İçeriğe Yönlendir

2009 Fiesta Yağ Kaçırma?

Hakan Doruk

Recommended Posts

Sercan Temel

Engin Bey,

Garanti uzatması 2009 yılında aracınızın o anki km' si baz alınıp yapılıyordu... Sizin uzatma yaptırmış olduğunuz tarihte muhtemelen aracınızın km' si 15.000 km yi geçmediği için o fiyata yapmışlardır... Benim aracım 15.000 km' yi devirdiği için 650 gibi bir fiyat söylemişlerdi o zaman... Dediğim gibi garanti uzatma sistemini 1-2 ay önce değiştirdiler, hatta Çağlar Bey de daha önce açılmış bir konu başlığı altında bunu yazmıştı...

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın
Sebebini bulamayıp veya bilmeyince normal denirmi. Asıl normal demeyip sebebini bulmaya çalışan usta ustadır.

ben hiç usta tanımamışım kendim ustayım sanırım :-D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

O yağlanma olayı ilginç gerçekten, aslında hortumun içinde azıcık yağlanma oluyor, olmaması inkansız zaten, motorda sorun yoksa yağ eksiltmiyor turboda sağlamsa, hortumun turboya girdiği yeri sağlamlaştırın, hortumun o kısmı 2 kattır, kelepçe sıkınca ayırlıyor, eğer azıcık pot yaparsa aradan yağ sızdırır, benim motorda damla sızdırma yok, 70000 e geldi, arada bir söküp baktığımda turbo girişinde parmağımla alacağım kadar yani azıcık bir yağ birikmesi görüyorum, o da normal zaten, sizinki sanırım hortumun turboya tam oturmamasından yada karter havalandırma borusunun turboya girdiği yerde fazla boşluk olmasından dolayı yağ sızdırmasından kaynaklanıyor, oraları iyice inceleyin, hatta hortumu söküp turboya bakın, kanatçıklar temizmi aşırı yağlanma varmı, çok az alt kısımda yağ varsa durum normaldir.

Yorum bağlantısı
Engin Oynak
Engin Bey,

Garanti uzatması 2009 yılında aracınızın o anki km' si baz alınıp yapılıyordu... Sizin uzatma yaptırmış olduğunuz tarihte muhtemelen aracınızın km' si 15.000 km yi geçmediği için o fiyata yapmışlardır... Benim aracım 15.000 km' yi devirdiği için 650 gibi bir fiyat söylemişlerdi o zaman... Dediğim gibi garanti uzatma sistemini 1-2 ay önce değiştirdiler, hatta Çağlar Bey de daha önce açılmış bir konu başlığı altında bunu yazmıştı...

Sercan bey,

Ben aracımı zaten fazla kullanmıyorum 2009 Mayıs trafiğe çıkışlı şu an da bile araç 9000 km de daha,bana o an cazip geldi 3 yıl için 480 TL gibi bir rakam söylediler bende kabul ettim,şu anki durum ne onu bilmiyorum ama size bu şekil bir fiyat verdiklerine göre demek ki garanti sisteminde değişiklikler yaptıkları kesin...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...