Fatih Alp 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Siteye üye oldum, inceledim, beğendim ve plakalıklara düşman oldum... Şimdi huzura erdim... Herkese teşekkürler arkadaşlar... İşte fotoğraflar: Yorum bağlantısı
Fatih Alp 14 Mart 2010 Yazar Paylaş 14 Mart 2010 Daha güzel oluyor.Silikonlamı yoksa çift taraflı bantlamı yapıştırdınız?Bu arada orjınal sis farlarını takmanızı öneriyorum. Evet daha güzel oluyor. Önceleri silikon yapmayın çıkmıyor falan dediler fakat yine de daha sağlam olması için silikon tercih ettim. Kenarlarını silerken ise hiç zorlanmadım iki plakayı silmem toplam 5 dakika sürdü. Sanayideki kaportacıdan bir pamuğa selülozik tiner damlattım ve sildim. sonra oradaki silikonu kullanarak yapıştırdım ve kağıt bant ile bir gün beklettim. Emin olun o kadar sağlam olduki. Masraf ise 0.... Fikirleriniz için sağolun. Yorum bağlantısı
Fatih Alp 14 Mart 2010 Yazar Paylaş 14 Mart 2010 Daha güzel oluyor.Silikonlamı yoksa çift taraflı bantlamı yapıştırdınız?Bu arada orjınal sis farlarını takmanızı öneriyorum. Bu sisler mavi olduğundan sisli havalarda sorun yaşarsınız. kesinlikle .... Evet önerilerinizi dikkate alacağım onlar mavi de yanıyor beyaz da. Benden önceki sahibi böyle yapmış benimde bir türlü elim değmedi. Daha çok işi va nikelajlar, egzoz, açık renk film, gövde rengi marşpiyer ve sisler... Bu arada birşey sormak istiyorum Ghia'larda sis farı olması gerekmiyor mu? Bende sadece o eksik? Modifiyeyi sevmeyen birisinin bile yapması gereken bir modifiye bence.Güzel olmuş, güle güle kullanın. Teşekkürler Sefa Bey. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Gayet şık olmuş. Sade ve güzel bir modifiye. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Ah o 66'ya kurban olam ben o plakalıklada güzel ne farkeder. Ama plakalıksız olunca tabi daha hoş olmuş,güle güle kullan toprağım. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Elinize sağlık. Gayet güzel bir uygulama olmuş. Yorum bağlantısı
Fatih Alp 14 Mart 2010 Yazar Paylaş 14 Mart 2010 Gayet şık olmuş. Sade ve güzel bir modifiye. Ah o 66'ya kurban olam ben o plakalıklada güzel ne farkeder. Ama plakalıksız olunca tabi daha hoş olmuş,güle güle kullan toprağım. Elinize sağlık, güzel olmuş. Elinize sağlık. Gayet güzel bir uygulama olmuş. Teşekkürler arkadaşlar... Bu arada plaka özel sayılır 66 FA 794 (Fatih Alp) Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Yazıları asetat kalemiyle kalınlaştırmanızı tavsiye ediyorum o zaman bende Yanlarındaki kabarık olan kısımları komple boyayın daha güzel oluyor Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Fatih Alp 14 Mart 2010 Yazar Paylaş 14 Mart 2010 Yazıları asetat kalemiyle kalınlaştırmanızı tavsiye ediyorum o zaman bende Yanlarındaki kabarık olan kısımları komple boyayın daha güzel oluyor Güle güle kullanın... Evet aynen dediğiniz gibi yapacağım. Yalnız burada bir reklamcı arkadaş kendi aracına sticker dan yapmış (yapıştırma olarak kesmiş ve kalınlaştırmış) hiçbir problem de yok. Aceba bendemi öyle yapsam yoksa dediğiniz gibi Asetat ile mi çözsem sorunu? Yorum bağlantısı
Arda Akbay 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 güzel olmuş icraatlarının devamını bekleriz Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Evet aynen dediğiniz gibi yapacağım. Yalnız burada bir reklamcı arkadaş kendi aracına sticker dan yapmış (yapıştırma olarak kesmiş ve kalınlaştırmış) hiçbir problem de yok. Aceba bendemi öyle yapsam yoksa dediğiniz gibi Asetat ile mi çözsem sorunu? Çıkmıcaksa öyle de yapabilirsiniz tabi Ben asetatla yapıyorum belli bir süre sonra yavaş yavaş çıkmaya başlıyor tekrar yeniliyorum Nasıl kolayınıza gelcelse öyle yapın tabiki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Asetat yerine kaliteli bant kullanın... Daha uzun ömürlüdür... Bant ile bir örnek... Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Asetat yerine kaliteli bant kullanın... Daha uzun ömürlüdür... Bant ile bir örnek... Elalemin arabasının resmini ikide bir koyup durma buraya. Git kendine bir araba al, cam açma tuşu da sağlam olsun bu kez. Aha hahaha haahahaa... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Elalemin arabasının resmini ikide bir koyup durma buraya. Git kendine bir araba al, cam açma tuşu da sağlam olsun bu kez. Aha hahaha haahahaa... Google bunu belledi.. Gazeteciler de öğrendi. .bir de Mondeo ele düşmesin demiştim.. Yorum bağlantısı
Berk Ertürk 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 çok hoş olmuş gerçekten güle güle kullanın.. bende bu şekilde yapmayı düşünüyordumki bir de ne göreyim arka plakanın siyah çerçevesini yamuk basmışlar TRnin mavi bölgesinin içine girmiş selülozik tinerle orayı silsem mavi yeride silermi acaba?? Yorum bağlantısı
Berk Ertürk 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 tam anlayamadım ben siyah yerin silinip mavi kısmın silinmemesini istiorum ikisinidemi çıkartmak mümkün değildir? Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 (düzenlendi) Mavi kısım çıkmıyor...eğer çerçeve mavinin altındaysa çıkmaz ama üzerindeyse siyah çıkar mavi çıkmaz 14 Mart 2010 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berk Ertürk 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 (düzenlendi) birde şöyle resmini gösteriyim olayı kesinliğe kavuşturalım gerçi çok az belli oluyor ama.. 14 Mart 2010 tarihinde Berk Ert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Resimde pek anlayamadım ama mavi kısım çıkmıyor tinerle falan Çerçeve onun üzerindeyse silinir bişey olmaz Yorum bağlantısı
Fatih Alp 14 Mart 2010 Yazar Paylaş 14 Mart 2010 güzel olmuş icraatlarının devamını bekleriz araba daha gösterişli olmuş. Elinize sağlık çok şık olmuş çok hoş olmuş gerçekten güle güle kullanın.. bende bu şekilde yapmayı düşünüyordumki bir de ne göreyim arka plakanın siyah çerçevesini yamuk basmışlar TRnin mavi bölgesinin içine girmiş selülozik tinerle orayı silsem mavi yeride silermi acaba?? Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada Berk kardeş Yiğitcan arkadaşın dediği gibi mavi kısım kesinlikle çıkmıyor. Zaten senin istediğinde bu galiba. Eğer düşünen arkadaşlar var ise direkt selülozik tiner ile silsinler. Bazı arkadaşlar kenarındaki siyah kısmı kestiriyorlar ve bu hoş olmadığı gibi çok göze batıyor ve cezaya davetiye çıkarıyor. Ayrıca rakamları belirginleştirmek için ise "ÜSTAD MEHMET A Yorum bağlantısı
Recommended Posts