Ayhan Onaran 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Güzel olmuş..Sis farı sizde orjinal olması lazım diye biliyorum..2001 modellerde standart olmalı.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Google bunu belledi.. Gazeteciler de öğrendi. .bir de Mondeo ele düşmesin demiştim.. :lol2: Aha Mondeonun resmi... ÇAldım, ileride bir yerde kullanırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Çift mühürlü-çerçevesiz APP bastırttım, çok güzel oldu. Resimlerini foruma koymadım. Öyle san. Biz gizlice fotoğrafladık :lol2: Aha Mondeonun resmi... ÇAldım, ileride bir yerde kullanırım. Mondeo yu boşver, plakayı takip et. Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Öyle san. Biz gizlice fotoğrafladık :lol2:Mondeo yu boşver, plakayı takip et. Kendisi duymasın da, o Mondeo boş verilir mi bea? Kendi gibi değil; arabaya temiz bakıyor. Not: Şimdi gördüm, kendisi burada. Kimse konuşmasın... Eheheheeee Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Yok sanırken de kendisi buradadır merak etmeyiniz, manevi admin O; ehheeehheee. Yorum bağlantısı
Şerafettin Tuncer 22 Eylül 2011 Paylaş 22 Eylül 2011 Çift mühürlü-çerçevesiz APP bastırttım, çok güzel oldu. Resimlerini foruma koymadım. Sefa bey, çift mühürlü - çerçevesiz APP bastırdım demişsin. Nasıl olduğunu ben de öğrenebilir miyim ? Çünkü APP lerde mühür olmuyor diye biliyorum ben. Yorum bağlantısı
Şerafettin Tuncer 22 Eylül 2011 Paylaş 22 Eylül 2011 Anladım. Bende APP yaptıracağım ama şu mühür olayına takılıyorum, çekiniyorum daha doğrusu trafikle falan problem yaşamaktan. Sizinki çift mühürlü olunca böyle bir sorun çıkma şansı yok değil mi trafikle ya da muayene de ? Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 Birbuçuk sene önceydi Tuningci bir çocuk, çift mühürlü APP yapıyoruz demişti. Ben de tamam demiştim. Tamamen rastlantısal. Siparişten 2 hafta sonra çift mühürlü olarak plakaları aldım. Parasını verdim. onun da zaten 1 tanesini kullanıyorsun abi Anladım. Bende APP yaptıracağım ama şu mühür olayına takılıyorum, çekiniyorum daha doğrusu trafikle falan problem yaşamaktan. Sizinki çift mühürlü olunca böyle bir sorun çıkma şansı yok değil mi trafikle ya da muayene de ? yasal mı değil mi bilmiyorum ama gittigidiyor da bu konu ile ilgili satışlar var... Yorum bağlantısı
Hüseyin Akbaş 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 bende plakalıkları böyle yapmayı düşünüyorum çok da güzel olmuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts