İçeriğe Yönlendir

Michelin Yaz Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

Erdem Dengel

Recommended Posts

Haluk Şentürk

Lastiğin fiyatına zam gelecek izlenimi oldu bende..Eskişehir'de hiç bir Michelin bayisinde lastik kalmamış bütün stoğu 1 haftada satmışlar..Gelecekler içinde fiyat söylemiyorlar..

Samsunda yaşıyorsunuz gördüğüm kadarıyla..Çok sert bir kışı bulunmuyordur..Kış lastiğine sök tak para depolama yap para..Kasımda git sıraya gir bekle Allah bekle Nisan olsun söktürmeye git bekle Allah bekle..

İyi bir tercih gibi bence..:)

En çok zoruma giden de sök tak parası. senede100 lira ona gidiyor. Dört yılda iki lastik parası.
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Şu ara ortalama 25 derece sıcaklıkta 100 km kadar lastiği kullandım;

Şu ana kadar yol tutuş ve frenlemede tek kelime ile kusursuz diyebilirim..

Havaların daha da ısınmasını bekliyorum..

Yorum bağlantısı

En çok zoruma giden de sök tak parası. senede100 lira ona gidiyor. Dört yılda iki lastik parası.

Hocam,100 lira'da bayağı çokmuş ama.İstanbul'da 40 lira'ya yapıyorlar.

Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz

Kışın çok merak ediyorum bu lastikleri, fiyatlar da uygun hem kış hem yaz kullanmak güzel olur.

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Hocam,100 lira'da bayağı çokmuş ama.İstanbul'da 40 lira'ya yapıyorlar.

burada da 40- 50 lira Hakan, senede iki kere olunca bir de muhtemel zamlarda hesaplaninca öyle yuvarlak bir rakam söyledim

Petlas 205 55 16 , bir kış 3500 kilometre kullanılmış lastiklerim kaç para eder acaba. Bilgisi olan var mıdır ?

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

burada da 40- 50 lira Hakan, senede iki kere olunca bir de muhtemel zamlarda hesaplaninca öyle yuvarlak bir rakam söyledim

Petlas 205 55 16 , bir kış 3500 kilometre kullanılmış lastiklerim kaç para eder acaba. Bilgisi olan var mıdır ?

400 TL civarı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
(düzenlendi)

400 TL civarı

Teşekkürler, bir düşünelim bakalım

tarihinde Haluk Şentürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

mevsiminde 400 verirdim bende :p

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

mevsiminde 400 verirdim bende :p

bu kış lastikleri tekrar taktırıp yaz kış iki yıl kullanıp sonra mı alsam diyorum bir de.

satarsam ilanı buraya veririm zaten.lastikler gerçekten iyi durumda .patlak falan hiç bir şey yok...

Yorum bağlantısı
Halit Bebek

aracımı yeni aldım ve üzerinde 2012 yapımı Michelin 235.45.17 lastikler mevcut. Orjinal ebatlar 215.50.17 olması lazım.

Mevcut lastiği kullanmaya deva etmem ciddi yakıt artışı yaratır mı? Lastikler de 3.senesinde değiştirmemi önerir misiniz?

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Rıdvan Çakıroğlu

Cumartesi günü bende Mıchelin CrossClimate satın aldım. Daha önce üzerinde lassa nın yaz lastikleri vardı. CrossClimate tek kelime ile mükemmel bir lastik. Aldıktan sonra yaklaşık 300 km yol yaptım ve genel olarak soğuk asfaltta kullandım fark edilir derecede yol sesi azaldı. Normalde aracıma yalıtım yapmayı düşünüyordum fakat şuan vazgeçtim diyebilirim. Lastiklerini değiştirmeyi düşünen varsa ben şiddetle tavsiye ediyorum

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Bu lastikleri geri dönüşlerini çok merak ediyorum. Kullanılsın biraz ondan sonra genel kanı ne olacak acaba? :unsure2:

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

çok uzun vade alır lastiğin geri bildirimi..

şimdi bu yaz kullanıcam ilk senenin çok sıcak havalardaki geri bildirimi..kış gelecek karda buzda geri bildirimi..

ikinci senenin çok sıcak havalardaki geri bildirimi kışın karda buzda bildirimi..

üçüncü senenin..... :)

Bu lastiği Michelin dışında bir marka çıkarsaydı kesinlikle beklerdimde Michelin'e karşı bir güvenim var nedense..

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli

Aranılan bir lastik .Umarım lastik ebat yelpazesi biraz daha genişler zira benim ölçülerde yokmuş 195*45(50)*16

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Antalya'ya geldim.çok şükür lastiğin normal bir yaz lastiğinden ne ses ne yol tutuş olarak hiçbir farkı yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

İşte bu! Yeni gördüm böyle bir lastik üretildiğini. Güle güle kullanın.

Tüm araçlarda standart olmalı böyle lastikler, bu sayede kim bilir kaç hayat kurtulur.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Simdi bu lastik yagmur birikintisine girince yol tutacakmi?

V desen performans lastigine benzetmisler, su tahliyesi yok denecek kadar az guvenilirligi aşikar.

Test eden arkadaslarin izlenimlerini bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

Simdi bu lastik yagmur birikintisine girince yol tutacakmi?

V desen performans lastigine benzetmisler, su tahliyesi yok denecek kadar az guvenilirligi aşikar.

Test eden arkadaslarin izlenimlerini bekliyoruz.

Islak zeminde frenleme A olarak belirlenmiş etiketinde videolarında yağmurda tutuş test edilmiş zaten izleyebilirsiniz tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Islak zeminde frenleme A olarak belirlenmiş etiketinde videolarında yağmurda tutuş test edilmiş zaten izleyebilirsiniz

Benim sormak istedigim fren mesafesinden ziyade su birikintisine girince suyu tahliye edecek oluk olmamasi, genel kis lastiklerinde bile cogunlugu oluklu.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

Benim sormak istedigim fren mesafesinden ziyade su birikintisine girince suyu tahliye edecek oluk olmamasi, genel kis lastiklerinde bile cogunlugu oluklu.

Teknik olarak su üstünde frenleme de A alması demek suyun iyi tahliye edildiğini gösterir aquaplanning etkisine maruz bir lastiğin kısa mesafede durması söz konusu olamaz zaten

Çağlar beyinde dediği gibi sadece desenin bu konuda bir önemi yoktur

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

Bugün döndüm Eskişehir e...

Yeni lastiklerimle ilk 1000 km geçti maşallahı var lastiklerin Isparta yolunun o virajlarında ne yol tutuşta nede frenleme mesafesinde sorun yaşatmadı..

Çok beğendim inşallah kış performansı da bu denli iyidir

Ortalama yakıt tüketimim pompa ölçüm değerleri

klima açık hep 110 la 6.1 litre

Klima açık 120den aşağı inmeden 160 üstüne çıkmadan 6.6 litre olarak gerçekleşti

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...