İçeriğe Yönlendir

Michelin Yaz Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

Erdem Dengel

Recommended Posts

Furkan Avcı

Burada da P7 cinturato 1.olmuş.Bu testlerin güvenirliliği ne düzeyde acaba?

Aklım p7 ye kaymaya başladı. :unsure2:

Halis hocam o testte ki ebat 225/45 R17 için P7 birinci olmuş ama 205/55 R16 serisinde sıralamada orta üstte.

P7 Cint. ciddi ciddi düşünebilirsiniz, fiyat avantajı da cabası

Yorum bağlantısı
Halis Parlak
(düzenlendi)

Halis hocam o testte ki ebat 225/45 R17 için P7 birinci olmuş ama 205/55 R16 serisinde sıralamada orta üstte.

P7 Cint. ciddi ciddi düşünebilirsiniz, fiyat avantajı da cabası

Evet şimdi farkettim o ebat 225/45/17.Çağlar Abi yanlış alarm verdi :)

Yeni sıralamam;

1- michelin ps3

2- pirelli p7 cinturato

3- Premium Contact 5

tarihinde Halis Parlak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Evet şimdi farkettim o ebat 225/45/17.Çağlar Abi yanlış alarm verdi :)

Ben 225/50/17 aldığım için testi referans olarak kabul ettim.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Halis Parlak
(düzenlendi)

Dün Süha ve Cüneyt ile yaptığımız test sürüşü sonrası 17 ye geri döndüm :) Süha,içeriye ses alıyor dedi focuslar gibi,lastik değişimi ile bunu bir parça da azaltırız sanırım.

Dün gaza geldim ilk kez 4000-5000 devirleri gördüm :fiuw:

tarihinde Halis Parlak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Serkan Gümüşdağ
(düzenlendi)

Bu cumartesi Trabzon Ünallar lastikçisinden iki adet Pirimacy HP lastiği aldım 230 TL'ye. Fena sayılmazlar not: Önlere takdırdım yeni lastikleri

tarihinde Serkan Gümüşdağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün

Michelin Pirimacy HP lerin tanesi 230 Tl normal midir?

Çok konuşulmuş ama bu lastik seçimi focus lar için doğru mudur?

Benim aracım da bu lastiklerden var 2010 model ve araç 60 bin km de lastikleri değiştirme vakti gelmiş midir sizce?

Gelmişse eğer vakit hangi marka lastik almak daha mantıklıdır?

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Ben pazartesi günü yetkili servisten tanesini 240 TL'ye 4 adet aldım yaninda bisiklet hediye ettiler. Bende ilk defa michelin kullanacağım ama genel kanı kime sorarsam michelinlerin iyi lastik olduğudur. Normalde lastiklerin 2 yaz 2 kış gördükten sonra özelliklerini yitirdiği söylenir ama en önemlisi bu süre zarfındaki diş derinlikleri. Bunları lastikçiye ölçtürebilirsiniz lastikçi sizi yönlendirir değiştirip değiştirmeyeceğinizi söyler. Ben michelinleri almadan önce yokohama c-drive-2 alacaktım. Bu lastik 2012 adac 205/55/16 ebat lastiklerde aşınma konusu dışında testlerde 1. lastik fiyatlarıda 215 TL civarı. Şayet kullandığınız lastiklerden memnunsanız michelin devam edin.

Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

hayırlı olsun güle güle kullanın fiyat cok iyi aynı lastiği mart sonunda ben taktırdım 880 tl. mıchelin bayinden. siz fatura aldınızmı peki bu fiyata....

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

hayırlı olsun güle güle kullanın fiyat cok iyi aynı lastiği mart sonunda ben taktırdım 880 tl. mıchelin bayinden. siz fatura aldınızmı peki bu fiyata....

Evet faturası var ford yetkili servisinden aldığımdan mecbur fatura kesiyorlar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Michelin Pirimacy HP lerin tanesi 230 Tl normal midir?

Çok konuşulmuş ama bu lastik seçimi focus lar için doğru mudur?

Benim aracım da bu lastiklerden var 2010 model ve araç 60 bin km de lastikleri değiştirme vakti gelmiş midir sizce?

Gelmişse eğer vakit hangi marka lastik almak daha mantıklıdır?

Diş derinliği kaç mm ?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet Buğrak Gözel

Bugün ön lastikleri yeniledim michelin primacy 91 v çiftini 420 tl ye aldım.Tatvanda bu fiyata bulmak büyük bir nimet....

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Bugün ön lastikleri yeniledim michelin primacy 91 v çiftini 420 tl ye aldım.Tatvanda bu fiyata bulmak büyük bir nimet....

Bence çok güzel fiyata almışsınız hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Özcan

Güle güle kullanın.

Aracınızın çok güzel. En sevdiğim kasa ve renk. Kazasız belasız inşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel

Bence çok güzel fiyata almışsınız hayırlı olsun.

Çok uyguna geldi teşekkür ederim.

Güle güle kullanın.

Aracınızın çok güzel. En sevdiğim kasa ve renk. Kazasız belasız inşallah...

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Halis Parlak

Yaz şenliği öncesi nihayet lastik değişimini yaptım.

205/55/16 Michelin Pilot Sport 3 aldım.

Tanesi 220 TL den aldım.17 jant ve lastiğe geçiş düşüncemi gerek maddi gerek jant ve lastik değişimi gerekli olan zamanı ayıramadığım için uzun zaman erteledim.Umarım PS 3 ten memnun kalırım.

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Hayırlı olsun Halis hocam.Michelin ps3 ile ilgili deneyimlerini yazarsan ileride bende 16 lastik alırken faydalanırım .Yaz sonu mevcut 15 jantlarıma kışlıklarımı takacağım. Önümüzdeki yaz da 16 janta( jantlarım var ) bir lastik almam lazım 15 yazlık lastikler golf için yol tutuşta pek iyi değil çünkü...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hayırlı olsun Halis hocam.Michelin ps3 ile ilgili deneyimlerini yazarsan ileride bende 16 lastik alırken faydalanırım .Yaz sonu mevcut 15 jantlarıma kışlıklarımı takacağım. Önümüzdeki yaz da 16 janta( jantlarım var ) bir lastik almam lazım 15 yazlık lastikler golf için yol tutuşta pek iyi değil çünkü...

Bende önümüzdeki yaza 16" geçişi yapmak istiyorum, bende senin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum. :)

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Bende önümüzdeki yaza 16" geçişi yapmak istiyorum, bende senin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum. :)

Bende 15 Var, leonda 17 vardı . yol tutuştan çok memnundum tabi 65 yanak 15 inde konforu çok iyi .sanırım 55 yanak 16 ikisinin ortalaması olur, yada ben iyi niyetli bir şekilde böyle olmasıı umuyorum.Kullanmadan 16 deneyimimi yazdım, yine iyisin :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Benim arabaya, çıkma fieta titanium jantı alacağım galiba, hem orjinal hemide çok ucuza mal oluyorz, sağ olsun OZ jant hastası fiestacılar.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Cihan Beliceli

skodadan çıkan 225 40 18 lastikleri eve kaldırdım tiguan için 245 45 18 michelin pilot sport 2 aldım lastikleri şans eseri aldım 2012 04 hafta üretimi pimpirikli bir müşteri bir lastiği yarıyor ve 4 lastik sıfır bridgestone yanak korumalı alıyor tabiki bunlar çıkmaya şana bende lastik arayışı içindeydim bu konuşmaya şahit oldum ve 3 adet tabiri caiz sıfır lastiği 400 tl ye aldım diğer 1 taneyi ise primacy hp takmıştım onuda 2 gün sonra aynı temizlikte 1 adet lastik ile değiştirdim tek fiyatına ise 300 tl vermek biraz canımı yaktı 3 tanesine 400 tl verdikten sonra :)

izlenimlerim;

bu mini suv u böyle yola yapıştıran bırakmayan bir lastik görmedim konforu çok çok iyi ses 0 ve hiçbir şekilde virajda arabanın burnunu nede arka tarafını koparabiliyorum geçen arkadaşım binmişti araçta hızlıca sağ sol yaptım içeride takla attı :D

fakat şu bir gerçek ömürleri çok kısa :(

Bende yeni değiştirdim lastiklerimi er300 vardı üstünde michelinleri takınca daha önce arabamda lastik yokmuş onu farkettim. Bence de mükemmel lastikler michelinler. Ömrü konusunda gelince 3-4 senede ömrü bitsin zaten diş derinliği olsa bile ondan sonra lastik ömrünü tamamlıyor. Kazasız sürüşler.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...