) Yorum bağlantısı
Serkan Gümüşdağ 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Sompo Japan sigortaya baktım. Fiyatları makulse yaptırabilirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Sompodan niye fiyat almadıysan... : ) Önümüzdeki maçlara bakalım. Sompo JAPAN daki aracima 709 tl kasko fiyati verdiler F kasko da ekstradan 1200 tl jant lastik + 600 tl bixenon far olarak islettim ona ragmen 589 tl cikti . Benim acente de bıyıklı, seninkide, kiminki daha koyu bıyık diye mi baktılar anlamadım ki Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Sompo JAPAN daki aracima 709 tl kasko fiyati verdiler F kasko da ekstradan 1200 tl jant lastik + 600 tl bixenon far olarak islettim ona ragmen 589 tl cikti . heralde kampanya var banada o civarda çıktı Emmi yarın ford directi arayıp F kasko indirimi için başvurayım mı ? son gün ne zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Sompo JAPAN daki aracima 709 tl kasko fiyati verdiler F kasko da ekstradan 1200 tl jant lastik + 600 tl bixenon far olarak islettim ona ragmen 589 tl cikti . Üstüne de 200 lira indirim, büyük ihtimalle... heralde kampanya var banada o civarda çıktı Emmi yarın ford directi arayıp F kasko indirimi için başvurayım mı ? son gün ne zaman Gerçekten ikinizin de rakamı çok yakın birbirine.. Yarın ben arar hallederim Mustafa.. Can Uzunefe'yi de araya sıkıştırayım : ) Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Emmi o indirim bana çok lazım aman diyeyim ziyan olmasın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Aralık 2011 Paylaş 22 Aralık 2011 Can senin aracın kaydı yapılmış.. sana 15 Ocak'a kadar bir sms gelecek.. Gelmez ise ararız tekrar.. Mustafa seninki de tamammış... sana da 15 Ocak'a kadar sms gelecek... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Aralık 2011 Paylaş 22 Aralık 2011 Mehmet bey, benim F-kaskoda yakında biter, yenileme yapınca şu 200 tl. cik kampanyası tekrarlanıyormu acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts