Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 Ali'cim Fiat'ın F'si kaskomuz da var ama Ford'un F'si gibi değil.. bu sebeple çok kullanmıyorum ben.. Fiat Kaskonun Ford Kaskodan farkı.. Anlaşmalı servis harici onarımlarda % 30 muafiyet olmasıdır.. Yani, servise gitme zorunluluğun vardır, Çağlar'ın oraya gidersen hasarın % 30'u kesilir.. Ford Kaskodan artısı da, Boya koruma hediyesi olmasıdır... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 Ali'cim Fiat'ın F'si kaskomuz da var ama Ford'un F'si gibi değil.. bu sebeple çok kullanmıyorum ben.. Fiat Kaskonun Ford Kaskodan farkı.. Anlaşmalı servis harici onarımlarda % 30 muafiyet olmasıdır.. Yani, servise gitme zorunluluğun vardır Ooo berbat bişeymiş Mehmet Abi, tşkler. Ben Tam SüperSonik Kaskom da kalayım o zaman Çağlar'ın oraya gidersen hasarın % 30'u kesilir.. Zaten Çaylar Boyar'ın dükkanı gidersem %30 + %50 zararlı çıkarım. 2 parça çizik boyanacak diye giderim, bu adam renk tutsun diye kupayı ayırıp tüm arabayı kumlar, sonra 4 kat boyar. Buyur sonra satabilirsen sat komple boyalı arabayı Adam vur diyorsun öldürmekle bile yetinemiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Mehmet bey şu anda f kaskoda servis indirimi veya başka bir indirim var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Mehmet bey şu anda f kaskoda servis indirimi veya başka bir indirim var mı? Şu an, 2009 yılı Eylül-Aralık aylarında Sıfır ford almış kişilere F-Kasko yaptırmaları halinde 300 lira servis indirimi var.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Emmi bize bir indirim olur mu bu sene Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Ya nasip Mustafa... O günü görelim hele.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Arkadaşlar küçük bir hatırlatma yapmak isterim, Kaskonuzu yaptırken sadece fiyata bakmamanızı hatırlatmak isterim,yaptıracağınız şirketin mali durumu,YETKİLİ servis ağı,asistans şirketinin yapısı ve hizmet kalitesi,hasar ödeme süresi gibi etkenler çok önemlidir.. Bunları göz önüne aldıktan sonra fiyatı değerlendirmek çok daha mantıklı ve faydalı olacaktır.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Arkadaşlar küçük bir hatırlatma yapmak isterim,Kaskonuzu yaptırken sadece fiyata bakmamanızı hatırlatmak isterim,yaptıracağınız şirketin mali durumu,YETKİLİ servis ağı,asistans şirketinin yapısı ve hizmet kalitesi,hasar ödeme süresi gibi etkenler çok önemlidir.. Bunları göz önüne aldıktan sonra fiyatı değerlendirmek çok daha mantıklı ve faydalı olacaktır.. Tabiki.. Dün bir müşterim geldi.. Eşine C3 almış.. Kasko hesapladık, başladı çok yüksek, bu ne böyle demeye.. Çok da yüksek değildi açıkçası.. 900 lira civarı bir rakamdı. Eşine niye bir Uno almadın da C3 aldın dedim.. Sustu.. Yaptık kaskoyu Yorum bağlantısı
Tahir İlter 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Bildiğim kadarıyla kaskoda şehir,araç yılı,sürücü durumu,aracın kaza istatiskleri fiyatı oldukça fazla etkiliyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Mehmet abi kasko süresi Trafik sigortası ile aynı güne denk geldi .Yarın bi halledelim kaskoyuda.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Bildiğim kadarıyla kaskoda şehir,araç yılı,sürücü durumu,aracın kaza istatiskleri fiyatı oldukça fazla etkiliyor. Burada aktüarya departmanları tarafından hazırlanan hasar frekans tabloları kullnılıyor.. Artık ilçe dahi fiyatı etkiliyor.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Fiestaların bu durumdan ötürü yüksek çıktığını duymuştum.Kazaya fazla karışıyorlarmış galiba ama detaylı bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Fiestaların bu durumdan ötürü yüksek çıktığını duymuştum.Kazaya fazla karışıyorlarmış galiba ama detaylı bilmiyorum. şirketten şirkete değişebilir bu durum çinki her şirket kendi verilerinden yola çıkıyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Bu arada benim de bu sayede kazanılmış 200 TL FParam vardı, Kendin yap işlerini bırakıp OtoKoç Servisinden gidip bir ara bir şeyler yaptırayım Kocaoğlan'a. Abi.. yılbaşına kadar harcamalısın o parayı.. Yoksa Ford el koyacak haberin olsun.