İçeriğe Yönlendir

F Kasko'Dan(Allianz) Servis İndirimi Ve Hediyeler

Mehmet Temel

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Bu durumda yeni yaptıranlar mini onarım yapmamalı, değil mi?

Eski yaptıranlar da kullanmasın :)

Zaten ben poliçeyi oluştururken, servisten cam mı, autoking mi istiyorsun sorusunu mutlaka soruyorum..

Orjinal cam diyene F kasko, autoking diyene Tüm oto poliçesi kesiyorum...

düz allianz ile auto king onarımında da aynı durum var mı?

Yok Mustafa, diğer poliçelerde her şey eskisi gibi... Tramere yansımıyor, hasar işlenmiyor, dosya açılmıyor..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Eski yaptıranlar da kullanmasın :)

Zaten ben poliçeyi oluştururken, servisten cam mı, autoking mi istiyorsun sorusunu mutlaka soruyorum..

Orjinal cam diyene F kasko, autoking diyene Tüm oto poliçesi kesiyorum...

İyi kalpli sigortacı :tap2:

Yorum bağlantısı
Halil Yavuz42

Mehmet Bey Nisan gibi benim F kasko'da bitecek. şimdilik 200 tl indirim haberi yok resmi sitede. O zaman görüşürüz ama kasko şirketimi değiştirmeli miyim? 2 yıldır hasarsızlık olacak. Araba eşimin üzerine kayıtlı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mehmet Bey Nisan gibi benim F kasko'da bitecek. şimdilik 200 tl indirim haberi yok resmi sitede. O zaman görüşürüz ama kasko şirketimi değiştirmeli miyim? 2 yıldır hasarsızlık olacak. Araba eşimin üzerine kayıtlı.

Eşiniz öğretmen mi ? inşallah öğretmendir çünkü indirim oranı yüksek.. .

Fiesta ve öğrenci deseydiniz, en ucuzunu aramak gerekecekti :)

Allianz'a devam edebilirsiniz,

Orjinal cam takıntınız olacaksa yine F-Kasko alın.. Ufak tefek ezik göçük yada tamir işleriniz olacaksa Tüm oto poliçesi alın... Çünkü Allianz'ın Tüm Oto poliçesinde autoking var.. Şu anki sizdeki poliçede autoking anlaşması yok.. 200 lira hediyesi denk gelirse, yine f-kasko düşünülebilir..

Yorum bağlantısı
Halil Yavuz42

Eşiniz öğretmen mi ? inşallah öğretmendir çünkü indirim oranı yüksek.. .

Fiesta ve öğrenci deseydiniz, en ucuzunu aramak gerekecekti :)

Allianz'a devam edebilirsiniz,

Orjinal cam takıntınız olacaksa yine F-Kasko alın.. Ufak tefek ezik göçük yada tamir işleriniz olacaksa Tüm oto poliçesi alın... Çünkü Allianz'ın Tüm Oto poliçesinde autoking var.. Şu anki sizdeki poliçede autoking anlaşması yok.. 200 lira hediyesi denk gelirse, yine f-kasko düşünülebilir..

Eşim öğretmen değil. SSK' lı. Geçen yıl 770tl civarı F kaskodan fiyat almıştık. Şimdilik cam ve mini onarım ihtiyacım olmadı. Ama olursa diye bakalım. Nisan ayına kadar 200 tl indirim çıkarsa değerlendiririm. Allianz olmazsa en düşük fiyat hangisi çıkıyor? Tabiki aynı teminatlarla...Başka bir acenteci arkadaşta ergo, generali sig. bayisi. Her sene tüm şirketlerden teklif alıyorum ona göre karar veriyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Allianz olmazsa en düşük fiyat hangisi çıkıyor? Tabiki aynı teminatlarla...Başka bir acenteci arkadaşta ergo, generali sig. bayisi. Her sene tüm şirketlerden teklif alıyorum ona göre karar veriyorum.

Her şirketin kendi doğrusu var Halil Bey..

Allianz, sigortalı yaşına takmış durumda.. sigortalı yaşından çok ciddi etkileniyor fiyatlar.. 22 yaşında birine 2000 lira çıkan poliçe 40 yaşında birine 800 çıkabiliyor..

Bir başkası sigortalı yaşına değil araca bakıyor... Bazısı fiestayı sevmiyor, bir başkası japondan korkuyor...

Bu sebeple tek tek çalışmak gerek.. şu uygundur diyemiyoruz..

Yorum bağlantısı
Halil Yavuz42

Her şirketin kendi doğrusu var Halil Bey..

Allianz, sigortalı yaşına takmış durumda.. sigortalı yaşından çok ciddi etkileniyor fiyatlar.. 22 yaşında birine 2000 lira çıkan poliçe 40 yaşında birine 800 çıkabiliyor..

Bir başkası sigortalı yaşına değil araca bakıyor... Bazısı fiestayı sevmiyor, bir başkası japondan korkuyor...

Bu sebeple tek tek çalışmak gerek.. şu uygundur diyemiyoruz..

ilginize teşekkür ederim. O gün gelsin bakalım araştırırım...

Yorum bağlantısı
Onur Efe

Benim kasko Allianz düz olan. % 60 hasarsızlık indirimiyle aracı alırken 4 ay önce yaptırdım. Bu kasko dolmadan F kaskoya geçebilir miyim?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim kasko Allianz düz olan. % 60 hasarsızlık indirimiyle aracı alırken 4 ay önce yaptırdım. Bu kasko dolmadan F kaskoya geçebilir miyim?

Geçebilirsiniz,

Ödediğiniz prim kalan gün üzerinden iade edilir.. % 60 hasarsızlık ile F-Kasko bir yıllık süreli yeni yapılır..

Neden geçmek istiyorsunuz.. ?

Yorum bağlantısı
Onur Efe

Geçebilirsiniz,

Ödediğiniz prim kalan gün üzerinden iade edilir.. % 60 hasarsızlık ile F-Kasko bir yıllık süreli yeni yapılır..

Neden geçmek istiyorsunuz.. ?

F kasko Daha avantajlı gibi algıladım. Sanırım daha da ucuz olacak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

F kasko Daha avantajlı gibi algıladım. Sanırım daha da ucuz olacak.

F Kasko

Servisten orjinal cam alabilirsiniz, depremde muafiyet sıfırdır... autoking anlaşması yoktur...

Şu anki sizin poliçenizde

Anlaşmalı camcılardan cam alabilirsiniz, depremde % 5 muafiyet var, autoking anlaşması var..

Bence sadece orjinal cam ve autoking seçeneklerini karşılaştırın..

F kasko normalde biraz pahalı gelir..

Yorum bağlantısı
Onur Efe
(düzenlendi)

Autoking artık çok avantajlı değil zaten. Dün uğradım aracımda hafta sonu macerasından sonra ufak tefek hasarlar oluştu nazarlık olarak. Sağ taraf boydan boya çalı çiziği olmuş sadece vernik kısımda çok ince bir çizik var. Pasta rahat rahat çıkarır. Ama autokingde extra dediler. Ve çıkarmaz dediler.

Arka bagaj kapağı üzerine arkadaş telefon koydu sonra bagajı açınca spoilerin ön kısımında kalan parça ile tavan arasına telefon sıkışıp kırıldı ve benim bagaj kapağında 6 cm çapında 5 6 mm derinliğinde göçük oluştu. Limitlerin dışında extra çıkar dediler. Hem düzelmez arkası kapalı dediler.

Ben de dedim sağolun.

Ayrca tüm indirimlere rağmen % 5 deprem muhafiyeti ve 2 kullanıcı limiti var aracımın.

Buna rağmen sıfır araç olarak 3. hasarsız senemde 800 tlye maloldu. Bilmiyorum uygun mudur.

tarihinde Onur Efe tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ernur Ünverdi

Merhaba,

Kaskoyu yeniledim. Forumda bulunsun diye yazıyorum.

Araç : 2006 Focus 1.6 TDCI GHIA HB, araç değeri 25.500

Hasarsızlık oranı : % 40, İl : Ankara

Anadolu sigorta teklifi : 731,00 TL

Kişisel eşya : 1,000 TL

Artan mali sorumluluk : kombine tek limit - SINIRSIZ

%10 TTNET müşteri indirimi !

Hasarsızlık indirimi koruma : Tek hasar koruma ( Acente sınırsız dese de, konu klozda şu şekilde açıklanmış : hasar tutarının toplam net kasko priminin %60 ından düşük olması halinde...) sınırsız filan değil yani.

Allianz sigorta, %25 Koç Ailem indirimi uygulanmasına rağmen 786,00 TL

İhtiyari mali mesuliyet : 50,000 TL

Hasarsızlık indirimi yok.

Mali sorumluluk limitinin sınırsız olması nedeniyle Anadolu'yu seçtim.

(Geçtiğimiz 2 sene Anadolu hep yüksek kalmıştı Allianz'dan bu sene daha düşük çıktı nedense.)

Not : Bu TTNet müşteri indirimi konusunu bilen var mı ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Not : Bu TTNet müşteri indirimi konusunu bilen var mı ?

Galiba, biz herkese % 10 indirim yapacağız demenin evrağa bağlammış halidir.. :D

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Hamit Sakarya

Benim kasko bitmek üzere bu ay içinde yaptırmam gerekiyor.Artık kaç tl fiyat çıkar bilmem.Hayırlısı

Yorum bağlantısı
Halil Yavuz42

Bu sene f kaskoda 200 tl hediye çeki kampanyası yok.

Ben sompo japandan kasko yaptırdım. Araba çekilişi var.

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

25000 bakımında 200 tl Fkasko indirimimi kullandım. 95/6 lira ödeyip çıktım.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Tahmin etmek çok zor.. Hayırlısı diyelim..

Mehmet abi bu sene yeniledik ya yine 200TL indirim var mı ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mehmet abi bu sene yeniledik ya yine 200TL indirim var mı ?

Yok Süha'cım...

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Mehmet Ozyurek

Az önce bir duyuru aldım.. duyuru aynen şu şekilde...

"15 Ekim - 15 Kasım 2012 tarihleri arasında, tüm acentelerimiz aracılığıyla satılacak ve 0 (sıfır) km. Ford araçlara düzenlenecek FKasko poliçe sahiplerine Navitech PX-407 Navigasyon Cihazı hediye edecektir"

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halil Yavuz42

Az önce bir duyuru aldım.. duyuru aynen şu şekilde...

"15 Ekim - 15 Kasım 2012 tarihleri arasında, tüm acentelerimiz aracılığıyla satılacak ve 0 (sıfır) km. Ford araçlara düzenlenecek FKasko poliçe sahiplerine Navitech PX-407 Navigasyon Cihazı hediye edecektir"

2. el araçlarda yok yani....

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

2. el araçlarda yok yani....

Malesef... ama ben ümitliyim.. bakalım bir şeyler düşünürler gibi geliyor..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...