İçeriğe Yönlendir

2.el Araç Hep Dert


Hakan Yağlı

Recommended Posts

Oğuzhan Demir

aslında şansla alakası yok bence 3 sene önce ilk fordumu görmemle almam toplamda yarım saat sürdü ama bu sürede eski sahibinin arkadaşım olduğunu öğrendim çağırdım geldi anlattı arabayı aldım. 130binde idi hiç şikayet ettirmedi beni. askere gitmeseydim satmazdım pek bi zararda vermedi.

şimdi yine arıyorum bu seferkini daha uzun kullanmaya niyetli olduğumdan iyice didiklemeye çalışıyorum.

lakin ığdırda 2. el olayı ölü olduğu ve bütce sınırlı olduğu için iki ayda tek bir arabaya bile ciddi olarak bakamadım.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Benim fiesta bana geldiğinde 103bin'deydi. Hemde daha önceden şirket arabası olarak kullanılmıştı. herkes km si çok bunun başına dert olur gibi şeyler söylemişti. Şu anda 150bin civarında sıkıntısız biniyorum 4 senedir. 0 bir fiestadan farklı olarak başıma hiç bişey gelmedi Balata bile değişmedi (bitmeye başladı)...

Biraz aldığını sahibine bağlı, birazda şansınıza...

Bence araba almadan önce aynı marka model aracı uzun süre kullanmış aracında sorun olmayan bir tanıdığınızdan yardım almak en mantıklısı benim gözümde. Çünkü alacağınız arabaya bindiği anda eksiklikleri yada sorunları direk hisseder.

Arkadaşım 1 sene önce fiesta aldı benimkinin aynısından arabaya bindiğimde bu arabanın sesi normal değil demiştim kısa bir süre sonra turbo arızası nedeniyle pistonları eritti.

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hurdacıdan o kadar parçayı aramakla meşguldum, başında bekleyemedim.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Sonuçta kullandığımız araçların , ekonomik bir ömrü var. Bir çok parçanın ömrü zaten 10 yıl civarında ( airbag vs) Donanımlar da eskiye göre çok arttığından sorun çıkarma oranları eski araçlara göre çok yüksek. Siz 150 bin km de 10 yaşlarında bir araba alırsanız zaten onun büyük oranda ekmeği yenmiş oluyor. Gelişmiş ülkelerde bilindiği gibi ikinci el araçlar, kullanılmış elbise muamelesi görüyor.

Yorum bağlantısı
Guest Fuat

Boyasız olsun,kmsi düşük olsun diyerek 1-2 yaşında araç almak için çıktığım piyasada gördümki gerçekten bu şekilde aracı olanlarda sıfır fiyatına yakın değerler telaffuz ediyorlar.3-4 bin lira için değmez dedim sıfır aldım.

Bu 7. aracım ama ilk kez sıfır alıyorum.Sıfıra binmenin zevki en az bin lira eder diyorum ben :)

Hele 50-60 bine gelmiş garantiden çıkmış, ağır bakımı yakın olup,4 lastik değişecek araçları sıfırından 6 bin ucuzuna almakda karlı değil bence.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...