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Abi.. yılbaşına kadar harcamalısın o parayı.. Yoksa Ford el koyacak haberin olsun.. sarf mazleme almak en iyisi. parçacı fiyatı ile servisteki fiyatlar aynı nerdeyse. ben 2 bakımlık sarf malzeme almıştım. hava filitresi polen filitesi yağ filitresi benzin fiitresi buji hatta en son kuruşlarım fordda kalmsın diye park ampulü alıyordum bozuk para niyetine Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 29 Ağustos 2011 Paylaş 29 Ağustos 2011 f kasko yaptırana boya koruma ücretsiz diyorlar,böyle bir kampanya var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2011 Paylaş 29 Ağustos 2011 f kasko yaptırana boya koruma ücretsiz diyorlar,böyle bir kampanya var mı? F_kaskoda böyle bir hizmet yok.. Yine Allianz'ın Renault Kasko ve Fiat Kasko'sunda Optimum Paket Boya Koruma Hediyesi var. Hyundai Kaskodada ücretsiz check-up hediyesi var.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Eylül 2011 Paylaş 1 Eylül 2011 Fkaskonun şuan için bi kampanyası varmı? Geçen sene Fkaskoya geçmiştim 200 tl ile ay sonundaki yıllık bakımını bedava yaptırmış olucam Ay sonu trafik sigortası ve kaskomda bitior servise gittigimde onlarıda halledicem... Mehmet abi kendim yaptıgım stopları kaskoya işletme imkanım varmı? Bana maliyeti 450 tl orjinalleri ise 120 tl allah korusun bi kaza olursa çarpana veya kasko şirketine bu durumu ispatlayamam çünkü ortada fatura yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Eylül 2011 Paylaş 1 Eylül 2011 Fkaskonun şuan için bi kampanyası varmı?Geçen sene Fkaskoya geçmiştim 200 tl ile ay sonundaki yıllık bakımını bedava yaptırmış olucam Ay sonu trafik sigortası ve kaskomda bitior servise gittigimde onlarıda halledicem... Şu an, 2009 yılı Eylül-Aralık aylarında Sıfır ford almış kişilere F-Kasko yaptırmaları halinde 300 lira servis indirimi var.. Ancak, F-Kasko'yu yinede düşünebilirsin.. Normal kaskolara göre bazı artıları var.. Mehmet abi kendim yaptıgım stopları kaskoya işletme imkanım varmı? Bana maliyeti 450 tl orjinalleri ise 120 tl allah korusun bi kaza olursa çarpana veya kasko şirketine bu durumu ispatlayamam çünkü ortada fatura yok Fotoğrafı çekilir, Aksesuar olarak bedeli eklenir, notlara yazılır.. Teminata dahil edilebilir.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Fkasko yaptırmayı düşünüyorum tekrar Mehmet abi, sık sık ve 2-3 kusuş için her sene kasko şirketini değiştirmeyi sevmiyorum. Daha önce Allianz kullanıyordum 200 tl indirim ve bütün işlemlerin serviste yapılabilmesi nedeniyle Fkaskoya geçtim. Burda büyük şehirlerdeki gibi Allianz kaskonun bütün işlemlerini yapacak yer bulmak sorun oluyor diye gerçi bugüne kadar hiç mini onarım veya başka bi şeye ihtiyacım olmadı... Hasar sonrası ödeme yapacakları zaman stoplar konusunda sorun çıkartmazlar dimi? Bildigim kadarıyla ek aksesuarlardan çok düşük bi ücret alıyorlar çünkü. Araç üzerine işli 1000 tl aksesuar var şuanda zaten onlarında fotografını çektirmeme gerek varmı(0 aldıgımda eklettmiştim ilk kaskoyu yaparken) Birde aracımı yenileme düşüncem var(istedigim gibi temiz 2. el araç bulunca) aracım 2007 model 75'lik delüx connect, 2009 ve üstü 110'luk Glx düşünüyorum. 1. Aracı sattıgımda kasko direk iptalmi oluyor yoksa satılsa bile kaskonun bitim tarihine kadar devam ediyormu? 2. Yeni aldıgım araca kaskoyu devretme imkanı varmı(araç değerindeki artış nedeniyle çıkan farkı ödeyip) 3. Yeni aldıgım araca kasko yaptırdıgımda(aynı kasko şirketinde) hasarsızlık indirimim 0'danmı başlıyor yoksa eski aracımda olan indirim oranındanmı devam ediyor? Yani şuanda 500 tl cıvarında ödedigim kaskyu tekrar 0 indirimle başlayıp 1000 tl cıvarımı ödiycem? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Fkasko yaptırmayı düşünüyorum tekrar Mehmet abi, sık sık ve 2-3 kusuş için her sene kasko şirketini değiştirmeyi sevmiyorum. Daha önce Allianz kullanıyordum 200 tl indirim ve bütün işlemlerin serviste yapılabilmesi nedeniyle Fkaskoya geçtim. Burda büyük şehirlerdeki gibi Allianz kaskonun bütün işlemlerini yapacak yer bulmak sorun oluyor diye gerçi bugüne kadar hiç mini onarım veya başka bi şeye ihtiyacım olmadı... Burda bir karışıklık var.. F-Kasko Allianz'ın 7-8 çeşit kaskosundan birisidir ve Ford Araçlar için olanıdır.. Sonuçta sen Allianz'dan kasko yaptırıyorsun.. F-Kasko'nun diğer standart Allianz kaskodan önemli iki farkı, orjinal cam vermesi, mini onarımda autoking yerine anlaşmalı servisin kullanılmasıdır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Hasar sonrası ödeme yapacakları zaman stoplar konusunda sorun çıkartmazlar dimi? Bildigim kadarıyla ek aksesuarlardan çok düşük bi ücret alıyorlar çünkü. Araç üzerine işli 1000 tl aksesuar var şuanda zaten onlarında fotografını çektirmeme gerek varmı(0 aldıgımda eklettmiştim ilk kaskoyu yaparken) Diğer aksesuarlar, orjinal ford opsiyonları ise fotoğraf istemez.. Birde aracımı yenileme düşüncem var(istedigim gibi temiz 2. el araç bulunca) aracım 2007 model 75'lik delüx connect, 2009 ve üstü 110'luk Glx düşünüyorum.1. Aracı sattıgımda kasko direk iptalmi oluyor yoksa satılsa bile kaskonun bitim tarihine kadar devam ediyormu? 2. Yeni aldıgım araca kaskoyu devretme imkanı varmı(araç değerindeki artış nedeniyle çıkan farkı ödeyip) 3. Yeni aldıgım araca kasko yaptırdıgımda(aynı kasko şirketinde) hasarsızlık indirimim 0'danmı başlıyor yoksa eski aracımda olan indirim oranındanmı devam ediyor? Yani şuanda 500 tl cıvarında ödedigim kaskyu tekrar 0 indirimle başlayıp 1000 tl cıvarımı ödiycem? 1- Farklı bir poliçeye geçilecekse, mevcut poliçe iptal edilir yenisi yapılır. Mevcut poliçe ihtiyaçları karşılayacak durumdaysa poliçe iptal edilmeden araç değişikliği yapılabilir.. 2- Tabiki.. 3- Aynı sınıfta hatta Allianz için söylüyorum, otomobil de alsan, hasarsızlık indirimin yeni aracına aktarılır.. Sıfıra düşürülmez. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Tşk ederim Mehmet abi, bu konu kafama çok takılıyordu artık gönül rahatlıgı ile aracımı yenileyebilirim. Sigorta şirketime gidip şu plakalı aracımı sattım diyip yeni aracımın ruhsatını vermem yeterlimi? Herhangi bi belge gerekiyormu? Aldıgım aracı hemen o gün üzerime alırım ama sattıgım aracımı yeni sahibi 1-2 hafta içinde üzerine alır kasko işleminde bi sorun çıkartırmı yeni aracımda? Eski aracın noter satışı yapılma zorunlulugu varmı? Aksesuarlar serviste takılan yan basamak spoyler vs + bide müzik sistemi(bass'ı yeniledim onu faturası ile birlikte işleticem tekrar). Stop lambalarınıda kaskoyu yeniletmeye gittigimde ordaki görevli ile konuşup işletirim kaskoya o zaman. Bi arkadaş ticari araçtan binek araca geçiş yapmıştı farklı bi kasko şirketiydi eski aracındaki kasko boşa gitmişti 0'dan kasko yaptırıyormuş gibi işlem yaptırmıştı o nedenle kafama çok takılıyordu bu durum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Tşk ederim Mehmet abi, bu konu kafama çok takılıyordu artık gönül rahatlıgı ile aracımı yenileyebilirim. Sigorta şirketime gidip şu plakalı aracımı sattım diyip yeni aracımın ruhsatını vermem yeterlimi? Herhangi bi belge gerekiyormu? Aldıgım aracı hemen o gün üzerime alırım ama sattıgım aracımı yeni sahibi 1-2 hafta içinde üzerine alır kasko işleminde bi sorun çıkartırmı yeni aracımda? Eski aracın noter satışı yapılma zorunlulugu varmı? Sattığın aracın satış sözleşmesi önemli değil, sonuçta beyanla da durdurabilirsin kaskonu.. Yeni aldığın araç için ruhsat, fatura yada satış sözleşmesi şart. Bi arkadaş ticari araçtan binek araca geçiş yapmıştı farklı bi kasko şirketiydi eski aracındaki kasko boşa gitmişti 0'dan kasko yaptırıyormuş gibi işlem yaptırmıştı o nedenle kafama çok takılıyordu bu durum. Ben yapıyorum, Allianz izin veriyor buna. Başka firmaları bilemiyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2011 Paylaş 5 Kasım 2011 Güncel... 2010 ve 2011 Yılı içerisinde bir çok duyuru ile sizlerle paylaştığımız ve Ford Otosan?ın FKasko ürünümüze özel düzenlediği ?Kaskonuz FKasko olsun, 200 TL sizin olsun? isimli kampanyası, 1 Kasım - 31 Aralık 2011 tarihleri arasında geçerli olmak üzere, aynı şartlar ile tekrar başlamıştır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts