Celil Alpay 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Ben lastiği 15-20bin km dir kullanıyorum yazlık performansı inanılmaz derecede iyiydi Kışında bakacaz artık Hocam hangi ara yaptın o kadar km.yi. lastik cikali şurda kac ay oldu:) Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Hocam hangi ara yaptın o kadar km.yi. lastik cikali şurda kac ay oldu:)yazın tatilde yaptım birde şehir içi zaten bir ayda 3bin km yi görüyorum neredeyse haliyle yaptık biraz Lastiğin hası Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Ben de bugün aldim bu lastikleri. Kar performansınin bir kar lastiği kadar olamayacağini biliyorum.Yaz lastiğinin üzerinde bir performans benim için yeterli olacaktir. Ankara'nin batisi genelde düz olduğundan fazla dere tepe iniş çikişlarimiz olmayacak. Yorum bağlantısı
Celil Alpay 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 yazın tatilde yaptım birde şehir içi zaten bir ayda 3bin km yi görüyorum neredeyse haliyle yaptık biraz Lastiğin hası Kışa gelmeden eskitmişsin zaten lastiği Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Kışa gelmeden eskitmişsin zaten lastiği 40bin km daha gideri var lastiği eskitmeden arabayı satarım zaten öyleme geliyor 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 (düzenlendi) Ben crossclimate almaktan vazgeçtim çünkü yılda nerdeyse 30.000 km yapıyorum lastik en fazla 90.000 yapsa yapmaz bile 2-3 yıl götürcek ve lastiğe 750-800 lira para vermiş olacağım Yazlığın ve kışlığın takımını 400-450 şer liraya alacam ama 2 kat daha fazla binmiş olurum bana böyle daha mantıklı geliyor Crossclimate lastikleri en kötü yaz şartlarında denedim ve müthiş yol sesi anlamında inanılmaz iyi yol sesini duyamıyorum[emoji3] Ben lastiği 15-20bin km dir kullanıyorum yazlık performansı inanılmaz derecede iyiydi Kışında bakacaz artık 3 ayda 15-20.000 km..Maşallah otobüsleri geçmişsiniz.. 31 Ekim 2015 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Erkol 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 Bugüne özel kampanya varmış CrossClimate larda N11 de: n11 Kampanyası var(11 Kasıma özel); 185 65 R15 679,90 195 65 R15 679,90 205 55 R16 829,90 Çoğu karta 9 taksit var, kargo ücretsiz. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 fiyatlar çok çok iyi..ama hızlı karar vermek lazım sadece bugünlük indirim.. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 (düzenlendi) Arkadaslar umarim kistan sonra hayal kirikligi yasamazsiniz. Bu lastigi yaz aylarinda oyle bi ovdunuz ki NASA'nin Mars'tan getirdigi kaucuk'tan yapildigini sandim bir ara. Lastigi kesinilkle kotulemiyorum. Tek soylemek istedigim medyada, lastikcilerde ve forumda asiri bir beklenti ve guvenlilik hissi olusturdu bu lastik. Dikkat ederek kullanin. 11 Kasım 2015 tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Ben aldım bir takım N11 den,kışlık performansını bende merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 (düzenlendi) Arkadaslar umarim kistan sonra hayal kirikligi yasamazsiniz. Bu lastigi yaz aylarinda oyle bi ovdunuz ki NASA'nin Mars'tan getirdigi kaucuk'tan yapildigini sandim bir ara. Lastigi kesinilkle kotulemiyorum. Tek soylemek istedigim medyada, lastikcilerde ve forumda asiri bir beklenti ve guvenlilik hissi olusturdu bu lastik. Dikkat ederek kullanin. Beklenti ve kullanım alışkanlıkları ile ilgili bir durum..Şahsen beklentim yüksek değil ama yapılan testlerde ortada..Kış lastiği kadar performanslı olmadığı ortada ancak yaz lastiği ilede kıyaslanmayacak kadar kış performansı iyi..Eskişehir Kışında Ihlamurkentte kış lastiği takılı Kuga ilede saplandığımız oldu..Araç hem ağır hem 4x4..Kışın saplanmak istemiyorsanız bakınız doğuda paletli ambulans kullanıyorlar.. Crossclimate çok yoğun kış koşullarıyla mücadele etmeyen çoğu kışın lastik bile değiştirmeyen kullanıcılara yönelik bir lastik.. Yoksa sizin en iyi dediğiniz kış lastiği bile yoğun kış koşullarında etkili değilki..Bozüyük te çalıştığım dönemde meşhur poyra rampasını kış lastiği ile çıkamaduğımızda oldu..Kış lastiği üzerine zincir takıp çıktık..Bakınız WRC de ince tabanlı yüksek yoğunluklu çivili lastik kullanıyorlar..Yoğun kış koşullarında kış lastiğide kurtarmaz..Mecburen ya zincir ya çivili lastik.. Crossclimate tamamen yaşadığınız iklim çevre ve kullanım alışkanlıklarınıza göre tercih etmeniz gereken bir üründür.. 12 Kasım 2015 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Tutak 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 (düzenlendi) Abilerim bizim aracında lastiklerini değiştirme vakti geldi artık, araştırma yapıyorum ama araştırdıkça fikrimi değiştiriyorum, malum İzmir'de kışı çok sert yaşamıyoruz o yüzden 4 mevsim ya da yazlık bir lastik işimizi görür diye düşünüyorum ama nokian mi yoksa michelin mi alsam karar veremedim siz tecrübeli forumdaşların fikirlerine ihtiyacım var 13 Kasım 2015 tarihinde Emre Tutak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Islak zemin performansından dolayı goodyear EP serisi öneririm Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Bugün taktırdım lastikleri,daha önce kullanmış olduğum Lassa snowways2 kullanıp kışlık lastiklerden soğumuştum,bugün şaşırtıcı bir şekilde yazlık lastik performansı ile karşılaştım,çok yumuşak iyi de yol tutan bir lastik,memnun kalacağımı umuyorum kışlık performansı yazlık lastiklerden iyi olsun yeterli bana.Bu arada n11 kampanyasından 4 adedini 679 tl ye aldım.Lastikler 26.hafta 2015 üretimi ve Alman malı. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Şuana kadar yol tutuşundan çok çok memnunum ve yol sesi yapmamasındanda inanılmaz derecede memnunum kışın bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum sonuçta kuzey kutbunda yaşamıyoruz yollar sadece en fazla 1-2 saat karlı oluyor ondada iş bize kalıyor kışın 20 cm karda Afyon'a gittim geldim yazlık Petlas lastiklerle şükür bir yaramazlık olmadan geldim kışın kendine güvenmeyen lastiğede güvenmesin yola çıkmasın Yorum bağlantısı
Emre Tutak 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 Bugün taktırdım lastikleri,daha önce kullanmış olduğum Lassa snowways2 kullanıp kışlık lastiklerden soğumuştum,bugün şaşırtıcı bir şekilde yazlık lastik performansı ile karşılaştım,çok yumuşak iyi de yol tutan bir lastik,memnun kalacağımı umuyorum kışlık performansı yazlık lastiklerden iyi olsun yeterli bana.Bu arada n11 kampanyasından 4 adedini 679 tl ye aldım.Lastikler 26.hafta 2015 üretimi ve Alman malı. Fatih abi nasıl bir indirim o bende bakıyorum kaç gündür hatta almaya da çalıştım ama sadece 55 TL indirim oldu siz nasıl aldınız acaba ? Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Fatih abi nasıl bir indirim o bende bakıyorum kaç gündür hatta almaya da çalıştım ama sadece 55 TL indirim oldu siz nasıl aldınız acaba ? N11 den 11.11 indirimi denk geldi,kullandıkça daha da çok seviyorum lastiği,inanılmaz sessiz bir lastik. Yorum bağlantısı
Emre Tutak 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 N11 den 11.11 indirimi denk geldi,kullandıkça daha da çok seviyorum lastiği,inanılmaz sessiz bir lastik.Fatih abi hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Bende alabilseydim yorumlarımı paylaşırdım ama malesef o fiyatlara 205 55 16 ebatlarında lastik bulamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 (düzenlendi) Kar üstünde ilk kullanıcı videoları düşmeye başladı https://www.youtube.com/watch?v=FkZUC6TNyug#t=203 26 Kasım 2015 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Az önce kliksadan sipariş verdim. Heyecanla bekliyorum Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Az önce kliksadan sipariş verdim. Heyecanla bekliyorum Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız. Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız.Teşekkür ederim Beklentim büyük Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 CClananlara hayırlı olsun. Birbuçuk aydır kullanıyorum, beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. .. Karda da beklentilerimi bir nebze karşılaşırsa sorun yok... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 215-50-17 ebatlarda taktım. Bir haftadır kuru ve ıslak yolda kullanıyorum, tutunma ve fren mesafesi çok iyi. Çapraz dişli olmasına rağmen sessiz de sayılır. Şimdi sıra geldi kar performansına. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Crosslimate ın testlerdeki rakipleri 4 mevsim lastikler. Ve testlerde diğer 4 mevsim lastiklerden daha iyi sonuçlar verdiği kesin. Ancak, yazın yazlık lastiklerden, kışın da kışlık lastiklerden daha iyi performans sunamayacağı da kesin. Hem, yazları aşırı sıcak olmayan, hem de kışları çoğunlukla kar yağmayan yerlerde yaşayanlar için tercih edilebilir... Yorum bağlantısı
Recommended Posts