İçeriğe Yönlendir

F Kasko'Dan(Allianz) Servis İndirimi Ve Hediyeler

Mehmet Temel

Recommended Posts

Hüseyin Matur

10 kaskodan bir connect çıkar :)

Transit yapalım abi şunu. En 12+1 lisinden. :)

Ben bu konuya eğileyim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Transit yapalım abi şunu. En 12+1 lisinden. :)

Ben bu konuya eğileyim.

Minibüs çıkmaz.. minibüs kaskosu pahalı.. connect ;)

Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan

Dikiz aynamı kamyoncunun biri götürdü,ben de kaskodan değiştirdim, 4-5 yıllık hasarsızlığım vardı.Bu sene yenilerken ne kadar kaybım olur acaba ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Dikiz aynamı kamyoncunun biri götürdü,ben de kaskodan değiştirdim, 4-5 yıllık hasarsızlığım vardı.Bu sene yenilerken ne kadar kaybım olur acaba ?

Tam olarak kaç yıllık hasarsızlığınız vardı... ?

Muhtemelen iki basamak geri gideceksiniz, % 20 kaybedeceksiniz, ama hissettiğiniz % 30 civarında olacak.. Çünkü % 20 geçen yılki rakamdan değil, brüt rakamdan olacak..

Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan

Galiba 2007 yılındaydı marşpiyeli kaldırıma sürtmüştük o zamandan beri hasarsızlığım var. Aslında ayna ucuz olsa kaskodan yapmayacaktım ama 150 TL deyince mecburen kaskoyu devreye soktum

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Aslında ayna ucuz olsa kaskodan yapmayacaktım ama 150 TL deyince mecburen kaskoyu devreye soktum

Bence yanlış yapmışsınız.. Muhtemelen kaskonuz daha fazla etkilenecek...

Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan

Bence yanlış yapmışsınız.. Muhtemelen kaskonuz daha fazla etkilenecek...

Sağlık olsun Mehmet Abi. Daha 2 ay var bitmesine ,başka bir kamyoncunun diğer aynayı götürmeyeceği ne malum :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sağlık olsun Mehmet Abi. Daha 2 ay var bitmesine ,başka bir kamyoncunun diğer aynayı götürmeyeceği ne malum :biggrin:

Eğer böyle bişey olursa ve indirimin şu an % 60'dan az ise sakın ha kaskodan değiştirme aynayı...

Kaskon en az 3 katına çıkar :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Araç bedeli düşük kasko primi yüksek araçlarda kesinlikle tavsiye ederim...

Muafiyetlide sevmediğim tek şey: Cam kırılması sınırsız ve hasarsızlığı bozmayacak.. Ama muafiyete takıldığı için cam alamayacaksın :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

10 kaskodan bir connect çıkar :)

İş yerine ait 4 iş makinası ve 21 aracın(Kamyon-Pick-up-Traktör v.s.)kasko poliçelerini Allianz sigortadan yaptırdık.İndirim hak ettik mi Emmi :tongue:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İş yerine ait 4 iş makinası ve 21 aracın(Kamyon-Pick-up-Traktör v.s.)kasko poliçelerini Allianz sigortadan yaptırdık.İndirim hak ettik mi Emmi :tongue:

Hımm. bu listeden bir focus çıkar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Fikrini bozma.. :)

Bu güne kadar fikrini bozan kimi gördüysem kaza yaptığını da gördüm.. :D

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

Hımm. bu listeden bir focus çıkar :D

Yarın yapıştım sigorta acentesinin yakasına o zaman :fiuw:

Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar

yandan bir araba dokundu benzin kapağının altı 2 tane 3 cm lik çizik 4 cm çapında göçük oluştu aynı zamanda da tamponda 2 cm çapında içeri girdi servise gittim dedim mini onarım baktı baktı tampon komple boyanacak , sol arka direği de komple boyanacakmış :) bende şansımı deneyim dedim King e gittim 5 kuruş almadan yaptılar :) mini onarım çerçevesinde. Bilginiz olsun Kaskom F-Kasko Allianz

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Yeni araba alırsak kaskosunu emmi kaskodan yaptırız inşallahh şurda tanıdıgımız bildgiimiz bi insan kazansın.

Yapmam Ahmet... :D

Açık ve net, yapmam..

F kasko kampanyası bitti mi ?

F-Kasko devam ama 200 lira hediyesi en son Kasım- Aralıkta vardı.. Yılbaşından sonra olmadı.. Yakında yine açarlar diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

F Kasko yaptırmış olan arkadaşlar...

F Kasko'da bir değişikliğe gidilmiş bulunmaktadır. F Kaskodan akıllı mini onarım kullananların hasarları tramere işlenmekte, hasarsızlığı f-kaskodan yenilenmek şartıyla korunmaktadır..

Bu sebeple tavsiyem, akıllı mini onarım kullanılmamasıdır.. Kullanıldığı takdirde, yenilemenin f-kaskodan yapılması zorunlu hale gelmektedir..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

F Kasko yaptırmış olan arkadaşlar...

F Kasko'da bir değişikliğe gidilmiş bulunmaktadır. F Kaskodan akıllı mini onarım kullananların hasarları tramere işlenmekte, hasarsızlığı f-kaskodan yenilenmek şartıyla korunmaktadır..

Bu sebeple tavsiyem, akıllı mini onarım kullanılmamasıdır.. Kullanıldığı takdirde, yenilemenin f-kaskodan yapılması zorunlu hale gelmektedir..

Sözleşme imzalanırken bu belirtilmiş miydi Mehmet abi? Yani bir anlamda kandırmaca oluyor gibi geldi bana...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sözleşme imzalanırken bu belirtilmiş miydi Mehmet abi? Yani bir anlamda kandırmaca oluyor gibi geldi bana...

Sözleşme kılıfına uyar Sani..

Sözleşmede bozulmaz deniyor, Uygulamaya göre de aynı poliçeye devam edilirse bozulmuyor..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sözleşme kılıfına uyar Sani..

Sözleşmede bozulmaz deniyor, Uygulamaya göre de aynı poliçeye devam edilirse bozulmuyor..

Bu durumda yeni yaptıranlar mini onarım yapmamalı, değil mi?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

düz allianz ile auto king onarımında da aynı durum var mı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...