Volkan Dinçel 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 (düzenlendi) Crosslimate ın testlerdeki rakipleri 4 mevsim lastikler. Ve testlerde diğer 4 mevsim lastiklerden daha iyi sonuçlar verdiği kesin. Ancak, yazın yazlık lastiklerden, kışın da kışlık lastiklerden daha iyi performans sunamayacağı da kesin. Hem, yazları aşırı sıcak olmayan, hem de kışları çoğunlukla kar yağmayan yerlerde yaşayanlar için tercih edilebilir...Bence önyargılardan kurtulmak sonrada bir takım lastik alıp denemek gerekiyor..Standart bir kullanıcıyı yazında Kışında oldukça iyi idare eder..Eskişehir yazın 40 kışın -15 lerde yaşıyoruz standart kullanımda oldukça iyi.. Ha standart üstü derseniz kusura bakmayında o en iyi dediğiniz yaz lastikleride standart üstünde kimseyi kurtarmaz...şimdi başkasıda gelir 295 35 20 Y hız sınıfı lastiğin adedine 1.000 TL ve üstü ödüyorken performanslı kullanımda tanesine 250 lira ödediğiniz V hız sınıfı lastik olmaz diyebilir. CC kışın çok yoğun kar olmayan yerlerde çok iyi bir alternatif..Yazında ortalama 120-140 bandında gidiyorsanız yine çok iyi bir alternatif..Çok yoğun kış koşullarında kış lastiğide iş görmez ince tabanlı yüksek yoğunlukta çivili lastik kullanmanız gerekebilir.. Bu konuda kayak pistinde karla kaplı bir rampaya çıkış videosu var crossclimatein..hayatımda hiç o kadar karlı kaplı ve dik rampaya tırmanmadım ki tırmansam bile iş görecek...ee ondan daha yoğun kış koşulu varsada zaten dışarı çıkmak hayati riskdir evde otururuz 18 Aralık 2015 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Volkan Bey'in dün gönderdiği TyreReviews'un incelemesine ilişkin ilk videolar gelmeye başladı: Soldan Sağa : Michelin Primacy 3 (Yaz), Michelin CrossClimate, Goodyear Vector 4Seasons Gen2, Conti Wintercontact TS850(Kış) Beni Şaşırtan CrossClimate, Vector 4Seasons'dan daha iyi karda tırmanış yapıyor, Ancak 25 Eylül 'de yayınlanan AutoBild 39 uncu sayısındaki All Season lastik inceleme özetlerine baktığımızda CrossClimate ın karda tutunma skoru, Vector 4Seasons Gen2 den daha düşüktü. Burada ya sürücü faktörü var yada ?????????????? Crosslimate bu rampaya tırmanabiliyor..kış lastiği kadar hızlı değil ama sonuçta tırmanmış...yaşadığınız şehirde bundan daha çok kar olan ve daha dik bir rampa çıkmak durumundaysanız kış lastiği değilde Allah yardımcınız olsun 2 Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Ben bizim gibi, orta kuşak iklimlerde yaşayan insanların ihtiyacını karşılayabileceğini düşünüyorum. Ebat nedeni (215*55*16) ile fiyat biraz pahalı oldu ama yine de orta halli yazlık - kışlık iki takımdan ve sök-tak parasından daha hesaplı olacağını düşünüyorum. Lakin Volkan beyin yazın 120-140 bandında gidiyorsanız iyi bir alternatif cümlesinden dolayı biraz ürktüm, zira ben bazen o hızlara +90 ilave edebiliyorum. Ama lastiğin hız endeksi "V" 240 a kadar sorun olmaz anlamına gelmiyor mu? Yorum bağlantısı
Turkay Enez 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Bence önyargılardan kurtulmak sonrada bir takım lastik alıp denemek gerekiyor.. Standart bir kullanıcıyı yazında Kışında oldukça iyi idare eder..Eskişehir yazın 40 kışın -15 lerde yaşıyoruz standart kullanımda oldukça iyi.. Ha standart üstü derseniz kusura bakmayında o en iyi dediğiniz yaz lastikleride standart üstünde kimseyi kurtarmaz...şimdi başkasıda gelir 295 35 20 Y hız sınıfı lastiğin adedine 1.000 TL ve üstü ödüyorken performanslı kullanımda tanesine 250 lira ödediğiniz V hız sınıfı lastik olmaz diyebilir. CC kışın çok yoğun kar olmayan yerlerde çok iyi bir alternatif..Yazında ortalama 120-140 bandında gidiyorsanız yine çok iyi bir alternatif..Çok yoğun kış koşullarında kış lastiğide iş görmez ince tabanlı yüksek yoğunlukta çivili lastik kullanmanız gerekebilir.. Bu konuda kayak pistinde karla kaplı bir rampaya çıkış videosu var crossclimatein..hayatımda hiç o kadar karlı kaplı ve dik rampaya tırmanmadım ki tırmansam bile iş görecek...ee ondan daha yoğun kış koşulu varsada zaten dışarı çıkmak hayati riskdir evde otururuz Ön yargı derken, ne demek istediğini açar mısın? Testler, Crosslimate in, kış şartlarında diğer tüm 4 mevsim lastiklerden iyi olduğunu kanıtlıyor. Yazın da diğer 4 mevsimliklerden iyi olabilir. Henüz bunun testini ben görmedim ama öyle olabileceğini düşünüyorum. Crosslimate 4 mevsimlik bir lastiktir. Ancak, hiç kimsenin kışın crosslimate in gerçek kış lastiklerinden (mesela michelin alpin, goodyear ug serisi, continental, nokian, vs) daha iyi olabileceğini düşündüğünü sanmıyorum. Kaldı ki kışın sert yaşandığı yerlerde (Erzurum gibi) kışlıkların farkı daha net olacaktır... Tam tersi de yazın yaz lastikleri için geçerli olacaktır. Yazın çok sıcak olduğu akdeniz bölgesi gibi yerlerde fark artacaktır... Yani, yazın yaz lastiği, kışın da kış lastiği hep bir adım önde olacaktır. Bunu göz ardı etmeden, yaz kış sert geçmeyen yerlerde diğer markaların 4 mevsimlikleri yerine croslimmate i tercih etmeyi gerektiren bir durum ben göremiyorum. Rahatlıkla diğer 4 mevsimlikler de tercih edilebilir... Öyle bir imaj veriliyor ki, kışlık lastiğe hiç gerek yok, "crosslimat al her türlü dertten kurtul." Mesela bu yıl İstanbul' a henüz kar düşmedi. Hep böyle devam ederse kışlığa gerek olmayabilir, ama hep böyle devam ederse Croslimat de gerek yok ki. Diğer 4 mevsimlikler de aynı işi görür. Hatta yazlık lastikler bile idare eder. Doğu illerinde yolların, kayak pistindekinden (test vidosundaki) daha fazlası var eksiği yok. Hiç kimse de evinde oturmuyor. Çatır çatır araba kullanıyorlar. Bütün araçlarda da kışlık vardır mutlaka. 4 mevsimlik lastik kimse kullanmaz bile... Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Perşembe öğleden sonra sipariş verdiğim lastiklerim için bugün sabah saat 9:30 da kargocular aradı. Abi bizim şube sanayide istersen gel buradan al istersen öğleden sonra eve getirelim dediler. Heyecanla siz kıpırdamayın ben geliyorum dedim ve cc larımızı teslim alıp bir üst sokakta da taktık Allah'ın izniyle. İlk izlenim; lastikler müthiş sessiz. Normal asfaltta lastik sesi duymak mümkün değil. Şimdi çocuklar gibi kar yağsın diye dua ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Ön yargı derken, ne demek istediğini açar mısın? Testler, Crosslimate in, kış şartlarında diğer tüm 4 mevsim lastiklerden iyi olduğunu kanıtlıyor. Yazın da diğer 4 mevsimliklerden iyi olabilir. Henüz bunun testini ben görmedim ama öyle olabileceğini düşünüyorum. Crosslimate 4 mevsimlik bir lastiktir. Ancak, hiç kimsenin kışın crosslimate in gerçek kış lastiklerinden (mesela michelin alpin, goodyear ug serisi, continental, nokian, vs) daha iyi olabileceğini düşündüğünü sanmıyorum. Kaldı ki kışın sert yaşandığı yerlerde (Erzurum gibi) kışlıkların farkı daha net olacaktır... Tam tersi de yazın yaz lastikleri için geçerli olacaktır. Yazın çok sıcak olduğu akdeniz bölgesi gibi yerlerde fark artacaktır... Yani, yazın yaz lastiği, kışın da kış lastiği hep bir adım önde olacaktır. Bunu göz ardı etmeden, yaz kış sert geçmeyen yerlerde diğer markaların 4 mevsimlikleri yerine croslimmate i tercih etmeyi gerektiren bir durum ben göremiyorum. Rahatlıkla diğer 4 mevsimlikler de tercih edilebilir... Öyle bir imaj veriliyor ki, kışlık lastiğe hiç gerek yok, "crosslimat al her türlü dertten kurtul." Mesela bu yıl İstanbul' a henüz kar düşmedi. Hep böyle devam ederse kışlığa gerek olmayabilir, ama hep böyle devam ederse Croslimat de gerek yok ki. Diğer 4 mevsimlikler de aynı işi görür. Hatta yazlık lastikler bile idare eder. Doğu illerinde yolların, kayak pistindekinden (test vidosundaki) daha fazlası var eksiği yok. Hiç kimse de evinde oturmuyor. Çatır çatır araba kullanıyorlar. Bütün araçlarda da kışlık vardır mutlaka. 4 mevsimlik lastik kimse kullanmaz bile... Önyargı derken öncelikle crossclimate 4 mevsim lastik değildir..bildiğiniz yaz lastiğidir..sadece kış özellikleri kazandırılmış bir yaz lastiğidir.. İkinci olarak yazın Mersinin 45 derece sıcaklığında crossclimate kullandım..Eskişehire git gel yaklaşık 2000 km..160 km. Sürate kadar yazlık lastiklerden hiç bir farkı yok..daha üst hızları bilemem. Michelinin kendi test videosuda var..Alpin 5 Energy saver plus ve crossclimate fren ve kalkış testleri..izleyin bence.. Kışlık lastik konusuna gelince..WRC izliyorsanız görürsünüz kış rallilerinde kışlık lastik değil çivili lastik kullanıyorlar..kış lastiği daha hızlı manevra yaptırır ama buz üstünde işe yaramaz..doğuda ambulanslar paletlidir mesela..kış lastikli değil.. Kayak pistindeki gibi koşullarda olan bir şehirdeyseniz gördüğünüz gibi crossclimate o rampayı tırmanabiliyor..demekki o koşulda bile işe yarıyor. Eğer kış lastiğinin tırmanıp crossclimatein tırmanamadığı yada yaz lastiğinin sıcakta crossclimate e göre çok daha kısa mesafede durduğunu gördüğünüz bir video varsa paylaşın hep beraber izleyelim.. Ama yoksa bazı şeyler havada kalıyor..kime göre neye göre crossclimate yazlık yada kışlık lastiklere göre daha iyidir yada kötüdür.kullanıcı olursunuz yorum yazarsınız bir video bulur paylaşırsınız hep beraber tartışır konuşuruz. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Crossclimate ile Michelin Energy SAver+ karşılaştırması; (fabrikasyon Focusda Energy Saver vardı) Videosu; Crossclimate ile Alpin 5 karşılaştırması; Bu da official olmayan bir test videosu çekmişler kar üstünde izkleyin gerçekten böyleyse bence süper Ön yargı derken, ne demek istediğini açar mısın? Testler, Crosslimate in, kış şartlarında diğer tüm 4 mevsim lastiklerden iyi olduğunu kanıtlıyor. Yazın da diğer 4 mevsimliklerden iyi olabilir. Henüz bunun testini ben görmedim ama öyle olabileceğini düşünüyorum. Crosslimate 4 mevsimlik bir lastiktir. Ancak, hiç kimsenin kışın crosslimate in gerçek kış lastiklerinden (mesela michelin alpin, goodyear ug serisi, continental, nokian, vs) daha iyi olabileceğini düşündüğünü sanmıyorum. Kaldı ki kışın sert yaşandığı yerlerde (Erzurum gibi) kışlıkların farkı daha net olacaktır... Tam tersi de yazın yaz lastikleri için geçerli olacaktır. Yazın çok sıcak olduğu akdeniz bölgesi gibi yerlerde fark artacaktır... Yani, yazın yaz lastiği, kışın da kış lastiği hep bir adım önde olacaktır. Bunu göz ardı etmeden, yaz kış sert geçmeyen yerlerde diğer markaların 4 mevsimlikleri yerine croslimmate i tercih etmeyi gerektiren bir durum ben göremiyorum. Rahatlıkla diğer 4 mevsimlikler de tercih edilebilir... Öyle bir imaj veriliyor ki, kışlık lastiğe hiç gerek yok, "crosslimat al her türlü dertten kurtul." Mesela bu yıl İstanbul' a henüz kar düşmedi. Hep böyle devam ederse kışlığa gerek olmayabilir, ama hep böyle devam ederse Croslimat de gerek yok ki. Diğer 4 mevsimlikler de aynı işi görür. Hatta yazlık lastikler bile idare eder. Doğu illerinde yolların, kayak pistindekinden (test vidosundaki) daha fazlası var eksiği yok. Hiç kimse de evinde oturmuyor. Çatır çatır araba kullanıyorlar. Bütün araçlarda da kışlık vardır mutlaka. 4 mevsimlik lastik kimse kullanmaz bile... Michelinin official vidoları..yaz ve kış lastiği karşılaştırması var..birde amatör çekim bir video.. Sizinde crossclimate lastiklerin yazlık ve kışlık lastiklere göre dezavantajlarını içeren bir video bulursanız yada çekerseniz memnuniyetle seyreder bilgi sahibi oluruz.. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Lastik testlerinde cogu siramalar " parayi basan, dudugu calar" nihayetinde yapiliyor malesef gunumuzde. Dun arkadasimin aracini kullandim 100 km kadar otobanda, uzerinde CC var, hava 0 civariydi, zemin ise kuru. Performansi guzeldi, en hosuma giden ise lastikerin gercekten cok sessiz olmasi idi. Ama ben bu lastiklerin hala gercek kis sartlarinda Good Year Vector, Vredestein Quatrac'tan farkli performans cikartacagini dusunmuyorum. B lastikler ilk ciktiginda ilgimi cekmisti ve ilg gunlerinde michelin'in sitesinde CC'in -7 ve +16 derecede optimal performans sagladigini gosteren grafikler, karsilastirmalar ce hatta animasyonlar vardi. Sonra lastik populer olunca bu bilgiler nedense yok oldu ( sebebini herkes kendi yorumlar ). Bu lastikler mesela Ingiltere, Irlanda, Hollanda gibi ne cok sicak ne de soguk ve genelinde yagmurlu kislari olan ulkeler icin ideal. Ama burda bahsedilen gibi hem -20 hemde +45 derecede CrossClimate'den ayni performansi beklemek Noel Baba'ya inanmaktan farkli degil. Boyle bir kaucuk-silica karisimi ve teknolojisi Earth'ta yok. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Bu lastiğin her ebadı yok maalesef. Üretilse talip çok olur. 14 ve 18 jantlar için yok mesela... Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Lastik testlerinde cogu siramalar " parayi basan, dudugu calar" nihayetinde yapiliyor malesef gunumuzde. Dun arkadasimin aracini kullandim 100 km kadar otobanda, uzerinde CC var, hava 0 civariydi, zemin ise kuru. Performansi guzeldi, en hosuma giden ise lastikerin gercekten cok sessiz olmasi idi. Ama ben bu lastiklerin hala gercek kis sartlarinda Good Year Vector, Vredestein Quatrac'tan farkli performans cikartacagini dusunmuyorum. B lastikler ilk ciktiginda ilgimi cekmisti ve ilg gunlerinde michelin'in sitesinde CC'in -7 ve +16 derecede optimal performans sagladigini gosteren grafikler, karsilastirmalar ce hatta animasyonlar vardi. Sonra lastik populer olunca bu bilgiler nedense yok oldu ( sebebini herkes kendi yorumlar ). Bu lastikler mesela Ingiltere, Irlanda, Hollanda gibi ne cok sicak ne de soguk ve genelinde yagmurlu kislari olan ulkeler icin ideal. Ama burda bahsedilen gibi hem -20 hemde +45 derecede CrossClimate'den ayni performansi beklemek Noel Baba'ya inanmaktan farkli degil. Boyle bir kaucuk-silica karisimi ve teknolojisi Earth'ta yok. Kış şartlarında kış lastiği kadar performans göstermeyebilir asıl sorun şu kış lastiği karla kaplı bir Yokuşu 30 km hızla çıkabiliyorken crossclimate belki 20 km hızla patinaja kalmadan çıkabilir yada 1 metre kısa mesafede durabilir.. Burada ki asıl mesele crossclimatein yazın yaz lastiği kışın kış lastiği arasında ne kadar performans farkı var..ve bu farka biz gerçekten ihtiyaç duyuyormuyuz? Bunu anlamanın tek yolu forumlardaki kullanıcı yorumları olacak yazın çok sıcaklarda yaz lastiği kışın çok yoğun karda yada çok düşük sıcaklarda kış lastiği ile afaki bir fark var mı? Bunu kimse bilmiyor..herkes kafasında simülasyon yapıp yorum yazıyor..bence değerli olan bilgi uç sıcaklık ve mevsim şartlarında aradaki fark.. Daha crossclimate işte çok sıcakta yaz lastiği kadar yol tutamadı yada duramadı veya çok yoğun kışta yokuş çıkamadı duramadı vs.. bir video yok..varsa da benim haberim yok..Paylaşan olursa seve seve izlerim Yorum bağlantısı
Turkay Enez 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Kış şartlarında kış lastiği kadar performans göstermeyebilir asıl sorun şu kış lastiği karla kaplı bir Yokuşu 30 km hızla çıkabiliyorken crossclimate belki 20 km hızla patinaja kalmadan çıkabilir yada 1 metre kısa mesafede durabilir.. Burada ki asıl mesele crossclimatein yazın yaz lastiği kışın kış lastiği arasında ne kadar performans farkı var..ve bu farka biz gerçekten ihtiyaç duyuyormuyuz? Bunu anlamanın tek yolu forumlardaki kullanıcı yorumları olacak yazın çok sıcaklarda yaz lastiği kışın çok yoğun karda yada çok düşük sıcaklarda kış lastiği ile afaki bir fark var mı? Bunu kimse bilmiyor..herkes kafasında simülasyon yapıp yorum yazıyor..bence değerli olan bilgi uç sıcaklık ve mevsim şartlarında aradaki fark.. Daha crossclimate işte çok sıcakta yaz lastiği kadar yol tutamadı yada duramadı veya çok yoğun kışta yokuş çıkamadı duramadı vs.. bir video yok..varsa da benim haberim yok..Paylaşan olursa seve seve izlerim Crosslimate, çok güzel pazarlanıyor. Yaz lastiğiymiş, ama kışın da iş görürmüş. Michelin, ne zaman testlerde crosslimate in, 7 derece ve üstü sıcaklıklarda primacy 3 den daha iyi olduğunu açıklarsa, (açıklayamaz ve kanıtlayamaz)... Ya da ne zaman testlerde crosslimate in, 7 derece ve altı sıcaklıklarda alpin 5 ten daha iyi olduğunu açıklarsa, (açıklayamaz ve kanıtlayamaz) ben ikna olurum. Bunu açıklayamadığı sürece ben, corsslimate in hem yazın hem de kışın kullanılabilecek 4 mevsim lastik olduğunu söylerim. Zaten pazarlama stratejisinde lastiğin yazlık olduğu ve kışlık lastiğin şartlarını da karşılayabileceği özellikle vurgulanıyor. 4 mevsimden hiç bahsedilmiyor ama testlerde nedense goodyear vector ile karşılaştırılıyor... Şu mantık bence yanlış. "Crosslimate, Alpin5 ten kar üstünde 1-2 m. geç dursun önemli değil, veya yaz sıcağında sıcak asfaltta 100-120 ile giderken primacy3 ten 1-2 m sonra dursun önemli değil." Bence çok önemli, 1-2 m (ki ben sıcakta 1-2 metreden çok daha fazla olabiieceğini düşünüyorum) yaşamla ölüm arasındaki farktır. Trafikte, düşük hızda önümdeki araçla 10cm mesafede durarak kazadan kurtulmuşluğum vardır. Hatta lastiğim Michelin Primacy3 tü. Demek ki crosslimate olsaydı çarpacaktım... Öndeki araca dokunsan zaten masraf 1000 liradan başlayacaktır. Şunu unutmamak lazım. "Hiçbir 4mevsim lastik, yazın yaz lastiğinden kışın kış lastiğinden iyi olamaz." 2 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 (düzenlendi) Crosslimate, çok güzel pazarlanıyor. Yaz lastiğiymiş, ama kışın da iş görürmüş. Michelin, ne zaman testlerde crosslimate in, 7 derece ve üstü sıcaklıklarda primacy 3 den daha iyi olduğunu açıklarsa, (açıklayamaz ve kanıtlayamaz)... Ya da ne zaman testlerde crosslimate in, 7 derece ve altı sıcaklıklarda alpin 5 ten daha iyi olduğunu açıklarsa, (açıklayamaz ve kanıtlayamaz) ben ikna olurum. Bunu açıklayamadığı sürece ben, corsslimate in hem yazın hem de kışın kullanılabilecek 4 mevsim lastik olduğunu söylerim. Zaten pazarlama stratejisinde lastiğin yazlık olduğu ve kışlık lastiğin şartlarını da karşılayabileceği özellikle vurgulanıyor. 4 mevsimden hiç bahsedilmiyor ama testlerde nedense goodyear vector ile karşılaştırılıyor... Şu mantık bence yanlış. "Crosslimate, Alpin5 ten kar üstünde 1-2 m. geç dursun önemli değil, veya yaz sıcağında sıcak asfaltta 100-120 ile giderken primacy3 ten 1-2 m sonra dursun önemli değil." Bence çok önemli, 1-2 m (ki ben sıcakta 1-2 metreden çok daha fazla olabiieceğini düşünüyorum) yaşamla ölüm arasındaki farktır. Trafikte, düşük hızda önümdeki araçla 10cm mesafede durarak kazadan kurtulmuşluğum vardır. Hatta lastiğim Michelin Primacy3 tü. Demek ki crosslimate olsaydı çarpacaktım... Öndeki araca dokunsan zaten masraf 1000 liradan başlayacaktır. Şunu unutmamak lazım. "Hiçbir 4mevsim lastik, yazın yaz lastiğinden kışın kış lastiğinden iyi olamaz." Almanlarda insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ediyorlardı..Forumun amacı gerçek kullanıcı deneyimlerini paylaşmak olmalı..şu şundan iyi olamaz bu bundan iyi olamaz...neye göre kime göre..bence yorum yazarken denediğimiz şeyleri yazmanız gerekir..yoksa forumun bence bir amacı kalmıyor.. Üniversitede okuduğum yıllarda bir arkadaşımın Lamborghinisi vardı..Istanbuldan Eskişehire dönüşte 250 den fazla 300 den az aşağı giderken önümüze tali yoldan kamyonet fırladı..başka bir araba olsaydı ölürdük..eee yani sonuç olarak Lamborghiniden başka bir araba kullanmamamız gerekliği mi çıkıyor kaza anınızı pek anlayamadım..Crossclimatein daha uzun mesafede durduğunu gösteren hiç bir kanıt yok..önyargılarımız dışında..benim anlatmak istediğim standart kullanımda fark göremezsinizdi..zaten standart üstü kullanımda alemi cihan lastik taksanız altımızdaki arabalar belli..hiç biri kurtarmaz.. 21 Aralık 2015 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Başka arabayla o kadar hızlı gidemezdiniz ve rahatça dururdunuz. 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Kaza olmadı. Bence lastiklerin sayesinde olmadı. Olay şöyleydi. Kavşağa doğru yaklaşıyoruz. Yeşil yanıyor. Işık sarıya dönünce önümdeki araç çok sert fren yaptı. Normalde önümdeki araç ve ben de kırmızıya kadar geçerdik. Dolayısıyla ben de çok sert fren yapmak durumunda kaldım. (Gerçek kullanıcı deneyimi.) Durduğumda aramızda 10 cm vardı. Bu yazdığım yazın oldu. Arabamda Michelin in Primacy3 lastikleri vardı. Lastiğim 4 mevsimlik veya kışlık olsa duramayacağım kesindi. En iyisi bile olsa 4 mevsimlik ve kışlıkların fren mesafesi yazlığa göre yazın çok daha uzundur. Testler öyle söylüyor. Yine testlere göre kışlık lastikler, kışın her türlü yazlık ve 4 mevsimlik lastikten daha iyidir. Daha iyi tutunur ve daha kısa mesafede durur.. Trafik hayattır ve hayat her zaman rutin gitmez. Bazen saniyeler yıl, yıllar saniye olur. Karadeniz sahil yolunda ilerliyorum. Trabzona gidiyorum. Araba full dolu. Gece saat 03:00 suları. 120-130 ile giderken yoldan karşıdan karşıya koşarak geçen 2 kişinin olduğunu farkediyorsun. Onlardan biri seni farkettiğinde zınk diye yolun ortasında duruyor. Diğeri koşmaya devam ediyor. Frene bütün gücünle basıyorsun. Allah kimseye yaşatmasın. Geçen bir kaç saniye yıl gibi gelmişti. (Gerçek kullanıcı deneyimi) O kişileri farkedene kadar aracında yazlık, kışlık, yeni, eski, 4 mevsimlik lastik olmuş olmamış çok önemi yok. Ancak, frene bastıktan sonra aracında hangi lastik olduğu çok önemli oluyor. Bırak metreyi, cm ler önemli oluyor. Testleri izlediysen sorum şu: Kar üstünde alpin4, crooslimate den daha iyi mi değil mi? Kaldı ki, Alpin4 ten de daha iyi kışlıklar var biliyorsun. Araştırmama rağmen bulamadım. 30 derece üstü sıcaklıklarda Croslimate ın, Michelin nin yazlıklarından daha iyi olduğunu gösteren bir test var mı? Varsa görelim. Yoksa neden yok? Böyle bir testi yapmadıkları sürece bu düşüncem hiç değişmeyecek... Kaldı ki Michelinin yazlıklarından çok daha iyi yazlık lastikler var biliyorsun... Lamborgini örneği olmamış bence. Ben tek bir marka model olmazsa olmaz demiyorum ki. Söylediğim şu: "Hiçbir 4mevsim lastik, yazın yaz lastiğinden, kışın kış lastiğinden iyi olamaz." Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Buz ve karda henüz bir sıkıntı yaşamadım crossclimate ile gerçi çok test etme imkanı bulamadım ama şu ana kadar bazı kış lastiklerinden bile iyi diyebilirim parasının hakkını fazlasıyla ödüyor Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) Kaza olmadı. Bence lastiklerin sayesinde olmadı. Olay şöyleydi. Kavşağa doğru yaklaşıyoruz. Yeşil yanıyor. Işık sarıya dönünce önümdeki araç çok sert fren yaptı. Normalde önümdeki araç ve ben de kırmızıya kadar geçerdik. Dolayısıyla ben de çok sert fren yapmak durumunda kaldım. (Gerçek kullanıcı deneyimi.) Durduğumda aramızda 10 cm vardı. Bu yazdığım yazın oldu. Arabamda Michelin in Primacy3 lastikleri vardı. Lastiğim 4 mevsimlik veya kışlık olsa duramayacağım kesindi. En iyisi bile olsa 4 mevsimlik ve kışlıkların fren mesafesi yazlığa göre yazın çok daha uzundur. Testler öyle söylüyor. Yine testlere göre kışlık lastikler, kışın her türlü yazlık ve 4 mevsimlik lastikten daha iyidir. Daha iyi tutunur ve daha kısa mesafede durur.. Trafik hayattır ve hayat her zaman rutin gitmez. Bazen saniyeler yıl, yıllar saniye olur. Karadeniz sahil yolunda ilerliyorum. Trabzona gidiyorum. Araba full dolu. Gece saat 03:00 suları. 120-130 ile giderken yoldan karşıdan karşıya koşarak geçen 2 kişinin olduğunu farkediyorsun. Onlardan biri seni farkettiğinde zınk diye yolun ortasında duruyor. Diğeri koşmaya devam ediyor. Frene bütün gücünle basıyorsun. Allah kimseye yaşatmasın. Geçen bir kaç saniye yıl gibi gelmişti. (Gerçek kullanıcı deneyimi) O kişileri farkedene kadar aracında yazlık, kışlık, yeni, eski, 4 mevsimlik lastik olmuş olmamış çok önemi yok. Ancak, frene bastıktan sonra aracında hangi lastik olduğu çok önemli oluyor. Bırak metreyi, cm ler önemli oluyor. Testleri izlediysen sorum şu: Kar üstünde alpin4, crooslimate den daha iyi mi değil mi? Kaldı ki, Alpin4 ten de daha iyi kışlıklar var biliyorsun. Araştırmama rağmen bulamadım. 30 derece üstü sıcaklıklarda Croslimate ın, Michelin nin yazlıklarından daha iyi olduğunu gösteren bir test var mı? Varsa görelim. Yoksa neden yok? Böyle bir testi yapmadıkları sürece bu düşüncem hiç değişmeyecek... Kaldı ki Michelinin yazlıklarından çok daha iyi yazlık lastikler var biliyorsun... Lamborgini örneği olmamış bence. Ben tek bir marka model olmazsa olmaz demiyorum ki. Söylediğim şu: "Hiçbir 4mevsim lastik, yazın yaz lastiğinden, kışın kış lastiğinden iyi olamaz." Tamamda gerçek kullanıcı deneyimlerinize inanmamızı beklerken benim yazdığım gerçek kullanıcı deneyimlerime inanmıyorsunuz..O zaman uzlaşma şansımız yok maalesef..bana yetiyor crossclimate ben çok memnunum.. Yazmayım diyordumda..uzun yola genelde eşimin 2014 F30 3.20 si ile çıkıyoruz..onun lastikleri Run On Flat denilen patlamayan cinsten lastikler..sizde trafikte herkes gibi canınıza önem veriyorsanız bence patlamayan bir lastik kullanın..Marka model ne olursa olsun lastik patlarsa ister yaz ister kış ister uzay lastiği olsun şansınız yok..sizin gibi titiz ve güvenliğe önem veren birisi eminim patlamayan lastik kullanıyordur ondan şüphem yok 22 Aralık 2015 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) Kaza olmadı. Bence lastiklerin sayesinde olmadı. Olay şöyleydi. Kavşağa doğru yaklaşıyoruz. Yeşil yanıyor. Işık sarıya dönünce önümdeki araç çok sert fren yaptı. Normalde önümdeki araç ve ben de kırmızıya kadar geçerdik. Dolayısıyla ben de çok sert fren yapmak durumunda kaldım. (Gerçek kullanıcı deneyimi.) Durduğumda aramızda 10 cm vardı. Bu yazdığım yazın oldu. Arabamda Michelin in Primacy3 lastikleri vardı. Lastiğim 4 mevsimlik veya kışlık olsa duramayacağım kesindi. En iyisi bile olsa 4 mevsimlik ve kışlıkların fren mesafesi yazlığa göre yazın çok daha uzundur. Testler öyle söylüyor. Yine testlere göre kışlık lastikler, kışın her türlü yazlık ve 4 mevsimlik lastikten daha iyidir. Daha iyi tutunur ve daha kısa mesafede durur.. Testleri izlediysen sorum şu: Kar üstünde alpin4, crooslimate den daha iyi mi değil mi? Kaldı ki, Alpin4 ten de daha iyi kışlıklar var biliyorsun. Araştırmama rağmen bulamadım. 30 derece üstü sıcaklıklarda Croslimate ın, Michelin nin yazlıklarından daha iyi olduğunu gösteren bir test var mı? Varsa görelim. Yoksa neden yok? Böyle bir testi yapmadıkları sürece bu düşüncem hiç değişmeyecek... Kaldı ki Michelinin yazlıklarından çok daha iyi yazlık lastikler var biliyorsun... Lamborgini örneği olmamış bence. Ben tek bir marka model olmazsa olmaz demiyorum ki. Söylediğim şu: "Hiçbir 4mevsim lastik, yazın yaz lastiğinden, kışın kış lastiğinden iyi olamaz." Geçenlerde aynı olay başıma geldi, lassa transway lastik takılı pikapla aynı pozisyonda kaldım, arada 10 cm. kaldı ama ben karşıdakinin tamponda 2 delik açtım, arabanın önünde 20 cm.mahmuz gibi koruma varda hava sıcaktı durum buydu... Neyse, test kullanıcı yorumu vs. bir kere 4 mevsim lastik hepsinden biraz alan lastiktir, bu konu net, yani yine kötüleme diyecekler ama niyetim o değil, uzun sürede kullanmadım, deneyimim çok olmadı ama genel konuşursak, yazın bir yaz lastiğinden daha iyi olmaz, kışında kış lastiğinden yada kar lastiğinden (hele karda, bundan hiç olamaz) daha iyi olamaz, yanlışmıyım, ne güzel iş, aldım 4 mevsim, her mevsimde o mevsimin lastiği ile aynı performanstayım, sizce bu olurmu? Cevap evet se, lastik değişiminde bende alacağım Not: kendi lastiğime göre klimate daha sert bir hamura sahip bu arada, bariz daha sert, soğukta ne olur bilemem, benimki daha sertleşir mutlaka, sonuçta yazlık, ama normal havada ..... 22 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Geçenlerde aynı olay başıma geldi, lassa transway lastik takılı pikapla aynı pozisyonda kaldım, arada 10 cm. kaldı ama ben karşıdakinin tamponda 2 delik açtım, arabanın önünde 20 cm.mahmuz gibi koruma varda hava sıcaktı durum buydu... Neyse, test kullanıcı yorumu vs. bir kere 4 mevsim lastik hepsinden biraz alan lastiktir, bu konu net, yani yine kötüleme diyecekler ama niyetim o değil, uzun sürede kullanmadım, deneyimim çok olmadı ama genel konuşursak, yazın bir yaz lastiğinden daha iyi olmaz, kışında kış lastiğinden yada kar lastiğinden (hele karda, bundan hiç olamaz) daha iyi olamaz, yanlışmıyım, ne güzel iş, aldım 4 mevsim, her mevsimde o mevsimin lastiği ile aynı performanstayım, sizce bu olurmu? Cevap evet se, lastik değişiminde bende alacağım Ben Crossclimate yi alırken mantığım şuydu; Arabanın lastik ihtiyacı var. Hem yaz hem kış lastiği maliyeti 1 takım crossclimate den yüksek. Bulunduğum yer İstanbul kar 2 yada 3 kere yağar don fazla olmaz. Yaz durumu bence tatmin edici şu an İstanbul 15 derecelerde hiç de zannettiğiniz gibi fren mesafesi yüksek değil. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Bence bu lastigi su anda tartismak yanlis. Hatta ne olursa olsun kullanmadigimiz lastik hakkinda yorum yapmak da yanlis. Bu lastik ne kis, ne yaz ne de 4 mevsim lastik. Tamamen baska birsey. Biraz yayilsin, kullanici deneyimleri artsin. Ondan sonra bakalim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) Haklısınız, çok az kullandım, net şudur diyemiyorum, mantıken 4 mevsimlerin mesela yazlıktan yazın kışlıktan kışın az daha geride olması lazım, fakat bunun testlerine bakıyorum, genelde hep daha iyi, şimdi Efficient Grip Performance le kıyasladım, premium sınıf yaz lastiği bu, bundan ıslakta tutuşta berabere diğer konularda az daha iyi görünüyor, bu lastiğe 4 mevsim değilde başka birşeymi demek lazım acaba... Benim memlekette ihtiyaç duymam, zira kar vs. yok, hava sıcaklığıda ender sıfırın altına düşer, bu durumda geri kalan kısımlarda çok az daha iyi gibi, benim için bu durumda konfor ve ses önemli oluyor, bu konuda da az daha iyi gibi sanki 22 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Haklısınız, çok az kullandım, net şudur diyemiyorum, mantıken 4 mevsimlerin mesela yazlıktan yazın kışlıktan kışın az daha geride olması lazım, fakat bunun testelerine bakıyorum, genelde hep daha iyi, şimdi Efficient Grip Performance le kıyasladım, premium sınıf yaz lastiği bu, bundan ıslakta tutuşta berabere diğer konularda az daha iyi görünüyor, bu lastiğe 4 mevsim değilde başka birşeymi demek lazım acaba... Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum şu an bir sıkıntı hissetmedim Ali. Denedikçe yaşadıkça iyi kötü demek daha mümkün hele hele zaman içinde sertleştikçe neler yapacak onu da görmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Haklısınız, çok az kullandım, net şudur diyemiyorum, mantıken 4 mevsimlerin mesela yazlıktan yazın kışlıktan kışın az daha geride olması lazım, fakat bunun testlerine bakıyorum, genelde hep daha iyi, şimdi Efficient Grip Performance le kıyasladım, premium sınıf yaz lastiği bu, bundan ıslakta tutuşta berabere diğer konularda az daha iyi görünüyor, bu lastiğe 4 mevsim değilde başka birşeymi demek lazım acaba... Benim memlekette ihtiyaç duymam, zira kar vs. yok, hava sıcaklığıda ender sıfırın altına düşer, bu durumda geri kalan kısımlarda çok az daha iyi gibi, benim için bu durumda konfor ve ses önemli oluyor, bu konuda da az daha iyi gibi sanki Aynen Ali abi bu 4 mevsim degil baska birsey. Zamanla anlayacagiz ise yarayip yaramadigini. Az olan kullanici deneyimlerinden anlagim kadariyla, en azindan cok düsük ve cok yüksek sicaklik olmayan yerlerde kullanilabilir bir lastige benziyor. Belki yazin daha iyi, belki kisin kisliga yakin veya bazisindan daha iyi... bunu zamanla görecegiz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) İlginç, sıfır olarak iki lastiğide yokladığımda efficient e göre daha sert geldi elime, dişler bariz sert, ama gel görki testlerde iyi, dur bakalım, benimkiler aralık 4. hafta 2013 üretimi (2 sene nede çabuk geçmiş) değişime daha var, 2 sene sonunda aşınma çok az baya az hemde, yumuşaklıkta sıfırla kıyasladığımda fark algılayamadım, sanki hiç sertleşmemiş gibi, yani baya iyi çıktı bunlar... neyse ömrü dolana dek sizin uzun dönem yorumlarınızda oluşur, iyi derseniz buna geçeriz, tabii daha yenisi çıkmaz ise Şuan için kışın zaten daha iyide, yağmurda eşitler, fark yok, yaz kullanımı konfor ve ses açısından bendekinden birazcık daha iyi sanki, bu durumda en iyiyi kullanırız kuralına uymak lazım sanırım, dimi ama Neyse, sizin testleri görelim, bakalım 2 sene sonra aşınma-sertleşme durumu nasıl olacak, mişlenin hamur bizim ülkeye pek uymaz ama bakalım göreceğiz artık... 22 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Bence bu lastigi su anda tartismak yanlis. Hatta ne olursa olsun kullanmadigimiz lastik hakkinda yorum yapmak da yanlis. Bu lastik ne kis, ne yaz ne de 4 mevsim lastik. Tamamen baska birsey. Biraz yayilsin, kullanici deneyimleri artsin. Ondan sonra bakalim. Acikcasi merak ettim ne oldugunu. Herhalde Curiosity'nin Mars'ta tas, toprak toplamasi hikayeden, asil amaci Michelin'e Mars'tan kaucuk, silika teleporte etmesi. Yapmayin arkadaslar. Biraz ciddi olalim ve klasik turk mantigindan kurtulup bu lastigi tercih etmenin tek nedeninin ayri ayri yaz ve kis lastigi alacagimiza 1 takim parasi kar etmek degil mi 90% icin? Son kez soyluyorum - dunyada -20 ve +30 derecede ayni performansi gosterecek kaucuk-silika karisimi YOK! Yapilsa bile bu lastigin satildigi fiyata satilmasi imkansiz. Michelin CrossClimate ilk tanitilmaya baslandiginda Michelin sitesinde bu lastigin -7 ve +15 derece arasi optimal performans gosterdigi cok net belirtilmisti! Ben bu lastik kotu demiyorum! Sadece her iklimde kullanilamaz ve is gormez diyorum. Ingiltere ve Irlanda gibi ulkelere giden veya orada biraz yasayan bilir. Bu ulkelerde kar veya asiri gunes olmaz. Yil boyu yagmurlu gecer. Bu ulkelerde bu lastigi al ,kullan, kullanana biri laf desin, kullanani ilk savunacak kisi ben olurum. Diger atlanan onemli bir konu ise 4 mevsim lastiklerin 2 yil sonra bir ise yaramadigi gercedigir. Ayri ayri kis ve yaz lastigi almak ve bunlari ortalama 3-5 yil mi kullanmak daha mantikli, 2 yil kullanacaginiz 4 mevsim mi? Guven ve fren mesafelerinden bahsetmiyorum ustelik. Trafikte 1 metre fren mesafesin onemini anlamayan veya onemsizmis gibi gosterenlere ise Allah'tan asla bunun onemini anlayacak olaylarin basina gelmemesini diliyorum. Bu konuya yazacagim son cumle ise : Her yeni lastik ilk senesinde iyi performans gosterir - bu Jinyu, Linglong veya Michelin olmus farketmez. Beni rahatsiz eden bu lastik daha dun cikti, ne kis gordu ne de kar, ortada sadece karli bolgede ne oldugu belirsiz testler ve 0-30 derecede kullanimin uzerine yorum yapilmasi. Bu sartlarda tabi ki iyi performans gosterecek ayni diger marka 4 mevsim lastikler gibi! Ha, 2 yil sonra Allah omur verip sag hos olursak, yine burada oluruz ve bizim iklimizde ( -20 ve +30 derece ) bu lastik gercekten goklere cikartildigi gibi ise, bu konuda herkesten ozur dileyip ilk gordugum bayiden 4 adet alip buraya resimleri eklerim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 İlginç, sıfır olarak iki lastiğide yokladığımda efficient e göre daha sert geldi elime, dişler bariz sert, ama gel görki testlerde iyi, dur bakalım, benimkiler aralık 4. hafta 2013 üretimi (2 sene nede çabuk geçmiş) değişime daha var, 2 sene sonunda aşınma çok az baya az hemde, yumuşaklıkta sıfırla kıyasladığımda fark algılayamadım, sanki hiç sertleşmemiş gibi, yani baya iyi çıktı bunlar... neyse ömrü dolana dek sizin uzun dönem yorumlarınızda oluşur, iyi derseniz buna geçeriz, tabii daha yenisi çıkmaz ise Şuan için kışın zaten daha iyide, yağmurda eşitler, fark yok, yaz kullanımı konfor ve ses açısından bendekinden birazcık daha iyi sanki, bu durumda en iyiyi kullanırız kuralına uymak lazım sanırım, dimi ama Neyse, sizin testleri görelim, bakalım 2 sene sonra aşınma-sertleşme durumu nasıl olacak, mişlenin hamur bizim ülkeye pek uymaz ama bakalım göreceğiz artık...u elle dişe sakız mı bu el le dişle yumuşaklık testi ypıon Yorum bağlantısı
Recommended Posts